26. dubna 2017

Konec s politikou, jen umělé počasí pro pokročilé

Konec s politikou, jen umělé počasí pro pokročilé 
Sepsal Orgonet 26. 4. 2017


Pár měsíců jsem se potřeboval odmlčet, jsa opět totálně znaven a znechucen snahou o zjišťování pravdy o světě prostřednictvím médií, což je věc naprosto nemožná. (Ne že bych to předem nevěděl, ale má DNA mě nutila k této činnosti, než tenhle její program doběhl a skončil (:-)))

Stejně jako mnoho lidí si uvědomuji, že prakticky všechno, co projde (mnohdy i alt)médii, je lež, dezinformace, překroucenost, snaha o (sebe)vylepšení, (sebe)ukázání v lepším světle, (sebe)prosazení, o manipulaci jiných, atd. Avšak nemám už chuť ani sílu to sledovat, prostě tenhle můj program je ukončen.

V tomto světě teď absolutně vládne ego, kolektivní i individuální, a každé to maličké i velké ego bojuje ze všech sil a vynucuje si, aby se věci děly podle něj. Každé bojuje jak umí, zbraněmi, zákony, lhaním, vymýšlením, vydíráním, obviňováním, ponižováním jiných, povyšováním sebe, fňukáním atd ...  Lidé na světě se kvůli svým rozbouřeným egům už nedokážou vůbec o ničem dohodnout, ani o maličkostech, natož o velkých věcech. Ani ti nejbližší v rodinách se nedohodnou, natož ti z odlišných vrstev, zemí a kultur.

Tento kritický egoistický zmatek je nezbytnou kapitolou ve vývoji lidstva, ona ta ega se nějak musejí vzájemně vysrážet a vybít. Jednou v budoucnu se to zklidní, ega se s vývojem budou zmenšovat, až zaniknou, ale ještě to asi potrvá ... doufejme, že jenom pár generací?

Přitom, NA TOMTO HMOTNÉM SVĚTĚ NIKDO NEMÁ NAPROSTO NIC POD KONTROLOU. Jakákoli situace se může kdykoli zvrtnout a obrátit v opak, k lepšímu i k horšímu. Ani ten nejmocnější ze světových mocných, ani ti nejmenovaní a anonymní, o kterých si myslíme, že nás ovládají, nemají nad světem kontrolu, nýbrž všechno podléhá zákonům vývoje, neboli osudu, neboli DNA planety. Stejně tak jako každý hmotný organismus, i planeta žije podle svého individuálního programu, podle své DNA. (Například ze semínka smrku nemůže vyrůst dub, i kdyby sebevíce chtělo. Přesně v naprogramovanou dobu mu narostou přesně naprogramované větvičky, šišky, dožije se přesně naprogramované doby. A mezitím musí zažít a vydržet vše, co je jeho úděl.)

Takže, vzdávám se tématu politiky. Kdo chce nadále sledovat informace, k nimž česká pseudomédia nedosahují, doporučuji sledovat (anglicky) mé dříve oblíbené zdroje překladů a rozumů, jako je například ZeroHedge, SOTN a odkazy z nich. Já už to překládat nebudu, ale umělé překladače se pořád vylepšují (:-)))

Naproti tomu, nepřestává mě fascinovat téma umělého počasí, tak když jsem si teď trochu odpočinul, tak jsem si řekl, že bych snad mohl sem tam zase něco odhalovat. Bráno jako technická záležitost, nikoli jako "špatnost". Bude to samozřejmě jako dříve pro pokročilé, ne pro ty, co se chtějí hádat o existenci "chemtrails". (:-)))

Bohužel, mé oblíbené prostředky ke sledování umělého počasí byly v posledním roce významně zcenzurovány a vyretušovány. Například ČHMÚ retušuje na radarovém zobrazení mé oblíbené "radarové kruhy", a satelitní zobrazení eview Eumetsat, můj výtečný zdroj každodenních do očí bijících chemtrails, své snímky rozmazává k nepoznání. (Můžete porovnat s dříve zde publikovanými snímky, které tímto nabývají vysoké dokumentární hodnoty!) Ale i přesto jsou znamení umělé výroby počasí denně viditelná a sledovatelná, jak uvidíme.

=Orgonet=





18 komentářů:

  1. Orgonete, plně chápu a plně podporuji....každá drobnost do skládanky se prostě hodí. Informace se mají jen sdílet případně tajit, ne prožívat. :-) A já mám pocit, že přesně k tomu nás media nutí, prožívat něco, co vlastně vůbec prožít nepotřebujeme a tím nám jen zabírají čas k tomu, čemu se máme skutečně smysluplně věnovat. Zásahy do počasí jsou tak viditelné, že za chvíli bude opravdu absurdní snažit se to tajit, ale zatím ať klidně mění záznamy.... Přeji stálé zdraví a vnitřní pohodu, ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  2. mily Orgonet,
    velmi si vazim Tvoju pracu a obdivujem Tvoju snahu a vydrz spristupnit nam co najviac informacii o tom, co vsetko sa deje na tejto zemi i mimo nej. Mnohym si nam otvoril oci a naucil nas vnimat to, co sme nevideli alebo len tusili.Dakujem Ti za vsetky tie clanky, ktore si napisal a ktore ziaria Tvojim jedinecnym a neopakovatelnym stylom plnym lasky a cistoty.Vzdy sa budem vracat na tuto stranku s nadejou, ze pribudne nieco nove. Prajem Ti v zivote vela sil a inspiracie s nadejou, ze nasa obloha bude raz opat blankytne modra tak, ako to byvalo kedysi. Nika

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, že jste zpět :-) a takto transformován..
    počasí jako umělé vnímám a vím (cítím) poznám že ta a ta fronta...horko..je zase vyrobeno, jen si stále znova a znova kladu otázku, PROČ? Vždyť spousta lidí už je tak otupělých, že ani neví jak je venku doopravdy, jen přijmou z TV/netu/rádia informaci a tu interpretují dále bez pozastavení se, že to tak vůbec není. Pěkný večer přeji, Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgonete. Je moc dobře, že jsi zpět. Už jsme si u nás doma mysleli, že Ti snad zatnuli tipec..... Ale nestalo se tak a to je fain. Nevadí, že se nebudeš věnovat politice, stejně je politika jen jedna velká špína - stačí se mrknout na tu naši.... Budeme rádi i za příspěvky týkající se jak počasí, tak i možná jiných zajímavých věcí. Nových nezkreslených informací není nikdy dost.
    Ještě jednou díky za Tvůj blog a pls, zůstaň s námi.
    Chud

    OdpovědětVymazat
  5. Světlo Tobě a díky Tobě, Orgonete.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím Orgonetku, chápu Vaši frustraci, já už mám telku jen na pořady o přírodě, zvířátkách, a soutěžích...Jsem ráda, že jste zpátky, právě z důvodů, které uvádíte výše, je takových, jako jste Vy, v dnešní době potřeba
    Eva /Sotolářová/

    OdpovědětVymazat
  7. Orgonete čtu Te deset let. Tvůj vývoj je pro mne inspirace. Nevím kdo jsi. Ale vím, že jsi bojovník.
    Máš srdce. A veř, že jsi pomohl dalším bojovníkům. A veř, že spoustu znich neodporují srdcem. Honza

    OdpovědětVymazat
  8. Stačí zvednout hlavu a hnedle má člověk jasno odkud je počasí.

    OdpovědětVymazat
  9. Takže po generace máme čekat, až se to dá do kupy? 50 let čekat až to teda půjde, hmmm..

    OdpovědětVymazat
  10. Díky Orgonete, že ses objevil, poukázal na to, co se děje nad našimi hlavami. Dlouhou dobu cítím, že počasí se neřídí přírodními zákonitostmi a nemám možnost to nějak doložit lidem, kteří se na oblohu moc nedívají. Tvé články jsou velmi důležité....
    Ještě jednou díky.

    OdpovědětVymazat
  11. Je to přesně tak, jak píšete. Chápete celek, uvědomujete si svou celistvost, ale přesto nepotlačujete a ani neupřednostńujete svou individualitu a její základní nastavení (které je u každého jiné). A tak to má přirozeně být.
    Nelze než souhlasit a těšit na skvělé články o počasí a také o pokusech mocných s ním manipulovat. A kvůli tomu pořád navštěvuji i tento web.
    Teď praktický poznatek o umělém ovlivňování. V minulém roce mi pomrzlo teplomilné ovoce (jako většině spoluobčanů)
    a poprvé jsem zaregistroval, že mi i na těch nevyšších větvích nezůstala ani jedna meruňka, co se nikdy před tím
    nestalo. Po pečlivém prozkoumání nového jevu jsem přišel na to, že mráz nepřil jako dříve od spodu jako u přirozeného
    počasí (nepomohlo zakuřování a ani stříkání vody), ale přišelo uměle shora mikrovlně. Tudíž možná ochrana bude tedy stíněním shora (netkaná textílie, hliníková mřížka ?,či jiný rušívý prvek). Potvrdil mi to i známý vinař, že hrozny
    nepomrzly jen na tom víně, co nebylo uvázáno a ostříháno.Leželo jen tak volně a hrozny (květenství s vyvýjejícíme si plůdky) byly přikryty listy a ty nepomrzly. Určitě budu rád, když i ostatní zveřejní své postřehy s praktickou stránkou
    věci s tímto druhem počasí. Protože používám maximominimální teploměr, ověřil jsem si předčasem, že i když mi v 1,5m naměřil přes noc + 4°C, přesto mi jablka před pěti lety totálně pomrzla. Proto jsem vypozoroval, že když např. počasí na idnes, hlásí , že pocitová teplota se liší (někdy až o 8 °C) ať již do mínusu či plusu, tak dochází k mikrovlnému ovlivňování počasí. Pokud se pocitová teplota shoduje či jen nepatrně liší s deklarovanou (měřenou na teploměru), jedná se nezasahování do počasí a počasí je ponecháno jeho přirozenosti. Letos jsem zaznamenal (po deseti, dvanácti letech) poprvé přirozenou bouřku na jaře, kdy se blískalo a postupně i hřmělo tak jako dřív z jedné strancy (odkud pravidělně chodily přirozeně srážky) a spolu s deštěm byl cíti po dlouhé době i ozón ve vzduchu, což bylo pro mne jako pamětníka dobrého počasí, naprosto neuvěřitelně osvěžující a dokonce se objevila pře pár dny také krásná veliká duha, což také dlouho nebylo.
    Přeji nám všem více těchto již skoro zapomenutých přirozených zkušeností s dříve naprosto přirozeným počasím :-).

    OdpovědětVymazat
  12. Milý Orgo jsem ráda, že už zase o tobě vím, docela jsem se bála, aby stránky nezablokovali nebo tak něco ale věděla jsem, že jsi v pořádku ti nahoře mi to povědlěi díky, že jsi Cvrček

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, jsem ráda, že jste zpět !

    OdpovědětVymazat
  14. Díky za Tvou Skvělou Práci,.. Všem, kteří chtěly otevřít oči a vidět, jsi moc pomohl,.. Velký Potléééééésk za Tvůj podíl na Transformaci Lidstva i Země,,..
    Ze srdce Děkuji S Láskou Vesmírnou
    Karel Abab Morawski

    OdpovědětVymazat
  15. Pojdi, ty stará židovská kurvo.

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna včera (Úterý) jedu autem a je tak krásná modrá obloha, mráčky bílé, neumělé, tak jsem si říkal, že ti hajzli asi už nemají prachy na stříkání, asi jim to Trumpeta zarazil, USA se propadají finančně do pekla?.... A nebo je to jen malá přestávka, protože něco zkoušejí? Uvidíme zítra a dál ale byl bych raději, kdybych mohl zhluboka dýchat a nemít obavy, kolik svinstva zase uložím do plicních sklípků.

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím Orgo - politika je o ničem - plná lží a podvodů, nemá cenu rozebírat kdo a kdy koho podrazil.
    Mluvil jsem s farmářema kolem Hradce Králové a většina znich utrpěla radikální škody na květeně. Bohužel škody jsou tak veliké, že dojde i k propouštění lidí, kteří pracují v zahradnictví.
    Ověřoval jsem to na více zdrojích. Opět se jim povedlo poškodit novou úrodu v Evropě. Zatím co MONSANTO s Babišem sklízí úspěchy se svou geneticky upravenou řepkou , že p. Babiš.
    Je to stejně všem jasné, že mafiánský kartel obchodující s ropou s cenou dolu nepújdou. A Babiš a český stát jako překupním, pančuje každý litr nafty, benzínu tímhle hnusem řepkou olejnou, geneticky upravenou tak, že už i zabijí srnky v ČR. Děti jsou postiženi silnou alergií, neustále to slyším od dětí, jsou přirozenější než mi a stačí jim pohled na ty žluté pole a říkají fuj, jak to nesnáší, že mají na to alergie.
    Jenže překupníci ropy,kteří sedí i ve vládě si chtějí také něco přilepšit do kapes z obchodu s ropou, tak ji aspoň pančují řepkou a lidé jim ještě zbaští, že je to ekologické.
    Kdy se lidé už konečně proberou a uvědomí si, že to vše je pouze o penězích aby si také něco nahrabali. Tuším li tak na litr nafty se pančuje 5% řepkového oleje.
    Tihle mafiáni ,překupníci se nestarají o to, že ničí ekologii a zdražují pak zeleninu, ovoce. Místo toho aby se vyprodukovalo více a levněji potravin , tak se plochy zemědělské obsadí touto geneticky upravenou řepkou, která je sama o sobě jedovatá.
    Lidé v blízskosti polí jsou přiotráveni a ani to netuší. A ještě běží k volbám aby volili Babiše. Překupníka a kšeftaře, snad už se vším.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.