10. května 2019

Meghan: falešné těhotenství a porod? Dodatek: i falešné plastové dítě.

Meghan: falešné těhotenství a porod?

Sepsal Orgonet dle internetových zdrojů uvedených v článku
9. 5. 2019


V posledních dnech jsem se trochu bavil sledováním významné události v britské královské rodině - narození potomka vévodů ze Sussexu, Harryho a Meghan. Samozřejmě že je to velká mediální show, předstírající a zastírající různé pravdy a nepravdy, tak jak se to hodí či nehodí illuminátské královské rodině. Protože u nás se o tom moc nepíše (kromě povinného mediálního dojetí nad tím drobečkem), tak se rád podělím o pikantnosti.

Falešné těhotenské břicho?



Lidé sdíleli zejména na Twitteru a Youtube postřeh, že těhotenské bříško vévodkyně Meghan je na některé fotce velké, a na o něco pozdější zas o poznání menší či žádné, nebo že je nepřiměřené stupni těhotenství, či  nezvykle vysoko, či posunuté na stranu...  takže usoudili, že jde o falešnou vycpávku a falešné těhotenství.


 (Falešné těhotenské bříško se snadno sežene v obrovském výběru, až jsem žasnul, kdo a k čemu to může potřebovat - holt tomu nerozumím; kdo by si chtěl vybrat, tak třeba tady. Nejznámější značka je Moonbump, viz foto výše.)
(Omlouvám se za kvalitu fotek níže, jsou to prinstcreeny z videí, nechtělo se mi to až tolik hledat. Ale na videích uvidíte nesrovnalosti ve velikosti břicha zcela zřetelně  )(Videa například Meghan Markle Faked Her Pregnancy;   Meghan´s Magic Bump Appears and DisappearsRoyal "Birth" Has Been One Of The Biggest Scams Of This Century).
 
 Foto níže: fotky z cesty na Nový Zéland v říjnu 2018: někdy břicho, někdy bez.


Foto: Příchod na jakousi oficiální událost v Londýně s břichem, odchod o  pár hodin později bez břicha. 

Foto níže: Aj! Nějak se jí to vyhrnulo nahoru...

Foto níže: v prosinci 2018 bylo břicho o poznání větší než v lednu 2019.


Lidé na Twitteru měli legraci rovněž z toho, jak Meghan své bříško neustále objímá, drží, a odhrnuje z něj kabát, a dívá se, kdo se dívá :-))). Jedna z reakcí: "My už to víme, že jsi těhotná, tak si to břicho nemusíš pořád držet." (Drží si ho předpisově, jak v katalogu Moonbump, viz foto nahoře.)

(Meghan si holt buď nenechala poradit, která velikost se právě hodí k jejímu "stavu", anebo měla jedno v prádle, tak vzala jiné, atd. ... Když si zadáte do googlu třeba "Meghan magic baby bump fake pregnancy", tak najdete dokumentů ještě daleko více...

Já tomu na základě výše uvedeného naprosto věřím, že to její břicho bylo falešné....


Proč by Meghan předstírala těhotenství?

Pár názorů z Twitteru a youtube:

Meghan (37) je již za zenitem plodnosti; tiskem prošly loni její pochyby, zda bude moci zplodit či donosit dítě. V tom případě by bylo zcela normální, aby pár použil náhradní matku a, veřejnost by to klidně zkousla. Ale asi by to bylo pro královskou rodinu nepřijatelné, aby její člen přišel na svět takhle. (Samozřejmě konspiracionisté pátrají po oné náhradní matce, viz Video: Je tohle náhradní matka?)

Použití náhradní matky by vysvětlovalo, proč Meghan (37) až do konce těhotenství byla obrazem zářivého zdraví, štíhlá, nepřibrala nikde, ani v obličeji, žádné těhotenské potíže, nosila až do porodu ty nejvyšší podpatky (a to prý je anatomicky nemožné, aby žena v 8. měsíci šla na těchto podpatcích ... nevím, ženy, řekněte...) Vymýšlela si přirozený domácí porod , do vody ... (to by jí tak určitě královští lékaři dovolili, v tom věku se spíš čekají rizika.) V pohodě cestovala, letadlem, vůbec se nešetřila (Nový Zéland, Fiji, kamsi do Afriky, kam se nastávající matky bojí kvůli viru Zika).

A co praví "hard" konspirační teorie, ke které se mimochodem přikláním, protože jsem toto téma i dříve sledoval a zde na blogu o tom psal?

Praví, že Meghan i Harry jsou transgenderové (stejně jako všichni ostatní členové britské královské rodiny, i všech ostatních illuminátských rodin ve světě - např. Obamovic rodina, Trumpovic rodina, atd.) samozřejmě nemohou mít potomka přirozeným způsobem, ale před světem se musí tvářit jako "normálové". (Je docela možné, že illuminátští potomci se ani nemusí rodit z lůna matky jako normální děti, ale umějí je vyvíjet v umělém prostředí.)

Transgenderové páry mohou mít teoreticky dětí, pokud si osoba narozená jako žena, ale představující v páru muže, ponechá dělohu. Pak to dítě může nosit, ale nemůže/nechce se s tím jako chlap samozřejmě chlubit na veřejnosti a musí se na příslušnou dobu někam schovat. (Stalo se prý v někde v Hollywoodu.) Přístupnější řešení je ta náhradní matka, či (pro nás normální smrtelníky nepředstavitelný) umělý vývoj dítěte v umělém prostředí.

Pro illuminátské rodiny je změna pohlaví běžnou realitou, nikdo z nich zřejmě nemá pohlaví, s nímž se narodil.  "Výsledky" změny pohlaví fungují často v zábavním průmyslu (herci, zpěváci, (velmi vysoké) velmi štíhlé manekýnky s širokými rameny, úzkými boky, dlouhýma rukama a obrovskými chodidly; možná se mezi zmíněná "povolání" ani normální člověk nedostane. O rodině Obamových jsem tu už dost psal - on je minimálně gay, a spíš transgender, ona je bezpochyby transgender. Mají "dcery" - ale nejsou žádné doklady o jejich narození v Obamově rodině, jak by mohly, když jsou vypůjčené od jiného páru.)

Jak to bylo s "porodem" Meghan?

Opět teorie z Twitteru apod:

Těhotenství bylo velmi dlouhé, od ohlášení do oficiálního porodu 10 měsíců. Na to bylo narozené dítě docela malé (3,20kg; přenášené děti bývají mnohem větší.)
V posledním měsíci média zaznamenala jakýsi "poplach" s odjezdem páru na soukromou kliniku a soudilo se, že díte se zřejmě již narodilo.
Narození však bylo oznámeno až o 14 dní později.
V den porodu Harry předvedl jakési přehnaně emotivní vystoupení před koňskou stájí na téma, jak je šťastný, že se dítě narodilo. Vystupování naprosto neodpovídalo tomu, že je osobou zvyklou mluvit a vystupovat na veřejnosti.
Podle prvních zpráv měl pár v úmyslu ukázat dítě veřejnosti asi za 14 dní, ale provedl to již 2 dny po údajném narození, a to tříminutovým předstoupením před novináře, které jste jistě  všichni viděli, ale pro připomenutí:



V tom vystoupení nacházejí šťouralové opět nekonzistnentnosti.



  • Jako vždy zářící, porodem nevyčerpaná Meghan přichází (vrávoravě) opět na velmi vysokých podpatcích, konečně ve volných světlých těhotenských šatech (většinou nosila velmi přiléhavé), pod nimiž je vidět stále hodně velké břicho, odpovídající tak asi fotkám před porodem. Proč ho má tak velké? Všichni vědí, že po porodu sice nějaké břicho zůstává, ale klesá, rozhodně není tak vysoko... Zase neměla po ruce správnou velikost vycpávky?
  • Oba jsou značně nervózní.
  • Harry na otázku, komu se dítě podobá, řekl podivnou věc, že za 14 dní se dítě hodně mění; z toho se usuzuje, že dítě je zřejmě na světě opravdu 14 dní. 
  • Konspirační teorie se domnívá, že možná došlo k problému s náhradní matkou, že jedno dítě se narodilo dříve nebo něco nebylo v pořádku, a proto se možná muselo čekat na další náhradní porod druhé náhradní matky. (Samo že by to nenechali jen na jedné.)
  • Podle médií čekali spíše holčičku; ostatně to prozradila médiím Serena Williamsová, kamarádka Meghan (taky trans). I americký těhotenský večírek (baby shower party) s americkými kamarádkami byl v duchu růžové...
  • Dítě (údajně chlapeček) není moc vidět, ale jeho (nehybný) obličej vypadá dokonale. Ne jako dvoudenní pomačkaný novorozenec, ale spíše jako (opět) 14 denní i starší... Divné je, že se vůbec nepohne (oficiálně proto, že tvrdě spí); ale i spící kojenec se trochu nějak zašklebí, zavrtí, sklouzne mu hlavička, nebo něco, Tenhle vypadá spíše jako silikonová panenka. Takže kdoví, co to vlastně je, co a zda vůbec se jim něco narodilo, či bude to teprve později vybráno...
  • Oznámili, že je to chlapec. Podle úzu illuminátů by to mohlo znamenat, že se narodila holka, která projde transformací na chlapce. 

(První věc, kterou jsem si řekl já, když jsem uviděl na videu Meghan při představení potomka: To není ona! Právě jsem prošel dost jejích fotek, a takhle nikde nevypadala... No, abych to nepřeháněl, ale proč by to nemohla být dvojnice (třeba ta, co neumí chodit na vysokých podpatcích. protože Meghan na videích někdy jde brilantně, a někdy divně vrávorá.)


Tak jo, to by bylo pár teorií k narušení "oficiálních pravd", ať se vztekaj (:-)))))






23 komentářů:

  1. Na tom posledním videu kde jde v bílých šatech společně s manželem a novorozencem,jde podle mě úplně jiná žena a ještě ke všemu má dost velké břicho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně to si myslím, že je to ta dvojnice (trojnice? vícenice? prostě ta z hereček představujících Meghan), která neumí chodit na vysokých jehlách, a s níž jsou videa, jak stále vrávorá a Harry jí podává ruku nebo podpírá. Břicho je jasně podvod.

      Vymazat
    2. Jak jsem ji viděla / po údajném / porodu, hned jsem si řekla, jak je nezvykle odulá, břicho vycpané - jako pokaždé Kate po / údajném / porodu. Ani jedna z nich NERODILA !

      Vymazat
    3. Nejsou urozené, proto NESMÍ rodit !!!

      Vymazat
  2. Už jsem se dlouho tak neposmála jako při čtení dnešního příspěvku :-) A je to tu! Celou dobu toho těhotenství uvažuji, že se mi něco nezdá, že něco nehraje. Ano, různé velikosti břicha v různou dobu (proč na to neměla poradce k tomu divadýlku?) Žádné přibírání na váze, žádné zdravotní komplikace, žádná únava na cestách, žádné nevolnosti, Meghan stále vysmátá, bravurně zvládající chůzi na super vysokých podpatcích (pravda je, že si to do určité míry asi žádá protokol, protože Kate také chodila při těhotenstvích na vysokých podpatcích). A vysmátá, bez známky únavy i po porodu. Zázračná to žena! Termín porodu by asi odpovídal; těhotenství bylo ohlášeno 15.10.2018, což mohlo být ve 2. až 3. měsíci, tzn. početí na přelomu července/srpna a porod na přelomu dubna/května + opoždění o cca 7-10 dní. Co ale bylo zarážející, byla její "nezbytná" cesta na párty do New Yorku - v 7. měsíci těhotenství(!), v jejím věku prvorodičky a možnosti komplikací či předčasného porodu, a ještě k tomu soukromým tryskáčem, kde je obrovské přetížení. Tak to určitě! Jinak mě napadlo, že dítě ze zkumavky odnošené náhradní matkou mohlo být podmínkou královny, protože jinak by se do evropského bílého královského rodu dostaly "černé" geny afroamerické matky. Bůh ví, jaké Harry dostal podmínky při volbě takovéto partnerky, ale faktem je, že jako původně herečka se k té všudypřítomné show velice hodí. To má celoživotní roli se zárukou všeobecné popularity.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to ta samá komedie jako nedávno střelba v mešitě na Novém Zélandu a další a další............Oni snad věří že my věříme! Diana si užila velký kus hrůzy v té pomatené rodině.

    OdpovědětVymazat
  4. ...a taková zdegenerovaná psychopatická pakáž řídí svět.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na internetu se ujal termín pro tyto lidi jako "deprivanti" - lidi s poškozenou nebo absentující morálkou, poškozeným nebo neexistujícím pudem sebezáchovy apod. Tito sluhové pekla se ještě holedbají svou "inteligencí" a svými páníčky. Však jim jejich šéf odplatí po zásluze. Vždyť nadarmo je nezdraví sloganem : "Milujte mě tak, jako já vás nenávidím". Netřeba dalších komentářů...

      Vymazat
  5. Dnes je možné všechno. Semenya, chlap, závodí s ženskýma. Dítě nesmí vědět, zda je kluk nebo holka, že má tátu a mámu. Pokud někdo něco neudělá proti tomu, tak nechci vidět, co bude za třeba 20 let. Na Zemi bude jen pár milionů vybraných lidí vytvořených geneticky v laboratořích jako otroci pro ty, kteří to tu budou řídit. Filmy dnes uváděné do kin jako sci-fi jsou vizemi budoucnosti. A to by bylo zlé. Jenže pro ty budoucí žijící to bude norma, minulost bude zakázána vědět.

    OdpovědětVymazat
  6. Orgo, koukni na dnešní článek na Aeronetu. . .

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonale súhlasím !!! To neprirodzene obrovské popôrodné brušisko,navyše absolútne proti prírode VYSOKO,udrelo do očí aj mne! Neexistuje,v žiadnom prípade! Brucho klesá už pár dní pred pôrodom(dieťa sa posúva nadol=chystá sa pôrod.Po pôrode brucho nejaký čas ostáva "roztiahnuté",ale VŽDY dole,oveľa nižšie, NIKDY nie takto vysokánsky položené !!!.A vlastne ani pred pôrodom nie je postavené tak vysoko.A také obrovitánske-pri jedinom decku?! Blbosť! Tak,ako táto baba vyzerá PO pôrode,môže vyzerať 2-3 týždne PRED pôrodom žena,čo čaká trojičky alebo aspoň dvojičky,ale NIKDY takto nevyzerá prvorodička s 1 deckom už PO pôrode!!! Celkove jej dali neprirodzene obrovský umelý "vankúš"(zrejme aby si každý všimol). 1.decko je VŽDY menšie.(Skrátka divadlo poriadne prehnali).Príroda to takto zariaďuje preto,aby prvorodičku nezabilo už prvé decko svojou veľkosťou. A ďalej:takto neprirodzene sviežo,dokonale plná energie a v TOP kondícii byť 2 dni po pôrode je ABSOLÚTNE vylúčené !!! Každá žena,aj keď je dokonale zdravá,mladá,po celé tehotenstvo TOP fit a pôrod prebieha dokonale, bez komplikácií,je dlhé dni po pôrode nenormálne unavená,na smrť vyčerpaná,nevládze bez podopierania stáť na vlastných ani minútu,nieto chodiť,a už vôbec nie na ihličkách.Pôrod je skrátka od prírody nesmierne vyčerpávajúci zabiják energie-a to je ZÁKON,z ktorého niet výnimiek.BODKA !!! Toto divadielko tu NIE JE v žiadnom prípade žena 2 dni po pôrode! Potvrdí vám to každý šikovný medik,nieto lekár,nehovoriac o pôrodníkovi. Decko tiež nie je 2-dňový novorodenec.Na to je príliš "fotogenické". Že spí?Dobre,dajme tomu.Lenže ono je úplne meravé,-žiadne známky života,žiadny pohyb.Novorodenec sa hýbe,aj keď spí:trochu pohne rukou,zamrví sa,atď. A navyše je veľmi čudné už po 2 dňoch ako kus mäsa vystavovať čerstvého novorodenca(=s minimálnou imunitou)pred kamery a riskovať jeho nákazu.Navyše "cenného"kráľovského potomka! A vôbec,prvorodička s novorodencom ihneď prepustená z nemocnice domov?Žiadne pozorovanie oboch pod lekárskym dozorom pár dní v nemocnici? Bl-bosť na entú! Verím každučkú bodku a čiarku vo vašom článku.Teším sa,že aj niekto ďalší má od začiatku pochybnosti,a je to NIEKTO informovaný,nie hocijaký hlúpy "nikto". Pridávam jeden vlastný argument na potvrdenie falošnosti celého cirkusu:Tá starnúca ženská z amerického predmestia je napoly černoška,jej matka má veľmi černošský vzhľad a príroda je veľký srandista.Nikdy sa dopredu nevie,aké gény prerazia a v akej sile a kráse."Kráľovská" rodina si musela byť plne vedomá toho,že im do rodiny môže pribudnúť výzorovo dokonalý afroameričan s plne rozvinutými negroidnými črtami.Už celá tá ich "známosť" je neskutočne čudná.Len tak dovoliť do najsilnejšej dynastie(samozrejme,neprávom,-ja osobne ich neuznávam,naopak)príchod čiernej nevesty a ešte sa ani nestarať o to,aké potomstvo z toho vzíde-VYLÚČENÉ !!! Je to,ako keby európska prezidentská dcéra privliekla domov ženícha z našich Letanoviec(osada)alebo z českého Chánova a tatko by ani nemrkol.A to je slabé prirovnanie.Lebo toto nie sú nejakí dočasní prezidentíkovci,ale anglická kráľovská rodina!!! Stará ropucha Alžbeta svojho času v kuse nadávala na Dianu a Sarah,aké sú to obyčajné nevznešené nuly,-pritom obe mali v rodokmeni aj kráľovských predkov a obe boli zo starej vysokej šľachty.A zrazu slintá a chrochtá blahom nad pochybnou americkou rasovo namixovanou načernalou štvrtotriednou herečkou z predmestskej papundeklovej nájomnej unimobunky,s veľmi pochybným príbuzenstvom s kriminálnymi záznamami? NONSENS !!! Tu smrdí nieže niečo,ale VŠETKO !!! Veľmi srdečne pozdravujem Vás aj všetkých,ktorí neodovzdali svoj starý dobrý spoľahlivý sedliacky rozum chorej propagande a neboja sa ho používať.Verte sebe a vlastnému rozumu,nie médiám !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamaratka ma dve deti s cesnochom. One ked da narodili boli ruzove, Ale tak po tyzdni zacali hnednut. Tato americanka sa dotrepala na polo zapas a malym co mal dva mesiace a bol biely ako krieda. Geny zostavaju do 5teho rodu. Toto decko nema v sebe nic z ciiernej rasy.

      Vymazat
  8. Orgonet ty si to kralovskej rodine riadne nasekal :) vdaka za clanok . Zvratenost fuj toto a idu nam to ukazovat aka to udalost .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... to už je královská rodina hodně dlouho jen podle jména. Divili byste se, co všechno před světem skrývají ! Ale už ne dlouho...Odhalení se blíží. A oni z toho mají smrtelné osypky...

      Vymazat
  9. hledej Darren Sleeping Doll Kit

    OdpovědětVymazat
  10. Orgo, díky za článek. Je to radost číst a nechat si otevírat oči. Vrať se prosím mj. k tématům o politice a zdraví.

    OdpovědětVymazat
  11. Je to tohle plastové dítě? Viz https://youtu.be/2l16qkY_i7M
    :-DDD

    OdpovědětVymazat
  12. Tedy mne by zarazilo - i kdyby mi nikdo nic neřekl, že se dítě takovou dobu nepohne a že Meghan je i zezadu jak... a před porodem nic! Po dvou dnes? Haha... Celé to je komedie pro lidi ale dost špatně zinzcenovaná! Jsem matka dvou dětí a babička tří vnuků - všichni jsou hodně těsně po sobě, tak to mám v paměti.

    OdpovědětVymazat
  13. Těžko odhadovat, jak to je doopravdy. Každopádně to poporodní břicho (moc velké a moc vysoko) mě zarazilo taky, ale mnohem víc fakt, že se na videu dítě vůbec nepohnulo, ani když mu "rovnali" čepičku, ani když se ho asimatka dotkla na tváři, spalo, jako by mu před tím dali odvar z máku... A na dva dny staré miminko bylo neuvěřitelně růžové - to bývá jen málokteré dítě, většinou jsou čerství novorozenci spíš červení a různě pomuchlaní, ksichtíčky se jim vyhladí a zrůžoví až po pár dnech, minimálně po týdnu až 14 dnech. Notabene tohle je k tomu všemu mix s černošskými kořeny, takže rozhodně by mělo být aspoň snědší. Nicméně pokud to je komedie, pak nemám tušení, pro koho ji hrajou, každý normální člověk má svých starostí dost, než aby se až tak zabýval nějakým kojencem a jeho matkou - však stejně z tohohle miminka těžko kdy může být následník trůnu, na to tam jsou jiní adepti.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Orgo, mozna vis ze na Youtube uklada SAT 24 videa den po dni, najdi si treba Sat24 video impression for Sunday, October 14, 2018 - spickove pravouhle hriste nad Evropou několik dni, pravdepodobne se v tu dobu na nas neco sypalo, tak aby to mohlo dobre pusobit a neodvalo se to pryc, pak zacaly ty ruzny ´chripky´... jsou i jine, treba Sat24 lightning video impression for Monday, February 18, 2019...
    nebo oblacne viry do ctverce Sat24 video impression for Saturday, March 2, 2019 , Sat24 video impression for Friday, June 7, 8, 2019, Sat24 video impression for Tuesday, July 16, 2019
    …..jaky mas na to nazor, jak se toho asi dociluje? Nechces k tomu udelat clanek?
    Diky, Sumavska hlidka

    OdpovědětVymazat
  15. Orgnet, prajem Ti vela zdravicka v tomto svete.... A prajem Ti aj uvedomenie si, ze Zem je PLOCHA.....
    Ano....az tak daleko sme klamani....podvadzani....
    Vyse dva roky sa zaoberam plochou Zemou, a mam taku istotu v to ze Zem je plocha a nie je Zemegulou, ze by som za to hravo rucil svojim zivotom a zivotom mojej rodiny.
    AKURAT NEVIEM, ci Antarktida, ktora ohranicuje z kazdej strany nas "kruhovy svet", znamena naozajstny koniec sveta (aspon toho pozemskeho, pretoze kupola je realitou), alebo ci na tejto ploche zvanej Zem nie je VIAC takych svetov (ako je nas oficialny svet - Amerika, Europa, Azia, Afrika, Australia...), ktore su od nas oddelene tisickami a tisickami (mozno desattisice) kilometrov ladovej plochy...
    S pozdravom (niekto si bude pamätat) Marek & Marek G.

    ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Víte, co jsem dnes četla ? Že Harry s Meghan chtějí jet adoptovat sirotka do Afriky. Není vám to divné? Co když ve skutečnosti nejedou adoptovat, ale pro skutečné dítě Meghan a H. ? Na posledních fotkách jsem jí viděla, viditelně přibrala. Může to být skutečná Meghan, zatímco její dvojnice předvádí dítě H., skutečné, ovšem s náhradní matkou . No a nyní přivezou skutečné dítě M. A H. Až afriky jako adoptované. Tak to.vidím já.

    OdpovědětVymazat
  17. Orgo, zkus, prosím, nalézt nějaké info ohledně umělých sluncí, jež mají být údajně instalovány poblíž orbity Země. Jedno prý testují američané, a druhé japonci. Mají údajně nahradit naše skutečné Slunce, které se propadá do klidu, defenzívy, a Zemi by tak hrozila další doba ledová. Proto prý chtějí mít zaručeno, že na Zemi k tomu nikdy nedojde, aby nebyly ohroženy zisky vládců za oponou.
    Navíc se má něco (kataklyzma) v blízké budoucnosti se Zemí stát, a chtějí ji odklonit na jinou orbitu, což se možná i děje. Říkají, že se jedná o důsledky globálního oteplování, ale já (a mnozí další po celém světě) pozorujeme něco zcela odlišného...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.