26. června 2019

Pekelné vedro je uměle přitaženo do Evropy. Subtropický jet stream je evidentně manipulován HAARPem.

Pekelné vedro je uměle přitaženo. Subtropický jet stream je evidentně manipulován HAARPem.

Sepsal Orgonet 26. 6. 2019


Obrázek níže: Subtropický jet stream: neobvyklá klička nad Atlantikem.


Množství mediálního fňukání nad "pekelnými horky" (viz např. https://blisty.cz/art/96009-do-evropy-prichazi-pekelne-vedro.html ) těchto dní mě přimělo, abych tu zase jednou zopakoval, jak to doopravdy s počasím je.

Níže: Mapa dnešních teplot: výběžek horka z Afriky do Evropy, přitažený pomocí manipulace jet streamu.
 


Bohužel, všeobecné globální lhaní ve všech oblastech lidské činnosti má vrchol v podobě lží o extrémech počasí, které je lživě sváděno na matku přírodu, anebo/a na lidskou činnost způsobující oteplování, atd. atd. Klima planety se nepochybně mění. Extrémy počasí však jsou všechny/z velké části uměle vytvořeny tím, že geoinženýři/klimateroristé, mající k dispozici systém již velmi dokonalých meteorologických a klimatických zbraní rozmístěných po celé planetě, z bezpečných bunkrů pomocí počítačů řídí a ovládají veškeré světové počasí. Kdykoli se jim zachce, mohou způsobit záplavy, zemětřesení, extrémní horko, krupobití, cokoliv se jim zamane. Bez jejich zásahu nespadne z nebe ani kapička vody.

Jejich působení je tím zákeřnější, že lidstvo až na zanedbatelné promile lidí o tom nemá ani tušení, a informace o všeobecném umělém řízení počasí není schopno přijmout. Přece by nám naši vládcové, kteří tolik pečují o naše blaho, nemohli něco takového dělat... A oni vládcové, ať už je to kdokoli, se jen smějí a vesele využívají svých klimateroristických možností k teroru na obyčejných lidech. Proč že by to dělali? Protože lid je třeba udržovat ve stálých nepříjemnostech, aby neměl čas a náladu zabývat se tím, kdo, jak a proč mu vládne. Máme možná trochu štěstí v tom, že nejde o jednotné světové hnutí, ale o několik mocenských skupin, které ty klimatické zbraně používají proti sobě navzájem, takže například když jedni vyšlou hurikán na určité místo, jiní jim to mohou překazit. Když jedni zablokují tryskové proudění, jiní mohou blokádu narušit... atd.

Střední Evropa tedy dostává v těchto dnech příděl pekelných veder. Pro Evropu to znamená něco ke 40°C. (Pro oblasti, kde jsou na vedro zvyklí, jako Asie, Afrika, Austrálie, jim umějí vytvořit až 50°C, což už je na hranici přežití. Viz např. rekordní horko v lednu v Austrálii (anglicky): Je to tu jako v pekle, 50°C.)

Teplotní extrémy se vyrábějí zejména manipulací tryskového proudění (jet streamu). O tom jsem už tady dost psal, například v USA jsou manipulace využívány k tvoření extrémně chladných zimních bouří, které vytvoří mimořádné chladno i v normálně teplých oblastech, škody na zemědělských plodinách atd.

Co to je tryskové proudění, to si snadno vygooglíte, i tady na blogu. Je to v podstatě vítr ve velmi vysoké výšce, který vzniká na rozhraní teplého a studeného vzduchu, a tvoří jakýsi prstenec kolem zeměkoule, a za normálních podmínek se typicky mírně vlní. (Než si to vygooglíte, tak aspoň jeden obrázek:)

Níže: typický průběh normálního jet streamu:


1. Blokáda jet streamu

Když klimateroristé postaví tomuto větru do cesty blokádu pomocí klimatických zbraní (kterým my, co se zajímáme o řízení počasí, většinou říkáme HAARP, i když ten první pravý je na Aljašce, ale další podobná zařízení jsou po celém světě - lze snadno vygooglit), pak jet stream vytvoří hluboké kličky do klimatického pásu, kam normálně nepatří, a dotáhne pytel velmi studeného vzduchu nad teplou oblast, a pytel horkého vzduchu nad normálně chladnou oblast.

V těchto dnech subtropický jet stream vytváří mimořádné kličky nad Atlantikem. To znamená, že klimateroristé mu postavili do cesty několik elektromagnetických blokád, aby ho zdeformovali, a aby se kolem něj, jak vidíme, natáhl pytel studeného vzduchu od severu nad Atlantik (kde to není nápadné) a od jihu aby se natáhl pytel horkého afrického vzduchu nad střední Evropu, kde my tím pádem máme pekelné vedro ke 40°C, a to abychom se potrápili a neměli roupy.

Níže: obrázky jet streamu - včera 25. 6. 2019. Viz výše zmíněné kličky jet streamu nad Atlantikem. Působí je zřejmě haarpová zařízení umístěná v ohybech proudění.


2. Suché frekvence

Samozřejmě, že k takové manipulaci musejí spolupracovat i všechny ostatní složky systému řízení počasí, jehož základem je sycení atmosféry chemickými látkami ("chemtrails") pro zajištění/udržení její elektrické vodivosti a tudíž ovladatelnosti a řiditelnosti co do směru/rychlosti pohybu či blokády na místě.

A tyto složky se v těchto dnech skutečně viditelně činí. Útočné meteorologické zbraně ve střední Evropě, tzv. "meteorologické radary", (zejména viz níže snímek - screenshot Německo), vydávají tzv. suché frekvence, projevující se kruhem modré barvy kolem radarů (modrá = barva slabých srážek - jde o tzv. falešné srážky). To je vlnění odpuzující tvoření oblačnosti, udržující jasno.

Když totiž vzrostou teploty tak jako v těchto dnech, tak se dle fyzikálních zákonů musí více vody vypařovat z povrchu země, čili mělo by se tvořit více oblačnosti, zejména bouřkové; následné srážky by však způsobily ochlazení, a klimateroristé by nedosáhli svých plánovaných 40°C; proto radary v ohřívané oblasti musí rušit tvorbu oblačnosti.

(Tyto "suché frekvence" nebo "falešné srážky" jsou na většině dostupných zobrazení obvykle retušovány, ale zachytil jsem screenshotem z mobilu (proto špatná kvalita) zobrazení, kde nějak zapomněli na úpravu.)



Suché "zrnění" výrazně dnes vydává i náš domácí klimateroristický radar Skalky.



3. Chemtrails

A aby radary mohly rušit tvorbu oblačnosti, tak musí být atmosféra vodivá, a toho se dosáhne rozptýlením příslušných chemikálií.

Následující satelitní snímek ukazuje dnešní "jasno" či "polojasno", které by "nedrželo" bez nasycení chemií, viz evidentní chemočáry nad Českem dnes brzy ráno. (Jsou samozřejmě nad celou středoevropskou oblastí pekelného vedra, ale snímky jsou obvykle vyretušovány/stylizovány tak, aby ty čáry nebyly hned tak zřejmé.)


Níže: Třeskuté jasno na satelitním snímku během dopoledne (vlastně je to dusné zamlženo, ale pára se nemá/nesmí srazit do oblačnosti). Zřetelná nová oblast chemočár od Ašského výběžku na jihozápad a zablokovaná oblačnost nad Atlantikem.




Zkrátka, fyzikální zákony dostávají v dnešní "meteorologii" zcela na frak. V počasí neplatí už vůbec takové veličiny jako teplota, tlak, vlhkost, vypařování ... vše je uměle manipulováno.

Vzpomeňme si na dny nedávno předchozí, kdy za celkem normálních teplot se pořád někde tvořily bouřky (= byly uměle tvořeny), někde i extrémní; to by bylo naprosto nesmyslné za starých časů tak v 60.-70. letech, kdy počasí bylo manipulováno mnohem méně, a všichni lidé by si toho tenkrát všimli, že se děje něco hodně divného.

V dnešní den tu máme extrémní vedro, které by za starých časů bylo zcela jistě ukončeno bouřkou, se naopak bouřková oblačnost vůbec nedá dohromady... (Ono by vůbec takové vedro dřív nemohlo být; pamatuji, že 28°C už byl extrém, a to přišla určitě bouřka.)

Klimateroristé by nám tu nepochybně rádi nasadili i ty 50°C, ale to jim snad příroda neumožní, úplně všechno taky nemůžou. Ale jistě to vyzkoušejí, a bude to nejprve nenápadné, bez halasného plánování v médiích...

Nevadí, vydržíme.

P. S. Jak lže a vymýšlí si "šéfmeteurolog" Petr Dvořák, aby obhájil "normální vysvětlitelnost" dnešního počasí: : https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pocasi-horko-bourky-meteorolozka-teplotni-rekordy-chmu.A190626_121049_domaci_onkr
(Není možné, aby nevěděl... )

64 komentářů:

  1. Kdo jsou ti klimateroristé? Za tím musí být nějací lidé, organizace, peníze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz: články OrgoNetu.
      Nechce se hledat a číst? . . . tak "tím pádem" máte smůlu 😁
      Lenost informace nepřináší 😁

      Vymazat
    2. Organizace? - W.Buffet pry rekl: "Jasne ze existuje tridni boj. Take v nem neustale vitezime." Globalni elity totiz drzi pospolu, zatimco ostatni jsou rozestvavani neoliberalni indoktrinaci. Staci popremyslet nad nekdejsimi volebnimi hesly ODS, TOP09.
      Penize? - Ten kdo si penize sam vytvari, ve svem globalnim monetarnim systemu, ten jich nikdy nebude mit nedostatek.
      A ted to, na co jste se nezeptal, "qui bono"? - za ten necely mesic, ktery deli vasi otazku, od moji odpovedi se mnohe vyjasnilo. Ursula von der Layen mezitim pronesla svuj programovy projev, ze ktereho je jasne, ze jde o to, aby se zrusila svoboda svobodneho pohybu. Nejde totiz o nic jineho, nez o navrat do feudalismu. Samozrejme ze vsechno ma demokratickou nalepku. ;-)

      Vymazat
    3. Globální mocenský systém, sloužící silám zla.. Nejde jim o peníze, ale o nás.. potřebují nás držet na duševně primitivní úrovni naše mozky pracují na 20procent své kapacity, naše IQ je tak velice nízké a zatěžování nervového systému jedy dále snižuje naše IQ..

      Vymazat
    4. ONI chtějí Apokalypsu uspíšit, aby přišla dříve, než je určeno. A to se jim zjevně nedaří :-)

      Vymazat
  2. No ano, přemýšlejte, kdo za tím je....
    Chcete důzaky? ležívšude kolem.Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou jen řeči. Mám na mysli konkrétní lidi, konkrétní organizace a z toho vyplývající financování.
      Domýšlet se mohu cokoliv, dívat se kolem sebe a tušit také, ale konkrétně NIC.

      Vymazat
    2. Ano chci vědět kdo zatím je.Pamatuji si jak za komančů řikali že nás po roce 2000 čekají vedra,tak čemu věřit nevím.

      Vymazat
    3. Přesně tak, lenochům nikdo nic zadarmo shánět nebude, ani informace. Naučte se alespoň anglicky, a budete mít pramenů, že je ani nevypijete.

      Vymazat
  3. Jet stream je také závislý na slueční aktivitě, která je v současné době nízká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vzdálené orbitě Země (asi 50.000 Km) jsou instalovány gigantické čočky, které zesilují účinek Slunce. A zároveň jsou tam umístěna i umělá zatím dvě slunce, která dovedou vyvinout až 6.000.000 stupňů Celsia teploty. Takže se nedivte tomu spalujícímu účinku, který tu před tím nebyl. Pokud osadí další 2 až 4 umělá Slunce, mohou dokonce řídit i rytmus dne a tmy. Tedy mohou pak rozhodit kalendářní cyklus úplně na maděru - katastrofa pro ty, co žijí na povrchu Země.

      Vymazat
  4. trochu starší, ale vypovídající článek https://www.freeglobe.cz/Articles/258-haarp-obama-spustil-klimatickou-valku.aspx

    OdpovědětVymazat
  5. Já to taky nechápu. Kde teda žijí ti "teroristé", když v celé Evropě je to hle vedro? Přece i politici a prezidenti, královské rodiny, sedí na zadku tady v žhnoucí Evropě. Tak kdo to tedy dělá? Jak to mohou dělat tady radar Skalky, kdo jim to nařizuje? Jednou chemtrails znamená, že je zataženo a pomalu není vidět, teď zas chemterails způsobují jasno a slunečno? No nějak tomu přestávám rozumět a to jsem dřív na ovlivňování počasí věřila. Asi nejsem sama, kdo by uvítal nějaké objasnění těch konspirací. Pořád totiž ze všech stran slyším je "ONI" a nějak nevím kdo. Jednou jsou katastrofy v Americe, tak to asi američani neřídí, teď je peklo v Evropě, tak tady taky asi otěže nikdo nedrží. V Japonsku bylo zemětřesení. Tak kdo tedy jsou ti tajemní "oni"? Nevím, ale jak psala Dita, tak kolem žádné "důkazy" ležet nevidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je něco TAJNÉ, tak logicky to NIKDO veřejně nepřizná. Takoví mají strach většinou o své majetky. postavení, vliv a také o své životy a životy svých blízkých.

      Vymazat
  6. Ručička barometru drží už od minulého týdne napůl mezi deštěm a proměnlivem jako přibitá,tady je hic jako v pekle.Přesně to samé jako vloni, když nám odepírali vodu celé léto.Asi to bude pokračování loňského, předloňského, předpředloňského sucha.Jak to říkal kníže Schwarzenberg před pomalu třiceti léty jakési šlechtičně která chtěla restituovat(přestože byla celá rodina u SS), nic se nebojte drahá,tahle cééská pakás nebude mít po určité době co do huby a potom jim už bude jedno co se komu vrací.Asi věděl co nás čeká.

    OdpovědětVymazat
  7. Rada bych upozornila na zazizeni, ktere normalizuje pocasi navzdory haarp, do nekolika hodin se zacina tvorit normalni oblacnost a prichazeji srazky, dosah 500 km. Technika Reicha, Schaubergera a Tesly. Klimateroriste nejsou neporazitelni. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1179&v=kFrsS3p-E24

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wilhelm Reich, rakouský vědec a jeho stroj ORGONOMET, který mu byl vládou zabaven a on internován v blázinci, kde došlo k jeho záhadnému úmrtí.

      Vymazat
  8. Zdravím Orgonete a díky za další článek. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáš nějaké info, jak se vyrábějí lokální větry.
    Všiml jsem si, že přeletí letadlo a za chvilku začně vanout vítr, někdy i docela prudký - jako na jaře. Zajímavé je, že docela silný vítr dokáže takhle vytvořit i malé „vyhlídkové” letadélko.
    A ještě bych měl jeden dotaz, a to právě na ta menší „vyhlídková” letadla (příp. helikoptéry). Jaká je jejich výbava, co měří a jaké mají možnosti?
    Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás létají černé helikoptérky a letadélka (2 osoby) bez imatrikulací. Akorát by mě zajímalo, odkud vzlétají. Není to náhodou z Rakouského nebo Bavorského příhraničí ? Nějaké věci se mi podařilo dohledat na Google mapách.

      Vymazat
  9. Díky za skvělé příspěvky k problematice toho jak člověk uměle manipuluje počasí. Je skvělé vidět, že přibývá lidí, kteří nepodléhají globálním lžím a pomocí síly ducha a vědy dokáží spatřit záblesky pravdy.
    Bohužel vaše úvahy vycházejí z jedné mylné premisy. Ze lži, kterou jste bohužel přes své nadání nenechat se obelstít klimateroristickou propagandou, neodhalil. Při bližším zkoumání byste časem sám došel k závěru, že ve vašich úvahách některé věci nesedí. Díky tomu si vědečtí šarlatáni mohou troufat vaše teorie napadat. Tím aspektem, který všechny vaše úvahy degraduje, je předpoklad, že Země je koule. Přitom další a další důkazy neustále potvrzují skutečnost, že Země je plochá. Pokud opustíte představu Země jako koule, pak teprve jasně uvidíte, jak vaše úvahy o tom, jak člověk řídí počasí, dávají smysl. Teprve spojením těchto dvou pravd snesete argumenty, které již žádný vědecký šarlatán nedokáže popřít.
    Dokázal jste nahlédnout za oponu globálních lží jež jsou nám každý den podsouvány. Nebojte se tu záclonu lží a demagogie zcela odsunout. Teprve pak spatříte barvy skutečnosti a pochopíte, že lidstvo je ohlupováno mnohem víc než jste si kdy myslel.
    Nebuďte slepý jako ti, jimž pomáháte prohlédnout. Spasení v pravdě máte téměř na dosah.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to tady Orgonetovi podsouváte za blbosti ?! Plochá Země - no to je vynález k popukání :-)

      Vymazat
  10. Jak te tohle mozne, to by si museli vsechny hlavy statu, spojit a terorizovat nas pocasim ? docela blbost ne ? neni prece mozne ze to vsechny vedi ze se takove veci deji, zeman urcite nema ani paru ci HAARP je. Tak kdo by to mel bejt ? illuminati ? zidi ktery chteji svet pro sebe ? amerika aby znicili evropu atd ? - co to ma za efekt prinaset horko do evropy, aby nas zabili ? diky za odpoved, nejde mi to vubec do hlavy kdo jak proc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě se začínáte probouzet z Matrixu, jen tak dál. Osvoboďte svého ducha i tělo, a nebuďte zavislý/á na těch matrixových sračkách.

      Vymazat
  11. A jak autor "textu" zná uvedené informace, když jsou tajné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blbečkům a Stb-ákům rozhodně nikdo nic autorizovat nebude, jasné ?!

      Vymazat
  12. Díky za super článek. Vše sedí.

    OdpovědětVymazat
  13. Ano je to tak Klimateroristi zapnou mikrovlnky a v devět večer ji vypínají. Tohle uměle tvořené počasí je zabiják lidstva A o to tu kurva asi jde Nějak se k té zlaté miliardě přece dopracovat musíme A nejen počasím ale i ta havěť brouci a spol jsou taky nějací super agresivní a naockovani Jo židova touha ovládnout svět je bezbřehá ... Prostě zničit krtka za každou cenu ... A bude hůř, jdeme do finále vážení!!!....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ONI taky dostanou svůj díl, a rozhodně není radno z něho nic ochutnávat, tak je to pekelné, hnusné, odsouzeníhodné...

      Vymazat
  14. A co s tím ,čekat až nás uvaří? ??

    OdpovědětVymazat
  15. NEVÍM KDY VÁM TO DOJDE ALE Z VĚTŠÍ ČÁSTI ..JE TO ZÁLEŽITOST , SLUNCE A ENERGIÍ KTERÉ K NÁM PROUDÍ Z VESMÍRU ..V TÉTO DOBĚ !!!!!

    OdpovědětVymazat
  16. tak nevím,jestli bdím,nebo spím :( hrozné,,...neuvěřitelné...... :(

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím. O chemtrails a řízení počasí se zajímám delší dobu. Ale zajímalo by mě jedna věc. Kdyby si Česká republika najednou řekla, že se tomuto zrůdnému systému vzbouří a začala by přísně střežit svůj vlastní vzdušný prostor před chemtrailsovými letadly, tak co by se stalo? Vzdušný prostor je teď hlídán jenom tak na oko, ledabyle, aby se neřeklo, ale jinak se na důslednou ochranu vzdušného prostoru České republiky kašle, kvůli Open Skies Treaty. Kdyby v ČR došlo k naprostému obratu k lepšímu, tak co bude následovat? Mezinárodní sankce? Nebo dokonce válka? Světové vlády totiž budou navzájem propojené...., jenom to tak na první pohled nejde vidět.

    OdpovědětVymazat
  18. Bilderberg, Rotschild, Rockefeler, Nový světový řád...říká vám to něco?

    OdpovědětVymazat
  19. Kdo se dnes z lidí dívá na oblohu? Ráno je to můj první pohled. Když vysvětluji lidem, že to nejsou "normální letadla", nevěří...

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem to prošel, ale důzaky jsem našel jenom dva. Gombur.

    OdpovědětVymazat
  21. Při zadání na Internetu: www.global methane levels hitting Se objeví informace o nárůstech metanu v horní troposféře. Tento plyn způsobuje jet stream- tryskové proudění v horní troposféře. Například Na konci června šla jedna větev tryskového proudění podél Portugalského pobřeží přes Velkou Británii a přes Skandinávii a vyvolal horko a sucho ve většině Evropy a naopak ve Skandinávii deště. V Severní Americe vyvolalo tryskové proudění proudící zhruba podél hranice USA a Kanady také sucho ve většině států USA. Metan se dostává ve zvýšeném množství do zemské atmosféry také v důsledku lidské činnosti. Například v důsledku úniků zemního a břidličného plynu, z rýžových polí, z hospodářských zvířat a lidí, z bažin a rozmrzlých věčně zmrzlých půd v Arktidě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jen nepatrné množství, čím přispívají arganismy, žijící na Zemi. Pokud tedy víte něco o planetárních či vesmírných cyklech, pak budete se svými úvahami "doma". Ale na jejich případné změny k lepšímu jsme malí páni. Bude se to naopak zhoršovat, a my bychom se měli na toto dlouhé období připravit předem.

      Vymazat
  22. Já myslím, že článek je poněkud jednostranný. Jistě počasí je ovlivňováno i uměle viz systém HARP. Ale vše svádět na tyto prostředky? Myslím, že pravda je někde uprostřed.Jednak jsou tu přírodní cykly a pak lidská produkce skleníkových plynů také sehrává svou roli. Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se skleníkovými plyny jste vedle jak ta jedle. Pokud byste věděl o skutečných příčinách změn klimatu, nepřestal byste se divit do konce svého života, kdo a proč za tím stojí !!!

      Vymazat
  23. Ten HAARP když se přečte pozpátku, tak je to skoro PRAHA. Je to tedy nějaký duchovní název? od kabaly?

    OdpovědětVymazat
  24. Někde jsem četl (prý citát z Bible), že ke konci věků bude déšť zadržován. Nikoli, že nebude pršet, ale doslova bude ZADRŽOVÁN. Tak z toho vyvozuji, že Vaše informace jsou reálné a fakticky se nacházíme někde v závěru tohoto Matrixu.

    OdpovědětVymazat
  25. Pokud někoho zajímá, kdo opravdu ovládá náš svět, tak doporučuji přečíst knihu "Co nesmíte vědět" od Michaela Morrise, kde je vše pěkně vysvětleno.

    OdpovědětVymazat
  26. Tvrdíme to již více jako deset let, ale stále jsme a byli zesměšňováni - např. "pravivá Česká televize" pan mistr světa Klíma při reportáži s p. Popelkou, Blesk při reportáži s p. Slámou, reg. týdeník při reportáži s p. Zahradilovou atd. atd.
    Svět je díky několika šíleným "vědcům" v rozkladu a je jen na nás toto s okamžitou platností zastavit - ale bohužel již jen psaní na internetuá a pod. to nezastaví
    Lidé, jde o nás - braňme se, pokud je ještě čas - a těch pověstných "za pět minut dvanáct" jiož dávno uplynulo...

    OdpovědětVymazat
  27. Hmmm, funguje? https://infinitysav.com/magneticgenerator/

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Orgo, mozna vis ze na Youtube uklada SAT 24 videa den po dni, najdi si treba Sat24 video impression for Sunday, October 14, 2018 spickove pravouhle hriste nad Evropou několik dni, pravdepodobne se v tu dobu na nas neco sypalo, tak aby to mohlo dobre pusobit a neodvalo se to pryc, pak zacaly ty ruzny ´chripky´... jsou i jine, treba Sat24 lightning video impression for Monday, February 18, 2019...
    nebo oblacne viry do ctverce Sat24 video impression for Saturday, March 2, 2019 , Sat24 video impression for Friday, June 7, 8, 2019, Sat24 video impression for Tuesday, July 16, 2019
    …..jaky mas na to nazor, jak se toho asi dociluje? Nechces k tomu udelat clanek?
    Diky, Sumavska hlidka

    OdpovědětVymazat
  29. Každopádně je okaté, že čím víc jsou tlaky na uskutečnění NWO, tím víc se dějí podivné děje, které sužují zejména běžné lidi, kteří nemají prostředky aby se mohli schovat. A protože se čím dál více bouří, je i toto cesta jak jim vzít sílu vzdorovat tomu, co nechtějí do svých životů pustit....je jen úvaha, ale ptejme se kdo má tolik prostředků, když státy jako takové jsou zadlužené, div že ne v krachu....

    OdpovědětVymazat
  30. Smekám před přehledem autora a jeho znalostí a odvaze o tom psát. Přeji Vám vše dobré a děkuji za informaci.

    OdpovědětVymazat
  31. Díky za informaci. Díky že o tom píšete a že máte takový přehled. Bohužel musím konstatovat že s vámi souhlasím. Je mi líto přírody ktera tím trpí. Tolik suchých stromů v lese jsem ještě neviděl. Až letos, je to smutné.

    OdpovědětVymazat
  32. Zajisté jsou za tím lidé, organizace, peníze. Myslíte, že jejich první starostí je vytroubit do celého světa. koukejte to jsme my, kdo dokáže otravovat život lidem celého světa. Uvažte, že dnes jsou ve světě klany, korporace, či mafie, které mají větší moc než národní vlády a více peněz než jsou rozpočty velkých států.

    OdpovědětVymazat
  33. Děkuji za článek :) Pojmenovávat a upozorňovat na tyhle věci považuji za důležité

    OdpovědětVymazat
  34. Potvrzuji, že v r.1955-65, když bylo ve dne vedro a my jsme trávili prázdniny u vody, byvali denně bouřky z tepla, již po 16 hod. Teploty málokdy přesahovali 30.st. Zahrady se ani nemuseli zalévat, dostatek slunce a vody si příroda zabezpečila sama. Dětství jsem prožila v Bratislavě, prázdniny u Dunaje.

    OdpovědětVymazat
  35. Už máte reklamu na manipulátorech, blahopreju😁
    https://manipulatori.cz/retezovy-mail-a-hoax-pekelne-vedro-je-umele-pritazeno-subtropicky-jet-stream-je-evidentne-manipulovan-harpem/#more-19911

    OdpovědětVymazat
  36. schalte mi ten predchozi komentar nebo na vas zavolam ET!

    OdpovědětVymazat
  37. Souhlasím s autorem a dodám že úhyn jehličnatých stromů na našem území je způsoben chemtrens, listnáče jedovaté listy každý rok zhodí jehličnany to nedokáží, kůrovec jen hledá oslabené stromy a je doktorem lesa.

    OdpovědětVymazat
  38. Je to hrozné co se děje a spousta lidí tomu pořád nevěří.. Můžete jim ukazovat snímky satelitů s kondenzačními čárami dlouhými stovky kilometrů a jsou vám schopni tvrdit že letadla lítají na páru a vyrábí mraky. Teslova technologie Harp ,která měla sloužit k dobru pro zavlažování pouští, dnes devastuje nejúrodnější oblasti planety. Kdo s tím co se děje nesouhlasí měl by Vesmíru vyslovit svůj nesouhlas a žádat pomoc...

    OdpovědětVymazat
  39. V nádväznosti na príspevok k 7.6. dávam do pozornosti zamyslenie, akým spôsobom by bolo možné riadenie vzostupných a výstupných prúdov éteru, ktoré sú primárne zodpovedné za tvorbu oblačnosti a vysokého tlaku jasného neba. Ak sú mraky vytvorené, už ich možno pohybovať, ale ako riadiť miesto ich vzniku? Ako nasmerovať prijatý kozmický éter cez určenú oblasť zemského povrchu k výstupu? Na to systém HARP ani radary nestačia, oni riadia už vzniknutú oblačnosť. Možno v tejto veci môže hrať väčšiu rolu CERN. Alebo divoké zrody oblačnosti majú niečo spoločné s neutíchajúcim maximom slnečnej aktivity, prepólovavaním sa Zeme... a Zem na to reaguje prirodzene ako v rovnakých podmienkach v minulosti cez dávne "výpustné ventily" Stromy života, teraz už len ich pne. A tým Zem vedela ureguľovať akékoľvek zmeny vonkajšieho vesmírneho prostredia, cez ktoré pravidelne prechádzala i v minulosti pri obehu galaktiky. Tak ako i bežné stromy reguľujú vyparovaním vody teplotu v lese... Pretože platí KON "Ako hore, tak dole, ako vnútry, tak vonku, ako v malom tak vo veľkom". Tak malé systémy vo vesmíre pracujú rovnako ako veľké. Dnes toto riadenie nie je možné, pretože primitívni paraziti, ktorí zabrali a zotročili Zem, tieto "Stromy života" cielene zničili, ich materiál vyťažili, vytvorili tým všetky púšte na Zemi, absolútne zmenili klimatické podmienky na Zemi a jej biele obyvateľstvo a tým všetkým obmedzili regulačné schopnosti Matky-Zeme, ktorá dnes ako mrzák už nebude môcť rovnako chrániť život, ktorý ako Matka dala všetkým tvorom, ktoré pôvodne na nej žili.
    Pre chtíče, koristníctvo, nenásytnosť, hlúposť, nenávisť... tých bytostí, ktoré ovládli a ovládajú dnes Zem a nás ako otrokov, môžem z istotou tvrdiť, že život na Zemi vďaka parazitom NEVYHNUTNE skončí z dôvodu narušenia možností regulácie Matky ZEME jej zmrzačením parazitmi!!! Pokiaľ nezasiahne veľmi vyspelá svetlá civilizácia na jej záchranu.
    V podstate už zničili celú Slnečnú sústavu, v ktorej bolo 27 planét popísaných veľkosťou a orbitami ešte nedávno vo védických knihách.
    Výstup éteru je rovnako cez pevninu i cez moria... Zatiaľ som si všimol, že majú súvislosť s koreňovými systémami dávnych gigantických stromov, dnes skamenených, nad "peňkami" ktorých sa oblačnosť z ničoho vytvára. Pozrite si reliéf oceánu pod oblasťami, kde sa tvorilo množstvo oblačnosti ako uvádzate dňa 7.6., možno tam niečo také ako "peň" obrovského stromu nájdete...
    Riadenie vstupu a výstupu éteru by sa muselo robiť frekvenciami úmernými veľkostiam častíc éteru 10 na mínus -35 až mínus - 70, stojacimi výrivými poliami ohromných rozsahov nad Zemou, ktoré by určovali vstup a výstup podľa polarity....
    Odporúčané vídeá:
    1. ХИМИКИ И ФИЗИКИ НАМ ВРУТ. ФАЛЬСИФИКАЦИЯ ТАБЛИЦЫ МЕНДЕЛЕЕВА. ПОЧЕМУ ИЗ ТАБЛИЦЫ ИЗЪЯЛИ ЭЛЕМЕНТ ЭФИР,
    2. Эфир в таблице Менделеева,
    3. Что такое ЭФИР,
    4. Примеры материализации эфира в вещество, снятые на видео
    5. vodopady-kak-zhe-malo-my-o-nikh-znaem - tu si pozrite i ďalšie od autora
    6. Каменные породы, как мало мы о них знаем.

    OdpovědětVymazat
  40. Dobrý den, ráda čtu vaše články o počasí. Těžko se proti tomu postavit, nicméně pokud uvážíme, jakou moc má člověk v síle své myšlenky od Boha danou, věřím, že pokud bychom v jeden okamžik dne všichni své myšlenky spojili a mysleli na krásné věci - zelenou krajinu, voňavý les po dešti, svěží déšť trvající celou noc, na zvuk padajících kapek, na slunce, které hřeje, ale nepálí...věřím, že pak by to byla velká síla a mohla by překazit plánování počasí. Jne posilováním dobra v sobě lze změnit svět okolo sebe a zvítězit. Ester
    Snad není má poznámka příliš of topic:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano urcite, delali se napr. pokusy s hromadnou meditaci v USA a melo to velky vliv na pokles kriminality v ten urcity cas. Zroven jsem cetla teorii ze deni na burze i pocasi je zrejme propojene s kolektivnim vedomim protoze vykyvy se temer synchronizuji. Kazda myslenka ma urcitou frekvenci a stejne i hmota ma urcitou frekvenci. Myslim ze synchronizace vedomi velkeho poctu osob najednou zmuze neuveritelne veci.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.