18. září 2019

Hurikán Dorian: geoinženýrská operace na zničení Baham


Hurikán Dorian: plánovaná geoinženýrská operace na devastaci Baham. 



Bahamy byly záměrně zasaženy systémem klimatických zbraní. Proč?
Klimaterorismus pod falešnou vlajkou slouží k prosazování globalistických plánů OSN.
Bahamy se staly obětí, díky níž 
má celý svět nyní šanci pochopit novou normalitu: počasí se stalo válečnou zbraní hromadného ničení.

Originál článku: https://themillenniumreport.com/2019/09/operation-dorian-devastation-the-bahamas-were-purposely-targeted-with-weaponized-weather-why/

Překlad: OrgoNet

State of the Nation
3. září 2019
Bahamy: totální zkáza.

Co se dá říci k výše uvedené fotografii? - Takto vypadá klimatický terorismus. 

Jde o skutečnou operaci pod falešnou vlajkou, neboť geoinženýři, kteří vyrábějí a manipulují tyto superbouře, tak činí se záměrem, aby z nich byla obviněna Matka Příroda.

Devastační operace Dorian byla provedena globalistickou kabalou Nového světového řádu (New World Order, NWO) za účelem terorizování a traumatizace obyvatel a totálního zničení Baham.

Ale proč Bahamy?

Predátorský kapitalismus je nyní v závěrečné fázi svého životního cyklu. V této pokročilé fázi jeho sebedestrukce je svět svědkem toho, jak had predátorského kapitalismu požírá svou vlastní hlavu.

Mocenské elity, které sídlí na samém vrcholu planetárního potravního řetězce, si vybudovaly apetit, který je nenasytný a neukojitelný. Proto kradou vše, co stojí za ukradení. V čele seznamu jimi kýžených věcí stojí půda, přírodní bohatství a zásoby vody. Obzvláště vysoko jsou jimi hodnoceny krásné a strategicky položené ostrovy.

Bahamy představují téměř panenské souostroví – přes 700 ostrovů, které bylo obsazeno Brity v roce 1718. Tato kolonie britské koruny se v roce 1973 stala nezávislým územím Commonwealthu pod vládou britské královny Alžběty II. .[1]

Pokud jde o hrubý domácí produkt na hlavu, Bahamy jsou jednou z nejbohatších zemí Ameriky (za USA a Kanadou); jejich ekonomika je založena na turistice a offshore financích. [1]

Není nutné zmiňovat, že mezi různými frakcemi těch, kteří sedí na vrcholu pyramidy světové moci, probíhá dramatický boj. Zatímco dříve existoval jednolitý blok vládnoucích elitářů, nyní jsou v ráji potíže: každá frakce v rámci globalistické kabaly NWO má svou vlastní agendu, a některé z nich se liší od hlavního plánu.
Pro státní a národnostní hnutí celého světa je důležité pochopit, že každé z těchto velkých politických hnutí zaujímá seriózní místo u stolu PPPP (Political Power Parties Pyramid), a to buď přímo nebo v zastoupení.

Pouze s tímto základním porozuměním budou národy světa schopny shodit jho imperialismu, který se maskuje za různé -ismy: komunismus, fašismus, globalismus, nacionalismus, marxismus a kapitalismus, socialismus a libertarianismus. Každý z těchto -ismů je denodenně efektivně využíván k rozdělení a ovládnutí světového společenství států.

Zpět k operaci Devastace hurikánem Dorian:

Tato komplexní černá operace je současně i globální psychooperací, jejímž záměrem je zahnat všechny národy světa do ohrady poslušného podvolení. 

Která hlava státu neviděla, jak Dorian devastuje kdysi panenské a krásné Bahamské ostrovy?
Která vláda státu si nevšimla totální destrukce státní ekonomiky, infrastruktury a společnosti?

Doporučený článek anglicky:
HURRICANE DORIAN: Another Geoengineered Hurricane Tornado with a Political Purpose (Hurikán Dorian: další geoinženýrsky vytvořené hurikánové tornádo s politickým cílem)
I když psychologická část operace má více podtextů, hlavní je tento: každý stát a každá hlava státu, která opustí rezervaci politické korektnosti, bude zasažena vysoce destruktivním, smrtícím počasím použitým jako zbraň. Ať vás ani nenapadne vyjít z rezervace. Ti, kteří tak učiní, činí to pod hrozbou smrti … nebo něčeho horšího.

Nyní, když se ostrov Grand Bahama stal scénou pro teroristický zločin nemající obdoby, zbytek světa na tuto totální devastaci nikdy nezapomene. Každý vůdce státu a každý občan každé země nyní ví, že se může rovněž stát obětí takovéto klimatické zbraně.

I vnitrozemské státy se mohou stát cílem geoinženýrské potopy či ničivého sucha, záplav a lesních požárů, tornád a mikrotornád, sněhových bouří, krupobití, sesuvů a propadů půdy.

Agenda OSN

Mocenské síly tradičně užívají dvou primárních cest, jak nuceně odstranit domorodé národy z jejich otcovské půdy. Preferovaným způsobem byl dříve ozbrojený konflikt a válečný terorismus; avšak v současnosti jsou stále více preferovány klimatické zbraně.

Hlavními plány OSN na rozbití států jsou dokumenty Agenda 21 a Agenda 2030 pro udržitelný rozvoj, které jsou globalisty denně implementovány.

Klíčovým bodem této tajné agendy je vytvoření speciální environmentálních koridorů a zelených prostorů, které jsou budoucími enklávami rezervovanými pro bohaté elity. Bahamy stále jsou takovým vytouženým rájem, avšak nyní tam probíhá válka mezi 1% nejbohatších. 
Viz článek anglicky:
SUPERSTORM DORIAN – THE 9/11 HURRICANE – Follow the Money (Superbouře Dorian – hurikán typu 9/11: bahamský daňový ráj pod útokem)

Závěry:

Každý obyvatel planety Země je nyní zranitelný tímto typem klimatického terorismu pod falešnou vlajkou a systémem klimatických/meteorologických/geoinženýrských zbraní. 

Bahamy, jak lze říci při pohledu na šokující destrukci, se staly obětí, díky které celý svět může nyní procitnout tváří v tvář nové normalitě – počasí slouží elitám jako zbraň hromadného ničení.

Co učiní celosvětové společenství států, aby čelilo této neustálé hrozbě?

Jak lidé budou čelit globalistům a jejich geoinženýrským teroristům?

Kdy bude jednou provždy ukončena tato zločinnost trvající již mnoho desetiletí?

Hnutí We the People může začít tím, že rozšíří tento důležitý post (anglicky):
An Open Letter to the Chemtrail Deniers and Global Warming Stalwarts. („Otevřený dopis popíračům chemtrails a oddaným stoupencům globálního oteplování“)

Je skutečnou existenciální nutnosti, aby každý obyvatel této modré planety pochopil velikost a hloubku informací obsažených v následujícím expozé.

Článek anglicky:HURRICANE DORIAN: A Frankenstorm Created by Chemtrails, HAARP and other Geoengineering Technologies (Hurikán Dorian: Frankenšteinovská bouře vytvořená pomocí chemtrail, HAARP a dalších geoinženýrských technologií).

7 komentářů:

  1. Děkuji,chyběl jste!
    Denně tento kvalitní web navštěvuji.Doma mám problémy s Chemtrails,mainstream provedl své..někteří nevěří.
    Hodně sily. a zdraví!

    OdpovědětVymazat
  2. Žijeme na pobřeží jižní Evropy. Moře nevoní solí a chaluhami jako dřív. Chybí i sea breeze. Občas se nehne vzduch a jindy zase fouká tak, že smrkame, štípou nás oči a přijde i kašel. Je nemožné se zhluboka nadechnout, jakoby nebyl kyslík ve vzduchu. V létě od rána chybí modre nebe, je šedivé a nebo mléčné s modrym nádechem. Cele léto je dusno. V UK, kde jsme žili předtím se tomu říkalo sticky. Vzduch je jak ohřátý pod pokličkou. Člověku se rosi čelo i ve stínu a i když je jen 28°C, což je pro nás chladno. V létě máme i 38°C. Nebe není jako dřív, chybí nadychane mráčky. Jsou misto nich pruhy jak štětcem přes celé nebe nebo zvlněné bile fleky.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky. Nádherně napsaný článek.

    OdpovědětVymazat
  4. Sice to může být pravda, ovšem je to tanec mezi vejci. Nebezpečí, že se zjistí kdo za tím stojí je obrovské a v dnešní době kdy špehování je tak rozšířené a nic se neutají by to byla sebevražedná aktivita. Jelikož vím o Haarpu a chemtrails, tak věřím, ale s výhradami. Hej hou, rudý dědeček

    OdpovědětVymazat
  5. Dělám si trochu obavy o našeho privatizačního Viktora K. Možná tam takových bylo víc!

    OdpovědětVymazat
  6. Leuk stukje over turkije ik zal het even delen.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím a nabízím trochu jiný pohled na věc, který vychází z mých osobních zkušeností. Pobyt zde na Zemi obnáší něco, čemu by se dalo říkat „Zkouška ohněm“. Nemyslím si, že jsme tady vydáni na milost a nemilost reptiliánským predátorům, iluminátům apod. Kdo hledá příležitosti lépe poznat sebe sama a všestranně si rozšířit své obzory, určitě není bez šance. Všude se hovoří o tzv. kronice Akaši coby paměťové databance, kde by měly být dohledatelné veškeré záznamy o vývoji Země a také o našem vývoji. O to víc mě potěšilo poznání, že přímo tady na Zemi je nám k dispozici komplexní informační databanka, v níž lze dohledat prakticky cokoliv. Lze do ní vstoupit dvěma kvantovými branami: první z nich je čtvercová („technobrána“), ta je pro oficiální vstup i výstup. Druhá brána je ve tvaru srdce – tou obvykle procházejí blízcí přátelé Strážce této databanky, která je tvořená především rozsáhlým labyrintem obrazových galerií. Tam je možné si vyhledat sérii obrazů znázorňujících naši životní cestu. Obrazy jsou poskládané podobně jako okna ve Windows, při prohlížení lze libovolně měnit jejich pořadí. Některé obrazy jsou poškozené: to jsou vývojové etapy, kdy naše duše utrpěly různá zranění, prošly různými karamboly apod. Když léčíme svou duši, mizí poškození i na našich obrazech – a opačně, pokud máme dostatek odvahy přijmout Zodpovědnost za naši minulost a dokážeme se z ní poučit, mizí poškození na obrazech a naše duše se uzdravuje. Dále je zde ekonomické středisko, kde se můžeme dopodrobna seznámit s naší osobní bilancí: naše karmické dluhy, které máme splatit a pohledávky, které nám mají splatit naši karmičtí dlužníci (je-li bilance Má dáti – Dal vyrovnaná, můžeme volně odejít ze Země do svého duchovního Domova). Mimo jiné jsou zde také informativní obrazy o průběhu klimatických změn plánovaných a materializovaných pro osvobozování bytostí různých ras uvíznutých ve starých paměťových vrstvách Země a k uvolňování negativní energie planety. Strážcem celého tohoto obrazového labyrintu je Ochránce srdce duše života, který ke všem věcem a bytostem zaujímá neutrální postoj. Pečlivě střeží pokladnici s klíčovými evolučními kódy na obnovu života (po kolapsech, apokalyptických událostech apod.) a je zastáncem Rovnoprávnosti mezi všemi rasami, ať humanoidními či nehumanoidními. Teď už zbývá jen doplnit přesnou adresaci této univerzální databanky: Bilderberg a jeho náčelník Sir Great Britain (Brit).

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.