2. října 2019

Gretagate: krizová herečka Greta Thunberg pozvedla šíření strachu z klimatické změny na novou úroveň


Gretagate: Globalisté NWO kontrolují mysl 16leté dívky s Aspergerovým syndromem a dělají si z ní tvář dítěte z plakátu pro globální oteplování.

Vysoce sofistikovaná a utajená psychooperace, kterou vám přináší George Soros & Company. 
Originál článku: Millenium Report
25. září 2019

Překlad: OrgoNet

Globalistická kabala NWO (Nového světového řádu, New World Order) je zřejmě nadmíru zoufalá, pokud jde o výrobu hysterie kolem klimatické změny.

Doporučujeme nejprve přečíst tento článek (anglicky):
THE GRETA THUNBERG SHOW: A George Soros Production (Show Grety Thurnbergové: Produkce George Soros). 

To, že k podpoře své zcela falešné historky o globálním oteplování používají nezletilou dívku trpící autismem či Aspergrem (jak říkají její rodiče), přesahuje veškeré meze.

Nenapravitelná kabala zločinců a šílených psychopatů z NWO dokazuje, že jsou schopni kdykoliv čehokoliv, bez ohledu na to, nakolik je to úchylné či nemorální, jen aby vecpali svůj hoax o globálním oteplování skutečně všem.


Show Grety Thunbergové

Ze světového turné Grety Thurnbergové je jasné, že kabale nezáleží na tom, kolik nepřátel si ta nebohá dívka vyrobí; jenom když vyvolá po celém světě pozdvižení kvůli klimatické změně.

A Greta už si udělala nepřátele z mnoha VIP, kteří odhalili, že její klimatická změna je výmysl. Mezi nimi jsou i Donald Trump a Emmanuel Macron. Také si udělala nepřátele z celých států tím, že nedávno podala žalobu na Argentinu, Brazílii, Francii, Německo a Turecko. (https://qz.com/1714484/greta-thunberg-files-climate-lawsuit-after-passionate-un-speech/ )

Parta kolem klimatického chaosu vůbec nedbá, kolik dětí je k smrti vyděšeno, protože šiřitelky děsu, jako napřílad Greta a americká šílená kongresmanka Alexandria Ocasio-Cortez (https://twitter.com/aoc/status/1118520320653238272?lang=cs) vřeští, že svět má 10-20 let do zániku, než přijde celosvětová vyhlazující událost vyvolaná klimatickou změnou.


Zásadní informace: : Šiřitelé hoaxu o globálním oteplování neustále zapomínají dodat, že ten dnešní velmi reálný klimatický chaos je denodenně po celém světě produkován geoinženýry a nemá vůbec nic společného s CO2 vznikajícím při lidských aktivitách. Veškeré bláznivé počasí je skrytě vyráběno pomocí chemického geoinženýrství a HAARPu. Jinými slovy, tato globální psychooperace je zcela klasickou černou operací prováděnou globalisty NWO dle vzorce: vytvoříme problém – vznikne reakce strachu – poskytneme řešení. (Viz článek anglicky Geoengineering Is The Primary Cause Of Global Climate Change, Not CO2 – Primárním důvodem globální klimatické změny je geoinženýrství, nikoli CO2.)


Všem, kdo chtějí znát pozadí příběhu Grety Thurnbergové, doporučujeme přečíst sekci komentářů pod následujícím tweetem:
Macron Slams Greta Thunberg After Teenage Activist Sues France Over Climate – But Leaves Out China (Macron rozcupoval Gretu Thurnbergovou, která zažalovala kvůli klimatu Francii, ale vynechala Čínu)


Kult Grety Thunbergové
Tato konkrétní kapitola pečlivě vyráběné psychooperace Klimatický chaos byla připravována po léta s rodinou Grety Thunbergové.

Její rodiče jsou ve Švédsku dobře známi, je to operní hvězda Malena Ernman a herec Svante Thunberg. Viz fotografie níže. 



Jistě si pomyslíte, že Thunbergova rodina je taková typická hollywoodská rodina, jenom žije ve Švédsku. Je třeba říkat více?

Je jasné, že Gretini rodiče jsou jejími učiteli i manažery.
  • Kdo ví, jaké programy kontroly mysli byly vloženy do myslí této teenagerky?
  • Kdo ví, kolik vakcín dostala, aby byla v autistickém spektru tam, kde je?
  • Kdo ví, kolik silných psychotropických léků bere, aby byla její vystoupení pod pečlivou kontrolou?
  • Kdo ví, kolik psychiatrů a psychologů zabezpečuje její uměle vykonstruované potřeby?

Její herecký výstup o klimatickém chaosu, který právě předvedla na klimatickém summitu v OSN, byl vskutku dosti působivý; nepřipomíná vám jinou švédskou herečku, Ingrid Bergmanovou? Viz: Greta Thunberg gives the BEST ‘fire and brimstone sermon’ ever for the fake church of Global Warming (Video) (Greta Thunberg podala nejlepší výkon „dštění ohně a síry“ v historii falešné církve globálního oteplování.)

Je zřejmé, že rodiče Grety měli sami ambice na dosažení velkých úspěchů, ale nikdy se jim to moc nepodařilo. A jaký je lepší způsob, jak přimět světové publikum k úžasu, je zpropagovat vlastní autistickou dceru, aby byla 24 hodin denně po 7 dní v týdnu na všech zpravodajských kanálech po celém světě?

A nejen to: nyní jsou životně spjati s nadací George Sorose, která financuje celou tu špinavou operaci svými špinavými penězi. 


Výroba strachu z klimatického chaosu je dobrá pro byznys

(Pokračování bude.)

4 komentáře:

  1. Dakujem Orgonet super clanok ako vzdy .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  2. 5. listopadu 2019 23:36Svět se dostal do klimatické krize a je třeba jednat, jinak může dojít ke zhroucení ekosystémů a Země se stane částečně neobyvatelnou. Varování podepsalo více než 11 tisíc vědců ze 153 zemí, chtějí tak apelovat na politiky před prosincovou konferencí OSN o změně klimatu. (CNN)
    https://edition.cnn.com/2019/11/05/world/climate-emergency-scientists-warning-intl-trnd/index.html

    Sdělení, že :Země se stane částečně neobyvatelnou z článku.
    Tak na co nás připravují? Že se někam nebude smět a bude tzv. území pod kontrolou někoho, kdo tam bude mít přístup a většině se bude tvrdit pod rouškou klimahysterismu, že tam nesmí? Co to plánují? Co tam bude? Kdo tam bude...? Na nás se udělá bu bu tam nesmíš, to by ti neudělalo dobře , tvrzení o neobyvatelnosti podloží jako let na měsíc veřejně a zatím co na tom uzemí bude to co se nebude popravdě zveřejnovat? I takhle se dá vysvětlit tahle věta .Co si o tom myslíte? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Matka mého kamaráda studovala na Akademii výtvarných umění v 50.letech. Ten, kdo moc neuměl, si vybral k závěrečné práci např. Lenina. Zkuste v 50.letech říci "ten Lenin má malý nos, nepodařilo se vám jeho uši, apod." Zkuste dnes říci na veřejnosti, že Greta je "disable". Stejný princip, jen herci se mění... Někdy mám pocit, že žijeme v pohádce Císařovy nové šaty a začínáme se bát nahlas říci, že císař je nahý. Naštěstí ne na stránkách Orgonetu, tady je vidění světa ještě normální:o)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.