2. října 2019

Video: Greta Thunberg čte/hraje dle předepsaného scénáře x Gretě nedali scénář


Greta čte ze skriptu x Greta nemá skript
https://youtu.be/QfsN1KM1lsQ


Video pro pobavení veřejnosti, dokazující, že Greta Thunberg  je pouhá herečka, která podává naučené výkony.
Rozdíl mezi čteným projevem na summitu OSN (tam to s tím hereckým výkonem dost přepískla, až to bylo kdekomu blbé, i jejím zastáncům (;-)))), a projevem na tiskové konferenci, kde nedostala text text ani otázky předem.
Je tam úplně mimo: nerozumí otázkám novinářů, nepamatuje si je, blekotá útržky dříve naučených frází, dokonce odkáže novináře, aby se ptali někoho jiného (:-))))





3 komentáře:

  1. Díky, za perfektní informaci. Zase trochu jasněji v hromadě lží.

    OdpovědětVymazat
  2. No je to teda síla... Vesmírná civilizace, která sem Gretu poslala, aby pomáhala chránit životní prostředí, je z toho dost rozčarovaná, jak se jí to celé vymknulo z rukou. Nejspíš podcenili zdejší intriky různých stran usilujících o nadvládu nad přírodním bohatstvím a lidskými civilizacemi. Také nejspíš podcenili upevnění kontaktů se světelnými civilizacemi žijícími v podzemní říši Agartha, které umožňují pozitivním civilizacím z vesmíru vstupovat do pozemského prostoru a provádět určité očistné operace a také chránit své svěřence. Tahle vesmírná civilizace rozhodně nechce svou svěřenkyni (Gretu) nechat na holičkách, ale vůbec se k ní nemůže dostat kvůli husté mlhovině, která se před ní vytvoří pokaždé, když chce proniknout do pozemského prostoru. Holt si to bude muset nějak vyřešit (jako to řeší všichni ostatní). Tak už to tady chodí, že se tu hned ukáže každá slabina, kterou kdo má a supi se slétají...

    OdpovědětVymazat
  3. To už tady bylo... Protokoly mudrců ze Sionu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.