23. března 2020

Údaje o prvotní infekci COVID-19 a přenosovém řetězci ukazují na 3 oddělené bioteroristické útoky proti Číně, Itálii a Jižní Koreji


COVID-19: Jeho cílem je Itálie a Jižní Korea? „Řetězec šíření infekce“.
By Larry Romanoff

21. 3. 2020
Global Research 

Posted on State of the Nation 22. 3. 2020
Překlad: OrgoNet


Vysoce odborný italský virolog Giuseppe Remuzzi publikoval v časopise Lancet přednášky a články, v nichž uvádí dosud neznámá fakta. (Viz odkaz 1 pod článkem)

Dle tohoto experta lékaři v Itálii nyní dosvědčují, že:

„… již v listopadu a prosinci 2019 probíhala zejména u starých lidí velmi podivná a velmi těžká pneumonie. To napovídá, že virus již cirkuloval, přinejmenším v Lombardii, již předtím, než došlo k propuknutí onemocnění v Číně.“ (2)

Čínské lékařské autority konstatují tentýž jev, a to, že virus cirkuloval mezi populací asi dva měsíce předtím, než konečně otevřeně propukl.

A dále, dle Italské státní zdravotní služby (ISS):

„Řetězec přenosu infekce pro všechny pacienty nelze identifikovat. Většina případů v Itálii oznamuje epidemiologické spojení s jinými případy diagnostikovanými v krajích Lombardie, Emilia Romana a Veneto, což jsou epidemií nejpostiženější oblasti.“ (3)

Výše uvedené konstatování má zásadní význam, protože oznamuje větší počet současných clusterů infekce a více „pacientů 0“. V Lombardii jsou případy, které nemohou být ani umístěny do řetězce šíření infekce, a totéž zřejmě platí i pro ostatní oblasti (viz níže). Vzhledem k tomu, že virus propukl odděleně v různých oblastech Itálie, můžeme očekávat i v ostatních oblastech identifikaci nezávislých infekčních clusterů. To by znamenalo, že Itálie byla zasažena nejméně několika individuálními „osevy“ virem.

K propuknutí epidemie v Číně došlo ve městě Wuhan, ale i v tomto městě bylo vícero zdrojů a vícero pacientů 0; menší propuknutí bylo v Guandongu, které bylo snadno zvládnuto. Čína měla ve Wuhanu vícero clusterů. Nebyl žádný jediný zdroj, a stejně jako v Itálii nebyl identifikován žádný pacient 0.



Záhada italského „pacienta č. 4“


Byla epidemie v Itálii způsobena infekcí z Číny? Ano i ne.

Před 20. únorem 2020 byly v Itálii potvrzeny pouze 3 případy koronavirové infekce – dva čínští turisté z Wuhanu, infekce potvrzena 30. ledna, a jeden Ital, který se vrátil z Wuhanu do Říma 6. února. To byly importované případy, a během dalších dvou týdnů nebyly v Itálii žádné další případy infekce.

Pak se náhle objevily nové infekce, které nebyly spjaty s Čínou. 19. února vydala Zdravotní rada Lombardie prohlášení, že koronavirus byl diagnostikován u 38letého Itala. Tento muž nikdy necestoval do Číny a neměl žádný kontakt s potvrzenými čínskými pacienty.

Okamžitě po diagnostikaci tohoto pacienta v Itálii došlo k velkému rozšíření nemoci. Za jeden den se počet potvrzených případů zvýšil na 20, a během tří týdnů měla Itálie 17 660 potvrzených případů.

Italové nelenili a pátrali po pacientu O. Přejmenovali „pacienta č. 4“. na „Itala číslo 1“ a pokusili se zjistit, odkud byl infikován. Hledání bylo zjevně bezvýsledné, jak praví článek “America’s pandemic of the century has become the subject of suspicion by Italians“ (4) („Americká pandemie století se stala Italům podezřelou“).


Záhada jihokorejského „pacienta č. 31“

Jihokorejská zkušenost je velmi podobná italské i čínské. Země měla 30 importovaných případů, které začaly 20. ledna. Myslím, že u všech je vysledovatelné spojení s Hubei a/nebo Wuhanem.

Ale poté Jižní Korea objevila „pacienta č. 31“. 61letou korejskou ženu, u níž byl koronavirus diagnostikován 18. února. Tato „lokální“ pacientka neměla vůbec žádné spojené s Čínou, žádný kontakt s Číňany ani s nakaženými Jihokorejci. Její infekce měla zdroj v Jižní Koreji.


Více v článku More than Just a Virus (Více než virus – článek na Global Research 16. 3. 2020)

Stejně jako v Itálii, epidemie v Jižní Koreji po zjištění „pacienta č. 31“ rychle explodovala. Další den, 19. února, bylo v Koreji 58 potvrzených případů, a za necelý týden 1 000. Po 2 týdnech měla Jižní Korea 8 086 potvrzených případů. Nyní se zdá velmi pravděpodobné, že Jižní Korea a Itálie byly „osety“ virem přibližně ve stejnou dobu.

Stejně jako Italové, i Jihokorejci provedli obrovský hon na zdroj infekce jejich „korejského pacienta č. 1“, a pročesávali celou zemi, aby získali důkazy, ale bez úspěchu. Zjistili, že potvrzené případy v Jižní Koreji jsou koncentrovány zejména ve dvou oddělených clusterech v Daegu a Gyeonsang North Road, z nichž většina – ale ne všechny – by mohly mít vztah k „pacientu č. 31“. Stejně jako v Itálii, i v Jižní Koreji se víceré clustery a víceré simultánní nákazy šíří jako oheň – aniž by tam existoval trh s mořskými plody, prodejem netopýrů a pangolinů.

Mohl bych dodat, že ani v Itálii, ani v Jižní Koreji, není v dosahu infekce žádná předpokládaná „laboratoř na biologické zbraně“ (jak tomu je v Číně), ale nebylo by to zcela přesné. Ve skutečnosti jsou v dosahu postižených oblastí biologické laboratoře jak v Itálii, tak v Koreji, - ale patří armádě USA.

Korea je v tomto obzvláště hodna pozornosti, protože bylo prokázáno jako pravděpodobné, že únikem z americké vojenské základny v Osanu vznikla epidemie MERS . Oficiální západní story pro propuknutí MERS v Jižní Koreji byla, že jeden korejský obchodník se nakazil na Středním východě a pak se vrátil do svého domova v provincii Gyeonggi a rozšířil infekci. Ale nikdy nebyl žádný důkaz ani dokument, který by podpořil toto tvrzení, a dle mého nejlepšího vědomí to nebyly korejskou vládou nikdy ověřeno. 

K této story se vztahuje i to, že podle korejského zpravodajství Korean Yonhap News Service v době vypuknutí MERS bylo náhle 100 lidí z korejského vojenského personálu dáno do karantény na americké letecké základně Osan. Základna Osan je domovem vojenského biologického programu JUPITR ATD, který je úzce spjat s laboratoří ve Fort Detrick, MD; v obou těchto laboratořích probíhá výzkum amerických vojenských biologických zbraní.

V blízkosti existuje rovněž (velice utajený) Mezinárodní institut pro vakcinaci sponzorovaný WHO (Mezinárodní zdravotnická organizace OSN), řízený (nebo aspoň tenkrát) americkým personálem pro vývin biologických zbraní. V oné době, vzhledem ke zmíněné karanténě, sled dějů ukazuje jako nanejvýš pravděpodobné, že šlo o únik z vojenského projektu biologických zbraní JUPITR. (5) (6)

Korejská cesta nákazy je podobná italské. Podíváme-li se na mapu virem postižených oblastí, od obou je co by kamenem dohodil americká vojenská základna. Je to samozřejmě možná jen náhodná okolnost vzbuzující podezření, a vůbec nic to nedokazuje.

Avšak je zde důležitý bod, který nelze přehlížet, a to fakt, že nový virus propukl simultánně ve třech různých zemích, a v žádné z těchto zemí není jasný epidemiologický původ, a nikde nelze identifikovat ani původní zdroj ani pacienta nula.

Mnoho expertů na biologické zbraně se jednomyslně shoduje, že propuknutí onemocnění na nový neobvyklý patogen v lidské populaci v mnohočetných lokacích současně, kdy není jasný původ a případy nejsou jasně propojeny, jsou jednoznačným důkazem, že tento patogen byl záměrně vypuštěn, protože u přirozeného propuknutí onemocnění lze téměř vždy určit lokaci a jediného pacienta 0. Možnost záměrného úniku je stejně silná pro Itálii, Koreu i Čínu, a všechny tyto státy sdílejí totéž podezření.


Larry Romanoff is a retired management consultant and businessman. He has held senior executive positions in international consulting firms, and owned an international import-export business. He has been a visiting professor at Shanghai’s Fudan University, presenting case studies in international affairs to senior EMBA classes. Mr. Romanoff lives in Shanghai and is currently writing a series of ten books generally related to China and the West.

He is a Research Associate of the Centre for Research on Globalization (CRG).

He can be contacted at: 2186604556@qq.com




Poznámky

A. Dodávám, že v Itálii dosahuje mortalita téměř dvojnásobku co ve Wuhanu, ale může v tom být externí faktor. Většina úmrtí v Itálii se týkala starých osob, a jako lék proti bolesti byl široce užíván ibuprofen. Časopis Lancet publikoval článek ukazující, že užití ibuprofenu může významně usnadnit schopnost viru infikovat a tím zvětšuje riziko závažné a fatální infekce.
https://www.thelancet.com/journals/lanres/article/PIIS2213-2600(20)30116-8/fulltext


B. Průměrný věk zemřelých v Itálii byl 81 let, a více než dvě třetiny těchto pacientů měly současně závažný zdravotní stav. Ale je rovněž třeba poznamenat, že měli i akutní respirační syndrom (ARDS) způsobený … pneumonií SARS-CoV2, potřebovali dýchací přístroj, a „jinak by nezemřeli“.
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30627-9/fulltext?dgcid=raven_jbs_etoc_email#seccestitle10 

12 komentářů:

  1. US voj. letectvo - aerosolova aplikace

    OdpovědětVymazat
  2. Brishit košerná spoločnosť drží patent na VIRUS a aj Vakcínu proti VirusuCV19.
    Pozrite si tento podcast, https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=4hQLWLtk6ro&feature=emb_title

    OdpovědětVymazat
  3. Zarážajú ma 2 veci: vírus napáda 3x viac mužov ako žien a spôsobuje neplodnosť...zvláštna kombinácia účinkov - náhoda?

    OdpovědětVymazat
  4. Ale preoč najednou všude? Nemohlo to být způsobeno "zvrchu"? 5G z orbity?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor ! Sítě 5G jsou spuštěče této binární zbraně použité proti nám občanům po celém světě. Už to neřídí jenom ONI, ale předávají svou moc umělé inteligenci, která je nakonec taky zahubí, pokud ji budou chtít někdy v budoucnu diktovat podmínky nebo ji dokonce zastavit, vypnout (na toto téma skvělý film TRON). Zlomit moc této hydry musíme my lidé, pokud chceme přežít. Myslící stroje nám to nedovolí !

      Vymazat
  5. Je třeba Vám poděkovat za výběr a překlady. Jenom cítím potřebu porovnat s 911, kdy když pozorovatel nebyl s prominutím totální "mimoň", muselo mu být jasné, že šlo o řízené demolice. V případě viru pak je třeba poděkovat především paní doktorce Pekové, že jim do toho hodila vidle. Myslím, že to s těmi zmetky v pozadí musí být opravdu velmi zlé. Je zřetelně jasné, že se nezastaví před ničím, že naopak musí být zastaveni, jinak nemáme žádnou šanci. Tož tak.

    OdpovědětVymazat
  6. V. V. Pjakin: Otázky a odpovědi ze dne 23. 3. 2020
    https://outsidermedia.cz/v-v-pjakin-otazky-a-odpovedi-ze-dne-23-3-2020/

    Komplexní přeformátování společnosti pod vlajkou koronaviru

    OdpovědětVymazat
  7. V Rusku vynalezli lék pro léčbu koronaviru

    https://cz.sputniknews.com/svet/2020032811723901-v-rusku-vynalezli-lek-pro-lecbu-koronaviru/?fbclid=IwAR2cPuGNxd5W3F1PBOtzJfPET9PriFrQpyyQ_eA0yfL53m3lE5D-a2pQX_E

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud každý tuší, odkud se to vzalo a samosebou důkaz nikdy k dispozici nebude, nezbývá než ušít léčku, při které se veřejně všichni pravdu dozví. Je to nelehký úkol ale pomocí herců a předem naplánovaného divadla by se to dalo zjistit. Bohužel by to ohrozilo celý svět a tak si nejsem jistý, zda-li by někdo riskoval tuto pohromu. Nicméně když by každý věděl plán elit, věděl by i to, že už vlastně není moc co riskovat. Tak jako tak sme všichni ohrožený druh.

    OdpovědětVymazat
  9. Pohadka o pokaženych netopyrach, keři zničili svět
    https://outsidermedia.cz/pohadka-o-pokazenych-netopyrach-keri-znicili-svet/

    OdpovědětVymazat
  10. Z hlediska přírodní evoluce by se to dalo okomentovat asi takto: ten virus plní podobnou funkci jako kůrovec ve smrkovém lese: napadá vše oslabené, co spotřebovává víc energie než dává, čili pomáhá obnovit bilanční rovnováhu v obecně platném procesu Má dáti - Dal. Tedy je vlastně součástí očistných procesů naší planety od nízkých vibrací a energií stresu. Zní to možná hodně tvrdě, ale v podstatě nám všem nastavuje zrcadlo, že tzv. "božství člověka" a jeho nadřazení nad ostatní tvory je falešný program postavený na hodně vratkých základech, které se mohou kdykoliv zhroutit jako domeček ze sirek.
    Lamia Venezia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně tu většinou polemizujte o přírodním původu této pandemie, a zájmy a působení elit ať zůstanou stranou dále nikým nepovšimnuty. Pak se nedivte, že jde všechno do kopru...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.