16. března 2020

"Plandemie" - pečlivě naplánovaná pandemie koronaviru


Operace "Plandemie koronaviru" 

Papouškovací média pod vládou CIA zaplavila globální zpravodajství  
non-stop lživými zprávami o koronaviru.

„Nelze věřit ani jediné věci, kterou nám říkají média o koronaviru –  nelze věřit vůbec ničemu! To však neznamená, že bychom tu neměli novou smrtící biologickou zbraň. Ta tu skutečně je.“
Analytik výzvědné služby a bývalý důstojník americké armády.
State of the Nation
Překlad: OrgoNet


Buďme velmi realističtí ohledně totálně inscenované "plandemie" a mediálně nafukované paniky s koronavirem. Nevíme, co všechno nevíme.



Cokoli hlásají mainstreamová média (MSM) o koronaviru, vše je vysoce podezřelé.

Neboť veškerá korporátní média jsou kompletně vlastněna a řízena CIA, a nelze věřit ani jediné zprávě. Proto se nyní všem MSM říká v USA Mockingbird Media (Papouškující média) řízená CIA.


Od prosince 2019 veškeré orgány mediální propagandy šíří desinformace, misinformace a falešné zprávy o koronaviru. To proto, že v současné době probíhá obrovská celosvětová politickodesinformační operace, a spolu s tím globální psychologická operace (psyop). Politické informace v tomto kontextu znamenají veškeré informace ohledně viru COVID-19 a paniku, která z nich vyplývá.

Takže je skutečně nemožné zjistit, co je pravda a co ne kolem koronaviru a z něj vzniklé paniky. 

Jak poznáme, zda MSM publikují o této zcela uměle vytvořené panice něco pravdivého? - To poznat nelze.

Kdokoli s výše uvedenou větou nesouhlasí, ať si vzpomene na zprávy médií o 9/11, a přečte si Zprávu komise 9/11. Vládní zjištění jsou zjevně lživá, jak bylo opakovaně dokázáno vědeckými důkazy a ověřeno mnoha kvalifikovanými a důvěryhodnými experty. (Čtěte například toto exposé o 9/11: INDISPUTABLE EVIDENCE CONFIRMS: 9/11 was both an “Inside Job” and “Mossad Job”. (Nevyvratitelné důkazy potvrzují: 9/11 byla společná práce vlády a Mossadu.)

A nyní vše ukazuje s velkou pravděpodobností, že celá planetární civilizace je podrobena dosud nevídané globální psychooperaci vpravdě dramatických proporcí: Operace Plandemie koronaviru. 

Operace Plandemie koronaviru 

Tuto evidentně uměle inscenovanou a detailně bioinženýrsky vyvolanou pandemii obklopuje několik klíčových otázek:

Každou z nich je třeba dobře uvážit, aby bylo možno pochopit obrovskou hloubku a šířku tohoto komplexního meznárodního zločinného spiknutí.


1. Propuknutí onemocnění: skutečné nebo ne?
Zaprvé, i když média oznámí někde propuknutí onemocnění koronavirem, nevíme, jestli je to pravda.

Každé oznámené propuknutí může být výsledkem stisknutí tlačítka od sítí 5G v té oblasti. Může to být i běžná sezónní chřipka, která je záměrně chybně diagnostikována jako koronavirus. Může to být i úplně jiná nemoc, která dostane nálepku „koronavirus“. Může jít i o speciálně složený chemtrailsový aerosol, který je testován na obyvatelích té oblasti. Může to být kombinace tří i čtyř těchto prvků. Avšak může to být i extrémně nebezpečná smrtící zbraň označená jako COVID-19, která byla bioinženýrsky vytvořena ve vojenské laboratoři USA, jako je například US Army Medical Bioengineering Research and Development Laboratory at Fort Detrick in Frederick, Maryland.

V jistých vysoce řízených kontextech mohou média používat krizové herce hrající oběti koronaviru. Někteří z těchto špatných charakterů dokážou být vysoce klamní, jak ukazuje příklad krizových herců při falešné události školní střelby v Sandy Hook, o čemž jsou již celé knihy. V Číně vystoupil tento průhledný krizový herec, který byl CIA jistě dobře zaplacen: CRAZY CORONA MELODRAMA (Video) (Melodram o koronaviru).


2. Diagnostické testy - skutečné nebo ne?

  • Co jsou to standardizované diagnostické testy, které se užívají k určení infekce koronavirem COVID-19? 
  • Jak to, že každé zdravotnické zařízení ve světě zázračně najednou má k dispozici vysoce moderní nový diagnostický text, o kterém nic nevíme? 
  • Jak myslíte že je ten test přesný? A kdo ho vytvořil?
  • Které lékařské autority a vědeckovýzkumné instituce se podílely na formulaci nyní běžně užívaného diagnostického protokolu laboratorního testu na COVID-19? Nevytváří falešné pozitivní či falešné negativní výsledky? 
  • Kdo přesně spravuje diagnostický protokol v každé nemocnici či klinice, která má záplavu infekcí?

Neznáme odpověď na ani jednu z výše uvedených otázek.

(Poznámka Orgonet: To by mohlo být vysvětlením, proč vláda zakázala soukromé laboratoři Tilia provádět test na koronavirus, který vytvořila paní doktorka Soňa Peková, je jednoznačný a 5x levnější než test používaný vládou. Vláda se musí řídit pokyny světovládců, a ne aby jim do testování paní doktorka hodila vidle skutečným testem a zjistila třeba úplně jiné skutečnosti, než se mají oficiálně prezentovat. Doporučuji videorozhovor TA3 s paní doktorkou: https://youtu.be/K72ZEDvTghw)

Vše, co víme, je, že lékařské autority by klidně mohly uměle identifikovat „symptomy koronaviru“ které byly určeny WHO, u kteréhokoli pacienta, který je v péči lékaře či hospitalizován. Tito pacienti-zajatci by mohli tajně injekcí dostávat jakýkoli virus, speciálně koronavirus, jako součást jejich nově nařízených vakcín proti chřipce.

Stejně jako u lži o globálním oteplování http://stateofthenation2012.com/?p=27876 , i u nového viru narůstá množství lidí, kteří žádají tvrdá vědecká data a důkazy o tom, jak je COVID-19 u všech infikovaných pacientů určován. Lékařští výzkumníci a novináři zabývající se zdraví se oprávněně tážou: Does the specific coronavirus known as COVID-19 even exist? (Existuje vůbec konkrétní koronavirus známý jako COVID-19?)

Nosiče šíření nakažlivého koronaviru jsou četné a různé, a proto je i pro nejlepšího výzkumníka či epidemiologa dosti obtížné vysledovat jeho zdroj, kdyby takový jediný původní zdroj infekce vůbec existoval. Viz: Everything points to multiple bioterrorist attacks being conducted around the globe (Vše nasvědčuje tomu, že na celém světě je vedeno současně mnoho bioteroristických útoků.)


3. Koronavirus u VIP - divadlo nebo skutečnost? Vražda pod záminkou koronaviru?


Za třetí: Stále více se šíří model, že někdo z VIP z ničeho nic má pozitivní test na koronavirus. Aby bylo dodáno důvěryhodnosti tomuto „inscenovanému hoaxu smíšenému s realitou“, slavní herci, profesionální sportovci, mocní politikové a populární hudebníci sami sobě vyhlašují karanténu, poté, co prohlásí, že byli vystaveni viru či pozitivně testováni.

Fascinující drama kolem každé z těchto umělých mediálních událostí přesvědčuje další nevědomé masy o tom, že to vše je reálné, zatímco většina z toho pravděpodobně není. 

To je způsob, jak pachatelé spoléhají a rutinně využívají společnosti celebrit, která jim pomáhá provádět jejich psychologické operace, zejména masívní globální psychooperaci jako je Operace plandemie korony.


Vražda Kobe Bryanta?

Pak je zde zřejmá psychooperace kolem basketbalového profesionála, bývalé hvězdy NBA, Kobe Bryanta, která se vypukla týden po vypuknutí nemoci ve Wuhanu v lednu. 



Kobe Bryant zahynul 23. ledna 2020 při havárii helikoptéry. Byla to vražda?

Následující úryvek z předešlého článku SOTN ukazuje spojení Kobe Bryanta s Čínou.
Mluví se tam tak o jeho filantropických aktivitách, vztahujících se k Číně.
„Bryant založil Fond Kobe Bryanta pro Čínu, jehož partnerem je Soong Ching Ling Foundation, charitativní organizace podporovaná čínskou vládou. Tento Fond Kobe Bryanta získává v Číně prostředky na vzdělávací a zdravotní programy. [452] 
Ve světle propuknutí onemocnění ve Wuhanu a dosud nevídané epidemie v Číně to vypadá, že Kobe byl zavražděn, protože věděl něco o některém aspektu americké bioteroristické operace proti Číně.
  • Buď byl Kobe potenciální whistleblower, 
  • nebo se americké vládě nelíbila jeho filantropická činnost v Číně v tomto delikátním čase, 
  • anebo byl Pekingem identifikován jako křesťanský misionář pracující tajně (nevědomky) pro CIA. 

Pravdu se nikdo nedoví. Vzhledem k jeho silné katolické víře to mohlo jít o to, že Kobe měl v plánu vystavět nový most k Číně, avšak mnozí ostatní (zejména z Trumpovy vlády) si to nepřáli, protože nedávno spálili veškeré možné transpacifické mosty s Čínou.

Smrtící virus pod rouškou koronaviru?

Každý z těchto předcházejících 3 bodu naznačuje, že COVID-19 možná vůbec neexistuje, avšak celkové globální divadlo ukazuje, že zde určitě je i smrtící virus, záměrně vypuštěný pod krycí rouškou koronaviru.

Veškeré důkazy naznačují, že byl reálnými pachateli tajně vypuštěn smrtící bioinženýrský koronavirus coby záměrná zbraň proti nepřátelům (Čína a Írán). Takže mnoho mocných a vlivných lidí v těchto státech může být záměrně zavražděno, a vina bude svedena na koronavirus. 

Je docela pravděpodobné, že přesně to probíhá v Íránu.

(Pokračování bude.)

6 komentářů:

  1. Pozrel som si to 5G na Slovensku dozvedel som sa že len v jednej časti Banskej Bystrice to skúšajú od začiatku roka a tu nie je ani jeden pozitívny výsledok na koronu.V Bratislave najviac pozitívnych. 5G bude až 2025.Je možné že to dostali v A,I,D,CH na lyžovačkách

    OdpovědětVymazat
  2. Neverím že sú krízový herci v tom videu

    https://www.youtube.com/watch?v=4JVT5K2kqCM&t=60s

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky média v USA-United States of Antichrist riadi CIA ??? Co ste padli na hlavu, alebo ste na drogách ?????
    Posledných 40 rokov v USA všetky média vlastnia židia a to myslím, všetky MSM. Žil som USA 20 rokov a bol som v úzkom kontakte s Americkými nacionalistami a ak hovorím Americkými, myslim BIELY Europania. Ja si dovolím tvrdit, že všetky Európske média plus USA a Ausráliu, kontrolujú židia, dokonca aj média v Rusku. Len úplný kretén môže tvrdit, že v USA média vlastni CIA, úplný kretén, alebo clovek, ktorý je GATE keeper, stráži dvere, aby sa nikto nedozvedel, že za všekov špinavostov na planéte ZEM stoja ŽIDIA. Všetky Centrálne banky na Zemi s výnimkou Iránu, Sýrie a Severnej Kórei, vlastnia židia. Armáda USA, United Satan Army je 100 percent pod controlou židov a hlavné mesto USA je Tel Aviv. Naco trepete také hlúposti CIA, globalisti a BLA BLA BLA, hovorte ludom pravdu, lebo pravda oslobodzuje ludom tupé mozgy. Kde chodíte na ty žvásty o CIA ???
    USA vypustili 20 tisic 5G satalitov !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=lkOyKffZ89E&t=14s

    OdpovědětVymazat
  4. Zvláštní, jsi prvním člověkem, co odděluje CIA od židů" Píšu s malým ž, abys tomu líp porozumněl. Tí s velkým Ž do toho nekecaj, mají problém udržet Izrael pohromadě. I proto jim spíše držím palce, kapíto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna tajnost je jistá : že ti s velkým Ž obětují ty s malým ž na oltář svých světovládných choutek. Dělo se tak za všech pogromů i válek, a bude se to dít znovu.

      Vymazat
  5. naprostý souhlas, snad jen maličkost - rozhodující slovo i v CIA mají zase židi,přesněji židozednáři, tak že tvrzení že to či ono kontroluje tato organizace není v rozporu se skutečností

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.