16. února 2009

Udělejte si orgonit


Než přijde jaro, můžete si zatím obdarovat orgonitem vlastní domácnost. Zde je pár stručných zkušeností, jak na výrobu:
K výrobě základních kousků orgonitu, univerzálně použitelných, tzv. towerbusterů (TB), potřebujete:
  1. Polyesterovou pryskyřici: pokud chcete vyzkoušet menší množství, kupte si v drogerii Lamit i s tužidlem. Pro větší výrobu objednejte z webu Havel Composites, stačí základní Havelpol1, kg asi za 50 Kč, k tomu tužidlo peroxid K1. Zasílají na dobírku jakékoli množství, i malé.
  2. Drobné kovové piliny (špony), nejlépe hliníkové, čím menší tím lepší, ale ne prach. Seženete je tak, že obejdete pár sběren či řemeslnických dílen, a určitě někde budou ochotni je prodat, či dokonce dát (železných se rádi zbavujou), hliníkové seženete za 20 - 40 Kč kilo.
  3. Úlomky křišťálu: objednejte na webu od minasgerais nebo lubosblaha, asi 100Kč za kg. (Úlomky pak ještě rozbijete na maličké kousky, takže to vystačí na dlouho.)
  4. Nádobí na výrobu:
  • Formy na odlévání:
  • Na hezčí kousky pro domácnost třeba malé skleničky nebo mističky, formičky dle fantazie (vystříkat předem silikonovým olejem.)
  • Pro "polní" použití: nejlépe kovový tác na muffiny, na 12 ks, každý o objemu asi 90 - 100 ml. (Měkký silikonový se za párkrát propálí.) Je možno použít papírové kelímky či jiné papírové formičky, i vlastnoručně vyrobené kornoutky - minikužely apod. Tenké umělohmotné ne, protože pryskyřice při tvrdnutí "vře", takže by se asi roztekly. Česká verze forem na muffiny: kupte si paštiky v aluminiových obalech, obsah zkonzumujte, do obalů můžete odlévat.
  • Něco na vymazávání forem: nepodceňovat, jinak vaše práce přijde nazmar, mufiny nemusíte pak dostat z formy ani kladivem! Nespoléhat na "nepřilnavé" povrchy, pryskyřice je brzy rozruší a stanou se super přilnavými. Nejlépe se zatím osvědčuje mazání čajovou svíčkou za tepla (nechat jí kousek rozpustit třeba na vařiči v každém mufinu, rozmazat). Jedlý olej funguje dobře, ale vytváří přípečky, které dělají nerovný povrch a špatně se odstraňují. Silikonový olej ve spreji je výborný na skleněné formy, zejména na ozdobné kousky, které mají být úplně hladké; na kovové formy se nehodí, může se to připéct.
  • Nádobu na míchání pryskyřice s tužidlem. Třeba umělohmotný džbán s hubičkou, nejméně litrový, radši větší. Možno použít tetrapakový obal od džusu nahoře uříznutý, nebo umělohmotnou láhev uříznutou. Dřívko na míchání.
  • Něco na odměření či zvážení množství pryskyřice a tužidla. Pryskyřice a tužidlo se míchají v poměru 0,8 - 2%; čím je tepleji, tím méně tužidla je třeba. Čím ho dáte více, tím rychlejší je tuhnutí, ale vyrobky mohou být popraskané. (To nevadí jejich funkčnosti.) K přesnému odvážení pryskyřice a tužidla lze použít kuchyňskou digitální váhu, někdo odměřuje injekční stříkačkou. Míchat to od oka se nedoporučuje, pak buď vůbec nic neodlejete, protože směs začne velmi rychle tuhnout, nebo tuhne strašně dlouho.
  • Hadr, když něco ukápne.
  • Pracovní rukavice.
  • Výpary pryskyřice jsou zdraví škodlivé. Pracujte v dobře větraných prostorách, a ještě lépe, pořiďte si polomasku s filtry proti organickým výparům.
Postup výroby.
  1. Vymažeme formičky.
  2. Nasypeme do nich asi do 1/3 kovové piliny.
  3. Přidáme do každé kousíček křišťálu. Stačí malý úlomek jako nehet malíčku. (Křišťál v TB není nezbytný, ale zlepšuje vlastnosti).
  4. Dosypeme piliny pod okraj formiček.
  5. Odvážíme do džbánu pryskyřici. Záleží na velikosti formiček. Na 12 ks je asi tak od 800 do 1000g pryskyřice. Vypočítáme a přidáme tužidlo, velmi dobře promícháme.
  6. Naléváme do formiček postupně: např. do poloviny, pak špejlí opatrně promícháme směs, aby pryskyřice pronikla všude, a pak dolejeme a ještě promícháme, aby vyšly bubliny vzduchu.
  7. Pro případ, že by nám zbyla pryskyřice, máme po ruce navíc nasypanou formičku. Pokud je málo, nevadí, nedolitý TB dolijeme při příštím lití.
  8. Nevadí, když špony trošku vyčuhují.
  9. Po půl hodině až hodině začnou mufiny silně hřát a ztuhnou (v chladnu to trvá déle.)
  10. Vyklopíte a máte upečeno, můžete rozdávat!
TB jsou univerzálně použitelné. Začněte tím, že si obložíte svůj dům či byt, zvenku aspoň jeden na každý roh, uvnitř do každé místnosti, nebo i do každého rohu. Každý elekrický přístroj v domácnosti (počítač, televizor, mikrovlnka) by měl dostat jeden. Obdarujte zahradu. Venku je nejlépe mělce je zahrabat, třeba pod strom , který pak působí jako generátor orgonu. Pokud máte v blízkosti nějaké "mobilní vysílače", dejte jim aspoň jeden. Čím blíž zahrabáno, tím líp, pokud ale nemůžete do blízkosti, nevadí, TB si na sebe stáhne zhoubnou energii až na vzdálenost třeba 2 km. Vysokou účinnost mají ve vodě, v potoku, řece. Můžete postupovat na své pracoviště, školu, kam chodí vaše děti, atd. Pokládejte diskrétně, když vás nikdo nevidí, třeba za tmy. Nedávejte tam, kde se dá čekat, že někdo váš TB odstraní (děti apod.)

44 komentářů:

  1. No tak teda díky jdu na to. Ale stejně by se takovej člověk jako ty v nwoo hodil.
    hodne stesti v.k.

    OdpovědětVymazat
  2. tak jsme udelali prvni varku, fotky jsou zde:http://www.myslichvost.info/2009/02/orgonit-stop-vf-emp.html
    ted zaciname zkouset jak to funguje, a jdeme to zahrabat k vysilacum a ke stromum, neco zustava u nas v domovech.
    Na svem blogu jsem uvedl tvuj navod a kratsi povidani. v posledni dobe moc manipalace s pocasim nejde spustit.
    Jinak ale diky za to co delas. Jsme zvedavej na chembuster, zkusime ho taky vyrobit a to do konce brezna...takze na pardubicku zacne byt krasne...

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju, jste skvělý! Hodně úspěchů v zahrabávání! - Omlouvám se za výpadek blogu, už by měl fungovat, to měl být pokus o vylepšení, který se nezdařil.

    OdpovědětVymazat
  4. Prosim vás,mohu udělat orgonit pomocí včelího vosku místo pryskyřice? ..myslim,že je to pro vodní zdroj lepší.Vyděl jsem to na fotce,ale nikde žádná zmínka...moc děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Muzu se zeptat, kde na tech dvou obchodech s mineraly se daji sehnat ty ulomky mineralu za 100 Kc / kg? Nejlepsi pomer mnozstvi / vykon jsem nasel: Křišťál, mini hroty - 500g / 399 Kc. Predem diky, Librian.

    OdpovědětVymazat
  6. K předchozím dotazům:

    K včelímu vosku: moc se to nedoporučuje. Ale napíšu o tom více pro všechny, až si seženu ještě pár informací od odborníka, čekám, až se ozve...

    Ke křišťálu: 8.3.09 byl přidán článek Kde koupit křišťál, tam najdete odpověď.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem už taky nějaké udělal-foto zde:
    http://zahradasvetla.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Mám prosbu: dá se nějak změřit síla TB(stupnice atd.) mimo kyvadla? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  9. ten dopis na jméno Roman Holub je na fotce úmyslně? :-D Aspoň Tě rychleji najdou :-D Ne, dělám si prdel... Orgonizuj jak jen můžeš, je to potřeba!

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ještě dotázek..kamarád mi sehnal špony z magnézia..mohu je použít na orgonit ?
    díky...

    OdpovědětVymazat
  11. To fakt nevím, s tím nemám zkušenost...Koukni na Warrior Matrix nebo Etheric Warriors, třeba o tom někdo tam píše.

    OdpovědětVymazat
  12. Mám jednu možnou inspiraci a zároveň dotaz: Nastříhal jsem z vánočního třepení/lamel z alobalové folie (viz třeba: http://www.bmchrast.cz/trepeni.html ) na jeden až dva centimetrové kousíčky a ty jsem smíchal s pryskyřicí (základní Havel). Směs jsem vylil na dno formičky, přidal minerál a dolil zbytek. Ústřižky třepení jsou rozložené v pryskyřici celkem rovnoměrně. Protože nemám jak si ověřit kvalitu a kvantitu orgonu který takhle udělané TB vytvářejí, ptám se na názor Vás. Myslíte, že je to takhle vhodné? Na jeden litr pryskyřice bych použil asi 3 až 4 svazky lamel. Rozříhat je nůžkami jde celkem rychle...

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím všechny. Nezkoušel někdy někdo použít zmagnetizovaný kov, nebo přímo permanetní magnet do TB nebo CB?

    OdpovědětVymazat
  14. Začínám a tedy toho taky nemám moc přečteného, proto se ptám, zda odmašťujete kovové hobliny od fréz a soustruhů od olejové emulze a následně je sušíte před zalitím pryskyřice? A ještě: dá se použít i dentakryl (metylakrylát tuším)?Dík za odpověď

    OdpovědětVymazat
  15. Já ty hobliny proplachuju v tech. benzínu.Stačí litrovka a dá se použít vícekrát,malá mastnota nevadí..na sluníčku je to suchý hned.Dentakryl mevím jestli po vytvrzení má mřížku.Doporučuje se polyesterové pryskyřice,Lamit,Havepol atd.

    OdpovědětVymazat
  16. 4 VISITOr , díky za odpověď. Já to zkoušel mýt v horké vodě s Jarem a pak proplach studenou. Mělo to ale tendenci při pomalém schnutí reznout. Ten benzín bude asi lepší.

    OdpovědětVymazat
  17. Zajímavá stránka...moc na to nevěřím, ale docely bych se rád přesvědčil... no co... dovolte otázky:

    1- jak by se choval orgonit na dně studny? Měl by nějaký účinek? Jaký? Jak by se dal zjistit, případně ověřit?

    2- bylo by vhodné použít pro výrobu PŘÍRODNÍ pryskyřici? kalafunu?

    3- jaký je na orgon a orgonit názor "Sysifů" a jejich vůdce Grygara?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj kalafuna jde taky pár jsem jich dělal v počátku ale pozor je to hodně křehké tak neházet a neklepat s nima

      Vymazat
  18. Jaj, kam jsem to zabloudil. Vy jste spolek:-)))

    OdpovědětVymazat
  19. Prosím, vyrábí někdo z Vás orgonity "na zakázku"?
    Manžel něčemu takovému ze zásady nevěří a já , pominu-li fakt, že nejsem příliš manuálně zručná, nemám s pilinami ani s prystyřicí žádné zkušenosti.
    Ovšem orgonity jako takové mne nadchly.

    Děkuji za pozitivní reakce.
    bludickan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Můžete mi prosím poradit poměr havepolu1 a peroxidu K1? Nějak se nemůžu trefit do správné konzistence.Děkuji Andrea

    OdpovědětVymazat
  21. našla jsem dobré návody k výrobě na www.orgo.cz jestli teda neznáte :-) Karla

    OdpovědětVymazat
  22. Prosim Vas vetsi kravinu jsem opravdu nevidel. Jako dekorace dobry, ale uvolnovani elektronu? Je jasne, ze to kupuji hlavne lide, co ve fyzice nebo chemii moc nevynikali. Ale mozna to funguje jako placebo. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Koukám že bude dost pěkný počasí. Tak je nechme ať si hrajou.

    OdpovědětVymazat
  24. Tady se pracuje se sílami o kterých se zatím ještě moc neví. Je to asi na úrovni alchymie ve středověku, ale každý chemik ví jak byl objeven fosfor a že to bez tohoto vývojového období nešlo.
    Co je momentálně skutečně změřeno: jsou skalní výchozi pyramidovitého či špičatého tvaru končící tak, že špice je těsně pod povrchem terénu. Tyto útvary se chovají za pěkného počasí jako masivní emitory iontů- takhle se vybíjí část zemské elektřiny, správně řečeno elektromagnetismu. Kupř. zcela nové žiletky ponechány 3 dn yna takovém místě se ztupí tak, že nebudou k potřebě, můžete si to tedy všichni snadno ověřit. Jak je to s orgonity a spol. prozatím není zcela jisté. Právě se chystám na výrobu takové věci, pojmu i ovšem dočista fyzikálně, reálně a přizpůsobím tomu co znám z přírody...

    OdpovědětVymazat
  25. Rád tomu uvěřím,ale kdyby to fakticky tak super fungovalo,tak tyhle stránky už neexistují a vy máte malér:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Anonym, Vy ste tomu dal. Kto nechce vidieť, ten veru nevidí, kto nechce veriť, tak ten tomu neuverí!

    OdpovědětVymazat
  27. mohu li se zeptat... jak konkretne to je s orgonitem v oblasti ceske "justice"

    OdpovědětVymazat
  28. Já trošku nerozumím otázce. Jestli je to zakázané nebo trestné nebo co? Trestné to nemůže být, protože kdyby to zakázali, tak by tím uznali, že existují věci, proti kterým to působí, jako manipulace počasí, mysli atd. Ty přece neexistují, takže orgonit nemůže být trestný.
    Můžou vás setřít za něco jiného, jako že znečišťujete vodu něčím nebo tak. Ale u nás to fakt nehrozí.

    OdpovědětVymazat
  29. Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa môže na výrobu orgonitu použiť aj dentálná pryskřice - Premacryl plus - samopolymerující pryskřice alebo Duracryl / Duracryl Plus - samopolymerující bazální pryskřice?
    Ďakujem :o)

    OdpovědětVymazat
  30. MOZEM AJ JA ako laik co sa teraz docital ze nieco take egzistuje.Viem ze je vela odtienovacov ale o tomto som nepocula.......... kedy a kto,A kde vymyslel orgonit?

    OdpovědětVymazat
  31. Nenašla jsem odpověď na to zda by bylo možné na výrobu orgonitu použít alobal či jinou hliníkovou fólii.Prosím o odpověď.Děkuji

    OdpovědětVymazat
  32. Dobry den,
    Teprve pred nejakou dobou jsem narazil na orgonity,muzu jen vrele doporucit pridat do orgonitu i Sungit,vzhledem k jeho vlastnostem se ucitost zmnohonasobi,

    OdpovědětVymazat
  33. Mimořádně zpracované orgonitové talismany se zlatem či stříbrem, s drahými kameny (včetně smaragdů, topazů, charoite, drahých opálů a dalších) najdete zde: www.orgonite.cz - Hoplea vytváří talismany na přání, podle nativního horoskopu. Jako jediná dokáže vytvořit velkou meditační orgonitovou kouli: http://orgonite.cz/catalogue_kouli_cz.htm

    OdpovědětVymazat
  34. zdravim chtel bych se zeptat jestli by sel pouzit najemno nastrihanej alobal ?
    díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  35. dobrý den
    posílal sem sem dotaz jestli by bylo možné použít najemno nastříhaný alobal na cca 1x1mm kousky,ale muj dotaz nějak zmizel,tak se ptam znova

    předem díky za včasnou odpověď

    OdpovědětVymazat
  36. Zdravím
    Toto je pro všechny skeptiky,pochybovače atd...
    chtěl bych vás přesvědčit o tom že energie života (orgon,"či",prána atd) opravdu existuje, a jako důkaz mi skvěle poslouží mnoholetá práce pana ing. Karla Drbala , který už za hluboké totality pracoval na energii pyramid,nechci tvrdit jak to funguje(na internetu je spousta blábolů a mystifikací,opravdu nevím čemu věřit či nevěřit),ale on na svuj pyramidový brousič žiletek dostal patent a kdo o tom trochu ví moc dobře ví že patent se může dát jen na věc u které dotyčný prokáže že opravdu funguje, kdokoliv kdo by to chtěl vyvracet ať si to vyzkouší,tohle dokáže podomácku vyrobit opravdu každý, zde je adresa stránky na které je oskenován patent z roku 1952
    http://silesia.wz.cz/drbal.htm

    prosím šiřte to dál,jednou to snad změní svět k lepšímu
    DíkY

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den nebo večer.
    Pracuji v obchodě s léčivými kameny, kde se kromě jiného zabývám měřením a diagnostikou kamenů za účelem alternativní léčby nebo posílení erganismu.
    K orgonitům chci říci jen to, že fungují a že to není marná práce. Ve volném čase (kterého je velmi málo) vyrábíme orgonity na zakázku přesně do prostředí (dle fotografie od zákazníků).
    Lze pomocí mentálních technik zjistit dostatek informací pro tuto dobrou věc, kterou bych nepodceňoval. Rozhodně, ač neuvěřetelné je to prospěšné pro naše zdraví a lze tak upravit energeticky nejen místnosti, kde přebýváme, pracujeme a odpočíváme, ale i vodní zdroje, a okolí. Lze tak opravdu výrazně potlačit negativní vliv elektrosmogu, GPZ a mnohého jiného. Je o těchto účincích napsáno již dost, aby lidé, kteří se v tomto orientují pochopili.
    Jednatel společnosti zabývající se prodejem léčivých kamenů a alternativní medicínou.
    Luděk Červenka
    P.S. Prosím skeptiky, aby se povznesli a nereagovali na tento článek.
    Děkuji za pochopení.

    OdpovědětVymazat
  38. Prosím, prosím, mám dvojzložkovú živicu a neviem to podľa toho návodu namiešať. Môže mi niekto napísať koľko presne ml živice a ml tých zložiek mám zmiešať?

    OdpovědětVymazat
  39. Pokud někdo shání malé krystaly a krystalky křištálu se špičkou na orgonity tak je mají na lubosblaha na www.mineral-blaha.com za 360,-/kg a je tam asi 50 - 70 krystalů v 1 kg nebo drcený brazilský křištál ten je za 144,-/kg = asi 100 kusů.Mají tam i piliny.

    OdpovědětVymazat
  40. Na orgonity a chembustery jsem dnes narazil v CZ poprvé a jako dřívější benevolentní skeptik jsem se hned opět nadchl, protože fungují universálně (nejenom proti tomu svinstvu ze vzduchu, ale i proti svinstvu na zemi z motorů - tzv. "aditiva" a např. aktivizují a zrychlují samočistící schopnost půdy po chemickém přehnojení). Jsem zvědavý hlavně na ty vrtulníky, čtyři infračervené online kamery se zesíleným nočním viděním by je měly jasně zachytit, protože se je budu snažit myšlenkami přitáhnout. A pokud si myslíte, že se tzv. "reptiliáni" z NWO zaměřují přímo na chembustery, tak to není tak docela pravda, oni jsou naváděni Vaším "nadjá", jednoduše si je přitáhnete k sobě sami svými myšlenkami, protože ty vrtulníky chcete prostě vidět (a pozor, nejsou to jen vrtulníky). Jsou známy experimentální případy, kdy byly chembustery funkční i po 12 měsících, protože byly umístěny lidmi, kteří se svým "nadjá" umí komunikovat a uměli ze své mysli a paměti dočasně vymazat místo umístění čističů anebo ti největší machři uměli vrtulníky a jiné "objekty" poslat silou své myšlenky na jiné místo. Teď ještě uveřejnit ten utajený a přísně střežený Fulcanelliho spis, kde je uveden přesný poměr mezi kovovými pilinami, pilinami z bronzu a pilinami z bílého zlata pro tzv. hyperorgonit ("Pierre d'Héliopolis"), na základě kterého bychom mohli postavit několik tisíc tzv. "Stupidbusterů" (anglofonní etnika znají pod názvem "high-frequency brain cleaner"), keré bychom tentokrát nezamířili na oblohu, ale na místo, kde dnes opět schválili (ti, kteří jsou chemtrailem postiženi jasně a viditelně nejvíce a už to ani nezakrývají a ani už nic nemlží) několik dalších prudce inteligentních zákonů. Přátelé, děláme to špatně, orgonity jsou nám dány k řešení příčin a ne následků. Nejdřív musíme v CZ pomocí Stupidbusterů čistit místa s vysokým výskytem "spolčení hlupců" zde na zemi. To bude těžká pětiletka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, nevim jestli tuhle odpoved jeste prectes Aramaram. o tech vrtulnikach to je zajimave...a kdo sedi v tech vrtulnicich? Zajimave..uz jsem jich videl tedy dost at jsem v cesku nebo v Americe. Fulcanelliho spis?..Chci vedet vic!:) prosim o nasmerovani ke knizkam atp..Dekuji za tento prispevek, ktery mi ujasnil jeste vice, ze orgonit funguje...a jeho sila se da merit nejen virgulema..Ale take ze nase nadja k nam muze pritahnout co chceme..Tak at se vam vse dari v odstanovani IGNORANCE a ovci vlny..

      Vymazat
  41. Chtěl bych se zeptat zda-li někdo nevíte,proč mi pryskyřice při zatuhnutí vyždycky zezelená.

    OdpovědětVymazat
  42. Možná je to nesprávným poměrem tužidla, nebo katalyzátoru a tužidla. Nebo není pryskyřice, kterou používáte, UV stabilní. Nebo cokoli dalšího. Je dobré číst návod a dodržet pokyny, hlavně dávkování.
    https://orgonityodhopley.blogspot.com/p/jak-se-orgonit-vyrabi.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.