21. července 2010

Skalky upgradovaly?

I dnes už od rána je nad Moravou vidět modré "zrnění" v kruhu se středem nad radarem Skalky. (Ten kruh sice není většinou tak hustý, aby byl úplně zřetelný, ale já ho tam vidím.) Občas je vidět paprsek směrem k Ostravě. Toto kruhové zrnění začalo asi v půl sedmé ráno, teď večer už je jen řídké. Kdyby to bylo zobrazení srážek, tak by na Moravě celý den poprchávalo ... což asi ne, spíš jsou to "falešné srážky" naznačující nějakou vyzařovací aktivitu.
Takže to skutečně vypadá, že radar Skalky byl při nedávné odstávce vylepšen o nějaké další možnosti úprav počasí.
Moraváci, radši odlejvejte orgonit.

Update 22. 7: Od ranních hodin Skalky opět "zrní" do kruhu. Třeba vytápějí Moravu na 35°.

12 komentářů:

  1. OrgoNete,
    nespekulujte a studujte! Takovými spekulacemi shazujete i těch pár hodnověrných informací, které se tu občas vyskytnou. Paprsky jsou jen směrové WiFiny na 5 GHz, které, samozřejmě, radar zachytí. Tady http://www.chmi.cz/meteo/rad/updated_show_wo_rr.php těch paprsků máte habaděj. Stačí se jen podívat na výchozí body a směry vyzařování. v Tomhle nehledejte žádné čáry a kouzla. Je to jen obyčejné rušení, které se chmi ve výsledku snaží softwarově eliminovat, ale ne vždy se mu to podaří. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře, tedy wifiny. A proč to zrnění do kruhu?

    OdpovědětVymazat
  3. Zrnění do kruhu jsou odrazy od pozemních cílů - způsobuje to teplotní inverze.

    OdpovědětVymazat
  4. "Takovými spekulacemi shazujete i těch pár hodnověrných informací, které se tu občas vyskytnou."
    Tak s tím souhlasím. To, co je tady nejcenější, jsou co nejlepší foto/video důkazy. Ty se ale pomalu ztrácí mezi kvantem článků.

    Co by velmi pomohlo, tak kdyby ke každému článku bylo možno kliknout na "Hodnocení článku" 1 až 5 hvězdiček (jako např. na youtube).

    Na začátku hlavní stránky orgo-netu by pak byl viditelný odkaz "Nejlépe hodnocené články". Tak by měl nový příchozí uživatel možnost hned přejít na nejlepší důkazy a neprokousávat se webem.
    Udělat tento hodnotící skript ale zvládne asi jen pokročilý programátor webů, musel by se někdo zdarma nabídnout.

    Rušení wifinama je známo již několik let, dříve tam měl CHMI vedle srazkoveho grafu dokonce i tabulku s SSID údajem rušících hříšníků.

    Fialové tečky jsou rušení kvůli vysoké citlivosti. Je to podobné jako když v TV není černý obraz úplně černý, ale jsou tam různé světlejší tečky a záblesky.
    Nebo jako když vyfotíš mobilem tmu - taky tam nejsou dokonale černé pixely, ale plus šedý šum.

    Radar je po upgrade evidentně citlivější, už i silnější opar nebo předdešťový stav zobrazuje jako fialový déšť.
    Měli by to odfiltrovat, je to dost rušivé zejména na mapách se světlým podkladem (radar.meteopress.cz).

    Fialový signál i kruhy (počítá se rozdíl mezi jednotlivými barvami kruhu) je velmi slabý, ... navíc radar nemůže vysílat silné manipulující energie, zrovna když měří. To bvy bylo jako chtít poslouchat šepot dvou lidí na diskotéce.

    Nebrat jako kritiku, jen jako podnět. Udržovat dobrý web nebo časopis není žádná prča.

    OdpovědětVymazat
  5. Proc zrneni do kruhu, zase odpovedi jsou vsude... jen si je najit... :
    http://www.google.cz/search?q=clear+air+echo
    http://infomet.cz/index.php?id=read&idd=1278176203

    OdpovědětVymazat
  6. Koukněte na http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=image&d=3
    Je to 22.7.2010 23:30. Zajímavá je oblast na hranici Rakouska a Německa a ČR. Je tam vidět kus čtvrtkruhu. Že by radar Skalka po updatu měl větší rozsah, aby se pomocí něj mohlo lépe řídit to co teď prochází či přijde do ČR?
    Zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  7. Tentokrát tam nevidím žádný problém. Na Moravě se tvořila významná kupovitá oblačnost. Synovi jsem vysvětloval, jak v těch nacucaných a relativně velcích mracích prší, ale nespadne, kvůli jisté "dynamické rovnováze" (v atmosféře).

    Takže ten radar prostě ukazuje ty relativně už vyvinuté mraky.

    Kruh je jasný - analogie k hození něčeho do vody.
    Veškerá "lokální" energie je PULS, pokud ji máme vnímat.
    Atmosféra je nacucaná vodou. Tedy jsme v něčem, co má velmi podobné vlastnosti vodě, která odraží "flower of life" pattern/vzor.

    Sami jsme z vody.

    Tím nepopírám spekulace, že se jedná o zbraně apod. Je mi jedno, kdo to dělá, či jak se to realizuje.

    Nevyčítal bych ORGONET-ovi, že SPEKULUJE, je to je ho osobitý styl, jak věci pozoruje a popisuje. Ano může občas přestřelit. Ale každý máme svůj přínos, vše i "přestřelování" je k něčemu. Pokud chápeme život, tak víme, že vše má své místo a s rozšířeným vědomím se ukáže, jaké a porozumíme tomu a budeme se smát...

    Nejdůležitější je, že ORGONET pozoruje, protože to je důležité. Je to práce. A energii, kterou nám dává, ať už to označíme za spekulace nebo ne. To je fakt jedno. Podstatné je to pozorování.

    Meteorologové takto s náma informace nesdílí, nejsou ani kompetentní nebo se bojí. Oni evidentně vědí, že se něco děje, ale buď za to nejsou placení, aby pátrali, nebo jsou fakt blbí, nebo prostě nemají dost sebevědomí a bojí se (a všechno dohromady). Věřím, že většina jsou namyšlení ješiťáci, kteří se naučili díky svým školám vidět a převyprávět si věci, jak je to "správné", nebo prostě dělají svou práci, jak roboti (tedy jako většina). Kéž bych neměl pravdu.

    Ale když je někdo odborník, tak se s váma bavit nebude, jelikož vy jste přece jen spekulant...

    No hlavně, že bez druhých by se obešel....(ironie) a určitě by mohl být odborníkem.

    OdpovědětVymazat
  8. Bez souvislosti dodávám, že na Lysé hoře v Beskydech namontovány nové antény na "digi" televizi v červnu 2010. Od té doby chodí manipulované počasí a bouřky jinak než v posledních letech . . . Nemá cenu se zdržovat úvahami o WiFi. Válčí se už mnoho let.

    OdpovědětVymazat
  9. Další důkaz, že věci nejsou v pořádku: Podívejte se na radarovou animaci mezi 13:30 a 15:30 UT (ono to tam bude jistě pokračovati dál). V jižních Čechách je přeháňka, která se pohybuje v 90° úhlu vůči pohybu ostatních. Tohle taky umí příroda?

    AP-KT

    OdpovědětVymazat
  10. VLNA VEDER V EVROPĚ:MADE IN C.E.R.N.
    Za vlnou veder v Evropě není nic jiného,než atmosferické experimenty švýcarské částicové rakve LHC.C.E.R.N. po "krátké přestávce" výrazně až drasticky navyšuje počet kolizí protonů z výchozích 32 nanobarů(nanobar=jednotka parciálního tlaku atmosferického ozonu)na konci června až na dvojnásobek a více.K tomu potřebují velkoplošně až právě kontinentálně naprosto jasnou oblohu,pročež platil zákaz činnosti téměř všech evropských radarů k výrobě oblačnosti.Mohutné rozpouštění oblačnosti a stálé udržování jasné oblohy během horkých dní bylo velmi dobře pozorovatelné zejména v nočních a časných ranních hodinách."Nízkonákladoví" dopravci všech Low Cast Airlines se činili.U nás zejména společnosti užívající stroje Mc Donell Douglas MD-11.A pokud už se nějaká oblačnost objevila,záhy se "protrhala" a přes trhlinu bylo okamžitě možné vidět pás chemtrails.Množství jodidu stříbrného použitého v posledním období musí být nepředstavitelné.(Stále ještě se vám chce setřit?)Obdobné pokusy ovšem v menším regionálním měřítku se odehrály před několika lety například v Itálii,kde po neskutečných vedrech trvajících téměř tři týdny,musel osobně italský prezident na kolena a doslova prosit armádu,aby zuboženému obyvatelstvu dopřála slitování.Druhý den pršelo.Našim radarům byla povolena činnost minulou sobotu.Brdy i Skalky "jeli" v noci,kruhovaly,ale nad ránem je opět vypnuli.Opakování právě dnes.Nanotechnologie jdou ruku v ruce s přímým vlivem na lidský organismus,bioanalýza,detekce a manipulace až hybridace DNA apod.Zřejmě ve Švýcarsku vyvíjejí další světovou pandemii nebo chřipku,když zjistili,jak odolný ve skutečnosti lidský organismus dokáže být.

    OdpovědětVymazat
  11. no objevuje se to tam uz pekne dlouho.. je to proste ruseni, sou tam relativne hornate oblasti a vysilacu na kopcich co to muzou rusit mas dneska jak dobre vis vsude tuny.. me spis udivily zas vcerejsi kruhy kolem toho radaru, ktere sahaly az k rakouskym hranicim a ihned jak se objevily pritahly dest nad celou moravu od vychodu a dal jej nepustily takze to mi prijde fakt divne.. uz sem to sledoval u obou povodni atd. To mi reknete proc :)

    OdpovědětVymazat
  12. včera když jsem to tady četl tak jsem tomu moc nevěřil říkal jsem si ty kruhy to jsem nikdy na mapě srážek neviděl to musí být fotomontáž a dnes ráno v 10:15 až v 10:45 tam ty kruhy jsou
    http://img138.imageshack.us/f/pocasiv.jpg/
    takže už tomu věřím něco tady smrdí

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.