20. července 2010

Jak bylo na dovolené

Zachtělo se nám italských pláží, tak jsme si vyjeli. Vzhledem k nejmladším členům rodiny do osvědčeného blízkého Bibione. Bylo to fajn, poněkud horko, ale k moři to patří. Všichni si nasbírali opálení a vitamín D podle svých představ, přístup k slunění byl individuální. Někdo alchymisticky procházel od faktoru 50 až k faktoru 6, někdo byl celou dobu na 50, někdo si přes to dával ještě tričko, někdo kašlal na faktory ...

Moře bylo teplé (až moc), bazény čisté, apartmány příjemné, pizza a zmrzlina výborné, obešli jsme se bez zpráv a televize a internetu, což nám asi zejména hodně prospělo ...

Moje giftovací hobby se nedá jen tak potlačit, takže jsme vezli s sebou i pár TB dárečků, i když tato oblast by měla být podle italské gifterské mapy ošetřená. Nový orgonit ale nikdy neškodí a je znát. To se projevilo okamžitě po příjezdu. Moje auto je standardně vybaveno čtyřmi HHG, z toho jedním speciálně posíleným od psychotronika, a navíc vezlo hromádku oněch dárečků.

Náš orgonový závan byl ihned identifikován a nad hotelem přelétla párkrát černá helikoptéra ... Poté přeletěla několikrát monitorovací nesprejující velmí nízko letící letadla ... a pak nám přímo nad hlavou dělala tlusté chemtrails, dokud vládci počasí opět neobnovili svou kontrolu nad naší orgonovou bublinou. Výsledkem byl "sundog" - duhový odraz slunce v chemickém aerosolu.

Počasí bylo celou dobu pobytu horké, na pláži ukazoval teploměr až 42°.

Postřehy k italskému ovládání počasí: je jasné, že ho má pod kontrolou armáda, jak naznačuje televizní zpravodajství, které poskytuje Servizio meteorologico dell Aeronautica Militare. Co naplánují, to taky udělají. Jasno, horko, clony proti horku, bouřky, déšť, jak je jim libo.

Jednoho večera nastříkli umělou bouřku, pokusili se střihnout větrem a porazit pár stromů v kempech (což nevyšlo), a sprchlo. Mraky se snažily vypadat hrozivě, ale rychle se rozplývaly, jako všude, kde je  přiměřené množství orgonitu. Bouřka byla zajímavá zejména množstvím blesků bez hromu - nad tím se pozastavili i ti, co nesledujou výrobu počasí  ... Mnohokrát se objevil zvláštní tvar blesku - ne klikatý, ale dokulata, asi třičtvrtě kruhu, s jakousi "hadí hlavou". Ráno bylo opět úplné sucho a vedro ...

V blízkosti našeho bydliště byl park se stromy a jedním ze stromů byla "mobilní věž" s pořádnou ovládací budkou, která bez přestání silně hučela. Možná se chladila kvůli horku? Nebo vytápěla Bibione na 40°? (Nebyla na to sama.) Zajímavé bylo, že večer, i přes vedro, byla tráva v okolí tak 50 m kolem věže orosená. A ten park určitě nezalévali.  

Italové mají hodně "věží" jenom tak v polích, mezi vinicemi a plantážemi oříšků, možná že už to mají zmáknuté tak, že jsou to už skutečné "věže na počasí", kterými si podle potřeby zavlaží či zatopí ...

Poslední naše noc byla obdivuhodná tím, že tvůrci počasí udržovali téměř celou noc horký vzduch přes 30° bez pohnutí na místě, takže bez klimošky se nedalo skoro existovat. Což napovídalo, že chystají náhlý přechod k extrémním jevům ... taky ano, následující den 17. 7. nastříkli čtverec ničivých bouřek nad značnou část Evropy.

A pak už jsme jeli domů a koukali, jak se po Rakousku tahají břichem po zemi mraky snažící se o bouřky a jak jsou neustále přiživovány mlhou stoupající od země. Trochu jsme i zmokli, ale nic moc.

 

4 komentáře:

  1. "Mraky se snažily vypadat hrozivě, ale rychle se rozplývaly, jako všude, kde je přiměřené množství orgonitu. Bouřka byla zajímavá zejména množstvím blesků bez hromu - nad tím se pozastavili i ti, co nesledujou výrobu počasí ... Mnohokrát se objevil zvláštní tvar blesku - ne klikatý, ale dokulata, asi třičtvrtě kruhu, s jakousi "hadí hlavou". Ráno bylo opět úplné sucho a vedro ..."

    Stejné počasí bylo právě 17.7.2010 kolem 4 a 5 hodiny ranní na SZ od Plzně.
    Po strašné bouřce - polámané stromy, na některých místech nešla elektřina...
    Zajímavé bylo pozorovat začátky bouřky krátce před 4 ranní: blesky v mracích bez hromu a později (dopoledne) to, jak rychle všechno to schlo a jaké pak bylo vedro.
    Na večer předtím, když zapadalo slunce, bylo vidět podivný mrak, který byl úplně bílý a brovský (hlavně pak nepřirozený).

    OdpovědětVymazat
  2. Jak dělaj v tý Talošce:

    http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  3. Budou nějaké fotky? Zajímá mě ta věž... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta věž vypadala úplně obyčejně, nestála mi za fotku ... sorry.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.