13. března 2012

Počasí pod umělým příkrovem

Omlouvám se za opětnou absenci - přepadlo mě náhle a bez varování horečnaté onemocnění se čtyřicítkama, což je pro mě značně nezvyklé, takže si to užívám (:-))) K tomu se přidružila lenost a nechuť zajímat se o dění, výsledkem je výpadek blogu, začež se omlouvám. Pořád mě ještě silně bolí oči, nemůžu číst. No, snad se zase chytím ... i když moje kibicování zde už přestává mít smysl. Všechno funguje tak, jak má, informací k přílivu nové doby je všude tolik, že ani není v lidských silách je vstřebat ...

A YurYno informuje neúnavně, takže si můžu dáchnout ...

Trochu mi to přece jen nedá, takže se musím mrknout aspoň na povětrnostní situaci. Proč mi připadá, že venku je (při 7°C) větší zima, než když byly dvacetistupňové mrazy?

Jak jinak, žlutá chladicí umělá deka nad Evropou leží jako mrcha a nehne se, občas ji zvarhánkujou, občas počárujou, viz snímky z 11. 3. 2012. Bez péče klimateroristů bysme tu dávno měli dvacítky (teploty), jak se sluší a patří.

Ale slibujou nám je vbrzku, tak už se těším ... doufám, že jim to konkurenční banda klimoušů nepřekazí. A stejně to mají za pár (:-)))


28 komentářů:

  1. Ahoj Orgo, jsem rád, že jsi se ozval! Přeji brzké uzdravení! Martin

    OdpovědětVymazat
  2. milý Orgonete,až se uzdravíš,povinně,v duchu bojových tradic podepíšeš členství v nové politické straně http://svejkovci.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Milý Orgo, přeji uzdravení:)
    Taky se těším na Slunko, myslím, že nebýt těch zloduchů (mír s nima), už by dáááááááááávno pařilo:) !!!

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  4. OrgoNet, len si oddýchni. Informácií je naozaj všade toľko, že to človek nestíha sledovať. Keď si spomeniem na situáciu pred pár rokmi, kedy som čítal skoro všetko, tak sa situácia značne zmenila. Samozrejme k lepšiemu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja som bol minuly tyzden nejaky chory. K tomu aj zavrate, bolenie hlavy, busenie srdca = zeby vzostup energii?
    Daj si orgonovy zaper, koloidne striebro a prajem rychle uzdravenie. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ty horečky, vitamín d3, už jsem neměl ani nepamatuji, jak mne začne pobolívat v krku, vezmu každé ráno tabletku. Takto praktikuji tak max 4 dny a je po nemoci.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Orgonete,je mně opravdu líto,že jsi marod.Přeji brzké uzdravení.Jen mne napadlo,když vidím ty žluté vlny na snímcích,případně vlnky na písečných dunách(i na Marsu) a taky vlny na moři,jestli ti "temní" tady nejsou už od vzniku Sluneční soustavy.Nebo ,že by to všechno byla "bouda"?Ale nic ve zlém,hlavně zdraví.

    OdpovědětVymazat
  8. autor : A stejně to mají za pár (:-)))
    Souhlasím s tímto tvrzením, jen se stále udivuji že stále na nebi velké chamtrailsové čáry. Nedávno jsem fotil chamtrails táhnoucí se přez celé nebe široká čára cca.10km výška pomalu se roztahující a padající k zemi. Pruh přez nebe byl místy do hnědě oranžové a z obou stran se rozstahoval z husteho stredu, který by oprostřed dělen světlejším pruhem. Zřejmě postřik byl umístěn na křídlech. BYlo jasně vidět jak letadlo vyplo chamtrail když opustilo pod sebou hustou oblačnost od Moravy. Proč se to musí dít - zajímala by mě na to odpověd Plejáďanů.
    Drůhý den a další už byla oblačnost roztažena přez celé Čechy.

    OdpovědětVymazat
  9. to čo poslednom case stvaraju na nebi je uz prilis drze... a ked to rozvibruju na spravnej frekvencii tak ide hlavu roztrhnut...
    a vlastne kto su konkurenti?

    OdpovědětVymazat
  10. "Proč mi připadá, že venku je (při 7°C) větší zima, než když byly dvacetistupňové mrazy?"

    Protoze ted je vyssi vlhkost vzduchu, je to pocitovy a pozoruju to kazdej rok kdyz opadnou nejvetsi mrazy a otepluje se

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, již jsem měla strach, co se děje...
    Přeji brzké uzdravení a posílám světlo a pohodu.
    Děkuji za Vaši práci a těším se na další zajímavé čtení.
    Děkuji Danda

    OdpovědětVymazat
  12. bolo to vidno aj v noci...tu pri bratislave sa mi stala podivna vec:

    isiel som spat a na mobile mi vypadol operator a signal kolisal jedna radost: raz hore a raz dole hovorim si co to je to je dajake divne urcite haarp a pozriem von a vidim to bolo jasne vidiet cely obzor ktory osvetloval mesiac boli oblaky ako pasiky zhaarpovane v jednej rovine

    poslal som si esemesku aby som zistil kedy pride signal a prisiel az 2 17 ked som si ju poslal nieco po polnoci...

    tomu sa hovori dobru noc a pekne snicky pod palbou haarpu :O

    OdpovědětVymazat
  13. Kdyby nebylo Vašeho kibicivání,tak mnoho lidí má ještě dnes hlavu v písku.Byl jste průkopník a na to se nezapomíná,zasloužíte si uznání.Přeji brzské uzdravení a budu se opět těšit.
    S díky a láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  14. Jen mi to tam opravte..hned když jsem to posílala,tak jsem věděla,že je tam překlep.
    Takže znovu" brzké" uzdravení!!

    OdpovědětVymazat
  15. dnes 14.3 vysocina 5st.bila deka tlusta jako prase,spanelsko vedro sileny,podle wunderground.com bardenas reales na severu span.je 52.2st,pekne to rozmrdali to pocasi ti klimousi zdegenerovani

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.youtube.com/watch?v=YUmHxCDAuS8

    OdpovědětVymazat
  17. Námět pro OrgoNeta :

    Dnes (15.3.12) bylo mimořádně krásné počasí. Obloha do modra vypraná, bez obláčků a bez chemtardů. Jen kovově šedý smog nad obzorem při zemi.

    Ze sluníčkového dne mě však poněkud znejistilo vrhání stínů sloupovitých objektů (stromy, sloupy veřejného osvětlení, stojany poštovních boxů a další) a nároží paneláků. Nevím, zda slunce vrhá polední stín jinak v období podzim-zima-jaro a jinak v období jaro-léto-podzim.

    V létě si vzpomínám ukazoval poledne (12:00 hod.)do země zapíchnutý kolík svůj stín v zákrytu s tím kolíkem. Dnes se stíny kryly s objekty, které stíny vrhaly až někde mezi 15:15 až 15:30 hodin.

    Je možné, že by krátce před jarní rovnodennotí mohl být rozdíl v "ukazování poledne sluncem" téměř 3,5 hodiny ???

    OdpovědětVymazat
  18. Pozor ! POzor ! Pozor !

    V sobotu 17.3.2012 v 17 hodin SELČ bude Írán oficiálně odpojen od mezibankovního systému SWIFT, který umožňuje provádět mezinárodní platby, oznámila stanice BBC.

    Touto zprávou se naplňuje scénář přípravy války s Íránem na přelomu září a října 2012, o němž referoval insider Lindsay Williams (viz zde http://www.youtube.com/watch?v=ssmMRqYTNt8)

    OdpovědětVymazat
  19. Doporučená četba všem:

    kniha "Co nesmíte vědět!"

    Šokující detaily ďábelských úmyslů, při jejichž čtení vám ztuhne krev v žilách. Ano, podtitulek už to prozradil: velká část lidstva má být kvůli tomuto záměru obětována: miliardy nic netušících lidí, kteří nikomu nic neudělali, musí zmizet! Autor v této publikaci vám prozradí jak a proč. Dozvíte se jména těch, jež stojí v pozadí a ukáže vám také, co můžeme společně udělat, abychom tento šílený projekt překazili.

    Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.

    odkaz např. zde: http://www.beletrie.eu/knihy/co-nesmite-vedet.html


    Zdravi T.

    OdpovědětVymazat
  20. Tak snad ti orgonite uz bude lip. Jinak par dni zpatky nekolik dni bylo vyjasneno a zadne chemtrail cary, tak jsem si rikal co se stalo a co prijde.. trosku jsem doufal ze uz s chemtrailama skoncili

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím.Má někdo ze zasvěcených nějakou zprávu o chemtrails u nás na strakonicku jsem už od čtvrtku 15.3 žádné neviděl.To už asi nemá kdo vydávat příkazy? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mě zajímalo, proč 15.a 16.3.12 chemtardi nesprejovali. Asi nestíhala logistika s přísunem těch "sra.ek", co na nás sypou nebo sprejujou. Nebo že by jim do toho "čertovskýho díla" někdo fušoval, a kazil jim to ? Docela si to přeji, ať jim padají letadla jak mouchy, a vlaky nebo kamiony s tím svinstvem ať mají co nejvíc havárií. Kéž by se jim to chtělo někde radikálně zaseknout a zkolabovat. To bych si s chutí odplivnul :)))

      Vymazat
  22. Tak už Orgoneta asi dostali když už sem takovou dobu nenapsal.
    Wegan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měl obavy, že "mužíčci v černém (tiny man in black)" nám OrgoNeta unesli nebo nějak zpacifikovali. Asi na něho poslali horkou nemoc, a tak prý dostal z toho lenóru, a nechce se mu nic řešit :))))

      Vymazat
  23. posílám štěstí k rychlému uzdravení :)

    sic jsme na tom z jiné stránky podobně a tak nejsem moc schopen poslat ho mnoho :) snad pomůže

    "slunce v duši"

    OdpovědětVymazat
  24. Důkazy, že asi nejsme sami už vyplouvají na povrch. Např. v tomto zajímavém článku:

    http://www.irucz.ru/cz/zpravy/1-/114000000000-ruska-federace/114002000000-dalnevychodni-fo/114002005000-kamcatsky-kraj/411-senzace-famy/22897-na-kamcatce-nasli-stroj-stary-400-milionu-let/

    nebo v tomto článku:

    http://czech.ruvr.ru/2012_03_20/69047651/

    OdpovědětVymazat
  25. mrkněte na chmu.cz na snímky družic MSG - 24h MF produkt, a úsek od 22.3 14.00 hodin až do této chvíle.... to je skutečně mistrovská práce s oblačností ... !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.