24. března 2012

Klimateror sledovaný ze zahrádky

Včera odpoledne bylo příjemné vlahé počasí, ideální pro práci na zahrádce. Vše bylo v kouřmu, umělé vypařování asi jelo asi na plné pecky.

Nade mnou se udržovalo celkem jasno (možná nějaký budějičák octoval, nebo můj cloudbustr? nebo schválně u mě nechtěli pršet?), a bylo možno sledovat, jak se na okraji modré díry tvoří extrémně vysoká bouřková oblačnost, dokonce s kovadlinami! Takže bylo jasné, že jde o umělé tvoření.

Nicméně, déšť by se hodil, moje sudy na dešťovou vodu jsou po zimě dosud prázdné...

V modré díře lítala po své běžné trase geoinženýrská letadla, ale nesprejovala, zato řádně hřměla. Jedno z nich bylo zvláštní, jeho křídla dosahovala délkou na úroveň ocasu ...

Na vedlejším poli se začal z ničeho nic silně vypařovat plácek asi tak 10x10m. Nemohl tam být ani žádný oheň, ani auto, ani kanál, prostě nic, z čeho by se mohlo kouřit či mlžit či prášit ... bylo to uprostřed pole s osením. Asi tam zrovna naprali vypařovací paprsek, možná omylem? Trvalo to tak deset sekund, mlžný sloup se prošel po poli a zmizel.

Na České Budějovice bohužel nespadla ani kapka. To mi klimouši asi dělají schválně, když vědí, že potřebuju vodu ...

Doufám, že aspoň jinde vám v rámci dnešní klimateroristické akce "český vír" napršelo dostatečně, když už jsme opět v tom režimu dlouhotrvajícího sucha. Slibujou ho do půlky dubna? Nebo dýl? Uvidíme.

Věřím Matce Zemi, že jejich hokusy pokusy opět ustojí, jako vždy ... Mně přes ony únorové holomrazy, co jsme se jich měli tolik bát, na zahrádce vůbec nic nezmrzlo, česnek nasázený v prosinci krásně roste, salát polníček setý na podzim pod fólii se už skoro dá sklízet, krokusy kvetou, jahody, maliny, stromy - všechno v pohodě ...




7 komentářů:

  1. Dobrý den zajímalo by mně, jak by to asi vypadalo, kdyby se otevření lidé na celém světě v jeden den spojily a dokázaly ve stejný čas, naší matce zemi poslat naráz vědomě uzdravující a léčící energii. Jakpak by se asi toho dalo dosáhnout? B-)...........A jak by to asi fungovalo?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, také jsem si všimla "českého víru" se středem radar Brdy....
    Již od rána se mi nezdály mraky - jasné letní bouřkové - jaké bylo mé překvapení, že se vytváří jen na úžemí Čech! Jinak u nás hezky pršelo a bouřilo (Bečovsko), ale kroupy se vyhly.
    Odpoledne jsem trochu pracovala s energiemi a večer mi odměnou byla bolest hlavy s nevolností a celkovým vyčerpáním..... Neodradilo mě to - jen posílilo !
    Přeji brzké uzdravení a příjemný relax na sluníčku na zahrádce :-) Danda

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mozem potvrdit, v sobotu susili naplno, mal som v myske ocot od rana do večera z neho ubudla 1/5. Ale priroda je umelo držaná v spanku. Vidno to v blizkosti vodných tokov, jak ma priroda vodu hneď sa to tam zeleneje.

    OdpovědětVymazat
  4. No po příjezdu na venkov kdy cestou rostly mraky před očima a jednou zahřmělo jsme hned zalévali a napouštěly skoro vyschlý rybníček, neb to vypadalo, že pršet vůbec nebude. Ta půda byla popraskaná no hrůza. Hned jsem octoval aby nepadala nějaká špatná voda a taky kvůli možnosti toho pokus od NASA. A jak asi platí "voda k vodě" tak pak se na večer rozpršelo celkem vydatně a zahrádka byla dosyta zavlažena 3 hodinovým deštěm. :)

    Žabí jezírko pělo OM u pářícího rituálu a mi si u toho hráli vevnitř na tibetskou mísu. Jediné co trochu vypadá, že dostalo zabrat přes zimu byly ostružiny, ale snad obrazí a nepomrzli celé... něco s tím musíme udělat. V sobotu se honily takové nějaké divné bouřkové mraky a jednou se dokonce zablesklo, ale nikde ani kapka. A na večer se honily po zahradách takové malé větrné víry. No ze soboty na neděly byli přízemní mrazy (kolem 2 metrů) a opar se válel hodně nízko. No a s tlaky se děly také divy takové krátkodobé výkyvy. A v neděli brzy po ránu úplně smrděly kanály a žumpa, no divné.
    Ale neděle krása, tak modrou barvu oblohy už jsme dlouho neviděl. Procházka lesem a krajinou nádhera. Objevování úplně mě neznámých míst a rozzáření pár lidí co jsme na cestě potkali, srdečným pozdravem a nějakou otázkou na cestu a okolí. Přijde mi, že lidé jako by se báli mluvit s neznámými lidmi, ale nakonec vám stejně poradí a usmějí se když už se dají do hovoru. To je podle mě ta cesta jak to tady rozsvítit, zase se začít zdravit, ne protože se znáte ale protože kolem sebe projdete a popřát si krásný den to je paráda. Dokonce jsme byl překvapen jak lidé co někde žijí už zapomněli co mají v blízkém okolí, třeba je mé všetečné otázky zase uvedou do stavu hledání.

    PS: Poprvé jsme s kamarádkou vyráběli orgonit, to tedy fakt smrdí. Sic bylo plno sil vůči nám tak se něco nakonec podařilo.
    Jsem se tady divil, proč ten podrobný soupis věcí včetně klacíků a už vím :) Jedna menší plechovka se prostě vyhodila byl zní rosol než jsme se vzpamatovali... :D Podruhé se nám to už celkem povedlo na pár menších chybek to ušlo (schlo to poměrně dlouho, jeden PVC kelímek se zkrátka protavil) a máme malé bleděmodré orgonitky. :D
    Díky
    "slunce v duši"

    OdpovědětVymazat
  5. kikungMar 25, 2012 03:33 PM
    delas dobre.....jen kdyby nas bylo vice :-)
    Sysel

    OdpovědětVymazat
  6. http://leva-net.webnode.cz/products/lopuch/

    OdpovědětVymazat
  7. jen tip na článek

    o tom, jak paní málem umřela chemickou léčbou rakoviny a jak se na poslední chvíli vyléčila pomocí známé (avšak tajené) metody přírodní léčby rakoviny

    http://popelka.blog.pravda.sk/2012/03/29/farmaceuticky-priemysel-rakovina-a-nemocnica-kosice-saca-a-s/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.