19. září 2013

Nové šokující odhalení: Hip-hopová konspirace a poslední telefonát Michaela Jacksona.

16. 9. 2013 bylo zveřejněno na youtube video, jehož přepis přináším. Obsahuje novou šokující informaci o (nad)vládním spiknutí proti vlastním občanům tak, jak bychom to opravdu nečekali - hudbou ... Podrobnosti se máme určitě dovědět v pondělí 23. září, buď od americké vlády, nebo od Roberta Connorse ...
Žasnu nad jeho statečností.
(Nástroje na titulkování mi zrovna nějak stávkují, takže přepisuji ...)


Nové odhalení: Hiphopové spiknutí a poslední telefonát Michaela Jacksona

Přepis videa: OrgoNet


Pro všechny, kteří sledují toto video nebo slyší audio: chci vás uvědomit o tom, co se děje, cítím, že musím rozšířit tuto informaci. Ukazuji svoji tvář, a řeknu i své jméno, kvůli své vlastní ochraně. Pokud se mi něco stane, budete vědět, že to nebyla nehoda.

Jmenuji se Robert Connors. Pracoval jsem více než 20 let na ministerstvu obrany. Předtím jsem sloužil v Íránu a Vietnamu. Čestně a poctivě sloužím své vlasti. Mé záznamy mluví samy za sebe. Mým úkolem bylo chránit ústavu a zmírňovat cizí i domácí hrozby.

Dal jsem se k ministerstvu obrany, abych vytvořil bezpečnější svět pro své děti, a teď i pro svá vnoučata. Bohužel, v posledních deseti letech jsem se zúčastnil největší hrozby pro tento stát a jeho občany.

V březnu 1994 jsem byl vybrán jako ředitel komunikací pro operaci nazvanou Operation Sedgewick. Ta byla zahájena za prezidenta Ronalda Reagana v r. 1989. Tato operace byla druhým stupněm projektu zvaného M.C.ULTRA. Byla zaměřena na kontrolu afroamerické populace a městské mládete prostřednictvím hudby. Ano, slyšeli jste správně, skrze hudbu.

Mám ve svém vlastnictví řadu video a audiozáznamů, které dokazují existenci a podrobnosti tohoto projektu. Mé divizi bylo přikázáno zničit veškerou dokumentaci a archív nahrávek. To jsem s dobrým svědomím nemohl udělat.

Toto je informace pro americkou veřejnost, které se o těchto věcech lhalo. Od vraždy prvního stupně Lesane Parish Crookse, známého jako Tupac Shakur, (Pozn. Org. http://en.wikipedia.org/wiki/Tupac_Shakur americký raper, zastřelen 1996) až po důkazy vlivu entit mimo tuto vládu, mimo tento svět. To vše bude zveřejněno na těchto páskách.

Svým přátelům z ministerstva říkám a opakuji: Prosím, přidejte se ke mně. Bible říká: Kdokoli ví, kdo je viník, a neoznámí to, je to jeho hřích. Já už déle nemohu žít v hříchu. Dávám ministerstvu obrany lhůtu pondělí 23 září, aby se zachovalo správně a odhalilo tyto informace. Když to neudělá, předám tyto informace médiím a veřejnosti prostřednictvím youtube.

Abych dokázal, že neblafuji, zveřejním zde poslední telefonát Michaela Jacksona, po němž zemřel. Jeho telefonát byl odposlechnut, a Michael Jackson v něm hovoří o vládním spiknutí na jeho zavraždění.

Vím, že toto video na tomto kanálu bude zrušeno, a tak vás prosím, stáhněte si ho a uložte, z důvodu svobody informací.

Díky, že mě sledujete, Bůh vám žehnej.

Poslední telefonát Michaela Jacksona 24. 6. 2009

Byl zaznamenán v noci před zavražděním Michaela Jacksona. Mnoho vysokých představitelů dělalo vše možné, aby skrylo tuto nahrávku před veřejností. Já jsem získal toto audio od důvěryhodného zdroje na ministerstvu.

Dieter: Co se děje, Michaeli?
Jackson: Nevím, jestli ti to mám říkat, nevím, kdo to může poslouchat. Je asi skupina lidí … kteří se mě chtějí zbavit. Nechtějí už, abych tady byl.
Dieter: Já nerozumím, co tím myslíš? Mluv se mnou …
Jackson: Nemůžu o tom mluvit do telefonu. Nevím, co se stane, ale cítím … v duši … jenom Bůh ví. Mohli by mě zastřelit, mohli by mě probodnout, mohli by mě falešně obvinit, mohli by říct, že jsem se předávkoval drogami... mohli by udělat spoustu věcí.
Dieter: Kdo? Kdo by mohl udělat tyhle věci?
Jackson: Není to vláda, je to více než vláda. Ale nevím, Dietere. Je mi to jedno … mohou si mě vzít. Nezáleží mi ani na mém životě, jen chci, aby mé děti byly v pořádku, mí andílci, chci, aby byli v bezpečí.
Dieter: Michaeli! (Neurčitý zvuk.)   
Jackson: Musím jít.
(Konec rozhovoru.)


45 komentářů:

  1. Takže satanova synagoga má přeci jenom reálné kořeny. Jak přesně řekl M.Jackson : ...Není to vláda, je to více než vláda !

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi ho strašne ľúto... Vedel, že usilujú o jeho život, vedel, že zomrie a aj tak s tým nemohol nič spraviť...
    Možno aj Whitney Houston majú na svedomí, len nerozumiem prečo im tak vadia? Boli slávni ale neurčovali hlupe zákony... čo také im /komu ?/ až tak vadí, že musia zabíjať...

    Michael bol skoro celosvetovo milovaní, mal podporu planéty? To im vadí? Báli sa že by kandidoval a všetko zmenil?

    Ja si fakt neviem predstaviť dosť dobrý dôvod na zabitie, úplnú likvidáciu.. Veď ani nevedel kto sú...

    Čakám kedy sa dozvieme pravdu o celom tomto záhadnom hudobnom priemysle a Michael ma zaujíma najviac, lebo o ňom je dosť videí ktoré niečo naznačujú...


    Michael je KING... mrzí ma, že z nejakého dôvodu už nebojoval o svoj život a nešiel na verejnosť... so svojími podozreniami... možno sa bál, že ho vyhlásia za blázna ale v dnešnom svete by podporu od fanúšikov dostal...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Museli zemřít proto, že se stali barevnými světovými ikonami hudebního šoubyznysu, a to anglosasové zvláště afroameričanům, latincům a dalším různým míšencům nikdy neprominou : dovolili si zastínit bílé umělce a mediální ikony ! Anglosaský rasismus žije od dob kolonialismu dosud, jen je sofistikovaněji maskován !

      Vymazat
    2. ..... tichý souhlas s tvojí tezí !!!!!

      Vymazat
    3. vse jsou vibrace, rika se tomu ted TEORIE STRUN, tak funguje vesmir. je to energie,informace, je to SVETLO. a o toto svetlo o tuto energiio toto poznani JIM jde. o tolik min nizke dusevni energie pro zrudy z jinych energetickych urovni. neni pred tim uniku ve svete, leda do jine svetlejsi urovne vyssiho sveta, je to prace na sobe na svem duchu na prosvetleni sveho vedomi, kterym jsme...jackson to vedel a vedel, take jak je bezmocny sam v tom, nikdo z jeho blizsich mu nerozumel, jenom jeho "deti", skrze ktere trpel, co vsechno vymysleli na nej...

      Vymazat
  3. Dává smysl, proč zrovna hudba je omezována a manipulována. Je to, dle mého názoru, jediný způsob, jak oslovit co nejširší publikum a vzhledem k pozitivnímu náboji písní M. Jacksona tu jde zřejmě o hodně. Někdo chce držet vibrace lidí pořád nízko, co to jen jde...

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jeste nechapeme, co MJ vsechno znamenal.

    Viktor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavně, co všechno věděl !!! Na jednom videu ke svým posluchačům vzkazoval, že na plánovaném turné veřejně odhalí všechno, co ví. To mohl být hlavní důvod jeho likvidace.

      Vymazat
    2. Všechno co věděl? Tak to by bylo nejkratší vystoupení v dějinach šoubyznysu.

      Vymazat
    3. aj bolo nie? Pokiaľ viem, tak ani nezačalo...

      Vymazat
    4. Taky ho na něj na to vystoupení nepustili, a rovnou mu zavřeli pusu předem !

      Vymazat
  5. Mozno jeho hudba mala nieco spolocne so zlatym rezom. a to negativne sily nemozu prezit. (urcite tony maju suvis so zlatym rezom a posobia na cloveka).........

    OdpovědětVymazat
  6. Viete si predstaviť čo sa stane až zverejní 100% dôkazy o "až po důkazy vlivu entit mimo tuto vládu, mimo tento svět. To vše bude zveřejněno na těchto páskách." :O :O
    Modlime sa nech ho nezabijú.

    OdpovědětVymazat
  7. tak to je síla...a odvaha

    OdpovědětVymazat
  8. No, uvidíme. Mnozí známe dokument "Skutečné pozadí hudebního průmyslu a kontrola mysli". Mohla by to ale také být jedna z akcí na diskreditaci konspiračních teorií. Například Paul Watson (infowars.com, prisonplanet.com) to pokládá za hoax. Fil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Watson to pokládá za hoax, ale jeho důvody jsou z říše dojmologie. Že prý "body language" onoho muže nepůsobí autenticky, a že scéna s Jacksonem se mu zdá nahraná. Čtenáři k tomu pod článkem říkají, že Watson má tendenci prohlašovat ledacos okamžitě za hoax, bez důkazů (:-))
      Ale hoax to samozřejmě být může. Takže si počkáme na pondělí, zda bude to slíbené pokračování.

      Vymazat
    2. Souhlasím. Také si myslím, že jestliže by to hoax byl, určitě ne daleko od reality, možná dokonce cílený z důvodu krytí podobných skutečností. Osobně bych byl rád, kdyby se opravdu cokoliv provalilo, ať se věci začnou hejbat :). Fil

      Vymazat
  9. v jeho filme to povedal, this is it, ked tam stoja vsetci v kruhu na skuske a drzia sa zaruky, povedal ze mame uz len 4 roky a potom budu zmeny nezvratne, varoval ze sa nieco deje. tak ho zrusili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 4 roky ne, ale jen 42 měsíců (3,5 roku) od letošního 1.5.2013, kdy byl do ČR z UK do Prahy přivezen a zde černosatansky posvěcen biblický antikrist. Sídlí v pražském zednářsko-satanistickém Templu v podzemí pod jedním staroměstským kostelem ! Části tunelářských prací na metru byly provedeny jako tajné přístupy do tohoto templu. Práce prováděli výhradně cizinci !

      Vymazat
    2. O tom antikristovi v Prahe tu už raz niekto písal - Ty ? Môžeš o tom napísať niečo podrobnejšie, prípadne uviesť nejaký zdroj ? Čo má byť za tých 42 mesiacov ?

      Vymazat
    3. Co tedy může udělat jednotlivec v této době?

      Vymazat
    4. Proto se o tunel Blanku začínají všichni zajímat, kam zmizelo tolik miliard, když nemohly být na Blance dokazatelně prostavěny !!!

      Vymazat
    5. V této souvislosti (s tunelem Blanka a dalšími miliardovými státními zakázklami !) se ptejte, jak byla financována zednářská megastavba Maják Ptyč neboli Hrad 666 na Rakovnicku !!!

      Vymazat
  10. keď zomrel, bulela som, to som nechápala prečo. cítila som, že s ním odišlo niečo viac, než jeho piesne a bombastické šou. videla som, ako často bol v médiach ohováraný a aké mal maniere hviezdy. no a to vyvoláva aj závisť. až neskor som si prečítala pár jeho textov. a pochopila som, že bol viac než šoumen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ! On vkládal poselství do textů svých písní, a odhaloval realitu "za oponou" ! Jak sionisti o "svých lidech" říkají : odejít od nás mohou už jen v leže nohama napřed. Nemají jinou možnost ! A to se stalo i M.Jacksonovi, když chtěl z jejich systému vystoupit, a uvědomit lidi o pravé realitě a podstatě světa, v nichž jsou nuceni žít i proti své vůli. M.Jackson totiž také chodil na párty a rituály v kalifornském Bohemian Grove !

      Vymazat
  11. Tato zpráva se velmi shoduje s mým závěrem, který jsem si učinil teprve až před rokem až dvěma a to už je můj nejoblíbenější interpret 2Pac po smrti 17let !!! Vzhledem k tomu, že tak jako 2Pac i Michael Jackson ovlivňoval svojí hudbou milióny lidí a nybyli tito vyjímeční lidé pod kontrolou, je nanejvíš zřejmé, žy byli odstraněni vládnoucím systémem (illuminati) a nebo možná jak naznačuje video i něčím v hierarchii výše... V každém případě 2Pac vystupoval proti tomuto systému a neustále nabádal id, aby si uvědomili v jaké pasti to žijí - nežijí...Michael Jackson pro změnu nabádal hlavně k lásce, porozumění a později přitvrdil i ke kritice a odhalování jak to v hudebním průmyslu funguje, že je to obrovská kontrolovaná manipulace v podobě sugesce.Jsou na světě i jiní vlivní interpreti, kteří jsou smetení ze scény a odklízeni různými způsoby jen co se otřou o téma illuminati a manipulaci se západními lidmi jako třeba (DMX - ostrněn ze scény, Prodigy z Moob Deep obžalován a uvězněn po vydání alba s kritickou tématikou iumiinati - osvítilo ho to až po 2Pac smrti a zjevně pochopi oč jim jde).
    Závěrem bych chtěl jen podotknout, že je mi v podstatě jedno zda jde o tzv. v poslední době rádoby propíraný Hoax výraz nebo ne, protože v každém případě se dle mého prozatymního vydobitého názoru jedná o PRAVDU z větší části. Jde snad tady o pravdu a ne jesti ji někdo nahrál úmyslně nebo přirozeně, stačí když je poukázáno na jeden ze základních principů pravda, lež. Dnes jsme obklopeni lží na každém kroku natolik, že sami kolikrát lžeme a obhajujeme si to vyžším principem dobra. Přitom dobro a zlo jsou velmi zvláštní zavádějící parametry, kde oba protiklady mohou pojmout jak pravdu, tak lež. Co tedy bude pro vás směrodatnější ? Dobro ve lži a nebo zlá PRAVDA ? Budete stále před něčím utíkat a vyhýbat se jen aby vaše Ego neutrpělo?
    PS: Přeji krásný den a Slunce v duši

    OdpovědětVymazat
  12. Tři dny přemýšlím zda sem napíšu, abych nebyla za blázna,ale ať si jsem, to je jedno.Já mám prostě pocit , že u MJ je všechno úplně jinak. Co mě překvapilo, jak na hrozně velký množství lidí zapůsobila jeho smrt. Je to vždycky stejné, lidi se o něj tak nějak nezajímali. Věděli, že existuje, třeba se jim líbily i písničky, občas pochytli něco s bulváru, padající nos, sloní muž, poměr s dětma a to bylo všechno. Pak najednou jeho úmrtí a lidi se dostali k jiným info a začali poznávat, že je úplně jiný než líčený v bulváru, hodně lidí jeho smrt i obrečelo, bylo jim to líto. Plno jich nechápalo co se s nima děje, pro ně cizí člověk, do té doby bez jejich zájmu a jeho smrt v nich vyvolala lítost, pláč , že umřel.Plno lidí se tím,ale jakoby otevřelo , začalo hledat info nejen o něm , ale i o jiných věcech a jakoby se jim začali otevírat oči.U mě to bylo stejné, jen prostě mi přijde ta jeho smrt podivná.Když se člověk začne zajímat trochu hlouběji pochopí v čem, kolik je tam nesrovnalostí.Nejdřív si říkám , že feťák, na práškách ani narkoman nebyl. Ano mohl mít prášky na záda, taky mu bylo 50 a tančil celý život, prostě na to měl nárok, kolik nás už má problém podstatně mladší.Ale kdyby měl každý den propofol, několik prášků (asi 9! druhů)jak se o něm zveřejňuje. Byl by úplně mimo s koordinací, s pohybem, s myšlením. Byl by troska, co skoro nevstane z postele, omámená, potácející se, ne logicky uvažující , mluvící a pohybující se člověk. Mě stačila jedna dávka propofolu při lékařském zákroku. Věřte mi že by to nedal, a už vůbec tak dlouho v podstatně větších dávkách , aby ho to uspalo a drželo ve spánku, je to krátkodobé anestetikum. A po probuzení po jeho podání je opravdu člověku divně. A podle anestezioložky, dost dlouho trvá než se vyloučí z jater a ledvin.Pak plno zásadních pochybení ve vyšetřování, důkazech, zajištění místa, přeřeknutí Jermaina o tom, že to bylo v době kdy už byl na letišti (v té době měl být už mrtvý v nemocnici) a další a další, nebudu rozebírat dál, kdo chce najde. V jeho písničkách je hodně pravdy a hodně výzev, nerozuměla jsem jim do doby než je pro nás začala překládat jedna dost dobrá angličtinářka, ji patří velký dík za to , že jsem já ruštinář pochopila jeho poselství . Pak je zvláštní plno uzdravení i smrtelně nemocných dětí na Neverlandu. Toto je opravdu zdokumentováno přímo těmi , kterých se to týká, jak kdyby tam na ně působilo něco, nějaká energie, něco co je uzdravilo.Jejich výpovědi jdou najít na netu.Pak on sám jako člověk, má v sobě něco , energii , něco zvláštního.Pak mě překvapilo o co on se zajímal, co četl. Historii, o vesmíru, esoterice, dokonce do hloubky dějiny Slovanů a doměnky o jejich skutečném původu, přírodě, Zemi, četl o P.T. Barnum, on to všechno ,ale jen nečetl, on to studoval do hloubky.

    OdpovědětVymazat
  13. Takže se domnívám , že byl hodně sečtělý, měl info , přátelil se i s lidmi esotericky zaměřenými, mohl vědět podstatně víc než My a hlavně mohl se dostat ve svém vědění dál. Nevím, pořád si říkám , že uniká kým asi byl opravdu. Jeho používání souhvězdí Plejád, souznění s přírodou, poukazování na Egypt, pravou HISTORII, velmi kladné energetické působení na lidi, jeho povídání, ale i báseň o Zemi. A nakonec co mě zarazilo v jeho písni TII, kde zpívá" Já jsem světlo světa, to je ono" Což mě zaráží, že to o sobě jakoby zpívá, byl jinak velmi pokorný ,skromný. Co nám tím chtěl sdělit? Byl silně nábožensky založený,ale ne tak že by fanaticky chodil do kostela, ne, měl boha v sobě, tak zvláštně, snad pochopíte jak to myslím. Nevím, myslím si , že kdyby ho někdo z těch nahoře (ať už vláda, nebo entita) chtěl zabít udělá to jinak, méně nápadně, bez toho aniž by jeho smrt vyvolala plno otazníků a plno lidí této smrti nevěřilo a hledalo. Prostě by se mu stala nehoda a konec.Bez otazníků, bez otázek.Na druhou stranu si říkám, když by všechno byla iluze, jak by mohl uniknout v době, kdy je možné člověka sledovat nepřetržitě, najít ho ihned, kde je a tím pádem i zlikvidovat. proti nim by neměl šanci jako jedinec. Jedině , že by byl v ochraně někoho, kdo je silnější než oni, nebo měl tu sílu on sám. A oni na něj nemohli. Nevím několik lidí co mají schopnost se dostat k energii již zemřelých, tvrdí , že on tam není. Pak mi tedy vrtá hlavou, je všechno opravdu tak jak celé 4 roky vidíme, je opravdu mrtvý, kdo on opravdu ve skutečnosti je, co má třeba za úkol u lidí. Už teď si myslím, že i díky němu se probouzí dost lidí a on jako člověk má obrovskou moc, sílu. A jeho věta " uvidíte jen to co budu chtít abyste viděli" , proto ve mě pořád hlodá otázka, kdo on ve skutečnosti je? Světlo světa, je to ono?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj: mohu dodat k tomu vsemu jen jedno!!! Ti kdo zavrazdili M.J. JSOU DEMONI POSLANY SAMOTNYM SATANEM, KTERY JE UZ ZCELA POMATEN STHO, ZE OPET NA NEJ SPADA PORAZKA!!! JESIZ KRISTUS HO OPET PORAZI,A TO NAVEKY. M.J. BYL BOHEM VYVOLENY KTOMU ABY PONEM ZUSTALO DOS LADKY, A SVETLA. M.J. MEL JISTY KONTAKT S BOHEM KTEREHO TAK MULOVAL,A BUH MILOV. JEHO!! VERTE MI: ZE DEN PRED JEHO SMRTI,JSEM MEL ZVLASTNI VYDENI KTERY JSEM SVERIL SVE ZENE, REK SEM JI: LASKO, MICHAEL J. ZEMRE!! VYDEL JSEM TO!! Q VERTE MI, ZE SEM TOMU VERIL AZ KDYZ UBEHLO NEJAKYCH 34 HOD. KDY TO HLASILY VE ZPR.PISI VAM PROTO, PROTOZE VIM A ZNAM ZLO!!! A VIM CO MAJI V PLANU,A JAKY JE JEJICH CIL. A ZNAM TAKE LASKU BOZI, JEZISE KRISTA, A JEHO MILOV. MATCE PANE MARII. NO: pokuk mate vyru v Boha., tak mate i vy ucast na teto slave, ktera nese spoustu utrpeni,a to ptoto ze Satan nesnasi ty, kdo trpy!! Nebot vi ze tyto lide maji jistou cestu do nebe zrovna tak jako M.J. snad jste mi porozumeli. Jedina zbran proti kletbe Satanova je MODLITBA PANE. A SV. RUZENEC. NEVAHEJTE, A NAUCTE SE TO JAKO TO DELAL M.J. BUH SNAMI SE VSEMI. MEJTE SE RADI, A NAUCTE SE ODPOUSTET JAKO M.J. ZBOHEM.

      Vymazat
  14. Krotitelé mýtů: opravdu potřebujeme chemické zemědělství?
    http://www.youtube.com/watch?v=F4yG7eFpQoY#t=131

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebujeme, abychom mohli být vydíratelní (nedostanem se k jídlu a vodě), když se vzepřeme diktátu EU a následně NWO !

      Vymazat
  15. A teď by mě zajímal názor, někoho, kdo tu psal a pak viděl tu druhou část videa... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je i druhá část videa?

      Vymazat
    2. Ve druhé části se dozvíš, že to celé byla jen trapná propaganda trapného rappera, který si to celé vymyslel...
      Takže žádný telefonát, žádné svědectví, žádný tajný projekt.. vše je to fake. Nebo spíše nehorázná drzost..

      http://www.youtube.com/watch?v=-Twp4vtKIPU&list=TLngRIWkIS26c

      Vymazat
    3. http://www.youtube.com/user/thamagicsho2003

      Vymazat
  16. tak 23. 9. 2013 je pryc a nejake info? nebo zase dalsi konspirace?
    optik

    OdpovědětVymazat
  17. Já si stojím za svým i po pokračování toho videa. Pořád si myslím o MJ, že nebyl jen tak někdo obyčejný a nemyslím teď King of pop, ale o světle. Takže mě nějaké pokračování videa nijak neovlivnilo. Myslím si , že je za jeho "smrtí" víc a že zdaleka nechápeme čím byl , nebo je. A jen doufám , že se to jednou dozvíme a pochopíme v dostatečném potřebném počtu i pro něj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neberu mu, že to byl velký člověk i mimo hudební scénu, ale je pozoruhodné, kolik nafouknutých názorů a polopravd se tu objevilo po konzumaci tohoto nehorázného nesmyslu jednoho trappáka. Sám jdu za světlem, ale toto je názorný příklad toho, jak je potřebné hnát všechny informace přes zdravý rozum. A hned nekonstruovat konspirace na základě jakékoliv nesmyslné informace.
      Navíc co se potřebuješ "jednou" dozvědět? - že žít skrze lásku a světlo je dobré pro Tebe i celou planetu? Tak na tuhle informaci už nemusíš čekat;-)

      Vymazat
    2. Ne spíš jsem tím chtěla říct, že vlastně o tom MJ jsem nepsala na základě jednoho podivného videa.Od začátku jsem byla přesvědčená , že je to další fake.A teď to není honění si trika stylu po bitvě je každý generál. Ale prostě takových videí , telefonátů, vzkazů se už za ty 4 roky objevilo o něm tolik , že už jsem se tak nějak trochu naučila rozeznat co ano a co ne.Tohle bylo prostě divné.A tak pro mě to, že je video falešné neznamená , že bych změnila názor na MJ kdo a kým je a vlastně moje psaní nahoře nemá ani vztah k videu,ale prostě jen k osobě, k člověku MJ a napsala bych to sem možná i k nějakým jiným pozdějším příspěvkům.A já se nepotřebuju dozvědět nic jednou, já to vím, cítím to v sobě. Že prostě byl, je někdo vyjímečný jako člověk. Někdo kdo sem byl poslán, aby nám pomohl a snad se mu to i daří. Jen si v sobě říkám, že vím kým byl a je, že je světlo. Jen si prostě neodvedu ještě nějaké věci připustit, představit jak to funguje o co jde, co a jak dopodrobna.Prostě se ve mě mlátí rozum a srdce, pocity a intuice s mechanickým myšlením. Nedokážu si na sto procent představit co a jak , kdo by to ve skutečnosti mohl být.Ale vím , že to o něm tak je. S jeho úlohou tady.A pak prostě si nemyslím, že je mrtvý. Jo možná si plno lidí řekne další blázen. Ne jen si myslím, že tady má ještě úlohu a že jeho čas ještě přijde.Já ti jinak nedokážu prostě popsat jak to myslím. Prostě v sobě mám, že je někdo jiný, někdo odněkud , kdo nás měl postrčit, ale racionální uvažování, mě ještě nepustí dál ,abych viděla, nebo si dovedla představit úplnou pravdu, nedovedu to napsat stejně dobře jak to cítím. Co tím myslím, snad jsi to troch pochopil z těch blábolů :-)

      Vymazat
    3. Citim to presne take tak, ze jeste neodesel a nechapu to.

      Vymazat
    4. Úplně mám stejné pocity a doteď jsem hledala jak popsat mé pocity a jak vyjádřit vše co se od té doby událo a děje.Tak tedy lépe už to ani nejde. Prst nahoru. Děkuji

      Vymazat
  18. http://www.youtube.com/watch?v=hyNzrkI7LG8

    OdpovědětVymazat
  19. Po r.1989 se v Praze otevřela první škola grafologie s nejlepšími profesory i různých souvisejících oborů. Rozebírali jsme písma a podpisy slavných lidí, u M.Jacksona jsme tehdy po dlouhé analýze osobnosti, poněkud s úsměvem, konstatovali : "Je to mimozemšťan".
    Vyloučili jsme pedofilní sklony(na tuto problematiku byl mistr nedávno zemřelý Dr.Hubálek), obraz M.J. se jevil jako velmi kladná osoba, snící o vyšších ideálech. A to zřejmě byl...

    OdpovědětVymazat
  20. Jojo, prý je to tak, že určité procento každého interpreta musí být démonického vlivu, jinak končí. Jestli jste viděli někdo Samuraj Jack co davaly na CartoonNetwork, tak tam to bylo taky a tehdy mi to došlo, je to již řádka let. Jinak každý z nás vnímá a může si ověřit že určitá hudba není na relax a pohodu a procítění. P.S: jednou šel kolem Budhy osvícený a byl udiven jaká síla z něj vychází, zářila z něj taková síla jako ze zdravého slona září síla fyzická. Tak se ho ptá-Kdo jsi? Jsem ten kdo přesáhl tento svět. Já taky přesáhl tento svět, kdo jsi? Budha odvětil: pamatuj si mě jako toho, kdo se probudil.

    OdpovědětVymazat
  21. Vkráčejte do víru tanečního parketu Moonwolkem a roztančete dav s designovými trsátky s nesmrtelným Králem popu Michaelem Jacksonem! Ultra lehký polyethylen vás rozhodně nezatíží ani při tanečních kreacích zombie Thrilleru!

    http://lovemusic.cz/produkt/3761-trsatkove-nausnice-michael-jackson/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.