4. března 2014

Švédská spoluúčast na manipulacích počasí

Děkujeme čtenáři ze Švédska, který pro nás přeložil následující velmi významné informace o systému manipulací počasí!


Švédska spoluúčasť na manipulácií počasia


Video zhotovil johnnysvenssons.
Do slovenčiny preložil: Ivan Björn
3. 3. 2014




Chemtrails nad Švédskom?

(0:31) 
Severozápadné Skåne 16. novembra 2011 o 08.02 hodine



Prečo?

(0:54) 
Spisovateľ Michael Moore píše nasledovné:
George Bush mladší sa dostal k moci ako prezident v USA za pomoci nekalých praktík v roku 2001. Media o tom neinformovali verejnosť. Okamžite sa stal protivníkom Kyoto zmluvy o ”globálnom oteplovaní”.

(1:10) 
Krátko potom, ako sa George Bush stal prezidentom v USA, stal sa ”teroristický” útok.
Plánovaná demolácia ako zámienka pre vydieranie svetských vodcov?


(1:27) 
”Uskutočnenie plánu”

(1:42) 
Všetky národy vo všetkých častiach sveta… Teraz sa musíte rozhodnúť… Alebo ste s nami… alebo ste s teroristami…


(1:58) 
Švédsko je spoluúčastné na ”správnej strane” (USA)
Noviny: Busha čakajú, že pristane na Landvetter 11:15
”Bush je veľmi nebezpečný pre ostatok sveta”
Persson v súkromnom rozhovore s Bushom.
Persson stretne Geroge Busha. Göran Persson (štátny minister) navštívi George W. Busha.
Na obidvoch stranách je jasná vôla začať odznovu.
Göran Persson navšťívi George W. Busha. Persson samokritický príjmateľ ceny pre ochranu prostredia. Reinfeldt je odmenený pozvánkou k Bushovi.

(3:00) 
Prečo tieto časté kontakty medzi USA a Švédskom? Akú hodnotu má Švédsko pre USA? Odpoveď: Naše umiestnenie na mape a dôležité prúdy vzdušné prúdy nad severom. Tieto vzdušné prúdy sú strategicky dôležité pre USA, pre kontrolu počasia vo svete. Švédsko, Nórsko a Fínsko sú strategicky dôležité miesta a dnes spolupracujú všetky tieto krajiny s USA pri manipulácií počasia. Švédsko akceptuje v tichosti voľbu na ”správnu” stranu a zmlúv ktoré to obnášajú.

(3:48) 
2001 Okamžite po atentáte v USA, išiel Göran Persson a socialistická strana v tichosti v ústrety USA a prezidenta George W. Busha pri spolupráci proti terorizmu a spoluúčasti na HAARP programe. Švédske umiestnenie na mape je strategicky dôležité pre USA, lebo dôležité vzdušné prúdy sú nad Škandináviou. Pre Americkú globálnu kontrolu počasia sú tieto vzdúšné prúdy nesmierne dôležité. 




(4:25) 
Toto viedlo k tomu, že Švédsko v tichosti akceptovalo zmluvu H.R. 2977. Tento dokument je datovaný v októbri 2001, tri týždne po teroristickom útoku v USA. Tento dokument platí pre všetky štáty ktoré spolupracujú s USA.


(4:54) 
Švédsky HAARP - LOIS uzrie svetlo. 



LOIS je anténový systém s viac ako 10 000 anténami v celom južnom Švédsku a je súčasťou programu HAARP. Čo sa do plochy týka tak je najväčší na svete. V systéme sú zabudované mobilné vysielače TERRA a 3G, 4G a televízne veže, vojenské antény, radary a iné, v jednom silnom systéme ktorý je vystavaný okolo mikroenergie. V systéme je tiež tisíce menších antén strategicky umiestnených v gigantickom lese. Všetko je to spojené so superpočítačom IBM ktorý bol dotovaný z USA. Anténový systém v južnom Švédsku vytvára gigantickú kupolu elektromagnetického žiarenia. S týmto systémom ovplyvňujú dôležité vzdušné prúdy.

(6:06) 
V tomto gigantickom žiariacom poli býva státisíce ľudí, ktorí tu žijú svoje denné životy nevedomí o tom, čo sa deje a ako ich to ovplyvňuje.



(6:20) 
Projekt LOIS: Univerzita vo Växjö môže odhaliť záhadu Univerza. 

Už v roku 2001 sa započal Švédsky HAARP projekt! Cez média sa Švédi dozvedeli, že sa majú postaviť rádioteleskopy v južnom Švédsku, pre študovanie Slnka a Univerza. Pred týmito rádioteleskopmi varoval v USA senat v minulosti, lebo klamú verejnosť, keď verejnosti podhodia iný obraz účeľnosti než aký v skutočnosti je. Projekt za rádio teleskopom je ochrana proti diaľkovým raketám, alebo ochrana ozónu. Ako reprezentanta pre verejnosť tam umiestnili rádio astronóma a kvantového fyzika z Uppsaly univerzity. Växjö univerzita je centrum projektu a bola postavená v rokoch 2002 - 2006 tak rýchlo, že ani potrebnú komunikáciu nestačili vystavať včas. Projekt narazil na problémy, čo sa týka výstavby anténového systému do ktorého patril aj vojenský 4G systém. Telefónni operátori neboli pripravený na to, aby stavali a zhusťovali svoje už vystavané systémy! Takisto sa to nepáčilo ani vlastníkom lesov, pretože systém vyžadoval kálanie stromov a prenajatie časti pozemkov.



Síť kabelů:

 

(7:49) 
V roku 2005 prišiel ako nazavolanie orkán Gudrun a vysriešil tie problémy na ktoré projekt narážal. V roku 2007 tu bola víchrica Per, ktorá ešte viac zlepšila podmienky pre projekt. Po orkáne Gudrun v roku 2005 sa začala výstavba superrýchleho spojenia. Dôležitý optický kábel a mnoho nových stožiarov bolo postavených. Aj telefónne stanice prestavali alebo postavili nové, aby tak mohli prenášať vysoké rýchlosti počítačovej premávky. Rýchlo bol postavený optický kábel po celom Švédsku, aby sa informácie mohli rýchlo šíriť, v prvom rade pre univerzity, ktoré sú v projekte. Zároveň aby mohli šíriť informácie aj od druhých zariadení, ktoré patria do systému HAARP ako je EISCAT v Kirune a iné zariadenia v systéme HAARP v Nórsku a Fínsku, ktoré sú prepotrebnou súčasťou HAARPu, aby mohli mať kontrolu nad počasím a umožniť vysokotechnickú špionáž smerom na východ. 


(9:06) 
26. septembra 
2011 dal Ján Björklund do prevádzky LOFAR v Onsala. Zariadenie je dôležitým doplnenením systému LOIS, pretože číta dôležité atmosferické pomery a prúdy vzduchu. Toto zariadenie môže korigovať vzdušné prúdy a vyslať mikroenergiu do artificilnej jonosféry, kde sa nachádzajú chemikálie a kovy. Ďalej tento systém zbiera a posiela údaje do LOIS systému a tvorí kompletné zariadenie na riadenie počasia, ako súčasť HAARPu. Americké globálne riadenie počasia LOFAR je aj v Holandsku, kde toto zariadenie pomahá riadiť európske vzdušné prúdy. LOFAR zariadenia sú aj v Anglicku, Francúzku, Nemecku a sú vnútorne spojené so systémom EISCAT na severe, aby tak vytvorili kompletné HAARP zariadenie v Európe. 

(10:15) 
V tomto HAARP systéme s vojenským 4G môžu teleoperátori ponúkať verejnosti vysokorýchlostné pripojenie na internet. Čím viac ľudí používa systém 4G v mobilných telefónoch a bezdrátové internetové spojenie, prispievajú k tomu aby do systému pribudla extra dávka mikroenergie a tak podporovala systém manipulovania počasia a jeho funkcie. Zvýšenie žiarenia, ktorému sme dnes vystavený sa zmnohonásobilo za posledné roky. 


(10:54) 
Agendu 21 o modifikácii pozemskej atmosféry môžeme vidieť ako podporu pre rozprašovanie chemtrails nad NATO pripojenými krajinami. I napriek tomu že Švédsko nieje členom v NATO, rozprašujú chemtrails často a intenzívne v prvom rade v tých častiach, kde sa anténový systém nachádza. To čo sa deje chú prekryť tým čo sa dnes oficiálne nazýva Geoengenering. Američania píšu v dokumente z apríla 2008 o Geoengenierstve nasledovné: Môže to byť nesmierne ťažké rozvinúť spoluprácu s krajinami, kde je ochrana prostredia na prvom mieste. To môže spôsobiť problémy vo všetkých spoluúčastnených štátoch. Vo Švédsku sú politické, vojenské a podnikateľské sily, ktoré chcú dostať Švédsko do NATO a to i napriek tomu, že túto myšlienku podporuje iba jeden z piatich Švédov. Politici a privátne sily ponúkajú Švédsko pre vojenské cvičenia NATO a USA, ako obchodnú myšlienku. Môžu robiť cvičenia v mori (pri Göteborg) alebo v jazere Vättern, kde môžu hádzať aj bomby s rizikami, ktoré to obnáša ako napríklad znečistenie vody. Švédsko spolupracuje s USA a je spoluúčastnené na HAARP projekte tak aby ľudia nezistili pravdu. Švédsko má viacero zmlúv s USA, väčšina z nich bolo podpísaných v tajnosti a utajené pred verejnosťou. Jedna s veľmi kritizovaných zmlúv z decembra 2011, vystavuje švédskych občanov do rúk USA. V praxi to znamená že Švédsko bezohľadu na integritu občana posiela informácie o občanoch do USA.

(13:11) 
Maj-Britt Teorin bývalá poslankyňa povedala jasne na prednáške ”Ženy proti NATO” ”Je najvyšší čas pre Švédov, povedať DOSŤ! Je najvyší čas, aby tí láskaví boli poriadne nasratí!!!”




(13:50) 
Výsledky analýzy vody zobraté v Skåne v apríly 2012. Hliník, arzén, urán.
Citiš sa niekedy nevysvetliteľne chorý? Chemtrails sú škodlivé zdraviu! Chrípka láme nové rekordy. Tolgforsa obetujú, aby nemuseli odpovedať na nepohodlné otázky.

16. augusta 2012. Nesmierne množstvo chemtrails nad južným Švédskom a Baltickým morom. Ryby miznú a sú choré. Nesmierne množstvo chemtrails nad severným Švédskom 16. augusta 2012….




Článek najdete vystaven i na blogu Ivana Björna: http://ivansbj.blogspot.cz/2014/03/svedska-spoluucast-na-manipulacii.html
Viz též Google+:  Ivan Björn

17 komentářů:

  1. Sku..ena amerika!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chapu to jako obecny povzdechnuti kterymu rozumim,ale urcite bych hodne rozlisoval.Kdo v americe zil 10 let a vic,ten dobre vi o cem pisu! :-).Kez bysme tady zili jako oni(minim obycejny lidi)! Co delaji temny sily vyuzivajici Ameriku je uz vec dalsi.....

      Vymazat
    2. No právě, Amerika prožrává celý svět, topí se v luxusu a bohatství, kterého si američané namnoze neváží, a ostatní národy vidí jen jako nežádoucí a pro ně nebezpečná gringa. Jsou pyšní pokrytci, a proto se jim děje to, co se jim děje. Nemají nač žehrat, když si sra.ky, ve kterých se nyní topí, vyrobili sami. Svět už jim je žrát nebude, na to ať honem rychle zapomenou !

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Bolo by to úplne fajn, keby sa Cesi a Slováci zobudili a na diplomatickej úrovni ziadali odskodné (od Svédska a USA) za záplavy v svojich krajinách. Mozno by sa pohli lady a zmenilo by sa nieco.

      Vymazat
    2. To by se jim muselo nejprve dokázat, že v tom mají prsty, pak možná ano. Ale kdo takové důkazy sežene, a kdo se s nimi odváží před soud ? Víte přeci, že justice na celém světě nepůjde proti svým chlebodárcům a veskrze loajálním zákonodárcům. Takže plichta v každém přépadě. Není tu síla ani zájem takové věci řešit, natož odsuzovat ! Smiřte se prostě s tím, že min.5-6 miliard lidí bude ze světa vymazáno. Pracujou na tom už min. půl století, a ta globální genocida jim v různých částech světa poměrně dobře vychází. Kdo chce dospět do společnosti světového gulagu, nechť pracuje pro kabbalu, ostatní se musí připravit i na tu eventualitu, že mohou předčasně zemřít prostředky nwo !

      Vymazat
  3. vyborny clanek, uplne zapada do veskere moji teorie.....dnes jsem byl cele dopoledne v miste, kde neni zadny WiFi a GSM signal - udajne jen soukromy vodafone na malem vykonu, jak se najednou cloveku ulevi oproti centru Prahy.....kazdopadne moje HTC se malem zblaznilo topilo, jak blazen a asi za 2hod bylo po baterce....je to vsude a neni pred tim uniku, snad jen chodit v ESD obleku a dale byt ve Faradayove kleci...dimmage

    OdpovědětVymazat
  4. Ne sku..ena amerika,ale jejich iluminatská vláda.......oni si na nějaké narodnosti nehrajou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce se říci : všichni vládcové světa, chcípněte, a to okamžitě !!!

      Vymazat
    2. A co radary a další klimateroristická zařízení v Norsku a na Svalbardu ? To také není nic podružného, ba právě naopak !

      Navíc se podívejte na satelitní mapy světa, a budete šokováni, kolik toho mají klimouši na dně moří a oceánů, hotovou terorklimoušskou civilzaci ! Otázka zní, to je pod vodou, patří lidem nebo někomu jinému ?

      Vymazat
  5. Také já děkuji Ivanovi za vzorný překlad. České a Slovenské země mají málo takových ochotných lidí překládat tak náročné texty. Co se týče pravdivosti sdíleného, tak nemám problém věřit, že obzvlášť severské země trpí "pozorností" geoinženýrů nejvíce. Přeci jen je to významná poloha, posazená blízko k severnímu pólu. S čím mám problém přijmout to, tak je neustále opakované, že jde o manipulace s počasím. To mi rozhodně nedává vzhledem k takovému megaprojektu patříčný důvod. Myslím si, že hlavní důvod bude nahoře. Ve vesmíru. Ten hlavní důvod může být za
    A) zabránit vesmířanům se přibližovat se svými plavidly k Zemi. Podle všeho si to naši všehoschopní nepřejí, je to pro ně nežádoucí . Lidé na Zemi by se mohli od nich lecos dozvědět a co pak..že?
    B) snaha planetu Zemi odchýlit z dosahu oživující a duši probouzející energii (tady mě napadá i pasáž z proroctví, v kterém dosud nemám jasno "..bude se snažit i změnit doby a zákon..(Daniel 7,23). Tady by mě to pasovalo více, než jinde navrhovaný spor o den odpočinku. Pokud víme, že i vesmír je řízený jako velké hodinky a my již stojíme před velkými změnami. Tedy posunu .O čemž nemusí nikdo pochybovat, že k tomu dojde, pak je jasné, že jsou mnozí, co se na ten den těší a také mnozí, kteří se toho bojí a budou se proti tomu chtít postavit.
    C) Snaha o "vymodelování" jakési jízdní sítě pro létající pozemská plavidla (možná funkční na magnetický princip. Nevím, netroufám si technologii odhadnout). Je jisté, že se tajné laboratoře k něčemu takovému dávno dopracovaly.
    Výše uvedené body jsou pro mě více uvěřitelné, než uvěřit, že hrátky s Haarpem, Chemtrails a další jsou tvořeny jen proto, aby si vytvářely bouřky a uragány jak se jim hodí. Vždyť potravinový řetězec už mají pod kontrolou už dávno. Na to jim stačilo pár dobře upravených zákonů jednotlivých států.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klimaterorismus obyvatel planety je jen jedním z účelů, pro které byly tyto technologie globalisty zneužity. Ono se totiž postupně ukazuje, že hlavní složkou změn jsou "události ve vesmíru", a tudíž i v celé Sluneční soustavě včetně Slunce, čehož obratně zneužívají klimateroristé ke svým mrzkým temným cílům. Jak říkám, Bůh si do svojí kuchyně dlouho fechtovat od těch samolibých blbečků nenechá, a v nečekaný okamžik spustí něco, co je k smrti vystraší,vyděsí, a už se toho smrtelného syndromu do konce života (zřejmě už velmi krátkého) nezbaví.

      Vymazat
    2. Jedno nevylucuje druhé. V mojom úplne prvom príspevku na mojom blogu rozoberám preco na nás sypú chemtrails: http://ivansbj.blogspot.se/2013/05/normal-0-21-false-false-false-sv-ja-x.html

      Ak by som urobil body tak by to vyzeralo nasledovne.
      1. zabránit sisinke aby mohla komunikovat s inými dimenziami.
      chlor, fluor a ostatné jedy v jedle sú súcastou riadenia ludí
      2 k tomuto patria chemtrails a plastové vlákna ktoré spôsobujú morgellon.
      Ide tu o transhumanism tak isto.
      3 Nasledovné zlozky patria do zotrocenia ludí.
      Chemtrails, HAARP, jedy v jedení, v kosmetike, (zubná pasta) vo vode, elektromagnetické ziarenie, drzaní ludí v dogmách a strachu.
      4. Branit kosmickému ziareniu aby preniklo na zem
      5. Snazit sa zabránit prebudeniu ludí, lebo vedomého cloveka nemozno riadit.
      6. Snazit sa kontrolovat vsetok zivot na zemi.

      Toto robia preto, lebo sa stali veci v minulosti pred ca 12 000 rokmi, ktoré viedli k vytvoreniu tejto energie, ktorá chce kontrolovat vsetko. Aj tí co sa nás snazia riadit zijú vo strachu a preto to robia. Odporúcam tu citat Kvet Zivota od Druvalo Melchizedek.

      Vymazat
    3. pro Ivan Björn :
      Jak pročítám tvoje řádky, vidím, že v jednom se naprosto shodujeme .Totiž v tom, že celé ty geoinženýrské projekty mají ten hlavní důvod v tom, aby zabránily vzestupu Země, lidského ducha .Tj. zduchovnění. A s velkou pravděpodobností tam můžeme zahrnout i tebou výše zmiňované.
      P.S. Chudáci elity. Musí jim být v těchto časech úzko, když vědí lépe než my, obyčejní lidé, kdy přesně k tomu má dojít a co se má dít

      dan.

      Vymazat
    4. anonymní 12:57
      Jsou už šílení strachem. Jinak nelze vysvětlit, proč v těch pokusech s Haarpem stále pokračují, když už to způsobilo tolik katastrof na Zemi. Ano, Bůh jim to spočítá.

      dan.

      Vymazat
  6. Jde o tyhle vzdušné proudy http://squall.sfsu.edu/gif/jetstream_norhem_00.gif
    v oblasti Skandinávie dělá studené tryskové proudění ostrý úhel na jih do Evropy.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  7. Pre tých ktorí by náhodou pokladali chemtrails za nieco co "neexistuje", alebo mali iné pochybnosti, tak tu dávam niekolko odkazov z ktorých si kazdý môze spravit svoj vlastný uzáver:
    Odkaz 1: http://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2013/01/weather-modification-the-evolution-of-an-r-and-d-program-into-a-military-operation.pdf

    Odkaz 2: http://www.geoengineeringwatch.org/

    Odkaz 3: http://www.geoengineeringwatch.org/documents/Scales.pdf

    Odkaz 4: https://www.eiscat.se/groups/Documentation/Publications/Heatingpubs.html

    Odkaz 5: http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

    Príjemné cítanie :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.