23. října 2014

Hoax Ebola a jeho dramatické mediální inscenace

Sepsal Orgonet dle různých zdrojů (viz odkazy v textu).


Virus Ebola je reálný, o tom není pochyb. Jeho původ je v Západní Africe, a USA ho využily k vytvoření biologické zbraně, na niž vlastní patent (http://www.westernjournalism.com/u-s-government-patented-ebola/) .

Je samozřejmostí, že ten, kdo vyrobí biozbraň, vlastní k ní i ochranu, jinak by to nedávalo moc smysl a lehce by se to obrátilo proti útočníku. Takže USA samozřejmě vlastní jak vakcíny, tak i lék proti této nemoci http://www.crucell.com/R_AND_D_CLINICAL_DEVELOPMENT_EB.HTM . To jen před veřejností stát předstírá, že lék neexistuje, ale že se usilovně hledá http://www.prisonplanet.com/is-the-us-government-the-master-criminal-of-our-time.html

Kdyby skutečně léčba neexistovala, to by v USA jinak kmitali a honem honem neprodyšně uzavírali hranice s Afrikou. Prezident Obama by neobjímal a nelíbal ošetřovatelky, které se staraly o nemocné s Ebolou (jak se chlubil http://www.washingtonpost.com/blogs/post-politics/wp/2014/10/15/obama-i-hugged-and-kissed-medical-staff-treating-an-ebola-patient-and-felt-perfectly-safe-doing-so/)...

Samozřejmě že příslušný lék a vakcínu má i Rusko, které se rovněž zapojilo do léčby v Západní Africe, http://rt.com/news/195536-ebola-russia-vaccine-send/ .

Oběti této nemoci nepochybně existují, ale domnívám se, že značná část mediálního obrazu "propuknutí epidemie Eboly" je tvořena falešnými inscenacemi k vyvolání strachu a dalších emocí.

A tyto inscenace leckdy oplývají nesrovnalostmi...


Příklady:

1. Přílet pacienta s Ebolou do Španělska

Letos v srpnu byl údajně přivezen do Španělska kněz, který se nakazil v záp. Africe (později prý zemřel). Ministerstvo obrany si dalo záležet, aby se tato akce dostala řádně do médií, a dokonce vydalo video zobrazující přílet a převoz pacienta s velkým bezpečnostním zabezpečením, i když jinak žádná videa nikdy nevydává ...

Video poukazující na nesrovnalosti: http://youtu.be/ajV4LqShAcw



Kratší verze - oficiální: http://youtu.be/TGFY_f_Jd4A

Nesrovnalosti:

1. Letadlo má označení Defense, takže letecký personál je samozřejmě vojenský. OK. Ale proč dva hoši v zeleném, kteří otvírají dveře letadla, nemají vůbec žádnou ochranu, ani náústky, když vezou tak nebezpečnou nákazu?
2. Ostatní personál v ochranných oblecích se nejeví jako kvalifikovaný lékařský personál, nýbrž jde zřejmě opět o vojáky. Jeden z nich má na zádech vně kombinézy! černý batůžek - to nevypadá na lékařského profesionála ... Jeden z nich automaticky salutuje odjíždějící sanitce (:-)))
3. Uvnitř boxu zjevně není žádné lidské tělo, ale jakési lékařské předměty. (Že by pacient zemřel už dříve? Pro inscenaci to nevadí...)
4. Box není hermeticky uzavřený, čouhají z něj různé hadičky.
5. Velká kolona policejních a jiných vozidel doprovází sanitku s boxem - co kdyby si někdo nevšiml, že jede Ebola?
6. Celé to připomíná spíše cvičení (proč ne, Italové ho taky měli, ale řekli rovnou, že je to cvičení.)

Nemůžeme tušit, co vedlo španělské ministerstvo obrany k inscenaci tohoto videa. Aby ukázalo svou kompetentnost/nekompetentnost, aby uklidnilo/vystrašilo občany, atd. atd., hypotéz může být mnoho. (Španěly se podařilo vystrašit docela slušně.)


2. Lidé umírají na ulici

New York Times přinesly video, v němž černošský mladík zřejmě s Ebolou (vypadá docela zdravě) trpí vleže, v prachu před nemocnicí, volá, že umírá ... doprovázející rodiče říkají, že je nikde nechtějí přijmout, že tam mají čekat,. Kluk že pořád když něco sní, tak zvrací, pak jde na záchod a pořád dokola (to vše by asi nemohl dělat, kdyby byl opravdu v těžkém stavu? ...)

Video obsahující i nezveřejněné záběry však ukazuje, že mladík se nejen pohodlně povaluje s cigaretkou, ale dokonce se i zázračně uzdravil, sedí a volá: "Ještě jsou na mě kamery? Ještě mám dělat úúúúú? " "Otec" odchází s balíčkem bankovek ...

Takže Timesy, jak je v USA zvykem při různých "falešných útocích",  si nepochybně najaly "krizové herce" pro vytvoření sice lživého, avšak emotivního obrazu ...

Hrané video New York Times s vysokým počtem shlédnutí: http://youtu.be/xUBpoyKxArU



Video odhalující nesrovnalosti, http://youtu.be/KQu18bom5nw





Více o krizových hercích najatých pro jiné mediální inscenace Eboly: http://youtu.be/1ZonCVRQ-2s


(Pokračování - další příklady inscenací - by byly možné, ale nikoliv nutné, záležitost je celkem jasná).

15 komentářů:

  1. Temnáři si drží média k svému obrazu, ale život jde dál. Orgonet zde v diskusi k článku ze dne 14.1.2014 napsal: "...ale my na druhé straně víme, že mimozemci mají Fukušimu pod kontolou a nenechají to dojít ke katastrofě, ke které by bez nich už dávno bylo došlo"... Ano, terraforming a jiné věci poplatné chaosu ze strany temnářů jsou na ústupu a to díky pozitivně laděným mimozemcům, kteří jsou na naší straně a po temnářích jdou. Kdyby tomu tak nebylo, tak by temnáři rozpoutali např. nový světový řád v plné síle, třetí světovou, stanné právo, femma kempy. Temnáři také chtěli v lidech vyvolávat nesprávné sekvence DNA a zabraňovat návratu pozemšťanů k plnému vědomí. Naši vesmírní bratři a sestry pronikli do sluneční soustavy a měsíc, ke kterému zde na orgonetu byl uveřejněn článek 16.5.2014, úspěšně vyčistili od reptiliánů a od dalších negativních. Naši vesmírní bratři a sestry jsou blízko tomu dát temnářům mat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdo to je ty reptiliáni?

      Vymazat
    2. Na vyšší úrovni jsou temnáři poražení, ale v naší dimenzi/realitě je ten boj pořád na nás. My se musíme naučit, co to je zlo a jak ho odstranit. A doteď jsme se moc nesnažili ... oni za nás všechno neudělají.

      Vymazat
    3. VELKÝ KNÍR by na tomto webu sdělil..To je špatně položená otázka..

      Vymazat
    4. Neukvapujte se ! Ještě není na 100% nad temnáři vyhráno. Chemtrailsuje se například nadále o stošest každý den, a je to čím dál "hustější" a hrozivější. Navíc se objevily znepokojivé informace, že BRICS a SBD jsou trojskými koni uvnitř struktur nwo !!! Tedy že nový světový řád už je zřejmě mezi námi, a my si toho poněkud nestihli ani všimnout.

      Vymazat
    5. Nedávno jsem zahlédl velmi podivné spojení : BRICS + zmizelé a sestřelené malajské letadlo MH370 a MH17 = WWIII (třetí vs.válka). Odkaz na článek zde : http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7663-brics-2b777-mh370-mh17-wwiii-1/
      Je evidentní, že se tu někdo snaží vyvolat 3.světovou za každou cenu. Zabraňme tomu, než bude pro cokoli pozdě !

      Vymazat
    6. Terraforming provádíme i my lidé pomocí strojů a robotů na Marsu a některých měsících Saturna a Jupitera. Jen se o tom nikde veřejně nemluví.

      Vymazat
  2. http://aliastro.blog.cz/1410/dalsi-velky-prisun-energie-v-listopadu-2014

    OdpovědětVymazat
  3. Mám informace, že někdo z Ruska, chce ebolou nakazit Baracka Obamu, jak víme, tento virus EBOLA je epigenetický a napadá pouze černochy. Jakmile Obama bude nakažen tímto virem, jistě se nebude váhat pro zahájení 3.světové války s Moskvou. Ukrajina byla jen fraška proti tomu co příjde teď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že satanáši nám ještě předvedou divadlo, jaké lidstvo ještě na Zemi nevidělo. Něco o tom v posledních 10-ti letech ukazují rádoby sci-fi filmy.

      Vymazat
  4. Ano, můžeme být v klidu. Nic se neděje jen tak a všechno je ve skutečnosti v rukách mocných pod kontrolou

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem vymyslel i slogan pro ČR:
    Očkování Eboly ani dětí nebolí :) Nepropásněte svou šanci být doživotně imunní, nyní v akci - 3 vakcíny za cenu 2 !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyjádřil jste cynismus této doby.

      Vymazat
    2. Neočkovat za žádnou cenu, jinak vás ortel zbytečné předčasné smrti rozhodně nemine !
      To věřím, že by se globalistům náramně líbilo, abychom chodili na vlastní popravy dobrovolně a ještě si při tom zpívali "častušky".

      Vymazat
  6. Ahoj Orgo, fajn že si späť !
    Pokiaľ ide o ebolu - jeden nevie, o čom to vlastne je ...
    http://axon.blog.pravda.sk/2014/09/22/tretia-sv-vojna-zacala-virusom-ebola2/
    http://aeronet.cz/news/ebola-je-nastrojem-k-prosazeni-drakonicke-kontroly-a-omezeni-svobodneho-pohybu-osob-v-ramci-planu-nwo-na-rozdeleni-sveta-do-oddelenych-zon-mezi-nimiz-bude-cestovani-obtizne-ci-zcela-zakazane/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.