31. října 2014

Vladimír Putin: vystoupení na Valdajském fóru 2014 - diskuse


Díky čtenáři za upozornění na 2. část vystoupení V. Putina na Valdajském fóru. (1. část - projev - zde: http://youtu.be/Od--dCBXaYs )

http://youtu.be/e8nleiBtsHc

14 komentářů:

  1. můžu se zeptat proč je nutné orgonet zasírat politikou?
    to vážně věříte tomu že putin je spasitel? to snad ne....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...konstruktivní jednání vždy potěší, zvláště v současné celosvětové záplavě destrukce.

      Vymazat
    2. Hele, joudo, nedělej zbytečně vlny kolem sebe, a zklidni hormon. Pokud se ti OrgoNet nelíbí, nikdo tě tu násilím držet nebude !

      Vymazat
  2. Pardon za offtopic, ale neviete či sú na toto video titulky? Lebo nie všetko je pánovi rozumieť...ďakujem

    https://www.youtube.com/watch?v=dPfuZUEbhfc#t=224

    OdpovědětVymazat
  3. Prečo mám stále pocit, že Putin hovorí slušným mainstreamovým tónom? Veľmi dobre vie o bankstroch, Brzezinskim, Hillary, Gatesovi a ďalších pravých vinníkoch za tento stav! A pritom hovoril iba výrazy ako "Vy" Oni", Obama", US vláda", EU" . Prečo nepomenuje pravými menami, kto je za to zodpovedný? Veď o nich vie dobre. Ak by takýto štátnik jeho formátu toto urobil, nabrali by konšpirácie pravdivý obraz, a tým pádom už by to neboli konšpirácie, myslím si. A nikto z verejných europských činiteľov by si nedovolil Putina obviňovať z konšpirácií. A mainstream by už musel o týchto faktoch písať verejne! (aj ked so slovíčkom -"údajne")

    OdpovědětVymazat
  4. téma: Valdajský prejav Putina, Bod Obratu v novodobých dejinách..., hosť: Peter Čalovka - analytik, moderuje: Boris Koroni
    http://archive.slobodnyvysielac.sk/cui%20bono%20-%202014-10-30.mp3
    IvH

    OdpovědětVymazat
  5. Již jenom pobývání v dosahu V.Putina se zvyšuje vibrace buněk člověka,energetický vír energie kolem člověka dostává impuls energie mohutnosti,každý člověk vytváří fraktální pole kolem sebe,toto pole je zdrojem kodů,tyto kody jsou vlastnostmi dovedností člověka jeho myšlení a umu,pokud se dostanete do vlivu V.P. Je to uchvatná hra světel a barev a jemnosti hodináře, jeho velkého srdce, kdy se Vaše fraktální pole vašeho těla mění a vyvíjí a doplňuje o kody v jeho přítomnosti.To jsem ještě u žádného státníka neviděl,Jak mohutně je člověk zasažen touto jeho energií.Lidi si vůbec neuvědomují tuto hru co se děje,o tomto vlivu se bude hovořit ještě za sto let,všichni státníci z celého světa by se měli od něho učit.Nejenže to ovlivní Vaše činy,ale tento vliv předáte v genech další své generaci,která bude o to svobodnější a rozhodnější na cestě očisty srdce,v činech.Již nelituji svého vtělení,již jenom toto pozorovat,padám před touto hrou na kolena a s duchovní bázní to sleduji, jak se stávám součástí tohoto děje,s podporou dalších duchovních sfér.Jen víc takových lidí.Pojmenoval bych tuto epochu,svítáním a nalézaním sama sebe,kdy mysl člověka si začíná uvědomovat svou sílu a teď ji jenom správně uplatnit v činech
    Na závěr: uklízet bych nechtěl celou místnot po diskuzi návštěvníků,co tam zůstalo spadlých energetických parazitických přílepků k aurám lidí,na půl metra těžkých hutných energií na podlaze.Když to tak pozoruji, tak ty lidi se tam přijeli léčit.

    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vitezslav, to ste napísali tak krásne, až mi naskakuje husia koža keď to čítam, je to veľmi povzbudzujúce.

      Vymazat
    2. Přijeli sát energii, které se jim pro jejich temnářství nedostává, a sejřit svými negacemi dosud relativně čistá místa.

      Vymazat
  6. Zklidni hormón a přečti si tento přínosný komentář:
    Prečo mám stále pocit, že Putin hovorí slušným mainstreamovým tónom? Veľmi dobre vie o bankstroch, Brzezinskim, Hillary, Gatesovi a ďalších pravých vinníkoch za tento stav! A pritom hovoril iba výrazy ako "Vy" Oni", Obama", US vláda", EU" . Prečo nepomenuje pravými menami, kto je za to zodpovedný? Veď o nich vie dobre. Ak by takýto štátnik jeho formátu toto urobil, nabrali by konšpirácie pravdivý obraz, a tým pádom už by to neboli konšpirácie, myslím si. A nikto z verejných europských činiteľov by si nedovolil Putina obviňovať z konšpirácií. A mainstream by už musel o týchto faktoch písať verejne! (aj ked so slovíčkom -"údajne")

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nechci říkat že putin je agent ameriky protože je to takové neuctivé a přízemní že se to prostě nehodí
      ale prostá fakta - dokud rusko bude prodávat své suroviny za dolary tak oslabuje sebe a posiluje dolar a tím americkou světovou hegemonii
      putin už je tam přes 10 let proč s tím něco dávno neudělal? vždyt ruský jaderný arzenál je takový že na něj USA nezaútočí to není jak nějakej irák nebo lybie tak proč?
      no protože pravděpodobně vladimír putin není žádný spasitel ani opozice západu

      Vymazat
    2. Už to, co si dovolil, je daleko za hranicí politický korektnosti. Musí to dávkovat postupně, nemůže si dovolit hned vychrlit všechno bez obalu. Však uvidíme v následujících měsících, řekl bych, že se od něj máme ještě na co těšit. Tohle je jen rozjezd, tak hned lidi neprskejte, že toho řekl málo ... :-)

      Vymazat
    3. Poznáte, že žádný Západ a Východ neexistuje, je jenom jediná globalistická agenda, která má různá dějství a události, a hra na hodné demokraty a zlé teroristy je toho součástí. Proč jste už konečně nepochopili, že loutky jsou na různých stranách, v různých kabátech, ale loutkář je jenom jeden (za oponou) ?!

      Vymazat
  7. A čo také si sa o tomto prejave alebo o Valdajskom klube dozvedel z mainstreamu ? Keby pomenoval kohokoľvek, mainstream by o tom "informoval" rovnako.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.