7. prosince 2014

Průlomový lék proti veškerým virovým infekcím (i Ebole) objeven v USA jižv r. 2011, média mlčí

Jsme v době úžasných lékařských objevů, které jsou zatím většinou ze zištných důvodů vládců ignorovány, ale však ony se jednou prosadí ... 

Důkazy ukazují, že Massachussetský institut technologie vyvinul lék proti Ebole již v roce 2011

Překlad: OrgoNet


Důležítého průlomu a neuvěřitelně slibných výsledků v léčbě skutečně veškerých lidem známých virových infekcí dosáhl Massachussettský institut technologie (pozn. Orgonet: MIT, je to nejprestižnější americký technologický institut). Avšak běžná média do nás raději halasně perou hrůzu a strach, a odnedávna i vyhrožování stanným právem, pokud by došlo k rozšíření virových hrozeb jako jsou H1N1 a Ebola.

Vědci z Lincolnovy laboratoře institutu objevili metodu, jak zničit viry ničící infikované buňky a přitom nepoškodit zdravé buňky – podobně jako fungují antivirální živiny. Šokující je však toto: tento objev byl učiněn v roce 2011, tedy tři roky před současným vypuknutím Eboly, ale nebyla mu věnována ani nejmenší mediální pozornost.


Průlomová studie o této terapeutické novince byla publikována v časopise PLOS ONE a vysvětluje se v ní, že antivirálních léků existuje málo a mnohé z nich jsou z velké části neúčinné. Neexistuje například ani schůdná léčba běžného nachlazení, a novější nemoci jako SARS jsou pokládány zdravotnickými autoritami za v podstatě neléčitelné.

Todd Rider, vědecký pracovník z Lincolnovy laboratoře pro chemické, biologické a nanotechnologické výzkumy a vynálezce této metody řekl v časopise MIT News, že teoreticky by tato metoda měla fungovat proti všem virům.

Oligomerizéry DRACO

Co je to tedy za tajemný technologický objev? Ve studii je tato látka označena jako DRACO, což je zkratka pro Double-stranded RNA Activated Caspase Oligomerizers. V podstatě jde o látku, která vyvolává apoptózu, čili buněčnou smrt, v buňkách obsahujících virovou RNA (kyselinu ribonukleovou) s dvojitým vláknem (dsRNA). Tuto látku produkují viry v buňkách za účelem replikace.

Lidské buňky jsou přirozeně naprogramovány, aby vytvářely speciální proteiny ničící dsRNA, ale viry dokáží mutovat a překonat tuto ochranu. A zde nastupují DRACO oligomerizéry, které přidávají buňce svůj protein, čímž vzniká směs, která vyvolá v infikovaných buňkách apoptózu. Tento kombinovaný přístup je efektivní nejen proti všem testovaným virům, ale vylučuje i možnost virové rezistence.

„Viry si dokáže velmi dobře vyvinout rezistenci proti věcem, které na nich zkoušíme,“ řekla Karla Kirkegaard, profesorka mikrobiologie a imunologie na Univerzitě Stanford k tomuto objevu. „Ale v tomto případě je těžké si představit, jak by mohly překonat tuto látku a vytvořit rezistenci.“

Oligomerizéry DRACO nepoškozují zdravé buňky

Nejlepší na technologii DRACO je, že nechává na pokoji neinfikované buňky, což se nedá říci o celé řadě současných farmak běžných na trhu, včetně chemoterapeutických drog, které zabíjejí vše, co jim přijde do cesty. Testy byly provedeny jak in vitro (ve zkumavce), tak in vivo (na živých organismech) a ukazují, že DRACO jsou schopny zabít virus chřipky H1N1, aniž způsobí jakoukoli škodu organismu.


Obrázek: účinnost DRACO na rhinovirus (rýma) a virus dengue (krvácivá horečka podobně jako ebola)
Zdroj: http://newsoffice.mit.edu/2011/antiviral-0810



„Oligomerizéry DRACO by měly být účinné proti klinickým virům (HIV, hepatitida) i prioritním virům na seznamu Amerického institutu pro infekční nemoci (NIAID) vyskytujícím se přirozeně (ptačí a prasečí chřipka) i v důsledku bioterorismu (Ebola), a to díky širokospektrální citlivosti v oblasti detekce dvouvláknové RNA i v oblasti vyvolání silné apoptotické aktitivity, a vzhledem k novému přímému spojení mezi oběma těmito oblastmi, s čímž se viry dosud nesetkaly,“ píší autoři ve studii.

„Dokázali jsme, že DRACO jsou účinné proti virum s DNA, s dvojvláknouvou RNA, s jednovláknovou RNA v pozitivním směru i v negativním směru, proti opouzdřeným a neopouzdřeným virům, proti virům replikujícím se v cytoplasmě i v jádru, proti lidským virům, netopýřím virům a virům hlodavců, i virům užívajícím různé buňkové receptory.“

To jasně dokazuje široké spektrum účinnosti, nedosahované žádnými současnými léky na trhu, a přesto se metodě DRACO nedostalo téměř žádné mediální pozornosti. I když vyžaduje zřejmě ještě mnohem rozsáhlejší testování, aby byla zaručena bezpečnost, zdá se, že bude schopna zastoupit vakcíny, což je zatím jediný typ zásahu, o nějž mají v tuto chvíli zájem zdravotnické autority.

Zdroje:

http://newsoffice.mit.edu
http://www.plosone.org
https://www.ll.mit.edu

21 komentářů:

  1. Proti Ebole funguje obyčejný oxid chloričitý, tedy MMS a CDS2, alespoň v počátcích této nemoci.

    Kamarád měl súdánskou ebolu v roce 2012 a zbavil se ji pomoci MMS zcela jednoznačně, měl to ovšem v počátcích, jen chycená nákaza, bez vnitřního krvácení.

    Jim Humble to má také ověřené, že MMS na Ebolu funguje, protože má se svými kolegy řadu kontaktů v Africe, ale v poslední době byl zastrašován, aby tuto informaci nešířil, jinak budou jeho aktivity kolem MMS nekompromisně zlikvidovány, včetně jeho osoby. To je samozřejmě zbytečné vyvolávání negativity a strachu a dělání ze stařičkého pána mučedníka, takže je to spíše kontraproduktivní, protože oxid chloričitý žije v mnoha zemích vlastním životem a už jsou na něj i mnohé dílčí vědecké studie a zajímá se o něj stále více lékařů, kteří chtějí pomáhat lidem.

    Na Ebolu zemřelo za celý rok, co se o ni intenzivně mluví a píše asi kolem 6 tisíc lidi. Na malárii umírá každý den mnohem více lidí, než zemřelo za rok na Ebolu. Jen dětí na malárii umírá kolem 3 tisíc denně ! Nemluvě o tom, kolik dětí umírá na podvíživu a hlad. Ebola je z tohoto pohledu jakási nafouklá bublina....

    OdpovědětVymazat
  2. Viz http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/ebola/11167158/Ebola-may-be-gruesome-but-its-not-the-biggest-threat-to-Africa.html
    Od vypuknutí "epidemie" Eboly v Africe tam zemřely následující počty lidí:
    620 000 na HIV
    320 000 na malárii
    203 000 hladem
    124 000 na tuberkulózu
    26 000 na syfilis
    6 000 na ebolu

    OdpovědětVymazat
  3. Je to dotaz mimo mísu, ale prosím vás, máte někdo zkušenosti s alkalickou terapií molekulárním vodíkem? Není to zase jen o kšeftech? Pěkný den všem JaJi (Mi zabírá MMS skoro na všechno, ale bývá mi po něm dost divně)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze je ti divne po MMS, to muze byt, ze mas problem s odklizenim toho, co MMS zabije. Tzn, ze asi nemas uplne vycisteny organismus, a je hodne k zabijeni :) Kdyz clovek neupravi svou zivotospravu, mms mu sice zabere, ale bude mu divne. Kdyz vycistis organismus, nebudes potrebovat MMS :)

      Vymazat
    2. Anonym ze 7.12.2014 v 17:21 - Používej mnohem čistější a bezpečnější verzi MMS s hydrogensíranem sodným nebo ještě lépe novou CDS2 !!!
      Mnohým problémům se tak vyhneš. Na odklízení mrtvých patogenů je dobré večer po CDS2/MMS použít obyčejné aktivní uhlí z lékárny asi 2 až 5 tobolek každý večer po braní CDS2/MMS.

      Vymazat
    3. Děkuji, seženu se bezpečnější verzi MMS. Tři roky jsem s MMS váhala a pročítala , informovala se ( na stavy po borelióze). Parádně zabralo na klouby, a ostatní problémy, které páchaly v těle borelie. Akorát, když jsem to brala déle a větší dávky, bylo mi pěkně šoufl od žaludku. Hlava je díky bohu v pořádku, takže té minidávky toxinu se zatím nebojím :-) Ale ptám se ještě jednou, máte někdo zkušenosti s terapií molekulárním vodíkem? Byla mi nabídnuta na borelie, zdá se mi příšerně drahá..I když asi pomáhá na hodně nemocí. Zajímá mně váš názor, případně zkušenosti...Díky JaJi

      Vymazat
    4. Ahoj JaJi.
      Ako si sa vyriešil problém s boreliami?
      Aktivne uhlie s cds2 ako zabralo?
      Užíval sa potom aj ten molekulárny vodík?
      Dávnejšie som ho užíval tiež.
      Teraz mám už doma vyrábanú náhradu.
      Ahoj,
      P

      Vymazat
  4. Tak nic proti článku ale něco mi vrtá hlavou že tu jste 5 dní pak zase 1/2 roku ticho no je to takové až moc divné, jinak nic ale nedivte se je to opravdu divné... Na práci to nejde nasměrovat spíše na cenzuru to bych ještě sežral :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Toto je můj čistě osobní blog, a jeho aktivita závisí na tom, jaké mám zrovna zaneprázdnění a chuť do této práce. Odkud by asi měla přicházet cenzura? Blog je sice pod dohledem příslušných třípísmenkových institucí, které ho každých několik hodin sledují (viz "Visitor globe", kde denně několikrát napojena anonymní "Evropa" a "proxy server" z Guinejského zálivu, ale za 7 let činnosti blogu nijak nezasáhly (:-)))). Proč by taky, když webů s podobným obsahem je na celém světě hafo ...
      Můj blog je pro "ně" zajímavý zřejmě tím, že zveřejňuje umělé počasí na úrovni empirického poznání, které není ve světové blogosféře běžné. Jenže (i přes slušnou návštěvnost) má tak malý dosah, že se nemusejí obávat, že by to mělo vliv na veřejné mínění ...

      Takže, dokud zde blog "visí", tak funguju, na pauzách nezáleží, ty má každý blogger, co je na to sám a nemá to jako hlavní činnost. Až skončím, dám vědět, ale blog dobrovolně nesmažu. Pokud by snad zmizel z netu, tak to bude zásahem mocnějších orgánů. Což se sem tam bloggerům ve světě stává, ale spíš se je třípísmenkové agentury snaží prostřednictvím různých trollů odradit pomluvami a dezinformacemi různého řádu. Já se ale o pomluvy nestarám, a ti, co mi je píší do komentářů, se už ani nesnaží, jen občas plivnou (:-))

      Vymazat
    2. Jasně,Orgo, nenech si zbytečně zvedat žluč od těch zatrápených ksindlů. Sami v tomto světě ho.no znamenají, a ještě si drze pouští svoje nevymáchané huby na špacír.

      Vymazat
  5. Třídenní půst může regenerovat celý imunitní systém!

    Výzkumníci tvrdí, že půst “přepne regenerační spínač", který povzbudí kmenové buňky k vytvoření zcela nové bílé krvinky, v podstatě regenerující celý imunitní systém. “To dává povel kmenovým buňkám pokračovat a podpořit množení a přestavbu celého systému," řekl profesor Valter Longo, profesor gerontologie a biologických věd na University of California. "A dobrá zpráva je, že tělo se během půstu zbavuje těch částí systému, které by mohly být poškozeny nebo jsou staré a nefunkční. Začnete-li s organismem těžce poškozeným chemoterapií nebo stárnutím, cykly půstu mohou doslova vytvářet nový imunitní systém."

    http://www.vyvazenezdravi.cz/tridenni-pust-muze-regenerovat-cely-imunitni-system

    OdpovědětVymazat
  6. po MMS? Divně? Je to pochopitelné, chlor napadá mozkové bunky, jako všechny toxíny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní8. prosince 2014 0:53

      Urcite to mas vyzkousene na sobe, ze tu siris takove pseudochytre bludy, vznikajici zejmena pusobenim chloru uvolneneho z kuchynske soli primo na nervovy system trolla :))

      Vymazat
    2. U MMS se jedná o oxid chloričitý, ne o chlor ! Navíc je nyní mnohem čistější a bezpečnější verze CDS2 !

      Každá látka je ve vysoké koncnetraci na určité orgány toxická. Toxicita oxidu chloričitého začíná až na dávkách mnohokrát vyšších, než jsou běžné dávky, které se používají.

      Hematoencefalická bariéra nepustí příliš mnoho oxidu chloričitého do hlavy. Mnohdy by tam byl užitečný, ale s obtížemi se tam dostává.

      Vymazat
  7. kde sehnat bespecnejsi mms a pomuze i na laringitidy?

    OdpovědětVymazat
  8. Pouzivam bezpecnejsi CDS vyrobene pomoci hydrogensiranu. Jeho kloktani a nasledne' spolknuti mne na laringitidy pomaha takrka s'polehlive.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS, MMS2, CDS, CDS2, vsechno super, ale vice je nebyt ve stresu, neutapet se v minulosti, nebat se budoucnosti a nebojovat sam se sebou ... to je skutecny souper :)

      Vymazat
  9. V zahraničních alternativních zdrojích se píše i o tom, že MMS je jedním z prostředků na očištění zklalcifikované šišinky. Tato u většiny lidí začíná kalcifikovat již ve věku 17- ti let. Na rozdíl od jiných orgánů v mozku není chráněna hematoencefalickou bariérou. A šišince vadí to, co hojně rozdmychávají temnáři: chloridy, fluoridy... Mimochodem věděli jste o tom, že fluoridy v zubních pastách jsou jedovaté zhruba na úrovni olova a jen o něco méně než arzén? Mnohé věci o šišince publikoval mj. David Wilcock. Na očištění šišinky mj. pomáhá MMS a řada lidí se tomu vysmívá... Očištění šišinky napomáhá též nimba, neem (důležitá rostlina z ajurvédské medícíny) a její používání je v evropské unii zakázáno...

    OdpovědětVymazat
  10. Docela bych tomu věřila, také jsem o tom někde četla, a osobně po MMS se psychicky cítím vždycky nějaká "jasnější" , mysl je poněkud svižnější . I když jak jsem psala, zažívání se bouří :-) Tedy spíš jedy v těle. JaJi

    OdpovědětVymazat
  11. Na očištění zkalcifikované šišinky jsou kromě MMS a nimby vhodné i zelené superfoods jako spirulina, chlorella, mořské řasy, zelený ječmen. Oreganový olej, surové kakao či čokoláda s vysokým obsahem kakaa (vysoký obsah hořčíku). Další rostliny z ajurvédy jako brahmi a gotu-kola. Šťáva z citrónu. Cibule, česnek atd. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/sisinka-mozkova-sidlo-duse

    OdpovědětVymazat
  12. Tento odkaz nefunguje, je to smazáno? Ani bych se nedivil proč. Je možno mi zaslat odkaz funkční? DÍKY.

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/sisinka-mozkova-sidlo-duse

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.