11. července 2015

Jade Helm je válka proti mimozemšťanům


Válečné cvičení Jade Helm 15 je spjato s invazí nordických mimozemšťanů do Texasu
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
July 9, 2015
http://www.whatdoesitmean.com/index1887.htm
Překlad: Orgonet



Šokující nová zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu připravená Systémem pro pokročilý vojenský výzkum a rozvoj (System of Forward-looking Military Research and Development (SFLMRD) pro ruské Ministerstvo obrany dnes uvádí, že válečné cvičení Jade Helm 15 v západních státech USA, kterého se účastní tisíce speciálních jednotek amerického vojska, je ve skutečnosti obrovský lov na podezřelé „sbory nordických mimozemšťanů“, jejichž plavidla prolomila zemskou atmosféru nad městem El Paso ve státě Texas 1. dubna a 29. června 2015.

Podle uvedené zprávy experti SFLMRD byli 2. dubna 2015 uvědoměni Vesmírným výzkumným ústavem Ruské akademie věd (IKI http://www.iki.rssi.ru/eng/ ), že jejich zařízení PLASMA-F http://www.iki.rssi.ru/eng/current_miss.htm na palubě satelitu Spektr-R https://en.wikipedia.org/wiki/Spektr-R detekovaly masívní portál „bodu X“, otevřený nad El Pasem v Texasu, a pak se objevilo velké množství mimozemských vesmírných vozidel, která byla pozorována http://www.mysanantonio.com/news/local/article/Video-shows-bright-lights-above-El-Paso-could-be-6182265.php a natočena na video https://www.youtube.com/watch?v=tcb0MhsvU-U místními obyvateli. 




Dle zprávy zařízení PLASMA-F na palubě satelitu Spektr -R detekovalo další otevření portálu „bod X“ nad El Pasem i 29. června 2015, kdy bylo místními obyvateli pozorováno http://www.mysanantonio.com/news/local/article/Multiple-witnesses-report-seeing-black-cube-UFO-6372803.php další vesmírné vozidlo proniknuvší do zemské atmosféry, o čemž máme i toto velmi podrobné a dokumentované svědectví od místní pozorovatelky https://www.youtube.com/watch?v=o-PaHI10hXE 







Jak uvádí zpráva, je zajímavé, že tento výskyt obřího vesmírného plavidla nad El Pasem byl přezíravě komentován houstonskou zpravodajskou agenturou, která provedla interview s Fletcherem Grayem, šéfem texaské vyšetřovací agentury pro výzkum UFO (MUFON http://www.mufon.com/ ). v němž ukázal šokující fotografie vesmírného vozidla v podobě „černé kostky“, o nichž prohlásil, že podle jeho názoru se jedná o „počítačově vytvořené obrazy“ http://www.mysanantonio.com/news/local/article/Multiple-witnesses-report-seeing-black-cube-UFO-6372803.php .

Jak to Gray rozpoznal, když existuje mnoho fotografií od svědků, kteří se vzájemně neznají, houstonské zpravodajství nevysvětluje. Avšak experti ruského Ministerstva obrany dodávají, že dva dny poté, kdy Gray podal toto vysvětlení, oznámil náhle a bez dalších podrobností, že se vzdává své funkce v MUFON http://www.mufon.com/mufon-news/fletcher-gray-retires-from-mufon .

Zpráva dále uvádí, že schopnost ruské IKO detekovat otevření portálu „bod X“ nad El Pasem, jímž mimozemská vozidla vstoupila do zemské atmosféry, vychází z objevu amerických vědců pracujících v NASA v r. 2012. https://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html

Tyto portály jsou nazývány „skrytými portály“ https://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html , a plasmový fyzik Jack Scudder z University Iowa o nich řekl: „ Říkáme jim body X anebo oblasti difuze elektronů; jsou to místa, kde se magnetické pole Země napojuje na magnetické pole Slunce a vytváří tak nepřerušenou cestu vedoucí z naší planety do sluneční atmosféry, vzdálené 93 miliónů mil“ https://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html .

Ruští vědci z IKI dále uvádějí o těchto „bodech X“, že jsou neviditelné, nestabilní a těžko zachytitelné, protože se otvírají a zavírají bez varování … což dosvědčuje i Scudder, který řekl, že „nejsou žádné signály, které by nás k nim zavedly“ https://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html




I když naši pozemští vědci nejsou schopni zachytit tyto „signály“, které by je „zavedly do těchto bodů X“, mimozemské rasy je používají už desítky tisíc let.


Tento fakt potvrdil bývalý ruský prezident a současný premiér Dimitrij Medveděv, který v r. 2010 řekl v závěru interview, kdy se domníval, že již není natáčen http://www.ufo-blogger.com/2012/12/russia-disclosure-aliens-are-living.html:
„President státu dostává společně s kufříkem s jadernými kódy i „přísně tajnou“ složku materiálů. Ta obsahuje veškeré informace o mimozemšťanech, kteří navštívili naši planetu. Rovněž jsou mu dodávány informace od absolutně tajné speciální služby, která vykonává kontrolu nad mimozemšťany na území našeho státu. Podrobnější informace můžete získat z dokumentu (nikoli z filmu) zvaného „Muži v černém“. Ani vám neřeknu, kolik jich mezi námi je, protože by to vyvolalo paniku.“ (Poznámka: Dokument „Muži v černém“ lze vidět zde, rusky s anglickými titulky https://www.youtube.com/watch?v=kR014_jY7po ).

https://youtu.be/zHCSpm2kepo



Zpráva nehovoří o tom, z jakého důvody mimozemské vesmírné sbory vstoupily do USA portálem „bodu X“ nad El Passem.

Avšak strategičtí analytikové Ministerstva obrany přidali ke zprávě poznámku, že tento typ vesmírných vozidel, který se vyskytl nad El Passem, je používán mimozemšťany běžně nazývanými „nordičtí mimozemšťané“ https://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_aliens , kteří byli popsáni jako mírumilovné, dokonce „magické“ bytosti, které chtějí pozorovat lidi a komunikovat s nimi, a také jsou známi jako „nepřátelé“ tzv. „šedých mimozemšťanů“, od nichž USA v minulých 70 letech dostaly většinu svých válečných technologií.

Ruští analytikové MOD dokonce zdůrazňují, že americké státy, kde se tito nordičtí mimozemšťané objevují a rozptylují se mezi lidi, jsou státy, které jsou cílem amerického speciálního cvičení Jade Helm 15, do nichž nyní začínají tajně proudit americké speciální jednotky.

Protože tito „nordičtí mimozemšťané“ jsou známi tím, že mají velký počet „hybridů“, schopných se vydávat za normální lidské bytosti, je možno je mezi americkou populací identifikovat pouze pomocí vojenské operace se speciálně vycvičenými jednotkami, jako je Jade Helm 15.
Zpráva varuje, že Ministerstvo obrany má obavy z nového typu války, kterým cvičení Jade Helm ve skutečnosti je, i z toho důvodu, že zpravodajská služba Washington Post oznámila, že toto interní americké „válečné cvičení“ proběhne bez jakýchkoli informací v médiích https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2015/07/08/jade-helm-15-heavily-scrutinized-military-exercise-to-open-without-media-access/ .

Proč se Obamův režim takto výrazně nyní zaměřil na tyto „nordické mimozemšťany“? Jak zpráva uvádí, rostou obavy z jaderné války vyvolané Američany, na niž již byla zahájena cvičení ve vojenském zařízení v Nevadě, kde strategické bombardéry nacvičují shazování simulovaných atomových bomb http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3154136/Air-force-drops-controversial-bomb-test-designed-update-nuclear-arsenal.html .

Zpráva uzavírá tím, že tito „nordičtí mimozemšťané“ v minulých desetiletích již mnohokrát zneškodnili americké i sovětské jaderné zbraně a zařízení http://sputniknews.com/military/20130501/180942695.html , a Obamův režim spolupracující s „šedými mimozemšťany“ proti nim chce zahájit novou atmovou třetí světovou válku, což by bylo více než sebevražda, byl by to „biblický konec časů“.

July 9, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faalstrongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


..........................................


P. S. Orgonet:
Tento divně se pohybující "mrak" z 5. 7. 2015 podle mě taky má formu kostky, i když trochu více zahalenou ...

https://youtu.be/SHXK048cX8U

82 komentářů:

  1. Únos vyvolených ľudí je na spadnutie, ktorí Boha a jeho Pravdu postavili na prvé miesto vo svojom živote....a nemyslím, len tento jeden krátky pozemský život...Po únose vyvolených prídu tak strašné dni, aké ľudstvo ešte ani raz nezažilo...Ale inak to už nejde, temno len tak môže byť raz a navždy vyhubené, aby už nikdy nepovstalo, aby Zem bola ozaj planétou, kde už len Boh a jeho zákony tiež budú vládnuť, kde ľudia už len podľa toho budú žiť...Až vtedy povstane Kráľovstvo Božie aj tu na Zemi...

    Príchod kráľovstva Božieho

    20Keď sa Ho farizeji opýtali, kedy príde kráľovstvo Božie, odpovedal im: Kráľovstvo Božie nepríde tak, aby to ľudia pozorovali. 21Ani nepovedia: Ajhľa, tuto alebo tamto je! Lebo, ajhľa, kráľovstvo Božie je medzi vami! 22A učeníkom povedal: Prídu dni, že si budete žiadať vidieť jeden z dní Syna človeka, ale neuvidíte. 23A povedia vám: Ajhľa, tam, ajhľa, tu! Nechoďte, ani sa nezháňajte (za ním). 24Lebo ako blesk, keď sa zablýska, zasvieti od jedných končín pod nebom po druhé končiny pod nebom, tak bude Syn človeka v svoj deň; 25ale prv musí mnoho trpieť a byť zavrhnutý týmto pokolením. 26A ako bolo za dňov Nóachových, tak bude i za dňov Syna človeka. 27Jedli, pili, ženili sa a vydávali až do dňa, keď Nóach vošiel do korábu; prišla potopa a zahubila všetkých. 28Podobne, ako bolo za dňov Lótových: jedli, pili, kupovali a predávali, sadali, stavali, 29a v ten deň, keď Lót vyšiel zo Sodomy, padol oheň a síra z neba a zahubili všetkých: 30tak bude aj v onen deň, keď sa zjaví Syn človeka. 31Kto v ten deň bude na streche a riad bude mať v dome, nech nezostupuje, aby si ho vzal, a kto na poli, nech sa tiež nevracia. 32Pamätajte na Lótovu ženu. 33Kto si hľadí zachovať život, stratí ho, a kto ho stratí, zachová si ho. 34Hovorím vám: !!!V tú noc budú dvaja na jednom lôžku; jeden bude vzatý, druhý ostane. 35Dve budú spolu mlieť: jedna bude vzatá, druhá ostane. 36[Dvaja budú na poli; jeden bude vzatý, druhý ostane.]!!! 37Odpovedali Mu: Kde, Pane? A On im riekol: Kde bude telo, tam sa zhromaždia i supy. Lukáš - 17. kapitola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bůh není únosce , ale Spasitel a zachránce. "V onen den budou dva na poli , jeden bude vzat a druhý zanechán." Ti zanechaní jsou ti , kteří půjdou na soud . Ti vzatí , to jsou ti zachránění a na soud nepříjdou . Je psáno , že Země se rozpadne a již nebude pro ni místa . Vyvolení budou s Pánem a on bude přebývat uprostřed nich . Bůh dává každému šanci , ale ne každý se jí chopí . Víra není jen vírou v něco , či v někoho , ale Víra , to je DŮVĚRA a DŮVĚRA , to je VZTAH , ŽIVÝ VZTAH ! Vztah je vždy oboustranný a nikoliv jednostranný . Jde o růst vzájemného poznávání se , komunikace , důvěřování , spolehnutí se , učení se nově žít . Ale to bez tzv. znovuzrození , které je iniciováno Bohem , nelze .

      Vymazat
    2. Zvláště ta druhá část komentáře bude překvapením pro mnohé věřící i nevěřící.

      Vymazat
  2. V.V.Pjakin jednou lehce naznačil,že má konktakt na Anastasii...Zároven Putin je jako voda z kytek,ohledně amerického chroustání tanky a jaderrnými zbraněmi..V jednou týdenním rozboru řekl JASNĚ,že USA a židé KONČÍ...https://www.youtube.com/watch?v=AyObxrykK6M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To může říkat, ale židé (spíš tedy Hebrejci) mají smlouvu s Bohem, a ta jim zaručuje, že přežijí všechny holocausty, co budou na ně vymyšleny a provedeny. Na konci časů má dojít k jejich zázračnému obrácení, přijetí Krista jako jejich Spasitele a Krále. A armády světa, které se proti Izraeli sejdou pod Armageddonem k poslední válce na Zemi (zv.matkou všech válek), budou Boží silou a vůlí rozmetány na prach, a židé (Hebrejci ?) podle Smlouvy zachráněni. Proběhne ještě mnoho rychlých, převratných a neuvěřitelných změn v krátkém čase, který do Konce ještě zbývá. Pán Ježíš nám všem vzkazuje, abychom se připravovali na Jeho Druhý příchod. Protože až přijde podruhé, skončí čas milostí, možné záchrany, a přijde jako Soudce. Měli bychom dbát proto na to, aby nám Jeho Druhý příchod byl ku prospěchu, a ne ke zkáze. Každý však dostal svobodnou vůli, a sám se rozhodne, kam bude směřovat do věčnosti. To za nás ani Bůh neudělá, a ani udělat nemůže, protože nám dal dar svobodné vůle, kterou respektuje !!!

      Vymazat
    2. Jenže židé mají smlouvu pouze se svým Tvůrcem,který je vyklonoval(Adama a Evu),ten nemá s Bohem,který je milující a má
      rád všecky tvory nic společného,je to pouze namyšlená mimozemská fyzická entita a s Hebrejcemi provedl jakýsi hokus-pokus,chtěl vytvořit panskou nadřazenou rasu,ale zapomněl na svoje špatné geny.Dnes židé vládnou světu pomocí peněz a svět je takový jaký je(války,mamon,nemilosrdnost).Snad příchod pozitivních
      mimozemšťanů pomůže přivolat změny lidského myšlení,kteří se vymaní z otroctví peněz.

      Vymazat
    3. Jako sci-fi pohádka,dobrý :-)

      Vymazat
  3. sila prírody
    https://www.youtube.com/watch?v=SeIdoG0-E6A

    OdpovědětVymazat
  4. Takže Slovač biedna, modlite sa viac a viac.Lebo kabalistom neostáva nič, len to čo je naplánované a načasované. Cez skúpené média vymyť mozgy čelovečenstvu . Potom to vymytie potvrdiť umelými úkazmi na oblohe /čo je umením skalárných vln, a holografie/. A majstrovskými fejkami SoorchaFallu na weboch. A tiež primiešanie vyjadrení politikov hlavne zo Silvestrovských hlodov, z ktorých ide typicky anglická vážnosť.Ej bisťu, a to všetko sa deje iba tam? Na El Paso? U nás by sa podobné predstavenie nemohlo konať, trebars pod Tatrami, či Vratnej doline. Aj ruskí turisti by opäť začali naplňať naše kasy v cestovkách!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kecas, kecas, kecas.....
      Aj v trencianskom kraji bolo vela veci a ukazov ktore by asi ta tvoja otupena hlavicka nepochopila...... videl si po pol noci tvorit sa mracna z cistej oblohy??? Nedalo sa to ani natocit po tme... lebo som nemal nijaky special fotak, alebo kameru na natacanie v noci.
      To by si este len potom cumel, co sa deje nad nami hlavne v noci ked sa malokto z nas pozera...

      Vymazat
    2. Nic nového pod sluncem : temnáři pracují hlavně v noci.

      Vymazat
  5. Domnívám se,že elitám,Globálnímu Mocenskému Systému začíná zvonit hrana.Nastává doba,kdy budou souzeni za všechna zvěrstva,kterých se dopustili na lidech.To se týká i negativních mimozemských civilizací.Doba změn tu je.Anunnaki Elohim přicházejí.To se budou dít věci.--Přeji VÁM všem klidnou mysl LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekne napísané

      Vymazat
    2. Sice jim zvoní hrana, ale ještě jim bude dovoleno spáchat mnoho zvěrstev, aby sami sebe usvědčili, že stojí na straně "otce lži, vraha a smrti lidí" - neboli zavrženíhodná pozice.

      Vymazat
    3. Prosím pridaj si ma chcem sa s tebou porozprávat moje meno na facebooku je: Adam Petrenka alebo gmail: adam.petrenka@gmail.com

      Vymazat
  6. Nevím, zda ty krychle a kvádry mají něco společného s těmi krychlemi, kvádry a koulemi, co se vyskytují v okolí Slunce a také dál v prostoru Sluneční soustavy. Pozoruji je již od roku 2008. Ty nad El Pasem jsou až komicky miniaturní proti těm ve Sluneční soustavě. Nejeden z nich by docela lehce svým stínem přikryl i Zemi před Sluncem. Jsou totiž o velikosti planet jako je Země, Mars, Měsíc, Saturn, Jupiter, Neptun nebo Uran. Několikrát se u Slunce objevil dokonce černý lesklý kulovitý objekt asi 3x větší než je Jupiter, a sosal či tankoval sluneční hmotu ! Takže invaze už začala, a filmy jako Skyline, Battleship nebo Battle: Los Angeles nás na to měly připravit ?!

    OdpovědětVymazat
  7. Zdá se, že naši praotcové , původci našich genů (tj. bílých lidí) se konečně vracejí. Anebo si někdo myslel, že člověk na Zemi je žlutý, bílý, černý, červený jakousi souhrou náhod dle Darwinova učení ? Není to snad v přírodě vždy a všude tak, že nejdříve musí někdo zasít , aby mohla vzejít sklizeň ? A opět otázka, která lecos naznačuje: Čím to, že právě Slovanské kmeny byly za posledních 2000 let vražděny po milionech a přesto zaplavili prakticky celou zemi ? Kdo je tedy vítězem ? Ti Blaničtí rytíři mohou ještě hodně překvapit. Jihoameričanům v Chile se přeci v pověstech také slibuje, že v jistý čas se jim Kukulkan vrátí. Ale pán bude jen jeden !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poslední době "vyšlo na světlo", že četné oblasti Číny před Číňany osídlili bílí vysocí lidé evropského až kavkazského typu, kteří prováděli pohřební rituály nápadně podobné těm, co užívalo starověké Řecko. Jenže staří Řekové jsou mladšího data, než ti bílí lidé z Číny ! A nejenom to - bílí lidé evropského typu byli nalezeni i v jižní a severní Americe z doby před Inky, Toltéky, Olméky apod. Zdá se proto, že bílí lidé evropského typu byli rozmigrovaní po celé Zemi, a zřejmě tvořili něco jako celoplanetární etnikum. Mohli by to být bájní Praslované, o nichž se ví, že existovali, ale zřejmě se dosud tají jejich důvod vymizení. Je vskutku velmi zajímavé, že tzv.barevné rasy se objevily až po této bílé !!!

      Vymazat
    2. Ano, dle všech archeologických nalezišť vychází na konci těchto časů najevo ta skutečnost, že většina staveb odpovídá "zvyklostem" Slovanských národů. Např. způsob tvorby náměstí, uliček, mostů, chrámů atd. Najdete totéž nejen v celé Evropě, ale i v Asijských státech. Pro srovnání Indie, Peru. Pozůstatky kultury, dnes zvané "kulturní památky" jasně naznačují, že snědí indové (neboli nositelé genů tmavších bytostí) měli zcela odlišné představy o kráse měst, Taktéž Peruánci, když zhodnotíme způsob jejich staveb, styl a jistě i účel, byl opět zcela jiný. A dále, kolik plochy zastavěli "Peruánští" , kolik např. Indové a kolik Slované ? Je nutno pohlédnout do hloubky. Takže, bílí lidé byli viditelně hlavními a úspěšnějšími budovateli (asi první na Zemi, neboť první návštěvník si logicky ujme větší podíl) , než jiné rasy (zastupitelé nebeských světů) Lecos naznačuje i Bible, ale obávám se, že bych o tom těžko přesvědčovala. Pro začátek tedy postačí fakt, že všichni lidé světlé pleti mají 100% společné geny svých praotců , pravděpodobně byli všichni i čistě blonďatí, dnešní "barevnost"a odstíny jsou následkem míšení různých ras za několik tisíciletí. Ale lépe, pohleďme všichni kolem sebe, jak máme uspořádaný svět. Srdečně zdraví

      dan..

      Vymazat
    3. Původní obyvatelé Země byli černí, ....

      Vymazat
    4. anonymní 9:31
      Vše nasvědčuje tomu, že Země patřila původně mnoha zástupcům vyspělých světů. Vše také nasvědčuje tomu, že se tu v jeden čas usadilo velmi mnoho ras. Každý zřejmně vlastnil na Zemi svůj vyměřený podíl. Každý za svůj svět vybudoval na svém podílu země město či snad pozemskou základnu po vzoru své domoviny. Každá rasa se tu také rozmnožovala .....známé a často opakované fráze "to nás naučili Bohové", Pán nebes apod. tak dává smysl. S velkou pravděpodobností tu na Zemi v dávných časech fungoval skvělý komunismus. Zdá se, že se tu cizí světy navzájem setkávaly, navštěvovali a navzájem si předávaly své zkušenosti. Každý svět tu tedy,zdá se, vytvořil svoji kulturu, stvořil svůj lid . Dle obrazu svého. Čili, podobný své rodné planetě. A zdá se, že jednoho dne tento komunismus (právo na svůj podíl ze Země) přestaly nějaké bytosti respektovat. Měli chuť urvat ze Země co největší podíl. Či snad už tehdy, na počátku...šlo o chuť, podmanit si celou Zemi. Původně tedy, zcela jistě a na 100% byla Země bez lidských obyvatel a těžko říci, kdo sem přišel první. Zda bílí, černí, žlutí či červení. Jisté je ale jedno. Slované , potomci bílých bytostí tu dokázali přežívat nejdéle, neboť zanechali svoji kulturu na největším podílu Země.

      dan.

      Vymazat
    5. To je zajímavý názor. Může být podepřen snímky z Marsu, kde bylo idetifikováno marsovské etnikum podobné lidem, ale nízkého vzrůstu (100-110 cm). A navíc ČERNÉ !

      Vymazat
  8. Zaznam mojej poslednej nastevy kostola. Pan nas vsetkych spasi. Mier na zemi
    https://youtu.be/tp5nlbGLfEE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne všechny. Jen ty, co Pána Ježíše přijmou za svého Spasitele a Vykupitele, a budou mu pomáhat zachraňovat ostatní ohrožené a padlé duše. Bůh si totiž přeje zachránit všechny lidi. A dal nám příležitost podílet se Plánu Spásy spolu s Jeho Synem Ježíšem.

      Vymazat
    2. ...Mier na Zemi... Na Zemi nebude a nemůže být mír ( leda tak falešný ) , dokud nebude vyřešen problém hříchu a Zla . Naopak , těžkosti se budou neustále přiostřovat a zhoršovat , zvláště bude-li se nachylovat k druhému příchodu oslaveného Krista na Zemi .
      ...Pan nas vsetkych spasi... Pán spasí ty , kdož jsou jeho . Tedy ty , kteří ho svobodně přijali jako svého Boha a Spasitele a důvěřují mu . To je jako když odsouzený k trestu přijme svého obhájce , který má tu moc ho z toho všeho vysekat a pomoci mu z jeho průseru ven . Když ho odmítne , ať už z neznalosti , z nevědomosti , či ze sebevědomosti - doplatí na to a může vinu dávat jen sám sobě : projede svůj vlastní život . A tak to je i v případě nás lidí a Spasitele . V průseru jsme všichni na této Zemi .

      Vymazat
    3. Ježíš se při křtu stal Kristem , takže spasí tě Kristus, v tobě !!!! ne Ježíš !!!

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 14. července 2015 9:32
      Nezavádějte sem nestoudné hereze (smyšlenky, bludy, prostě hlouposti), a nesvádějte k bludům další lidi. Hrajete si s ohněm, a to přímo pekelným.

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 13. července 2015 15:08
      To máte naprostou pravdu, že v průseru jsme všichni na této Zemi. A já dodám, že bez rozdílu vyznání.

      Vymazat
    6. To si pište, že o duše se tu bude hrát až do poslední vteřiny, která bude temnářům udělena. Proto, "lidé bděte !" To není jen komunisty kdysi ukradené heslo (podobně kdysi Hitler ukradl svastiku), ale je to skutečnost, na kterou dosud málo lidí pamatuje, když jsou na ně líčeny pasti a pastičky.

      Vymazat
    7. Cože ??? Ne Ježíš ??? Ježíš je Spasitel !!! Byl k tomuto úkolu vyvolen už dávno , ještě před založením Země !!! Ježíš byl Kristem nazván ještě před tím , než přišel na Zemi v těle !!! Kristus znamená v překladu Pomazaný , Vyvolený !!!

      Vymazat
    8. No vidíte, a trollí se tu o Ježíši Kristu jak o posvícení. Ty žumpy, co ti trollové zde vyvrhují, to je bude tuze mrzet, až dojde na "lámání chleba". Víte, co Pá Ježíš o takových řekl ? Že až se budou na Posledním soudě k Němu hlásit (jak jinak než zase vypočítavě), odvětím jim - neznám vás - a odmítne je k sobě přijmout !

      Vymazat
  9. Milý Orgonete je celkem logické, ze Zahradnci Zeme nenechají tento blázinec bez dozoru nezústal by tu kámen na kameni......uzivej prázdniny naplno a vycisti si hlavu Petr

    OdpovědětVymazat
  10. ❦ 31. kapitola - Událost = Varování
    ❦ 32. kapitola - Příprava na rozdělení lidstva
    NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, BOŽÍ RODINY
    Nové zjevení - J. Kyslíková
    ❤ celá kniha ❤-32. KAPITOL – www.bozirodina.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pán Ježíš nás všechny vyzval, abychom se drželi Jeho učení tzv.evangelií, Bible a skutků Jeho apoštolů. Všechna ostatní učení vedou jinam, než k Němu. A On jasně prohlásil, že On je ta brána, že nikdo nevejde do Království Jeho Otce, nežli skrze Něho.
      Každý dostal dar svobodné vůle, a tak se rozhodne sám, kam směřuje - buď k věčnému životu, hojnosti a radosti, nebo věčnému zatracení a věčné bolesti.

      Vymazat
    2. aky jezis? aka biblia?
      Preco vsetci verite na tieto sracky od tych sarlatanov v tychto posranych nabozenstvach?
      boh nie je tam niekde hore a vonku mimo nas...Je tu medzi nami!!!
      Preco vsetky sochy a obrazky v kostoloch tak nestastne pozeraju niekde hore???
      Co uz tomuto svetu naozaj je.e? Ako moze byt hlavny symbol nabozenstva clovek trpiaci na krizi???Uz som to tu raz pisal, komu sa klaniate? Trpiacemu cloveku???
      Toto ma byt nabozenstvo co by malo ludi povzbudit? Ved oni vas len deptaju.....
      Nikdy som sa v nijakom kostole necitil dobre....
      Vsade tam panuje az nezdravy pocit pokory a ponizenia ludskej bytosti....
      Oni vas chcu drzat na uzde..............

      Vymazat
    3. Jasně a přitom uctívate jeho mrtvolu na kříži čímž se kříž stává symbolem destrukce.
      Jo buď hodný a nezlob a dostaneš odměnu a když budeš zlobit tak budeš potrestán...tak kde je ta svobodná vůle?? Přitom si lidi neuvědomují že skrze církev slouží vlastně ďáblu...zkuste si najít jak skulptura zvaná vzkříšení je ve vatikánu...jsou na ní nějaké zkroušené duše a když se podíváte na hlavu Ježíše z jiného úhlu tak uvidíte hlavu ještěra.

      Vymazat
    4. O Bilbi nikdy nemluvil ,on nic nenapsal ..., předávalo se jen ústně. Bible byla sepsaná až desítky let po jeho odchodu ...lidmi .Když mluvil o sobě , tak jen jako o Kristovi ..., Království Boží je ve vás , ..., tedy i v tobě a v každém, jen ho objevit !!

      Vymazat
    5. pozrite sa na toto... Nie je to nahodou znevažovanie ľudského utrpenia priamo vatikánom???
      Používajú pokrútený kríž s akoby spáleným ľudským telom hlavne na veľkých kesťanských akciách... to ozaj sú ľudia slepý???
      skúste si vyg..glit obrázky: twisted cross (t.j. pokrútený, alebo znehodnotený, zosmiešnený kríž)

      Vymazat
    6. Jezis na krizi je utrpenie a my sa divame stale na utrpenie , nechapem tento umysel divat sa na ukrizovanie a na trpiaceho Jezisa pride mi to morbidne . Preco sa Jezis s kriza nedal dole ale musia ho mat stale tam uvezneneho ? stale kazania o poslusnosti a byt ako otrok . Ja nemam proti Jezisovi nic ale on ukazoval ludom ze ich viera a sila je ukryta v nich. Vsetko je v nas len nasa mysel je uveznena. Stale vsade nasilie ,v kostole utrpenie na krizi ,vojny . Vo svete nenavist koli nabozenstvu . Tento svet je trochu mimo zdraveho rozumu , hlavne ze mame chlieb a hry.

      AsgarD

      Vymazat
    7. Máte pravdu, že Bůh je i mezi námi, poněvadž je VŠEMOHOUCÍ, VŠEVĚDOUCÍ a VŠEPROSTUPUJÍCÍ. Proto lze tvrdit, že je jak sám o sobě ve sv.Trojici jediný, tak přítomný ve všem Jeho Stvoření. Neboli je obsažen v nás, a my v Něm. To vás však nikoho neopravňuje Stvořitele tupit, hanit, posmívat se mu apod. Na každého ptáčka posměváčka jednou dojde, a jak říkal loupežník Sarkafarka z Dalskabátů hříšne vsi "...do smrti smrťoucí (z toho) veselej nebude...

      Vymazat
    8. Anonymní 13. července 2015 20:15_Neklaniame sa "mrtvému" mužovi, ale žijúcemu KRISTOVI ktorý vstal zmrtvých, lebo on žije a nieje mrtvy.Jeho kríž a utrpenie je obeta, ktorú pre nás vykonal a dlh tak splatil. Preto aj úcta ku krížu, lebo na ňom bolo uskutočnené naše vykúpenie.Je to ten nevinný baránok, ktorý na seba zobral naše previnenia.

      Vymazat
    9. Ja nehanim Jezisa ja hanim ludsku hlupost , nikto sa nevykupil a kriz pripomina utrpenie cloveka za svoju hlupost . Keby sa jednalo o vykupenie tak svet vypada inak a nebolo by vojen , hladu , utrpenia .Kamarati toto je peklo to si uvedomte a my sme v nom len babiky co ich niekto ovlada .

      AsgarD

      Vymazat
    10. Asgarde, jestli ti to stále nedoichází - NIKDO z lidí se sám nemůže a nedokáže vykoupit z dědičného hříchu a smrti. Aby tedy došlo k naší záchraně, musel Bůh sám sebe prostřednictvím Syna obětovat. Jiné cesty pro naši záchranu nebylo. Uvědom si, že záchrana přišla jako iniciativa od Boha, ne od lidí. Je to další, a mohu tvrdit, že pro nás klíčový, z velkých darů, které Bůh člověku dal, aby mohl zůstat s Ním. Pokud by o nás Bůh neměl zájem, žádný Ježíš by na Zem mezi nás NEPŘIŠEL !!!

      Vymazat
    11. Ano, jsme bábiky, které někdo ovládá. Ale dostals dar svobodné vůle, a pouze na tobě záleží, jak s ním naložíš. To Bůh za tebe neudělá. Máš svobodnou vůli, ty jsi zodpovědný za své myšlenky a činy. Pokud se ti zdá, že na úkoly před tebe kladené nestačíš, víš už kam se máš obrátit. Ale napřed musíš Boha do svého života přijmout, zapojit Ho, aby mohl působit a pomáhat ti. Jinak to nefunguje.

      Vymazat
    12. Anonym nehnevaj sa ale nesuhlasim s tebou , preco by Boh obetoval svojho syna koli ludskej nenazranosti a hluposti . Nas nik nevykupil sme po krk v sra...kach . Vsimaj si ako funguje tento svet a never vymyslom co nam tiskaju nabozenstva do hlav ,Biblia je tiez prepisana mnohokrat . Comu verit ??? Ja nemam nic proti Bohu ani Jezisovi ale treba mat trochu nadhlad . Nabozenstvo nesiri lasku ale nenavist a vojny . A pokial sa zabija v mene Boha a pachaju sa zlociny tak si nabozenstvo nemozem vazit .

      AsgarD

      Vymazat
    13. Ano, máte pravdu, když tvrdíte, že Pán Ježíš o žádné Bibli nemluvil. Ale naopak mluvil o prorocích a Učení Jeho Otce. A obojí je obsaženo v později vydané Bibli. Vždyť také ještě za života na Zemi prohlásil, že vše co má a zná, pochází od Jeho Otce - živého Boha. To jen tak na okraj, aby vám v tomto bylo jasno, a nemleli jste tu stále stejně hloupé bludy. Vždyť ani Bůh se nenechá donekonečna vysmívat a urážet od lidí, na které za to čekají časné (ještě za života) případně i věčné (po smrti) tresty. Vždy je však připraven a ochoten k odpuštění, pokud se mu omluvíte, učiníte pokání, a zjednáte ve svém životě ve vztahu k Bohu nápravu. Vím, o čem mluvím, poněvadž s tím mám zkušenosti jak osobní, tak zprostředkované. Dokud se nic neděje, je posměváčkům hej. Ale až ta hodina nečekaně udeří, to bude nářku a bědování. Ale nakonec - každý je strůjcem svého osudu...

      Vymazat
  11. Jsme Borgové...Budete asimilováni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ne náhodou společnosti jako DARPA, RAYTHEON, ACIO, INCUNABULA a další vyvíjejí technologie, které by umožnily spojení lidí a strojů - cyborgy.

      Vymazat
    2. Napadlo mě úplně to stejné. :))) Borgská kostka nad USA, to je mazec. :))

      Vymazat
    3. Tady vidíte, že tzv.sci-fi asi nebude jen nějaká bujná fantazie, ale že filmaři zřejmě použili úniky informací z Federální vlády USA, NASA, spolků UFO apod.

      Vymazat
  12. Tyto světla se objevují i u mně asi dva kilometry nad polem. Bydlím na kopci a vídám je skoro každý den. Videa jsem poslal i na exopolitika.cz a potvrdili my že je to nějaké ufo. Ovšem narazil jsem i na jinou verzi a to že je to holografická projekce ze satelitů a tyto světla se po chvíli mění na letadlo což jsem také pozoroval...nejprve se mohutně rozzáří jako nejjasnější hvězda na obloze a pak pohasnou a když odlétají tak blikají jako letadlo...nejspíš trénují na invazi a pak místo letadel z nich udělají nějaké vesmírné plavidlo a invaze a panika je tu:) Mám tu výsadu že zažívám synchronicitu a ta mně jíž odhalila spoustu věcí kterým bych jinak nevěřil nebo si jich možná ani nevšimnul. Ovšem další teorií je že jsou to padlý andělé viz

    https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2742129845&feature=iv&list=UUq42vlj1RNq7luX0aYjGPRw&src_vid=fR9Gvq7qXIc&v=onbeiPAW23c

    a pro představu že na to něco bude je tu holografická moderátorka CNN

    https://www.youtube.com/watch?v=F1pqEocCc5w

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, čemu se v médiích říká projekt BlueBeam (Modrý paprsek?), umí superprojektovat do hmoty i tzv.padlí andělé neboli démoni. Ne však všichni. Jsou to hierarchicky nejbližší (a tudíž nejvýše postavené a nejmocnější) satanovi podřízené duchovní ďabelské či démonské bytosti. TV seriál Hry o trůny vycházejí přímo z této ďábelské hierarchie, a přitom si většina lidí myslí, že sleduje pouze fantasy nebo sci-fi. A to jsou ty z mnohých pastí a pastiček, do kterých se nás satanáši snaží lapit, a odvést nás od Transformace neboli Probuzení !

      Vymazat
    2. Par ludi sa prebudza od roku 2012 a stale cakaju a cakaju a spinkaju . Mam podozrenie ze sa nik neprebudi len premarni svoj zivot cakanim na nic . Nik nikoho neprebudi kazdy sa prebudza sam . Raz sa cakatelia ocitnu a budu mat 70 rokov zivot za sebou a nic ,nikto nepride tak necakajte len vas oberaju o cas a zivot .Treba zacat od seba a necakat na zazraky a vymyslene New Age oblbovaky .

      AsgarD

      Vymazat
    3. Konečně ti došlo, že zde na Zemi existují dvě reality : ta skutečná, kterou zažíváš ty každý den na vlastní kůži, a pak ta druhá Matrix, umělá realita, denodenně nám podsouvaná na každém kroku, abychom jí věřili, ji přijali, a ji žili.

      Vymazat
    4. Mne to doslo uz davno a viem to od detstva ze na tomto svete nieco nehra . Ono ako sa zda tak malo ludom to dochadza . Umela realita je na kazdom kroku a len tazko sa dostat von , ale obcas staci vypnut mysel a len pozorovat ,aj ked stale sa nam budu myslienky vtierat a otravovat .

      AsgarD

      Vymazat
  13. Jedná sa o HOAX . Tieto videá robí jeden chlapík ako na bežiacom páse. Ešte taká maličkosť , podľa videí a správ o ufo najviac pochádza od Američanov trochu mi to príde divné. Skúste si prečítať niečo aj v inom jazyku a neskočte hneď na senzáciu. V tomto matrixe je všetko podvod a pravda sa ťažko hľadá. Bol by som aj ja veľmi rád keby niekto v dobrom došiel na Zem a narobil poriadok , stále si pripomíname výročia konca vojny a stále sa bojuje zotročuje a drancuje príroda. Heslá ako bojovníci za mier sú choré a protirečivé ako sa dá bojovať a chcieť mier. Neverte všetkým nezmyslom oni nás držia v chaose a klamstve .
    Želám Vám krásne prázdniny.
    AsgarD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 8:14
      "...podľa videí a správ o ufo najviac pochádza od Američanov trochu mi to príde divné..."
      Máte pravdu. Ale když připustíme, že Američané si vykoupili všechny geniální vědce ze všech končin Země, lecos dává smysl. Nejen mimozemšťané, ale především utajovaná supertajná technologie např. z area 51 může být to, co na nebi američané tak často pozorují. A že je Emerika celosvětovým četníkem, jistě se panstvo občas zaletí rádo podívat i jinam.

      dan.

      Vymazat
    2. No možná je to Hoax ale to co vidím a natáčím rozhodně hoax není a je to uplně to samé jako v tom videu z článku...sám bych rád věděl o co jde ale myslím si že jsem už dost blízko nicméně těžko bude více videí od Čechů než od američanů vzhledem k počtu obyvatel nehledě na to že spousta videí nespatřila světlo světa protože nikdo nechce být označen za blázna což se děje i lidem kteří mají svoje vlastní videa.

      Na tomto videu je lépe vidět jak to vypadá když začne blikat jako letadlo a odlétá a nejvtipnější je že se to samé odehrává nedaleko Prahy:)

      https://www.youtube.com/watch?v=RDJVXLF1L6s

      Vymazat
    3. https://www.youtube.com/watch?v=RDJVXLF1L6s

      Vymazat
    4. uplne suhlasim ze americania po 2 svetovej vojne aj potom stiahli vela vedcov k sebe , aj suhlasim ze na oblohe obcas nieco zahliadnut ,len vsetko sa hrnie z USA vo velkom mnozstve a ludia koli hluposti a senzacii urobia vsetko .Ja sa len snazim poukazat ze ta kocka je mozno hologram alebo total nezmysel aby ludia hmed vsetkemu nenaleteli .

      Nikomu nevyvraciam jeho pravdu ani nazor a ani netvrdim ze tvoje videa su nejake bludy .
      Vela zdaru priatelia .

      AsgarD

      Vymazat
    5. AsgarDe, vidíte to velmi střízlivě a správně ! Bohužel, orientovat se v Matrixu není dáno všem. A ti, co se v něm vyznají, nebo prohlédají jeho "false flagy", se stávají honěnou zvěří, nežádoucími elementy tohoto zvráceného systému. Držte se Pravdy, ta vás osvobodí, a nebudete mít ze Zlého strach, kterým ovládá lidi jako loutky.

      Vymazat
    6. Vo svete klamu sa tazko orientuje , pravdu zahalia klamstvom a bezanie za nejakou senzaciou nema zmysel.Videa na youtube a vsetky info pustaju oni a od vsetkeho maju kluc . Povedia nam co si mame mysliet a my si to myslime tomu sa hovori zivot v informacnej bubline. Obcas nam nieco hodia ako kosti psom a tesime sa ,ale ten kto pravdu odhali je okamzite pod dozorom . Preto sa snazim mat svoj postoj k zivotu , a nie nutenu modu a medialne hovadiny , new age hluposti. Hlavne je nenechat si ukradnut mysel co je velmi tazke . Posluchaj ,pracuj ,zabavaj sa a skap je ich heslo . Clovek si to uvedomuje az ked je neskoro ako funguje tento Matrix. Celu svoju energiu a cas davame strojom do tovarni , zivot vymiename za peniaze . Uz davno stroje neobsluhuju ludi ale ludia sa stali otrokmi strojov . Strach sa nam zaockoval od detstva do tela ak sa ho zbavime mozno zacneme zit v zdravi .

      AsgarD

      PS : Dakujem Anonym Za Povzbudenie ,vela Zdaru .

      Vymazat
  14. Dejte si do googlu Jade helm Yellowston.
    Proč je Jade helm zaměřen na časti země, kde by byla nejmenší üčinnost v případě erupce Yellowstonu?
    Nebo jaká je souvislost Jade helm a Yellowston?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žádná, ...

      Vymazat
    2. Však ono se to zase ukáže. Vždyť už víme, že temnáři dělají jednu chybu za druhou. Dokonce stále hloupější a hloupější chyby, jako nějací amatéři. A začínají usvědčovat sebe sami proti sobě před celým světem. Svět je nyní tribunál a žalobce, a temnáři jsou souzenými a budoucími odsouzenými netvory.

      Vymazat
  15. malé koule jsou často kosmosféry , občas američanům sundali na orbitě raketoplán , video z iss mám na fcb ,jak je proděravěný raketoplán, hjústne máme problém,))). dále ještě nyní žijí bílí lidé evropského charakteru na japonských ostrovech , jsou tam jako prapůvodní obyvatelé , tedy žili tam ještě před asiaty.určitě je těch info o dalších pozůstatcích bílích obyvatel na planetě více, jo , vím ještě o amerických bílích předcích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zasažený raketoplán jsem také viděl na videu. Rozstřílený jak řešeto, a chyběly mu celé části. Ty zásahy s dírami se však kupodivu velmi podobaly zásahům na kosmické lodi, kterou našla jedna mise Apollo na Měsíci havarovanou (sestřelenou?) na okraji jednoho kráteru. Byla 3,5 km dlouhá, a měla 500 m v průměru. Nalezena byla i posádka, avšak jejich těla násilně zohavena. Uchovalo se však jedno neporušené tělo astronautky či pilotky v jakémsi zakonzervovaném stavu. Jakoby mělo dojít někdy v budoucnu k jejímu nalezení. Měla mírně mongoloidní vzezření, oranžovou až načervenalou kůži, a pupík - tedy, že se narodila stejně jako pozemští lidé ! Je proto možné, že se američané i rusové mohli na svých měsíčních misích zmocnit neznámých technologií, a pomocí reverzního inženýrství je použít pro svoje vojenské účely.

      Vymazat
    2. máte link prosím? diky

      Vymazat
  16. To hraneté těleso na fotkách je vogonská loď stavební flotily :D ... viz stopařův průvodce po galaxii, příště by ten pán, co to vymyslel, měl dat větší práci s hledáním fotodokunentace než pár screenů z profláknutého filmu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aspon niekto sa nasiel ze v tom vidi podvodne video

      AsgarD

      Vymazat
    2. No, pravdu máte, že kolem našeho Slunce už řadu (nejméně 3-5) let panuje čilý stavební ruch. Tedy v tom smyslu, že se tam budují rozsáhlé komplexy z dovážených jader a modulů. A výsledné složitě strukturované objekty dosahují velikosti až planet jako je Země a větší.

      Vymazat
  17. Že by příprava v rámci projektu - Blue Beam Project - viz:http://gerhardschneider.at/2015/07/01/blue-beam-project-das-groste-tauschungsmanover-der-nwo/
    S pozdravem A

    OdpovědětVymazat
  18. Hlavně ze uz nemluvite o bohovi a kristovi, protoze zijem uplne v jiny dobe, uceni co chtel predat, predal tam kde chtel a tehdy fungovalo, ale kdyby chtel rict neco i nam, tak by si nasel lepsi zpusob, nez pochopeni a polemizaci o navic spatne prepsanejch textech z bible.
    .. Jednou rekl jeden chytrej pan, buh je vsude, buh je vsechno, buh citi, buh je nekonecnej, buh si ty a taky kazdy z nas, ale prvni musis pochopit jadro sama sebe. Budha
    PS: Vzdycky sebou musite mit rucnik :xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ručníky s sebou vždy nosí ti, co nosí pejzy, a jsou to ti, o nichž nesmíme mluvit. Nosil je i Dostál, a nyní ho nosí i býv.herec Bartoška.

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 14. července 2015 23:00
      A to je chyba, že se málo mluví nebo téměř nemluví o poslání a učení Pána Ježíše.
      To není záležitost jen pro jeho dobu nebo středověku. Platí to stále pro každou dobu, co budou tělesní lidé existovat na Zemi. Mění se jen lidé, prostředí a prostředky. Vše ostatní, co není ve hmotě, platí dál, bez ohledu na to, zda se nám to líbí, či nelíbí. My to můžeme jen přijmout nebo odmítnout. Jinou volbu zde na Zemi nemáme. Rozhodujeme se tudíž pro to, zda budeme stát na straně zla nebo dobra - ničit nebo budovat ? Každý se tak rozhoduje podle daru svobodné vůle. Neboť bylo také řečeno, že co vchází do tebe, tě nemůže pošpinit jako to, co z tebe vychází. A v tom spočívá základ svobodné vůle !

      Vymazat
  19. Zuza nerob paniku - hláška zo seriálu Panelák
    alebo Zuza rob paniku?
    1. to si fakt namýšľame, že až by sem prišli nejaký mimáci že s nimi dokážeme bojovať? to si fakt po vygumovaní akčnými filmami toto namýšľame?
    2. stále samá americká armáda, vyzerá že mimáci si na nich nejako zasadli, čo ostatné veľké krajiny, Rusko, Čína, ich by sa to netýkalo?
    3. o lovakistan ani pes nezakopne, nieto ešte mimáci, Zuza nerob paniku, tu bude pohoda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuza robi paniku na parniku s niekolkimi sačikmi perniku

      Vymazat
  20. Dobrý den , kdo to zná , mohlo by ho to zajímat Objekt X - Nibiru
    http://www.esoterikweb.cz/clanky-nahled.php?id=3493

    Matess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho cvicení se učastní i čeští vojaci..proč?

      Vymazat
    2. Protože jsme věrní lokaji NATO, proto ! A bez lokajů se páni, jak nám historie ukazuje, nikdy neobejdou. Vždyť to znáte z Havlíčkova (K.H.Borovský) příkladu Vaška : pán si sklouzl, a Vašek si za něj nohu zlámal :-)

      Vymazat
  21. Nebo nám spíše padá na hlavu naše vlastní smetí, které jsme do vesmíru vypustili dovezli a mysleli, že už se vlastně nikdy nemůže vrátit, protože v vesmír je pro nás nekonečný likvidátor odpadu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.