17. srpna 2015

Obama hrozí: Pokud bude Trump zavražděn, Hillary Clintonová bude zatčena

Sorry, ale stále nemám vůbec čas na blog... aspoň jeden malý zábavný příspěvek z letního dětského tábora, když mi vyšla chvilka  (:-))) ...
Zdraví Orgonet


Obama hrozí: Pokud bude Trump zavražděn nebo nějak poškozen, zatknu Hillary Clintonovou
August 16, 2015
Obama Orders Hillary Clinton Arrest If Trump Assassinated
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Zajímavá zpráva obsažená v denním komuniké mezi Ambasádou Ruské federace ve Washingtonu, D.C. http://www.russianembassy.org/ , a ruským Ministerstvem zahraničních věcí http://archive.mid.ru/brp_4.nsf/main_eng konstatuje, že president Obama vydal „jasnou hrozbu“ „politické mašině“ Clintonových, že pokud bude newyorský miliardář Donald Trump zavražděn, nebo jakýmkoli způsobem poškozen, dá okamžitě zatknout Hillary Clintonovou.

Podle této zprávy předal tuto hrozbu president Obama bývalému presidentu Clitonovi osobně ve čtvrtek 14. srpna, kdy povolal bývalého amerického vůdce k setkání v golfovém klubu Farm Neck v Oak Bluff, Massachusetts. 

Zpráva uvádí, že americká propagandistické média představila tuto náhlou schůzku mezi Obamou a Clintonet jako „překvapivé setkání“ http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/251187-obama-bumps-into-bill-clinton-on-golf-course , ale jak dodávají analytikové ruské výzvědné služby, toto označení je „absurdní“, jelikož Secret Service (Tajná služba), která oba dva ochraňuje, zná každou vteřinu každého dne jejich přesné umístění, takže překvapující setkání je nemožné. 




Zpráva říká, že obavy prezidenta Obamy, že Clintonové by mohli plánovat zabití Trumpa, vyvolává více než 90 podezřelých úmrtí jejich politických nepřátel, která jsou s nimi spjata v posledních 30 letech http://www.freewebs.com/jeffhead/liberty/liberty/bdycount.txt , a nové volební průzkumy, které ukazují, že pokud by tento newyorský miliardář pokračoval ve své kampani ve snaze stát se příštím americkým presidentem, velmi pravděpodobně by porazil Hillary http://downtrend.com/videos/trump-ann-coulter-immigration-hillary-clinton .

Nejvýznamnější z podezřelých smrtí spjatých s Clintonovci, které tak rozzlobily prezidenta Obamu, je vražda prezidenta Johna F. Kennedyho Jr. 16. července 1999 http://www.barrychamish.com/Newsletters_2013/kennedy.html . Ten v tu dobu plánoval ucházet se o křeslo v newyorském státním senátu http://theconspiracyzone.podcastpeople.com/posts/28152 , které nakonec vyhrála Hillary proto, že neměla jinou zákonnou opozici.

Jak vysvětluje zpráva, prezident Obama má „podrobné znalosti“ o vraždě Johna Kennedyho rodinou Clintonových díky Caroline Kennedyové – Schlossbergové (sestra Johna Kennedyho Jr. a současná velvyslankyně Obamy v Japonsku), která se účastnila slyšení u Nejvyššího soudu USA http://www.washingtonpost.com/archive/politics/2000/12/02/us-high-court-hears-bush-appeal/2602798f-c03a-4caf-828e-785e40525750/ , který nezákonně „dal“ prezidentskou volbu r. 2000 George W. Bushovi, a byla svědkem, jak se tehdejší prezident Bill Clinton a jeho žena Hillary předtím tajně setkali s představiteli justice. (V v článku z r. 2000 jsme informovali o slibu Al Gora Carolině Kennedyové, že pokud se stane prezidentem, znovu otevře vyšetřování vraždy jejího bratra i jejiho otce.)



Znepokojení prezidenta Obamy ohledně možných plánů Clintonových na zavraždění Trumpa vyvolává dle zprávy rovněž narůstající spojení Hillary Clintonové s vlastníkem zpravodajství Fox News Rupertem Murdochem https://en.wikipedia.org/wiki/Rupert_Murdoch , jehož společnosti jsou nyní 9. největším dárcem peněz pro presidentskou kampaň Hillary http://investmentwatchblog.com/huge-breaking-scandal-fox-news-is-hillary-clintons-9th-largest-donor/



Fox News se nedaří dle průzkumů snahy sesadit Trumpa z vedoucí pozice http://www.wnd.com/2015/08/candidates-try-to-trump-the-donald/ , a zpráva varuje, že jediným způsobem k jeho zastavení by mohlo být jeho zavraždění rodinou Clintonů.

Pokud jde o důvod pro zatčení Hillary Clintonové, v případě, že Trump bude poškozen, zpráva vysvětluje, že jde o její osobní emailové servery, které nezákonně užívala, když byla státní tajemnicí, a které jsou nyní ve vlastnictví Federální vyšetřovací služby FBI http://www.dailymail.co.uk/news/article-3198323/Hillary-s-emails-backed-server-exist-FBI-works-figure-data-scrubbed.html .

Ruští analytikové kyberbezpečnosti ke zprávě dodávají, že tajné servery Hillary jí byly poskytnuty společností Platte River Neteworks http://platteriver.com/ , jejíž viceprezident David DeCamillis http://platteriver.com/post/team/david-decamillis/ byl zločinně napojen http://www.dailymail.co.uk/news/article-3198509/Top-executive-Hillary-s-server-company-sued-fraud-receiving-proceeds-500m-Ponzi-scheme-run-Backstreet-Boys-impresario.html na rozsáhlé impérium Ponziova schématu, které provozoval Lou Perlman https://en.wikipedia.org/wiki/Lou_Pearlman , který si v současné době odpykává ve vězení 25letý trest za krádež více než 300 miliónů dolarů.

Analytikové rovněž praví, že Hillary Clintonová o Platte River Networks bohužel nevěděla, že tato společnost je v partnerství s americkým spojovým gigiantem AT&T http://platteriver.com/post/platte-river-networks-wins-channel-partners-360-national-award/ , a jak na základě Snowdenových dokumentů dnes odhalily New York Times http://www.nytimes.com/2015/08/16/us/politics/att-helped-nsa-spy-on-an-array-of-internet-traffic.html?_r=0 , byla i v tajném partnerství se Státní bezpečnostní službou (NSA) a poskytovala jim miliardy emailů ze všech svých serverů.

Zpráva uvádí, že vzhledem k partnerrství obou společností jsou nyní veškeré emaily poslané a přijaté Hillary Clintonovou ve vlastnictví NSA.

Důležité je dle zprávy to, že dle amerických zákonů jsou „veškeré a všechny“ dopisy, emaily, deníky atd. psané Hillary Clintonovou ve funkci státního tajemníka tajné, jak opožděně zjistil začátkem tohoto roku i bývalý americký armádní generál David Petraeus https://en.wikipedia.org/wiki/David_Petraeus , který byl usvědčen z toho, že dovolil své milence píšící jeho životopis, aby četla jeho soukromé deníky https://en.wikipedia.org/wiki/David_Petraeus#Criminal_Charges .

Že únik emailů může být Obamovi záminkou i pro zatčení Hillary Clintonové, dokazuje současný případ vysoce vyznamenaného hrdiny - majora americké maríny Jasona Brezlera http://www.thedailybeast.com/articles/2015/08/14/hero-marine-nailed-for-sending-classified-report-from-personal-email.html , který v zoufalé snaze zachránit životy svých mužů nedopatřením odeslal tajný email pomocí soukromého serveru, podobně jako Hillary, a nyní mu za to hrozí desítky let vězení, ačkoli se provinil nesrovnatelně méně.
(Pozn. Orgonet: Brezler poslal 1 email s obsahem podléhajícím utajení, Hillary jich poslala ejmíň 60, viz http://www.prisonplanet.com/number-of-hillary-clintons-emails-flagged-for-classified-data-grows-to-60-as-review-continues.html )



Hillary Clintonová se stále chová, jako by stála nad výše uvedeným zákonem, a dokonce tvrdí, že má ráda Snapchat, protože „tyto emaily samy od sebe zmizí“ https://www.youtube.com/watch?v=l_cC0mAsPKQ , i když jeden z jejích vlastních vydaných emailů dokazuje, že četla knihu o tom, jak je mazat http://www.zerohedge.com/news/2015-08-13/released-hillary-clinton-emails-reveal-she-was-reading-book-how-delete-emails...


Zpráva uzavírá tím, že pokud bude Hillary ignorovat hrozbu prezidenta Obamy, činí tak ke své vlastní újmě… zejména když Tajná služba přikázala okamžitě najmout 1 100 agentů navíc http://www.reuters.com/article/2015/08/14/us-usa-secretservice-idUSKCN0QJ2BT20150814 , aby chránili nejen Trumpa, ale každou další „politickou překážku“, která by se mohla dostat Hillary do cesty.





August 16, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


9 komentářů:

  1. Clinton dokazuje, že zombie predsa len žijú....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejenom Clinton. Americkou vládu představuje celá plejáda zombíků a zombic, deviantů a deviantnic. A pak že zákony platěj pro všechny stejně.

      Vymazat
  2. No problem je v tom ze Trump je jen systemova loutka ktera ma rozdrobit hlasy nespokojenejch americanu a odebrat je skutecnymu kandidatovy ktery by neco zmenil,Randu Paulovi takze cely todle divadlo smrdi praci systemovejch spindoktoru ktera ma jenom pojistit ze Tump splni svuj ucel a a Hitlari bude dosazena coby nova prevodova paka po zajmy kabaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Převodovou páku už překonali instalací automatických převodovek již bez vlivu veřejnosti potažmo voličů.

      Vymazat
  3. Nepřekvapuje. Výhružky mezi americkou elitou ( jen část větší odnože "velikého"rodokmenu sahající hodně hluboko do starověku) jsou pravděpodobně jejich denodenním chlebem i mlékem. Jinak ani nelze. Nyní jde o velké majetky a peníze.O světovládu ! Vždyť jim přímo či nepřímo patří celý svět ! Ale kdo nevěří, že všichni si jsou ve skutečnosti jedna uhádaná rodina, jedna krev, nechť se podívá do tváří např. Clinton, princové Waleští, Bushové, Kenedyové. Ty jejich úsměvy ! Lidičky, otevřete oči !
    Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejméně 10 různých frakcí aspirujících na světovládu spolu naoko spolupracují, ale ve skutečnosti kujou mezi sebou na sebe pikle, díky čemuž temnářstvu jako celku praská temnota ve švech, a jejich špinavosti proti nám lezou na denní světlo, díky čemuž už víme, proti komu a proč se bránit !

      Vymazat
  4. Ať už se ti američtí nabubřelí blbečci vymlátí navzájem a všem se nám uleví.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuleví. Oni chtějí napřed vymlátit 90% světové populace, a pak se uvidí...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.