19. září 2015

Protesty uprchlíků jsou provokovány koordinátory v červeném

Díky čtenáři za odkaz, výborný postřeh!


Červené Karkulky
http://leva-net.webnode.cz/news/cervene-karkulky/
17.09.2015 09:12
ТаuRus |


Dnes celý den psali o nepokojích na Maďarsko - Srbské hranici. Nakonec, imigranti tu zeď prorazili.
Podíval jsem se na fotografie a shlédnul pár videi. V první řadě mě zajímalo, jestli ty nepokoje jsou spontánní nebo je někdo organizuje.

Z 99% je to organizovaný protest.

Navedla mě k tomuto zjištění tato fotografie.

http://cdn1.img.cz.sputniknews.com/images/115/57/1155794.jpg


Vidíte chlapy v červených kšiltovkách? To jsou koordinátoři protestu, kteří vykřikují hesla a pokyny davu, roztleskávači.



Zde na videu, vidíte chlapa s červeným ručníkem na ruce - také koordinátor-velitel.


https://www.youtube.com/watch?t=24&v=uqWjecx6kv0



Na této fotografii už je protest na Ukrajině. Opět vidíme stejné karkulky-koordinátory.
http://img.ihned.cz/attachment.php/300/51689300/hGHnu


MKiv42BPoAE06RsNkxqFcbSWJTt/KIE13_UKRAINE-EU-_1124_11.jpg

Opět Kyjev - bez komentáře.



Jak oni mají rádi červenou barvu...

Potvrzuje se to, před čím nás varovala ruská média - v potoku utečenců jsou vyškolení organizátoři protestů. Špičky z EU to vědí. Merkelová též. Na Orbana udělala podraz.A na Srby též. Věděla, že to takhle dopadne. Jinak ani nemohlo...


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/news/cervene-karkulky/

21 komentářů:

  1. Tu stenu treba postaviť z betonu... nie taký plech....Do jedla by som namiešala trošku pacifistického korenia. JJ, jurasic park...

    OdpovědětVymazat
  2. Copak se nám děje ve SPOKOJENÝCH STÁTECH?? fooj fooj http://www.czechfreepress.cz/amerika/yellowstone-bod-nenavratnosti-jiz-prekrocen-vedci-utikaji-z-usa.html?hitcount=0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, bizony majú viac rozumu, utiekli už dávnejšie... Be

      Vymazat
  3. Policajti, či vojaci, stoja a pozerajú ako emigranti demolujú plot ? Dokonca majú ruky vo vreckách ! To pózujú pre "náhodného" fotografa ? A fakt ten plot rozobrali ?
    BE

    OdpovědětVymazat
  4. V neděli od 19:00 se koná celosvětová meditace za uzdravení Evropy: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/celosvetova-meditacia-za-uzdravenie-europy-20-9-2015-19-00 Případně lze i zveřejnit jako samostatný článek, díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Aha ! Tak tomu říkám zajímavá debata ! Je protest "freedom, Merkel ,asyl " spontánní, nebo ne ? A já říkám, že čtenář co příspěvek poslal, má pravdu ! Protest není spontání a červené čepičky jsou opravdu pěkně rozmístěné v davech, cca na každých 50 metrů připadne jeden křikloun s anglickými slůvky:"Freedom, Germanie, Merkel "atd.Např, v Německu byli němci v názorech též jednotní. Ale jednohlasně vypískat Mršku Andělu se jim nedařilo. Můžete si poslechnout přirozené reakce davů bez "navigátorů" s červenými čepičkami. :- ))
    Zde: https://www.facebook.com/wirhassendiebild/videos/303257539856749/

    Nu, Pán nás ochraňuj až do posledních dnů tohoto temného věku ! Vždyť naše je království nebeské ! Je v nás, čeká jen na svůj Velký den .Kdo nepochopil, tomu vysvětlím. Království nebeské je moudrost, umírněnost, snášenlivost a vytrvalost. A z této naší moudrosti povstane Nová Země, Nový věk. A proto..tolik nenávisti proti Evropanům. Bůh je velký ! Přeji klidný a pěkný víkend všem Orgoneťáčkům, zvláštní pozdravení "panu Orgonetu" za tu velkou práci kolem blogu.

    dan.


    dan.


    OdpovědětVymazat
  6. Orgo, mám obavy o Tvůj blogspot, aby náhodu také na Tebe nebyl udělen nátlak o zrušení.... Už se to děje mnoho super bloggerů, co se pustili do boje za svobodu a ukazuji jinou pravdu, než nám kydaji do hlav média.
    Můj web je také sledován a co mohu je ho zrušit, tím pádem je po mé práci , ale život je důležitější...Tak si říkám, že mé Duši podriznout krk nedokáží .Ta je věčná !
    Takže jedu dál ...
    Jsme malá země , zato silná DUCHEM! Jsme srdcem Evropy a pokud bude být toto srdce, Evropu ubranime. Mnoho zdaru Češi a Slováci!!! Jsme Jedno , jsme láska !

    ORGO jsi super!

    I;-)



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud skončím, tak jedině ze svých vlastních vnitřních důvodů a nikoli nátlakem zvenčí. (:-))) I když, letos o prázdninách mi vsadili pomocí jednoho ostře sledovaného zahraničního blogu nepolapitelný virus a oddělali ssd - naštěstí k velké škodě nedošlo, pouze pár dní mimo provoz během opravy (za dva a půl litru) Takže, můžou mi fyzicky zabránit, to ano.
      Pozoruju taky totéž, co pozoruje onen výše zmíněný ostře sledovaný zahraniční blog, že udělátka na sčítání návštěvnosti ukazují minimální návštěvy, ale není to pravda, bloggerovské sčítání čtenosti článků ukazuje stejně jako vždy. Zdravím tímto své nejvěrnější návštěvníky-čmuchaly z anonymních adres Europe a Anonymous Proxy v Guinejském zálivu (:-))), kteří mě častují návštěvami tak desetkrát denně. (

      Vymazat
    2. Orgo, mě se to s webem také stalo a náhodou hned , když jsem veřejně i medialne šla s moji praci ven a hned ten večer vše zavřené a bacil! A upozornění, že mě zruší...
      A přesně jak pises kdo a odkud sledují , to se člověk nestačí divit!
      I;-)

      Vymazat
    3. yeap vydrzet, kdyby nas uz v cesku zacali sbirat ,tak se presunout do ciziny a pokracovat v osvete lidi v cesku. snad se podari probudit co nejvic naroda. aztec rekl ze ve veku sesteho slunce bude obeveno vse co bylo pohrbeno,pravda se stane zdrojem zivota a synove sesteho slunce budou cestovat hvezdami...

      Vymazat
  7. Při rozpravě o této "uprchlické krize" nás napadla zajímavá myšlenka - co když je to akt, jak zavést čipování? To víte, všude uprchlíci, nikdo neví kdo kde je, tak v "ZÁJMU BEZPEČNOSTI" všem mrskneme čip pod kůži...

    Světu chybí Láska, proto se řítí do ho***. Šiřte Lásku a Pravdu neovce!!! ♥ http://albafos.wbs.cz ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci absolutně vůbec narušit tvojí životní cestu, tvoje názory apod. Ale když čtu tvůj příspěvek, nějak mi to bije do očí, že to moc hrotíš a ta část, který se říká- ego, mysl, iluze nebo jak to je, tak se zbytečně strachuje. Možná, že když si v tom, tak to vidíš jinak, než já. Ale opravdu zbytečné mít myšlenky typu: Svět jde do *** Ať žije láska. Přijde mi to takový moc bojovný nebo fanatický. Chápu, že možná seš bojovník za dobrou věc, ale cítím v tom prostě ten strach ze zla- viz ty čipy. Ať každý si dělá co chce, kdo chce ať bojuje, ale myslím, že pokora a klid je vyšší pochopení a lepší cesta, než bojovat proti zlu a myslet si, že jedině láska a pravda je dobrá. Ani nevím proč to píšu. Měl jsem nutkáni. Mír s tebou. Hodně štěstí.

      Vymazat
    2. Nezapomínejte, že globalistům je každá špína dobrá. Třeba i řízená imigrace jako důvod pro čipování obyvatel Evropy. Uvidíte sami, že čipování začne v EU a USA současně. Protože jsou tam k tomu nejvhodnější podmínky, a lidé jsou tu nejvíc zovčanštělí !

      Vymazat
  8. Někteří politici začínají mluvit pravdu - dnes potrápil Moravce pan Ransdorf, když řekl věci, které TV určitě vysílat nechtěla:
    http://krucifix.mablog.eu/ransdorf-se-nebal-rict-u-moravce-pravdu/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je dobré dík. Nechápu, jak je to může bavit pořád lhát a dělat ty špinavé věci. Asi prostě mají velké ego, potlačenou duši a neuvědomují si co dělají a že tím škodí druhým i sami sobě. Když pak někdo takhle řekne pravdu, vždy je to trefa do černého.

      Vymazat
    2. Také jsem tleskala u televize .Super a jen tak dál!... a chapu, že někteří politici jsou ovce, zadarmo to nedělají, iluminati a spol...jsou v té tlupě.

      Vymazat
    3. Jak se říká, za peníze v Praze dům. A pište si, že mnoho z těch českých servilních lokajů má americkou hypotéku ! Tak co by neplkali podle scénáře, co jim jejich panstvo ze zámoří podstrčí.

      Vymazat
    4. Když začneš s medvědem tancovati, musíš až do samého konce.

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=redMf0JjlH4

    OdpovědětVymazat
  10. Ale no tak nenechte se strašit.Vaše Zuzka Roitrová:https://www.youtube.com/watch?v=XA3E_U7MxgI

    OdpovědětVymazat
  11. Srdečne zdravím :o)
    ... alebo: "Kto chce s vlkmi byť, musí s nimi vyť !" ... Orgoneťáčikovia sa im neprispôsobia a nenechajú si zaviesť čipy :o) Vytvoríme tajnú komunitu niekde v horách - lokalitu tu neuvediem, aby nás nenašli - a budeme si tam žiť slobodne podľa svojho vedomia a svedomia, ale hlavne z lásky otvoreného srdca... Niečo podobné ako v 60-rokoch vytvorili Deti kvetov vo Woodstocku, alebo na ostrove Ibiza (dodnes tam žijú a pokračujú v tých tradíciách potomkovia Detí kvetov...)... alebo ako tu na SK, v Zaježovej... :o)
    Všetkých vás s láskou objímam. :o)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.