9. září 2015

Záhadný mikrovlnný puls vysvětlen: experimenty s HAARPem


Nový Zéland byl zasažen rozsáhlým mikrovlnným pulsem, následuje roj zemětřesení
Zdroj: http://dutchsinse.com/9082015-new-zealand-hit-by-large-microwave-pulse-then-an-earthquake-swarm-strikes/
Dutchsinse
8. 9. 2015
Překlad: Orgonet


1. září 2015 se na mikrovlnném kompozitním zobrazení srážkovatelné vlhkosti nad oceány MIMIC-TPW  zobrazila obrovská mikrovlnná pulsní anomálie. (Pozn. MIMIC je morfovaný kompozitní program využívající mikrovlnná měření, které přijímá od mikrovlnných senzorů SSMI a AMSR-E ze satelitů.)

Puls prošel nad celou planetou, a byl přijat v podobě spirály jakoby nálevkou v konkrétním bodě v blízkosti Nového Zélandu.



Po této události jsem o tom udělal video a řekl svým čtenářům, že mohou pravděpodobně očekávat zemětřesení, které udeří v tomto bodě pulsu v blízkosti Nového Zélandu.



Od doby mého varování byl Nový Zéland zasažen dvěma následnými zemětřeseními o síle 6+ severně od hlavního ostrova.



Tato seismická aktivita přišla po týdnech (měsících), kdy v této oblasti nebyly pozorovány žádné seismické projevy.

Ukazuje se, že tyto dva jevy mají/měly souvislost.

Tato zemětřesení vznikají z důvodu konverze mikrovln na VLF (very low frekvency, velmi nízká frekvence) procesem zvaným „efficiency scalling“, k němuž dochází na sdružených geomagnetických bodech asociovaných s HF (vysokou frekvencí) a mikrovlnnými pulsy. https://www.facebook.com/DutchsinseOfficial/posts/994140170638407

Vysokofrekvenční pulsy se přirozeně modulují na VLF, když procházejí z bodu A do bodu B, pokud jsou nasměrovány do atmosféry jako prostředek vyslání signálu do konjugovaného (sdruženého) magnetického bodu na protější polokouli. Je známo, že Nový Zéland je magnetickým sdruženým bodem pro HAARP v Gakoně na Aljašce!

........................................

Podrobněji o experimentu předávání signálu mezi magnetickými body (https://www.facebook.com/DutchsinseOfficial/posts/994140170638407)
 Americká Univerzita Stanford, která má výzkumný program experimentů s HAARPem, http://vlf.stanford.edu/research/experiments-haarp-ionospheric-heater,  instalovala anténní přijímač ve formě bóje v oceánu při pobřeží Nového Zélandu, a pak použila HAARP k předání signálu ve směru magnetických linií horní magnetosféry. Viz http://nova.stanford.edu/~vlf/buoy/location.html
Signál z HAARPu šel nahoru do magnetosféry, pak zase dolů na Nový Zéland (bod magneticky sdružený s magnetickým bodem HAARPu na Aljašce.
Kdyby u pobřeží Nového Zélandu postavili velký vysílací anténní systém jako je HAARP, pak by mohl být signál posílán i opačným směrem – funguje to oběma směry. Obě místa jsou spojena magnetismem planety.
Když byl z HAARPu vyslán vysokofrekvenční puls do magnetosféry, byl cestou nahoru mezi magnetickými siločárami Země přirozeně modulován na velmi nízkou frekvenci, a při sestupu byl zase přirozeně modulován zpět na HF, a takto byl zachycen plovoucí anténou u Nového Zélandu. Pak se signál odrazil zpět na Aljašku, a prošel stejným procesem konverze HF na VLF a VLV na HF.
Podobná rezonance může podle zkoumání stanfordské univerzity trvat i několik dní. HAARP a jemu podobná zařízení mohou tedy takto „brnkat“ na „struny“ magnetických linií, což se projeví na opačné polokouli v bodě magneticky konjugovaném s místem „brnkání“.
......................................

Také 3. září 2015 jsme viděli podobný energetický puls nad Pacifikem, který mířil do konkrétního bodu při pobřeží Nového Zélandu, pak se odrazil zpět nad Asii a nabyl na síle nad Atlantikem, když se vracel zpět do místa svého původu v Pacifiku.

Podobný odraz trvá několik hodin až jeden den.

Zjevně zde můžeme pozorovat konverzi HF na VLF… protože HF se konvertuje napříč pásmy. Zajímalo by mě, zda to vytváří další signál jako vedlejší produkt konverze v horní atmosféře, kde se toto na zobrazení MIMIC zobrazuje jako „srážky“. Velmi dobře by to mohl být nějaký typ plasmy neviditelný pro lidské oko, forma elektronové kaskády, když se HF puls konvertuje v ionosféře /magnetosféře… konverze by se jistě projevila ve vlnové formě, pokud byste ji byli schopni vidět.

Pozorovaný jev pulsu přes celou planetu mohl být nezáměrným způsobem, jak lze okem pozorovat konverzi HF na VLF na podkladu mikrovlnného zobrazení MIMIC.

Plasma vždy odráží přicházející signál, a srážkové programy mohou vyhodnotit plasmu jako vlhkost, plasma se totiž zobrazuje na všech elektronických měřících systémech typu radar jako „odraz“, a systémy měření srážek jsou založeny na datech sbíraných z radarových systémů.


25 komentářů:

  1. Ať se děje, co se děje, příprava nových věcí velmi pokročila a už už nahlížíme za matrix, jak je namalováno na tomto obrázku:
    http://etheric.com/two-day-amsterdam-workshop-by-paul-laviolette-august-8th-9th-2015/
    Ten, kdo tomu brání, to nezastaví. Jedině Světlo může transmutovat a rozpustit temnotu. Tuto svatou pravdu našli i ve svitcích z Nag Hammadi, do angličtiny to bylo přeloženo takto: "The light will overcome the darkness and banish it. The darkness will be like something that never was, and the source of darkness will be dissolved".
    Dle měření zaznamenávaných v němčině na www.praxis-umeria.de (u nás přebírá a česky komentuje www.aluska.org) energie stoupají. Dnes, tj. 9.9. bylo již nad ránem dosaženo dosavadního vrcholu a energie stoupají dál a dál, víc a víc.

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, kdy s těmi zločinci naložíš, i když jde vše tak jak má být. Posílám Zemi - planetě pozitivní energii.

    OdpovědětVymazat
  3. A už nám zablokovali blog : prvopodtata.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdroj: www.aluska.org
      9. září 2015
      "..... Abych se náhodou nenudila, Blog.cz připravil překvapení. Už o půl deváté ráno u mě zvonil telefon, že prvopodstata je vyplá a že co teď s tím a jak to zachráníme. A tak celý den od rána dělám s Jirkou Woodmanem nový web, oba se učíme v novém systému a nevím jak u něj, mně už z toho solidně hrabe. Holt stěhování webu a manuální tahání článků není p---l. Blog.cz je totiž tak úžasný, že nenabízí žádný způsob konverze. Upřímně se ptám sebe sama, co tady ještě sakra pořád dělám.
      ..... V sobotu mám schůzku ohledně přípravy mého webu. Takže se to tak nějak sešlo dohromady, že budeme víceméně stěhovat zároveň, já mám ale trochu náročnější požadavky, takže uvidím ještě s kým a za kolik, protože možností je víc. Doufám ale že mi to v tu sobotu dobře vyjde.
      Čtenáře bych ráda požádala, aby mi nespamovali všechny nové články voláním o prvopodstatě a taky aby mi kvůli tomu nepsali maily. Samozřejmě, že o tom vím a samozřejmě, že to řeším. Až bude nová hotová, najdete u mne na to upozornění a odkaz. Zbytečně se neplašte, je to jenom otázka času."
      Toliko Aluška.

      Vymazat
    2. Zpráva o potížích Aeronetu na Slovensku:
      http://aeronet.cz/news/a-je-to-tady-na-slovensku-zacali-blokovat-aeronet-cz-jako-zdroj-kriminalni-cinnosti-kvuli-tomu-o-cem-piseme-cinska-cenzura-bledne-zavisti-opet-se-dockame-paragrafu-92-tr-z-c-1401961-o-rozv-2/

      Vymazat
  4. Aljaška, Amazonské Pralesy, Arctida, Rusko ... všude silné požáry ... je to z toho jak je atmosféra nasicena nano částicema kovu a doto perou tyhle mikrovlny. Tohle je smutné jak někdo může škodit Zemi, jen proto aby měl dostatečnou zbraň k armageddonu.
    Ježíš přeci říkal, až přijde apocalypsa ( ta už přišla ) bude spousty utrpení na Zemi. Ti co dokáží vzdorovat tomuto utrpení a budou podporovat energii života , najdou pravdy. Ti co podlehnou temnotě a destrukci, budou jí pohlceni. Jejich duše se odpojí od všepropojenosti životní energie všude kolem, jak na zemi, tak v zemi, tak i na nebi. Prostě je vesmír odvrhne. Stejně jako ty co ubližují a ničí faunu i floru, ubližují nejvíc sobě. Ti co nepodlehnou podporované apocalypse, odejdou s mírem z tohoto světa. Ti co jej ničí, energie života nepřijme a stanou se součásti temných božstev. A ani nemusí být z naší planety, ale staly se legendou. A několikráte už na naší planetě sklízeli.

    OdpovědětVymazat
  5. III. světová válka začne v měsíci listopadu během roku, ve kterém USA použijí vojenskou zbraň HAARP pro rozpálení horní části atmosféry. Válka bude trvat 3 roky a 11 měsíců.
    zdroj: http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=206:raphael-rey&catid=88:proroctvi&Itemid=364
    dozaj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro anonymní 9:55
      III. světová válka nebude! Místní konflikty ano, ale ne světová. Logicky, být ani nemůže. Taková válka by trvala jen pár minut a semlela by úplně všechny. I světovládce .

      dan.

      Vymazat
    2. Oni to ví, ale to je neomezí v použití střel s ochuzeným uranem, nebo jaderných náloží malých nebo omezených ráží, jako tomu bylo v případě 11.září v NY. Takže lokální omezené jaderné konflikty nebo útoky se nedají vyloučit. V tomto ohledu je dnes používaná technologie velmi vyspělá oproti 50., 60.letům 20.stol.

      Vymazat
  6. A čo tak vidieť iný scenár,keďže paralelných verzií máme nespočetne množstvo a naše kolektívne vedomie napomáha stotožňovaním sa s danou verziou nám predloženou.Doporučujem ,aby ste si pozreli video na you tube,kde so slovenskými titulkami máte možnosť pochopiť tuto podstatu....takže SK - Anelia Benz.
    Som rád že pozitívne mysliacich ľudí je podstatne viacej ako opačne,ktorí svojim strachom napomáhajú veciam,aby sa uskutočnili,tak ako si to praju negatívne sily,ktoré tento naš svet riadia. V neposlednom rade ďalej podporujem pána Good Corey,ktorý je informátorom nedozierneho rozmeru a na stránkach matrixu je úvodné video sprístupnené všetkým záujemcom a preto tu vkladam link. Kto bude cítiť a vnímať aké sú dôležité jeho informácie z jeho osobného kontaktu s mimozemskými a pozemskou cabal,tak vie čo bude nasledovať ďalej,myslím v zmysle získania možnosti zhliadnuť všetky nasledujúce videá.
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8266-odhaleny-vesmir-i-dil-zprava-pro-lidstvo-rozhovor-davida-wilcocka-s-informatorem-corey-goode-prinasime-ve-spolupraci-s-americkou-televizi-gaiam-tv/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další info
      http://spherebeingalliance.com/blog

      Vymazat
    2. Na kolektivním vědomí lidstva hodně sejde, proto se temnáři neustále snaží o jeho ovlivňování, aby se dostalo na negativní časovou linii, kde by si mohli dál vládnout podle svého gusta a nás totálně zotročit.

      Vymazat
    3. Nemějte strach, negativní časovou linii se podařilo vymazat. Od podzimu 2014 je to dobré. Lidově řečeno, teď už jedeme do cíle na jistotu.

      Vymazat
    4. Paralelních linií naší budoucnosti nebude nekonečné množství, jak bychom rádi očekávali. Základní modely budou vždy jen dva - pozitivní - světlo/negativní - temno. Kam se překlopíme, bude záviset na stavu kolektivního vědomí lidstva. Zjevení sv.Jana však říká, že v posledním čase bude také oddělováno zrno od plev, ovce od kozlů. To znamená, že pokud se lidstvo vydá negativní cestou jako celek, budou z něho vyňati ti, co touto cestou jít nechtějí, a jsou věrni pozitivnímu vědomí a svědomí. Ostatní propadnou zkáze a věčnému zatracení.

      Vymazat
  7. Na orgo-netu se člověk dočte všechno. I to, jak si postavit "domácí haarpíček":
    http://orgo-net.blogspot.cz/2011/06/chcete-si-postavit-domaci-haarpicek.html
    http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/aolian-haarpove-zvuky.html
    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/05/aolian-ve-viru-klimateroru-jine-zazitky.html

    OdpovědětVymazat
  8. ... aká pestrosť názorov.
    Jedni omielajú proroctvá, druhí žijú v prítomnosti, posilujú lásku. Treba sa rozhodnúť... to je ono obľúbené "oddeľovanie pliev od zrna".
    Je ťažké sa rozhodnúť ? BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak pro koho. Lidí bez skutečného názoru je stále poměrně hodně, bohužel.

      Vymazat
    2. a těch je tu většina , oni nemají svůj názor jen papouškují co kde slyší a přečtou, popřípadě to jako skoro vše tady , zamíchají dohromady ..., udělají z toho guláš ...

      Vymazat
    3. "Sám velký mudrc" promluvil dne 14. září 2015 18:37:
      "a těch je tu většina , oni nemají svůj názor jen papouškují co kde slyší a přečtou, popřípadě to jako skoro vše tady , zamíchají dohromady ..., udělají z toho guláš ..."

      Vymazat
    4. Ale já mám guláš s buřtem a bramborem docela ráda, vy ne ?

      Vymazat
    5. Tím jak stoupají energie je lepší pít vodu co nejčistější a jíst lehčí stravu, více bio, více bez lepku, méně masa. To reptoši chtěli, aby lidi bažili po mase a táhlo je to nízkých vibrací...

      Vymazat
  9. Je velmi zajímavé sledovat, jak mají ty Haarpy celosvětově propojené ! Sledovala jsem na animaci ten zásah na 170 pozici grafu a hned jako odpovědí reagoval Haarp nějakých 1000 kilometrů dále, východním směrem na -40 pozici. Tedy přesně na opačné straně Zeměkoule ! Jsou prostě šílení ! Bůh jim odpusť !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tím, že je Země dutá, jinak by se nic zvláštního nestalo.

      Vymazat
  10. David Wilcock: "The truth is far, far stranger than fiction"....Pravda je ještě více zvláštní a více nezvyklá než řada představivostí či smyšlenek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tím, že jedna malá část lidstva o tom ví, a přesto se marně snaží o žádoucí změny. A ta druhá větší část lidstva o tom téměř nic neví, a když dojde ke konfrontaci s nepsanými zákony a úkazy, čumí na to v hrůze a překvapení jak telata na nová vrata. Proto je svět tím, čím se nezdá být, protože je zcela jiný, než my si o něm myslíme.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.