16. června 2016

Čekáme silné bouřky, finské radary vydávají kruhy "suché frekvence"

Čekáme silné bouřky, finské radary vydávají kruhy "suché frekvence"
Orgonet
16. 6. 2016


Dnešní den má být v Evropě opět uměle bouřlivý, varují meteorologové, (které varovali klimateroristé). Viz https://www.novinky.cz/domaci/406689-odpoledne-prijdou-velmi-silne-bourky-varuji-meteorologove.html

Všimněte si, že zatím (12.30) nejsou žádné příznaky, které by tomu nasvědčovaly. Nad Německem je sice připravena rozplizlá chemická oblačnost, ale to vůbec nic neznamená, z toho nemusí být vůbec nic, dokud k tomu klimateroristé nepřidají své bouřkošlehací EN frekvence. Těšíme se, kdy a kde začnou nafukovat své bouřkové koláče.





Z evidentních manipulací počasí nad Evropou:
Finské radary ukazují kruhy "falešných srážek", jinak zvaných "suché frekvence", jejichž cílem je odpuzovat oblačnost nesoucí srážkovatelnou vodu. Na snímku odpuzují/řídí pohyb srážkového pásma směrem k severozápadu.


A radar Riga si opět "vyzářil" svůj haarpový kruh:




Dodatek - aktualizace: 

Článek o průběhu bouří zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/06/charakteristicke-rysy-umele-vyroby.html

9 komentářů:

  1. Potvrdzujem, vcera v Stuttgarte konecne! krasna modra obloha ku veceru, nebyt "pocmaranych" bielych oblackov, dnes tma ako v rohu. Tu si davaju extra zalezat, aby vidiet slnko bolo zriedkavejsie ako vidiet Ferrari :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je 16.6. 2016 a českem se opět prohání krupobytí s čárových mraků. Již včerejší den bylo vidět, jak je obloha plná chemie, rezavé mraky těžce se valící krajinou. A mlha místy, která se lepila na okno a šedavobílí povlak znemožnoval vidění skrz sklo. Silné elektromagnetické působení na mračna, je doprovázeno hustou oblačností, chemovanou železem a silnou radiovou rezonancí frekvencí. Mezi mraky, stále prolétali chamtrails.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý odkaz. http://zpravy.aktualne.cz/pocasi/foto-supercela-konvektivni-boure-nad-cechami/r~c9812d9e346811e6a3e5002590604f2e/

      Vymazat
    2. změny jdou po celé Zemi, planetě...a z větší části , za změnami nejsou ...!!opakuji nejsou , !klimateroristé ...

      Vymazat
  3. Vyslovím takovou domněnku, třeba je to blbost, ale: Někdy naposledy 23-24.5.2016 byla zcela jasná obloha. Od té doby se na ní děje dost aktivity.Dlouhodobě se to drží nad Německem (záplavy), teď Euro ve Francii, poslední dny taky prší vydatně, místy i kroupy. Je možné, že se celá oblačnost a všechno přesune z Německa, Francie nad UK? Shodou okolností na 23.6? Neví někdo, jaké jsou podmínky platnosti referenda? Je podmíněno určitým % účasti voličů? Třeba bude takové hnusné počasí, že prostě lidi nepřijdou (anebo se to lépe zargumentuje a zpočitá, že zkrátka nepřišli...). Nějak mi pořád uniká proč se ty mraky a ta oblačnost udržuje takhle dlouho. Jen tak pro nic za nic to určitě nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte docela dobrou domněnku.Někdy jen tak z nudy pozoruji bleskové výboje online, a je pravda, že ne jednou se nestačím divit, jaké bouřky a jak se chovají na vámi zmíněných místech. Během chvíle i třeba 5k blesků, a převážně stojí na jednom místě nebo se jen tak lehce potulují, i když proudění vzduchu je opačné než jakým umělá bouře směřuje.

      používám stránku cs.blitzortung.org/live_dynamic_maps.php. je to poměrně přesné, ověřil jsem si to když se okolo prohnala bouřka

      Vymazat
  4. No všímam si dost zmien na oblohe aj mimo nej. Niekedy si mravci stavali mraveniská hore a každý ich videl. Teraz musím rýlom zarit aspon 30 cm do zeme aby som nejakých našiel. Hmyzu je tiež menej. A niekde je ho zase nadbytok. Tak ako u nás takmer žiaden komár ma zatial neuštipol.

    Ale naneštastie treba si spájat chemtrails z viacerými možnými teoriami. Prečo je zrazu taká tma ?? Zeby cielene niečo utajovali ?? Vraj to znižuje slnečný jas aj UV žiarenie.

    Pokial viem tak sám bývalý ruský prezident medvedev potvrdil že mimozemštania už žijú medzi nami. Možno máme slabú atmosféru ktorá ich nechráni dostatočne pred slnkom ??. Ale to je len také moje malé zamyslenie no.

    Ale s tým vyparovaním to je fakt sranda. Ešte možno tak týžden do zadu sme tu mali 15 stupnov pršalo a bolo chladno. Takže nemalo sa odkial v takom množstve odparovat. Ale predsa sa odparovalo.

    A ešte PS: ludia vypýnajte si na noc Wi-Fi lebo ani neviete čo to s vami robí ked spíte.Pokial viem naladit sa na nízke frekvencie v spánsku nieje problém. Preto je wifi aj považované za nízkofrekvenčné vlnenie. Ale v noci vám možu podprahovo niečo dookola púštat do hlavy.Podvedomie cíti tieto signály pri uchu. Prečo myslíte že vám tak často v ušiach píska ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pistanie v usiach sposobuje candida albicans, ktoru ma 95% ludi premnozenu a prerastenu po celom tele vdaka uzivaniu atb, kortikosteroidov, statinov alebo antkoncepcie...

      zaroven uz vysli studie, ako plesnove infekcie sa stavaju az 600x toxickejsimi, ked su stimulovane elektromagnetickym ziarenim :>

      Vymazat
  5. Já mám bouřky ráda, ale jen, když jsou slabé a nic nezničí :-) . Krásně se po nich vyčistí vzduch, tak vždy čekám na bouřku a déšť, jako na smilování :-) . Letos na jaře jsme si pořídili klimatizaci ze Vzdušínu, takže už jsme nebyli na dešti tak závislí. Dokázali jsme si to doma ochladit i sami :-) .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.