23. června 2016

Jak Putin ztrapnil presstituta CNN při vystoupení na Global TV

Jak Putin ztrapnil presstituta CNN při vystoupení na Global TV
Orgonet
23. 6. 2016

(Následující video si užijí pouze ti, kdo rozumějí rusky či čtou anglicky. Nemám čas to překládat, třeba se toho někdo ujme?)

https://youtu.be/JBTBBNOtbhM

10 komentářů:

  1. Putin se setkal s Plejáďany, kteří mají na Sibiři základnu. Putin se nenechal zahltit ničím podružným a ztotožnil se s tím nejdůležitějším, co může člověk v pozemském životě udělat a to je dostat se blíže ke své duši, k svému Vyššímu Já (není to nic nového - to poznej sám sebe). Otevírá to totiž dveře do vyšších dimenzí, kde je pravda doma. A výsledky jsou ku propěchu nejen jeho samotného, ale i celku, který nezadržitelně na planetě Earth směřuje KE ZMĚNĚ PARADIGMATU. Když nastane Událost, bude to něco podobného, jako naznačuje tato krátká ukázka uložená zde: https://www.youtube.com/watch?v=kLlILnQjGfc (sledovanost doposud několik mil. lidí).
    Ačkoliv se ukázka týká supernovy, energetický vliv, pohyb a rozmach v době tzv. Události na Zemi bude velmi podobný. Jinými slovy člověk je od počátku předurčen k něčemu vyššímu, než v hrabání v letácích ze super marketu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to tank nějank vidím.
      Supernova600 let zpět !
      MM

      Vymazat
    2. Moc děkuji za tento komentář. Já jsem.... Anny

      Vymazat
    3. http://probud.se/index.php/plejady/1314-sdeleni-od-plejadskych-vyslancu-svetla

      Vymazat
  2. http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/15593-co-k-nam-lezete-udelejte-si-nejprve-poradek-u-sebe-putin-poslal-americany-do-do-patricnych-mezi-a-takhle-se-vysmal-evrope-.aspx

    OdpovědětVymazat
  3. Český komentář(titulky), k tomuhle videu již jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak napiš kde, né?

      Vymazat
    2. Pokud nepošleš odkaz kde, tak to tu vůbec nepiš!

      Vymazat
  4. Odkazu na komentář k tomuto videu od anonyma z 24.6. 10:30 jsme se nedočkali. Rozhodl jsem se tedy, že se pokusím o volný překlad a tady je:

    Reportér:
    Pane prezidente,
    řekl jste, že Donald Trump je briliantní, talentovaný a chytrý kandidát za Republikány. Chtěl jsem se zeptat, co jste tím přesně myslel a máte pořád tento názor?


    Putin:

    Vy jste v naší zemi velmi slavný člověk. Ne pouze jako vedoucí hlavní mediální korporace, ale také jako intelektuál. Nicméně, proč překrucujete to, co jsem řekl? Vaše stránka žurnalisty převládla nad Vaším umění analýzy. Podívejme se tedy na to, co jsem skutečně řekl. Řekl jsem, že Trump je jasný (bystrý?, popravdě tady ztrácím) kandidát. Myslíte si, že není? Já si myslím, že ano. Žádné jiné charakteristiky jsem mu nedával.Já jsem jen poznamenal, že se mi líbí, že pan Trump stojí o obnovení vztahů s Ruskem. Co je na tom špatného? My všichni to uvítáme. Vy ne?!

    My se nikdy nevměšujeme do vnitropolitických záležitostí jiných zemí, obzvláště ne USA! My budeme pracovat s jakýmkoliv prezidentem, který americký lid zvolí.
    Na druhou stranu Amerika každého učí podle svých lekcí "demokracie." Věříte však v to, že volby v USA jsou demokratické?
    Dvakrát v americké historii byl zvolen prezident, který měl nejvíce hlasů od superdelegátů, ale zároveň byl opřený o minimum voličů. To je vaše demokracie? Když se zkusíme nekriticky zeptat našich amerických kolegů na toto téma, tak nám odvětí, abychom se starali sami o sebe. Tak proč se vměšujete do našich záležitostí? Zameťte si nejdřív před svým vlastním prahem. Já souhlasím, že volby v USA nejsou naší záležitostí, a to navzdory skutečnosti, že existují zprávy o odhánění mezinárodních pozorovatelů pryč od volebních místností... To je však problém USA.
    USA jsou mocností a možná jedinou mocností dnešních dnů a my to akceptujeme. My chceme spolupracovat s USA. Je jedno jak volby dopadnou. Bude tu nová hlava státu s velkou mocí. USA podstupují vnitřní politické a ekonomické změny. Svět potřebuje silnou a mocnou zem jako USA a my (RF) ji potřebujeme také. Co však nepotřebujeme je vměšování USA do našich věcí. Říkají nám jak bychom měli žít a stojí v cestě mezi námi a Evropou v budování našich vztahů. Koho zasáhli sankce? US? Ne, jich se nedotýkají. Naše sankce v reakci na evropské sankce nezasahují USA. Koho poškozují? EVROPU! Američané vzkazují svým evropským kolegům, aby v sankcích vytrvali. Nerozumím tomu, proč by měli, ale pokud chtějí, ať tak činí.

    Matteo, proč by jste se měli držet? Vysvětlete mi to prosím! On [Matteo Renzi] je velký řečník jak právě můžete vidět! Myslím tím to, že Itálie na něj může být skutečně pyšná (bez ironie).

    Kdokoliv bude zvolen americkým lidem, tak my budeme pokračovat v práci s ním. My můžeme jen doufat, že tento člověk bude chtít zlepšit vztahy s Ruskem a pomoci v budování bezpečnějšího světa.

    OdpovědětVymazat
  5. Zde je krátký překlad pana Putina http://www.prvopodstata.com/2016/06/27/vladimir-putin-rekl-nahlas-co-si-tajne-mysli-vetsina-lidi-v-evrope-eu-skace-tak-jak-usa-piskaji-a-krize-na-ukrajine-ma-za-ukol-ospravedlnit-existenci-nato/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.