13. června 2016

Orlando: Defilé raněných zpět do klubu pro potřeby kamer? A kde jsou sanitky?

Defilé raněných zpět do klubu pro potřeby kamer? A kde jsou sanitky?
Orgonet
13. 6. 2016


Už samo defilé raněných ze střelby v nočním klubu v Orlandu před kamerou je podivné. Jednak vůbec proč šli takto v průvodu z jednoho místa, a jednak jejich okázalá částečná svlečenost (ale možná se tak v podobných klubech tančí? nevím) (a nezbytné termální fólie). Proč je "zachránci" vlekli tak daleko po svých a proč je rovnou nenaložili do nějakého auta, či snad dokonce do sanitky (i s těmi to tam bylo nějaké podivné, však si to najdu, viz Dodatek pod článkem.)?

Původní video:
http://www.liveleak.com/view?i=6b2_1465731342



Všímavý divák si však povšiml, že ranění jsou vedeni/neseni/vlečeni opačným směrem, než bychom očekávali, a to zpět ke klubu (popis v médiích říká, že jsou odváděni z klubu) a přidělal k videu názorné popisky. Směr nesení raněných je poznat podle budov na protější straně ulice: je tam zdravotnické zařízení Stand Up MRI, pak je koblihárna Dunkin Donuts, a teprve až za křižovatkou je noční klub Pulse.  Takže, na jeho popiskovém videu jsou zaznamenány nejprve zrychleně dramatické scény nesení, potom zpomaleně nesení i s popisem budov ...



Čímž je jasné, že se jedná o nahranou scénu pro potřeby kamer. Natočené "zraněné" nemusíme litovat, jsou to opět krizoví herci, vyinkasujou honorář, smejou barvu a je to.

Video s popisem trasy:
http://tinypic.com/player.php?v=zj7xxl%3E&s=9#.V17GW5UUXIW


Original Video - More videos at TinyPic

Podobné video, ukazující rovněž, že "zranění" jdou opačným směrem (kdyby náhodou to předchozí zmizelo): 100% důkaz, že střelba v Orlandu byla hoax.
https://youtu.be/wiLk-V9DFpc


Dodatek k sanitkám: 

Sanitky v Orlandu skutečně nevyjely, rozhodně ne v počtu, který by odpovídal 50 mrtvým a více než 50 raněným. Na snímcích z události horko těžko najdete jednu nebo dvě. To by odpovídalo tomu, že celá událost byla falešně sehraná, že nikdo nezemřel (snad kromě údajného útočníka).
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Db8Eem4DriA




7 komentářů:

  1. No, doteraz som este vzdy pripustal moznost ze nieco na realnosti tychto veci moze byt..ale toto video sa mi naozaj nezda..ani jeden z tych postrelenych ranenych nie je v soku, vyzeraju uplne do pohody,ti co ich nesu s nimi drncaju, vobec nedavaju pozor, toto sa mi naozaj nezda..sam som mal niekolko motocyklovych nehod, videl som pomerne vela nehod s roznymi zraneniami, nie som zachranar, ti by sa asi vedeli lepsie vyjadrit, ale ludia v soku vyzeraju podla mna inak..ked sme viezli kamosa z lesa v aute so zlomenou klucnou kostou pomaly aby ho nedrncalo, padol z motorky, tak krical od bolesti, mna ked viezli z motokrosovej trati so zlomenymi rebrami tiez som myslel ze mi je koniec, a to zasa neboli ziadne strelne rany, tymto akoby nic nebolo, kymaca sa mu ta postrelena noha a on je v pohode..ja tomu nejako nemozem uverit..

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravotní systém USA je v rozkladu, proto mají málo sanitek.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jenom to, že zraněné nesou tak daleko, že sanitky nejsou blíž, je divné.

    OdpovědětVymazat
  4. Velkolepá divadelní představení aby mohli loutkovodiči sebrat všem slušným a bezúhonným lidem legálně vlastněné zbraně a potom pomocí takzvaných teroristů (ve skutečnosti pracovníků tajných služeb) protlačit fašistické zákony a zrušit jakoukoliv formu demokracie. Pan president Zeman to řekl naprosto srozumitelně, na změnu poslouží buď volební urna nebo kalašnikov. Zatím vedou takzvaní "teroristé" řízení zájmy loutkovodičů. Možná se pár lidí probudí a začnou přemýšlet...Oldarthur

    OdpovědětVymazat
  5. Vo videu v čase 1:08 kladú "zraneného" za auto vľavo a v čase 1:12 ho s pozornou kamerou "začínajú" odnášať ...

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes na twitteru zcela vazne sdilel Tomas Horky (CT, DVTV) video, ktere tak nejak podle me dokresluje celou tuto zalezitost se sanitkami. Bez sanitek, doktori u cisteho luzka, zadne zabery zranenych ci mrtvych pod plachtou. http://edition.cnn.com/2016/06/13/health/orlando-trauma-surgeons/index.html

    OdpovědětVymazat
  7. Nenapsal jsem omylem Tomas Horky? Myslel jsem Filipa Horkeho (CT, DVTV)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.