24. června 2016

Po smrti vysokého představitele OSN, který měl svědčit proti Hillary Clintonové, rodina Bushů spěšně přešla na stranu Clintonů

Po smrti vysokého představitele OSN, který měl svědčit proti Hillary Clintonové, se rodina Bushů spěšně přidala na stranu Clintonů

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2061.htm
June 23, 2016
Bush Family Rushes To Hillary Clinton Side After Top UN Official Set To Testify Against Her Found Dead
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes označuje jako „mistrovský incestní manévr“ to, že Bushova rodina zločinu okamžitě přešla na stranu Hillary Clintonové, poté, co vysoký představitel OSN, který měl proti ní včera svědčit u amerického soudu, byl včera nalezen mrtev příslušníky policie FBI, kteří ho měli dopravit před Velkou porotu.

Podle zprávy SVR měl včera v New Yorku u Krajského soudu svědčit bývalý president Generálního shromáždění OSN John Ashe, ale když policisté FBI dorazili do jeho sídla v Dobbs Ferry v New Yorku, nalezli ho mrtvého; současný president OSN Mogens Lykketoft řekl, že zemřel na srdeční infarkt – avšak analytikové SVR ve zprávě uvádějí, že příčinu smrti není možno určit před provedením pitvy a lékařských testů. 

Snímek: John Ashe, president Generálního shromáždění OSN, a Hillary Clintonová.


Již dříve byl dle zprávy SVR bývalý president OSN Ashe obžalován vládou USA pro roli, kterou hrál v obrovském schématu korupce, které řídil čínský miliardář Ng Lap Seng v několika minulých desetiletích, přičemž byly nasměrovány stamilióny dolarů do kapes Hillary a Billa Clintonových. Proto vznikl koncem 90. let nejzávažnější korupční skandál v americké historii, známý jako Chinagate, kdy Clintonovi provedli transfer téměř veškeré americké nejcitlivější technologie včetně jaderných střel a satelitní technologie výměnou za milióny dolarů příspěvků na volební kampaň v roce 1996 (Clinton – Gore) a na Demokratický státní výbor. 

Snímek: Clintonovi a Seng.


Společně s bývalým presidentem OSN Ashem a čínským miliardářem Sengem byli obžalováni za účast na obrovském úplatkovém schématu za účelem obohacení Clintonů a živení presidentské kampaně Hillary Clintonové i Francis Lorenzo, velvyslanec OSN pro Dominikánskou republiku, a dva vrcholní představitelé Nadace pro globální udržitelný vývoj (GSF), Shari Yan a Heidi Hon Piao. Všichni dosáhli dohody o obžalobě výměnou za svědectví proti Clintonovým a Sengovi; podobně
se mělo stát s presidentem OSN Ashem, kdyby nezemřel.

Zpráva suše poznamenává, že „mocným indikátorem“ toho, že bývalý president Ashe je určen k likvidaci, bylo to, když v lednu 2016 čínský miliardář Seng (v současné době v domácím vězení ve svém sídle v New Yorku) náhle stáhl svou žádost o urychlený rozsudek – analytikové SVR se domnívají, že kvůli tomu, že se mu dostalo „ujištění/záruk“ ze strany Clintonových, že pokud Hillary získá presidentský úřad, bude mu odpuštěno.

A v rámci „mocenském přesunu“ provedeného rodinami zločinu Bushových i Clintonových, do 7 hodin od oznámení smrti bývalého presidenta OSN Ashe, oznámil nejvyšší představitel válečných jestřábů Bushovy rodiny, Brent Scowcroft, že při veškeré loyalitě ke své Republikánské straně se staví za kandidátku Demokratické strany Hillary Clintonovou, a nikoli za kandidáta své strany Donalda Trumpa. 

Snímek: Brent Scowcroft, poradce pro státní bezpečnost za presidentů Forda a H. W. Bushe: 
"Věřím, že Hillary Clintonová má moudrost a zkušenosti k vedení naší země v této kritické době."


Nejdůležitější na těchto událostech je dle zprávy to, že k nim dochází v atmosféře, kdy západní vlády nyní veřejně vystupují proti svým vlastním občanům – nejlepším příkladem je německý prezident Joachim Gauck, který v minulém týdnu prohlásil, že „problémem nejsou elity, problémem je lid“. 



Podle analytiků SVR je pro Spojené státy velmi důležité i varování presidenta Putina americkému lidu, že „pokud to bude Hillary, bude válka“, a že je nebezpečí, že jejich volby jim budou ukradeny, což je jim zatajováno mediálními orgány jejich státní propagandy. 




Dle zprávy se americká mediální propaganda stala tak zlou a nebezpečnou, že veškeré zprávy varující americký lid o tom, jak nebezpečná je Hillary Clintonová, jsou zcela cenzurovány – včetně článku, který vydal 20. března mezinárodně uznávaný australský novinář John Pilger pod názvem „Válka začala: prolomte ticho“, z něhož byl cenzurou na webu TruthOut.org vynechána slova:

„Trump je mediálně nenáviděná postava. To samo o sobě by mělo podnítit náš skepticismus. Trumpovy názory na migraci jsou groteskní, ale o nic grotesknější než názory Davida Camerona. Není to Trump, kdo je „Velkým deportérem“ ze Spojených států, ale je to nositel Nobelovy ceny míru Barack Obama… Nebezpečím pro zbylé z nás není Trump, ale Hillary Clintonová. Není to žádná neutrální postava. Je to ztělesnění zarputilosti a násilnosti systému … Jak se den prezidentských voleb blíží, Clintonová bude oslavována jako první žena-president, bez ohledu na své zločiny a lži – stejně tak jako Barack Obama byl opěvován jako první černý president a liberálové se dali nachytat na nesmysl o „naději“.

Jeden z mála „paprsků světla“ z Ameriky ohledně toho, že americká mediální propaganda zásadně neříká americkému lidu nic o zločinech Hillary Clintonové, přišel z radikálně levicového zpravodajství CounterPunch, které píše o Trumpovi poctivě, a které píše:

Je první významnou politickou postavou, která vyzývá k „Amerika především“ ve významu neintervencionismu. Nejen odhaluje trilióny dolarů vydané na války, oplakává mrtvé a raněné americké vojáky, ale také mluví o iráckých obětech války, kterou zahájil republikánský president.

Činí to před republikánskou veřejností, a daří se mu získat její podporu. Odhaluje impérium amerických vojenských základen, a prohlašuje, že raději bude stavět školy zde v USA. Chce dobré vztahy s Ruskem. Poznamenává, že militaristická politika prováděná po několik desetiletí způsobila, že Spojené státy jsou v celém světě nenáviděny.

Nazývá Sarkozyho kriminálníkem, který by měl být souzen za svou roli v Libyi. Další výhoda Trumpa: je nenáviděn neokonzervativci, kteří jsou hlavními architekty ssoučasného katastrofálního stavu.“

Zpráva SVR neříká, zda Američané jsou schopni vidět pravdu, ale doufejme, že ji uvidí, než bude vše ztraceno – nejen pro ně, ale i pro celý svět. 


Obrázek: Pravda, spravedlnost, moudrost x hamburgery za 99c.












June 23, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

11 komentářů:

  1. Čtvrteční pitva odhalila, že z korupce obviněný John Ashe (20. srpna 1954 – 22. června 2016) zemřel ve svém newyorském domě v Dobbs Ferry v při nehodě při vzpírání, když mu VZPĚRAČSKÁ ČINKA SPADLA NA KRK. VELMI KURIÓZNÍ, ŽE. Kompletní výsledky pitvy budou k dispozici asi za čtyři měsíce. Ashe měl občanství Antiguy a trvalý pobyt v USA.
    Zdroj:
    http://abc7ny.com/news/coroner-ex-un-official-died-when-barbell-fell-on-his-neck/1399029/

    OdpovědětVymazat
  2. Dufajme, ze si Americania vyberu tu cestu vlavo.. )

    OdpovědětVymazat
  3. zase jedna z odpovedi mrknete na na cigara co tam pisou KOURENI MUZE ZABIJET tak a ted si to
    rekneme trikrat posobe ale slowly pomalu 21

    OdpovědětVymazat
  4. Stará móda v prezidentství- šedovlasá volba. Joachim Gauck - šedivec!
    Hillary - šedivka! Obama - také zešedivěl! Když není jiná volba, nezůstáva jim volit nic, než šediváky!

    OdpovědětVymazat
  5. To je sila čo sa deje v pozadí boja o moc....

    OdpovědětVymazat
  6. Kdo si myslel něco jiného?

    OdpovědětVymazat
  7. z rozhovoru s analytikem Kolerem -
    V minulém článku jste informoval o zbraních, které americký konvoj složil v kasárnách naší armády. Nikdo z reprezentantů vlády na to nereagoval. Proč podle vás mlčí?
    Jak jsem dodatečně zjistil, americké náklaďáky složily zbraně a munici nejen ve Vyškově, ale rovněž v Přáslavicích. O důvodech této operace kryté průjezdem konvoje obrněných transportérů s cirkusovou reklamou se lze jen dohadovat. Může se jednat o počátek budování americké základny na našem území stejně jako o zbraně určené pro teroristy, případně k nějakému fingovanému puči, který umožní bratrskou pomoc US Army a její „dočasný“ pobyt ve stylu sovětské pomoci v roce 1968. Už fakt, že nezareagoval nikdo z Ministerstva obrany stejně jako z urychleně formované protinárodní koalice pod vedením firmy ANO, můžeme považovat informaci za potvrzenou. Stejně jako v ČT se pravda buď zamlčuje, potlačuje nebo účelově zkresluje. Panstvo placené za naši bezpečnost, pod vedením herce, statečně či arogantně mlčí. Vzhledem k tomu, že každý máme nějakého poslance a senátora, měli bychom se jich ptát a požadovat pravdivé informace o amerických zbraních na Moravě.
    http://vool.cz/ITBUC

    OdpovědětVymazat
  8. Nespi! Čeká tě v příštích dnech spolu Jimem Stonem další veelká prácička s dokazováním krizového hérectví z Istambulskýho letiště!

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavý článek. Je vidět, že už se někteří z nás probudili a pochopili, jak je důležité sluníčko a vitamín D3.

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/zdravi/2532-velka-rakovinova-lez-slunce-smrtici-melanomy-nezpusobuje-nybrz-leci-co-maji-spolecneho-gisele-bundchen-a-slavny-dermatolog-neboji-se-slunce-ale-chemie-tajna-ingredience-zdraveho-opaleni-na-prazdninach.htm

    OdpovědětVymazat
  10. Další zajímavý článek o DNA:

    http://ceskoaktualne.cz/2016/07/zpravy-k-zamysleni/skryte-schopnosti-dna-nase-vibrace-myslenky-ovlivnuji-jak-bude-fungovat/

    I zde se o některých věcech diskutuje (Aura, éter, kolektivní vědomí, křišťál, energie, vesmír aj.)

    OdpovědětVymazat
  11. vemte si to ze kungfu je satare jak jetel kde bylo za druhe svetove tak je i dnes odpoved 21







    je to tam kungfu 117

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.