13. června 2016

Prozrazení krizové herečky z Orlanda. Update: nové video

Prozrazení krizové herečky z Orlanda
Sepsal Orgonet
13. 6. 2016

Na nížeuvedeném srdceryvném videu vypovídá "svědkyně" žijící v Orlandu nedaleko místa střelby, Christine Leinonen,  údajně matka jedné z obětí, jejíž syn Christopher údajně bojuje o život v nemocnici. Obsah není důležitý, překladu netřeba, odpovídá to oficiální historce, kterou známe z masmédií.



Žena skryta za černými brýlemi odříkává vzlykavě, avšak plynně předepsaný scénář, který evidentně čte z teletextu za kamerou, a občas si otře neexistující slzu.


I příběhu předepsanému scénářem by se dalo vytknout několik nesrovnalostí, ale to je zde podružné.

Zajímavé je její zaváhání, když se jí zeptají na jméno syna.

Její herecký výkon je hodnocen komentáři k videu vesměs jako slabý, a její morální profil ještě hůře.

Po ženině "svědectví" o střelbě v Orlandu ukazuje video odkaz na stránky sbírající peníze pro oběti střelby - rychle to přibývá. V tuto chvíli, kdy to píšu, už je tam přes 1,3 miliónu dolarů. Takže, už je jasné, z jakých prostředků se krizové herectví financuje. Viz https://www.gofundme.com/PulseVictimsFund

V Orlandu stojí lidé dlouhé fronty kolem několika bloků, aby darovali krev pro oběti střelby. Další zdroj příjmu pro organizátory celé akce. Viz https://youtu.be/gu6ABOyIRUY

Závěr videa: Podezření z herectví vzbudil nepřesvědčivý výkon ženy, ale plné odhalení poskytl až nález videa, které si dotyčná žena vystavila na youtube před dvěma lety, a kde udává zcela jinou identitu (žije v Detroitu, má syna Drewa, atd.). Měl to být klip do konkurzu na krizovou herečku?

https://www.youtube.com/watch?v=z0thCKVuWts



Takže, její syn Drew je v Detroitu živ a zdráv, žádného syna Christophera zraněného při střelbě v nočním klubu v Orlandu nemá, a pro peníze udělá cokoli.


Video téže ženy z r. 2014 z Detroitu:
https://www.youtube.com/watch?v=jT3w2COPzoY




Dodatek Orgonet 21. 6. 2016:

Neuvěřitelná proměna: Christine Leinonen, původně zdrcená, nyní šťastná matka zastřeleného syna Christophera.




Matka, původně v televizním vystoupení naprosto zdrcená, když nevěděla, co je s jejím synem, je při dalším interview, kdy již ví o jeho smrti, absolutně vyrovnaná a šťastná a jen si libuje, jak ten její syn byl výborný kluk.
(Možná je pod vlivem drogy/léku, nebo je jiným způsobem pod kontrolou mysli, nebo je to skutečně tak mizerná herečka jako jsme už viděli, anebo spíše dostala tučný honorář z Fondu pro oběti střelby, a je ráda, že má akci za sebou.)

https://youtu.be/GA4V85qMtjk

3 komentáře:

  1. Tohle mluví za vše ! http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1815379-studie-masova-strelba-je-nakazliva-v-usa-ji-nahravaji-dostupne-zbrane už je to tady. Možná že to ten Obama do tech 6 mesicu přeci jen stihne.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestliže je kanál na youtube pod jejím skutečným jménem a opravdu ho vytvořila ona, tak se někde musela stát chyba. Bud to má být už natolik "veřejné tajemství", že je takto snadno dohledatelná a že je vůbec dohledatelná, nebo tvůrci tohoto divadla jsou víc a víc neobezřetní a dělají chyby. Víc a víc věřím, že to vše je naší zkouškou pozornosti, že víc a víc jejich akcí je tak průhledných. Jinak si to už nedokážu vysvětlit. Proč přece mít náký herce, prostě pošleš šílenýho zhypnotizovanýho střelce ať vystřílí co se dá a pak budeš mít kopu pozůstalých, kteří aspon nebudou působit jako špatní herci a vše bude tak skutečné jak jen může být. Proč se vlastně tyto události takto hrají jako divadlo? Aby měla media svůj materiál na roznášení strachu?

    Docela vtipné je, že nevidím na fb nikoho s americkou vlajkou na profilovce...hmmm :D

    OdpovědětVymazat
  3. FB christine leinonen https://www.facebook.com/cjoy2000
    FB christopher leinonen https://www.facebook.com/dleinonen

    ???

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.