3. října 2017

Střelba do davu v Las Vegas: Falešná vlajka, psychooperace i černá operace

Veškerá světová média jsou 95% lživá a ve zbytku účelově zkreslená, takže nemá moc smysl proti všeobecnému lhaní nějak bojovat. Ale mám chvíli času a nedalo mi to; český čtenář si zaslouží více souvislostí, než je mu právě česky nabízeno, a protože zrovna můžu, pomůžu.
Je jasné, že v Las Vegas byla zorganizována další falešná vlajka. Sám bych byl spíše přívržencem myšlenky, že se jedná o naprostý hoax/podvod, při němž nezemřeli lidé, ale vše bylo sehráno bezpečnostními složkami, krizovými herci a vytvořeno mediálně. Typické falšované a hrané fotografie probíhající médii tomu dle mých zkušeností nasvědčují, mohl bych je rozebírat, jako jsem to činíval, ale zatím nebudu...
Následující článek přináší však pádné důvody, proč si myslet, že tam lidé skutečně zemřeli, a další velmi zajímavé souvislosti.
Jak to bylo přesně, to se nikdy nedovíme, možná něco mezi tím ... "střelce" rozhodně odpravili, jestli ne fyzicky, tak z něj udělali "jiného člověka", ale že by se s tím zase tak párali... ale dost úvah, stačilo.
Koho to zajímá blíže, může si ledacos vygooglit, co už různí youtubeři vykoumali... každopádně, to celé je pořádná fligna, jak říkáme my Brňáci z Budějovic. 
Orgonet



Střelba do davu v Las Vegas: Falešná vlajka, psychooperace i černá operace pro znepokojení a odvedení pozornosti



http://stateofthenation2012.com/?p=85146
Posted on October 2, 2017 by State of the Nation
Překlad: OrgoNet



Důležité nové info SOTN: Následující video obsahuje nevyvratitelný důkaz, že automatická zbraň střílela nikoli z 32. patra, jak nám tvrdí policie, ale ze 4. patra hotelu Mandalay Bay Resort a Casino. To samozřejmě znamená, že Stephen Paddock je nastrčená figurka vybraná FBI. Takže oficiální story se začíná rozpadat ani ne do 24 hodin po provedení tohoto komplexního zločinného spiknutí. Viz článek: False Flag Validated: Shots Fired from 4th Floor, NOT 32nd (Video proof conclusive) - Falešná vlajka prokázána: Střílelo se ze 4. patra, a nikoli z 32. (Videodůkaz přiložen.)




Deep State (Hluboký stát) je naprosto zoufalý
Jak to víme? Viz článek: „Nejvíce mrtvých při střelbě do davu v historii USA“: Nejméně 59 lidí zabito, 515 zraněno, když střelec zahájil palbu na koncert v Las Vegas - “Deadliest Mass Shooting In US History”: At Least 58 Killed, 515 Injured After Shooter Opens Fire At Las Vegas Concert, State of the Nation


Speciální poznámka: 
Tento mimořádně dobře naplánovaný a utajovaný domácí teoristický útok byl evidentně operací pod falešnou vlajkou. Avšak nešlo o hoax, střelba skutečně proběhla, a důkazem je toto video. Jinak řečeno, v médiích byl jako pachatel označen jediný bílý muž, avšak mnozí lidé přítomní na koncertě vypověděli, že se střílelo z více míst. Víme tedy, že jde o obvyklou falešnou vlajku. Střelec - nastrčená figurka - je buď zastřelen, anebo těsně před zatčením spáchá sebevraždu. (Viz článek: Las Vegas massacre suspect Stephen Paddock committed suicide - Podezřelý z masakru ve Las Vegas Stephen Paddock spáchal sebevraždu.) Tato taktika případ okamžitě uzavře, a skuteční pachatelé tak nebudou nikdy stíháni.

Opakujeme, že někteří pokládají tuto tragickou událost za hoax – inscenovanou událost s krizovými herci bez střelby - ale není tomu tak. Zemřelo tam mnoho lidí a stovky lidí byly vážně zraněny. SOTN vyjadřuje svou nejhlubší soustrast všem jejich rodinám.
Jako mnoho dalších inscenovaných událostí byla tato šokující střelba inscenovaná na „koncertě country music v Las Vegas“ záměrnou akcí sledující více cílů.

Jelikož zpráva o „střelci – osamělém vlku“ se začala šířit okamžitě po události, je jasné, že domnělý pachatel byl znám již předem, aby mohl být okamžitě obviněn. (Viz článek: Las Vegas Shooting Framed As Lone Wolf With 20 Dead And 100 wounded! - Střelba v Las Vegas, při níž zahynulo 20 lidí a 100 bylo zraněno, je pokládána za akci osamělého vlka)


„I když původní zprávy hovořily o více střelcích a několika incidentech, šerif okresu Joe Lombardo řekl na tiskové konferenci v 1:30 místního času, že se domnívají, že podezřelý je jen jeden.
Tento muž byl zabit ve 32. patře hotelu Mandalay Bay, když policisté opětovali střelbu. Lombardo řekl, že vyšetřovatelé pátrají po jeho spolubydlící, asijské ženě jménem Marilou Danley.
Lombardo odmítl identifikovat podezřelého, kterého zval „osamělým vlkem“.
Na dotaz na motiv podezřelého Lombardo odpověděl, že „tentokrát neví, jaký systém víry měl“.
Lombardo declined to identify the suspect, who he called a “lone wolf.”
Zdroj: Masakr v hotelu Mandalay: Střelec zabil nejméně dvacet lidí na koncertě country hudby (video)
(Source: Massacre At Mandalay: Las Vegas Gunman Kills At Least 20 At Country Music Concert [VIDEO])


S
céna zločinu tedy nebyla ještě řádně propátrána, a místní šerif již označil tuto masovou střelbu pod falešnou vlajkou za „akcí osamělého vlka“! To samo o sobě je výsostným důkazem:

Klíčový bod: Proč bylo jeviště ve Vegas znovu osvětleno, když předtím zhaslo? Aby bylo umožěno umožnilo střelci (střelcům) vidět dav? Viz video: Kdo měl ruku na vypínači těchto světel? Podívejte se sami na toto nepopiratelné video.

V minulých několika letech jsme rovněž svědky narůstajícího trendu, že tyto VELKÉ akce pod falešnou vlajkou jsou prováděny v noci. Pod pláštěm tmy mají skuteční pachatelé mnohem více možností, jak zakrýt své stopy a zmanipulovat scénu zločinu, aby odpovídala jejich předem přichystané verzi událostí.


Proč to udělali?

Globalistům se nedaří. Jejich agenda Nového světového řádu je v naprostém chaosu.
Zaprvé, [globalisty zorganizovaný] skandál s protestním klečením fotbalistů NFL při hymně jim zasadil zpětný úder – natolik, že vládnoucí kabala musí změnit téma, o němž se ve státě nejvíce hovoří. A nic tak neučiní rychleji, nežli událost se zraněním mnoha lidí. (Viz článek The NFL crashes and burns! Collapse of the celebrity culture now inevitable. - NFL se rozpadá a hoří! Kolaps kultury celebrit je nyní nevyhnutelný.)

Protože NFL nyní kolabuje rychlostí volného pádu, globalisté jsou nuceni odvrátit pozornost amerického lidu. Velký vliv na veřejnost měly reakce institucí, např. NASCAR (Sdružení automobilových závodníků) zcela odmítl klečení během hymny.

Podobně NBA (Státní basketbalová asociace) rozeslala interní sdělení zakazující tuto formu protestu jak jednotlivcům, tak kolektivům. (Viz článek: NBA memo warns teams to stand during national anthem ‘OR ELSE’ - Oběžník NBA varuje týmy, aby při státní hymně stály, „ANEBO“

Náhlý zvrat štěstěny je pro globalisty neočekávaný a nepříjemný natolik, že si vyžadoval adekvátní reakci … … a tou je z jejich pohledu MCE (Mass Casualty Event - událost s masovým zraněním lidí).


Hurikánová katastrofa v Portoriku
Nelze popřít, že americké území Portorika se proměnilo v nevídanou oblast katastrofy. Rozsah lidské katastrofy je dosud neznámý, protože do mnoha částí zničeného ostrova se nelze dostat. Mnozí ani nevědí, že Portoriko zasáhly dvě obrovské superbouře: nejprve hurikán Irma, a potom Maria. Irma byla prvním hurikánem 4. stupně, který zasáhl ostrov od roku 1932.


Klíčové je, že reakce Trumpovy vlády na naléhavé potřeby Portorika probíhají jako významný politický fotbal. Demokrati se zejména snaží vytěžit veškeré možné politické výhody špiněním presidenta Trumpa při jeho první „Katrině“. (SOTN připravuje investigativní zprávu o realitě na Portoriku a o rozsahu politických lstí používaných místními. Demokratická starostka San Juanu se jeví jako hlavní hráč v těchto machinacích, i když verdikt o jejím oficiálním chování nemůže být zatím uzavřen. Viz článek: Is the San Juan Mayor blocking hurricane relief or are logistics in Puerto Rico really impossible?Blokuje pomoc po hurikánové katastrofe starostka San Juanu , anebo je logistika na Portoriku skutečně nemožná? )

Podstatou je, že globalisté evidentně využívají demokraty na ostrově, aby sabotovali Trumpovo úsilí o pomoc. Však alternativním médiím se daří zachytit zjevné podvratné akty v reálném čase. Tím se provedení plánu kabaly na zníčení reputace Trumpa jako vášnivého nationalisty stává obtížným.

S každým dalším dnem nové Trumpovy tweety dále odhalují tento věrolomý globalistický systém. Tím je kabala nucena rychle vnutit nové téma národní konverzace. A k tomu se nejlépe hodí událost s masovou střelbou jako v Las Vegas. 


Je třeba odvést pozornost i od vysoce úspěšného referenda v Katalánsku


Kdykoli kabala NWO potřebuje rychle změnit internetový šum o historickém dění, jako je převažující volba nezávislosti v Katalánsku, projeví se to provedením teroristického útoku někde ve světě.

Je důležité pochopit, jak velké bylo toto referendum z hlediska, jak významně lidé skutečně otevřeně vyjádřili svou politickou moc. Nejenže 89% občanů volilo odtržení Katalánska od Španělska, ale provedlo svou volbu i navzdory špinavým hrozbám ministerstva vnitra v Madridu. Viz článek: ( The Results Are In: 89% Of Catalans Vote For Independence - Výsledek referenda: 89% Katalánců volilo nezávislost.)

Katalánci skutečně chtějí pryč z Království španělského, jak je oficiálně známo. Avšak snaha španělské vlády udržet Katalánce ve státě je beznadějnější, než je známo, a to z mnoha důvodů, které leží mimo rozsah tohoto článku. Tyto důvody se původně týkají velmi závažné existenciální krize, kterou referendum ještě zhoršilo, a to velmi silně!

A pak je zde přetrvávající problém s EU. Volba Katalánců „ano“ pro nezávislost, pokud jde o budoucnost Evropské unie, podnítí ohně emancipace všech Evropanů, kteří správně vnímají svůj superstát jako tyranskou a totalitární nadnárodní entitu. Viz článek: EU Exposé: A Planned Totalitarian Superstate to Destroy Europe - Odhalení EU: Plánovaný totalitární superstát ke zničení Evropy.

A proto by mělo být snadné pochopit, proč globalisté v Bruselu museli změnit ohnisko zájmu, zaměřené na Katalánsko a jeho vysoce závažný a dramatický volební proces. Madrid byl nejen extrémně tvrdý při snaze překazit legitimní volby, ale provedl i neslýchané zločiny proti lidu, které šokovaly Španělsko, Evropu i svět.

Proč si mocnosti hlubokého státu vybraly pro svůj masakr country koncert ve Vegas?
Je mnoho důvodů, proč provedli svou krvavou lázeň na tomto konkrétním místě. (Viz video: LAS VEGAS SHOOTING: HORRIFYING FOOTAGE CAUGHT ON CAMERA - Střelba v Las Vegas: Hrůzný záznam kamery.

Jako vždy globalisté chtějí odebrat zbraně všem americkým občanům. Ozbrojená Amerika je největší překážkou k nastolení jejich plánované Jediné světové vlády.

Ještě více zneklidňuje mocenskou elitu to, že je absolutně nutné odzbrojit občany předtím, než dojde ke kontrolované demolici globálního ekonomického a finančního systému. Dobře vědí, díky syrové pravdě, která se šíří po Internetu, že bohaté elity budou v centru pozornosti každého patriota, nacionalisty a člena domobrany. Pravdou je, že globalistická kabala NWO zcela ukradla Americe budoucnost, a že každý, kdo se chce dovědět přesně, kdo je vinen za zločiny trvající po mnoho desetiletí, si může prostě zasurfovat na Internetu.

Samozřejmě že zavraždění mnoha nevinných fanoušků country, kteří představují „tradiční Ameriku“ - spíše konzervativní, křesťané, zastánci Trumpa a Čajové párty - bylo pokusem ovlivnit je směrem ke kontrole zbraní. Představou globalistů bylo, že členové NRA (Státní asociace držitelů zbraní) a lovci by měli být tak šokování těmito bezprecedentními jatkami, provedenými ve Vegas oddílem sniperů, že by měli sami požádat o nějakou formu základní legislativy na kontrolu zbraní pro svou vlastní ochranu.

Pak je zde záměr potrestat politicky stále nekorektní vlastenecké hnutí. Takováto smrtící událost na místě country koncertu vysílá jednoznačný vzkaz, že pachatelé mohou provést nevýslovné krveprolití na podobném hudebním představení po celé zemi, kdekoli a kdykoli se jim zachce.


Je toho mnohem více, co tato strategie odvozuje přímo od operace Gladio provozované NATO. Neustálá „strategie napětí“ je již po desítky let v Evropě udržována za účelem terorizování civilní populace, aby bylo dosaženo kontrétních výsledků. (Viz článek NATO’s Secret Armies. Operation GLADIO and the Strategy of Tension Tajné zbraně NATO. Operace Gladio a strategie napětí.)


Vládou koordinované operace pod falešnou vlajkou jsou nyní legální

Jak to, že se federální policie uniká postihům, když umožnila tolik přímých útoků na americký lid?

Tyto nadmíru násilné MCE jsou ve skutečnosti „legální“, a to dle nejnovější verze zákona o státní obraně (NDAA), který byl agresívně prosazen Obamou.

Ano, tato zločinná federální politika se možná jeví jako zcela šílená, a také je; ale je zakotvena v zákoně schváleném Kongresem a podepsaném Obamou. Viz následující:

Viz článek: “FALSE FLAGS” are LEGAL PROPAGANDA PRODUCED by the Department of Defense - „Falešné vlajky“ jsou legální propagandou vyráběnou Ministerstvem obrany.

Nekončící série masových střelb a výbuchů bomb je přímým výsledkem tohoto podstatou neústavního a nezákonného federálního ustanovení. A málokdo o něm vůbec ví!


Stínová vláda kontroluje obě strany falešné mince

Inscenované nepokoje v Charlottesville ukázaly zemi, že stínová vláda kompletně kontroluje oba konce amerického politického spektra, a rovněž mnohé v jeho středu. Postřelení republikána Steva Scalise při tréninku basketbalového týmu Kongresu rovněž ukázalo, že globalisté s radostí využijí i levicových extrémistů AntiFa, aby odstranili skutečné konzervativce (v oné hale bylo však pravděpodobně rovněž přítomno více střelců než ten, na kterého to bylo svedeno …).

To, co nyní vidíme v Las Vegas, je dle jistého vzorce: údajný přívrženec AntiFa je využit k podněcování občanské války. Údajný hotelový pokoj střelece Stephena Paddocka byl, jak se jeví, pečlivě naaranžován dle tohoto scénáře. Viz článek: Report: Hotel Room of Vegas Shooter Had AntiFa Literature, Mideast Photos - Zpráva: Hotelový pokoj střelce z Las Vegas obsahoval literaturu AntiFa a fotografie ze Středního východu.

Tyto tajné praktiky typické pro skutené pachatele této falešné vlajky je třeba pochopit, pokud máme odvrátit totální válku. Tajná vláda vlastní skutečně každé místo v USA, a každou bezpečnostní složku, kdekoli provedou svou psychooperaci. Tento masakr ve Vegas je psychooperací určenou k roznícení animosity mezi konzervativci a liberály. Proto je důležité odhalovat charakteristické rysy těchto pachatelů z NWO - dvojí tvář a proradnost .

Stínová vláda nemá žádnou loyalitu ani vůči osobám, ani vůči stranám. Používají své agenty napříč Hlubokým státem, aby prováděli veškeré zločiny nutné k upevnění jejich moci nad americkou vládou a We, the people. To je vše! A proto obyvatelstvo, které je obětí, musí tolik děsit agenty Hlubokého státu, že se bojí Ameriky více než jeji illuminátští pánové.


Závěr


Protože tuto psychooperaci ve Vegas budeme v příštích dnech i dále odhalovat, vyjasní se i další její cíle.

Pouhý fakt, že bylo zabito a zraněno tolik lidí, napovídá, že jde o typickou černou operaci vedenou CIA v těsné spolupráci s FBI a místními bezpečnostními složkami.

Kdykoli je podobná událost tak rychle analyzována jako útok osamělého vlka, [který by nemohl zasáhnout ani tak rychle ani z uváděné vzdálenosti tolik lidí], za celou šarádou je zjevně komunita amerických výzvědných služeb.

Očekává snad Hluboký stát, že MY uvěříme, že státní bezpečnostní složky nejsou schopny detekovat takový průhledný akt domácího terorismu?


State of the Nation
October 2, 2017

Author’s Note:
Následující video dokazuje, že nejméně jedna osoba předem zcela jistě věděla o této tragické masové střelbě v Las Vegas. Jak se to dověděla? Co věděla? Kdo je a kde je teď? Proč ji úřady vytáhly na světlo tak rychle“


VIDEO: Záhadná žena varuje návštěvníky koncertu 45 minut před masakrem, že mnozí z nich brzy zemřou. Mystery Lady Warns Las Vegas Concert-goers 45 Minutes Before Massacre That Many Would Soon Die

___
http://stateofthenation2012.com/?p=85146

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.



7 komentářů:

  1. Nejmíň 15 minut se tam pálilo z kulometů, a žadný policajt si ani nevšiml ohníčky z hlavní při palbě?? A nezahájil palbu na ně? Ach jo, asi byli schovaní podle příkazů svých šéfů...

    OdpovědětVymazat
  2. Díky jako vždy super a brilantní Aleš

    OdpovědětVymazat
  3. Tak po roce se opet divam na tento web a nestacim se divit. Autor je zjevne paranoidni silenec, jinak by takove bludy nepsal. No nic, zase treba za rok:-)
    ps. pokud teda jeste autor nebude v blazinci:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Je neuvěřitelné, že je toto možné,ovšem po útoku na dvojčata, který byl také útokem pod cizí vlajkou, se není už čemu divit a jen se lze těžko dohadovat co bude následovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím, měl by jste zájem si přivydělat?

    S pozdravem

    Karel


    !!!!! HLEDÁME NOVÉHO TITULKÁŘE !!!!
    -------------------------------------


    NA POZICI REALIZACE TITULKŮ V ČESKÉM PŘEKLADU PRO ČESKOU VERZI "TV GAIA" HLEDÁME ZÁJEMCE.

    POŽADUJEME:
    - PERFEKTNÍ ZNALOST ANGLICKÉHO JAZYKA
    - STYLISTICKÉ SCHOPNOSTI
    - ZNALOST PRÁCE S PROGRAMEM "SUBTITLE EDIT"
    - FLEXIBILITU
    - TÝMOVÉHO DUCHA A PRACOVNÍ MORÁLKU


    NABÍZÍME:
    - ADEKVÁTNÍ FINANČNÍ ODMĚNU
    - DLOUHODOBOU JISTOTU FINANČNÍHO PŘÍJMU
    - DALŠÍ ZAJÍMAVÉ BONUSY
    - MOŽNOST PODÍLET SE NA ROZVOJI ZAJÍMAVÉHO PROJEKTU
    - PRO STUDENTY ANGLISTIKY POTVRZENÍ O PRAXI V RÁMCI ROZVOJE JAZYKOVÝCH SCHOPNOSTÍ

    K DISPOZICI JE POUZE JEDNA POZICE !!!!

    KONTAKT: TEL. 603 936 106, MAIL: chvatal@matrix-2001.cz

    OdpovědětVymazat
  6. před několika dny Rusko koupilo státní dluhopisy za 1,3 miliardy..Nejvíc dluhopisů vlastí čína a Japonsko, rusko je až na 14 místě...takže nejmocnější řád žije těžce na dluh světa, přesto se drze postavili arbitra na celém světě,,,dál už neuvažuju, to už je vyšší liga H.

    OdpovědětVymazat
  7. Dejte satanovi horkou večeři!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.