12. prosince 2019

Střelba v Ostravě: jasná falešná vlajka

Střelba v Ostravě: falešná vlajka
Sepsal OrgoNet 12. 12. 2019



Falešná vlajka, to mě nenechá klidným, zejména když je to v Česku.

Jakmile se ta zpráva objevila, hned jsem si pomyslel, že jde o typickou špinavou akci tajných hráčů o moc, a se zájmem jsem čekal, jak se to bude vyvíjet. A vyvíjí se to přesně podle typického scénáře, který jsem tady mnohokrát na Orgonetu probíral.

Spoustu relevantních informací, hypotéz a komentářů k tomu sepsal Aeronet a jeho čtenáři ve dvou článcích, s nimiž velice souhlasím a které vřele doporučuji k přečtení.

https://aeronet.cz/news/masakr-v-rothschildove-ostrave-vyvolava-vice-otazniku-nez-je-mnozina-poskytovanych-odpovedi-proc-strelec-zabijel-pacienty-kdyz-mel-pry-spadeno-na-lekare-proc-na-unikle-fotografii-z-cekarny/

https://aeronet.cz/news/desiva-konspirace-masakr-v-ostravske-nemocnici-bude-vyuzit-k-odvedeni-pozornosti-od-vecerni-demonstrace-milionu-chvilek-v-praze-v-cekarne-strilel-profesional-zasahy-na-rozhlednu-hlava-krk-hlava/

Takže už nemusím rozvíjet svoje teorie, ale aspoň něco k fotkám z události.

U různých předchozích falešných vlajek v různých zemích jsem se rád zabýval naaranžovanými fotografiemi a videy z události, neboť je na nich možno snadno odhalovat hlupáctví pořadatelů a vykonavatelů, a neschopnost krizových herců. Jenže bohužel většina lidí pořád ještě věří tomu, co do nich cpou média, i když po logické úvaze je to naprosto nesmyslné.

Takže následuje výběr fotografií typických pro falešné vlajky, jejichž účelem je "hraní na city". To je totiž nejlepší ovládací metoda... Najdou se tam zřejmě všechny motivy, co jsou předepsány do fotoscénářů těchto událostí.

"Nemocniční personál" nalehko stojící bezradně před budovou. (Vyhnán kdy? Na začátku události? Velmi nebezpečné. Později? Velmi zbytečné.)



Za auty se schovávají krizové herečky, pěkně naaranžované kvůli fotkám. (Proč by se personál měl schovávat za auty, venku? )


Scénář radí krizovým hercům, že svou zoufalost nejlépe vyjádří rukou na puse. Stejné gesto najdete u všech fotek z falešných vlajek.



Zoufalé dívky v sousedství ozbrojenců.
Všimněte si vychechtaného policisty zcela vlevo. (Vždycky se najde někdo, kdo naruší vážnost okamžiku a zkazí fotku (:-))) )


Vychechtaný šedovlasý pán uprostřed skupiny taky asi nechápe vážnost okamžiku (ví, že je to jen hra).


Povinná je rovněž fotka hérečky s termofólií.


Tentokrát muž hrající zoufalost gestem "držím si hlavu". Ti za ním jsou sice rozmazaní, ale nevypadají jako v panice, spíš že si vesele povídají...


Zoufalé objetí krizových herců - rovněž povinné ve scénáři fotek.


Záběry hrůzně zakuklených akčních policistů, kteří mávají svými hračkami, dotvářejí atmosféru strachu; mají zřejmě evokovat vždypřipravenost a výkonnost policie. (Akorát po logické úvaze se tam ta policie už teď tak nějak zbytečně fláká s křížkem po funuse...)


A konečně, ona "uniklá"fotka ze zakrvavené čekárny, tak ta je stoprocentně naaranžovaná, podobně jako v Bataclanu atd. Nejde o únik informace od neznámého člověka, avšak ta fotografie byla naprosto promyšleně anonymně vypuštěna na sociální sítě organizátory falešné vlajky, aby lidé nepochybovali, že se to skutečně stalo, a měli radost, že něco nedovoleného objevili ... Ona je totiž spousta důvodů pochybovat, ale krev je velmi působivý trumf... (Na původním Redditu tu fotku už smazali, tak ji dávám níže. Její dohledání na netu mi zabralo asi 20 vteřin. Jsem zvědav, jestli mi kvůli tomu zatnou OrgoNet nebo mě rovnou zavřou.)

Na Aeronetu se můžete dočíst, co všechno na té fotce nesedí. Je toho mnoho, kromě toho, že čtyři chybějí. Já k tomu dodávám, že v oněch "mrtvolách" opět jako (asi skoro vždy) vidím naaranžované loutky polité barvivem. (Divná poloha a tvar končetin, divný poměr trupu a končetin, typické tepláky, divné bačkory na nohou, vyhrnuté triko odhalující plastové břicho, plastové ruce, atd.)


Takhle to tam vypadá v klidu. Další mrtvoly tam fakt nikde za rohem nemohu být. (Snímek z Aeronetu.)



Podle mého názoru ta celá akce byla jenom sehraná a naaranžovaná; věřím, že jediný, koho tajní opravdu odpravili, byl ten vyhlédnutý chudák, co je nám vydáván za pachatele.

U lidí sílí poptávka po identifikaci obětí, které dosud nejsou zveřejněny, prý z pietních důvodů. Pravý důvod je, že není tak snadné najít lidi, kteří by nikomu nechyběli, když jsou prohlášení za mrtvé, které by nikdo neznal atd... Proto inscenátoři čekají, jak se situace vyvine, jestli se lidé spokojí s tou pietou a nebudou do toho dále vrtat, anebo si budou muset vymyslet další pohádky. (Proto strůjci nenechali "zabít" doktory, protože ty spousta lidí zná, ale anonymní pacoše...)

Vždycky jsem se divil, jak to, že při falešných vlajkách pozůstalí obětí nikdy nekřičí v médiích po náhradách a nepodávají žaloby na stát a policii, která zasahuje při těchto událostech většinou velmi váhavě (ovšem podle scénáře). Podle mě by tu neschopnost státu a policie normální lidé v médiích řádně rozmazali, když vidím, jak mnoho lidí je ochotno žalovat lékaře za sebemenší pochybení mající vliv na něčí zdraví, ale po "teroristických činech" nikdo ani nepípne a nedomáhá se práva? Že by z uvědomělosti? A z toho vyplývá co? Že pozůstalí jsou pouze falešní pozůstalí, a oběti jsou falešné oběti.

Tím neříkám, že při falešných vlajkách neteče skutečná krev, to bohužel ano, a to většinou s ohledem na možnost zametení stop; pouze nedopatřením bývá mrtvol víc než mohou "vysvětlit". Těch 6 se jim už bude věrohodně dokládat fakt těžko (:-), ale zase kdyby nahlásili menší počet, nebylo by to tak působivé ... nemají to lehké.

Tak jsem si trochu ulevil, přeji úspěšné další bádání.



11 komentářů:

  1. Dobrý večer Orgonete,
    několik let nazpátek ráda pročítám Vaše články a mnohdy se s nimi ztotožňuji, dávám si věci do souvislostí.
    Stal-li se dosud masakr někde daleko v cizině, byla vždy spousta nesrovnalostí, rozmazaných fotografií či videí, neuvěřitelné záběry z místa činu atd. A o všem jsme se mohli prostě jen dohadovat a spekulovat.
    Situace se velmi změní, když se něco takového stane "za rohem", když znáte dobře prostředí, reálie, a dokonce bohužel i zúčastněné...
    Aeronet i Vy máte pravdu, že i v Ostravě dost věcí prostě nesedí nebo nám není sdělena celá pravda. Např. nad uniklou fotografií z čekárny se dá dlouze polemizovat, ale taky je bohužel jediná, z níž lze vycházet. Nechápu třeba, proč se stále píše konkrétně o 3 obětech - bachařích mimo službu a nikdo aspoň částečně (věk, povolání, místo bydliště) nekonkretizuje další oběti. Nevylučji, že šlo - opět skoro tradičně před vánoci - o tzv.vyšší zakázku. Ale tentokrát si troufám tvrdit, že mrtvoly byly bohužel skutečné. Coby Ostravák se člověk doslechne drobné další indicie kolem tohoto činu mezi lidmi a bohužel mám i poměrně blízko k jedné oběti (ženě), která rozhodně není vymyšlená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stále to je tvrzení, dokud nepadnou jména, umrtní listy a další důkazy.

      Vymazat
  2. Když se ukáže, že lidé v OV byli skutečně postříleni, omluvíš se za fabulace?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra je první pohřeb...ale rakev nude určitě prázdná, pozůstalí jen placení krizoví herci, nebo agenti BIS, ale ty se nikdy neomluvíš...

      Vymazat
  3. Kamarád který pracuje u vsčr v heřmanicích se střídal s kolegou(ten co kryl svou dceru vladtnim tělem) , který je jednou ze 3 obětí vsčr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by vám kamarád třeba mohl i říct, proč se ti 3 členové vsčr v ten den najednou octli v 7.00 na traumatologii? Že by v noci ve svém volném čase pařili/upadli/poprali se a způsobili si úrazy, takže museli všichni 3 hned brzo ráno k doktoru?
      Kamarád třeba bude vědět. To by hodně lidí zajímalo.

      Vymazat
  4. Většina lidí vnímá realitu, která je pro ně skutečnou, jen tím, co vnímají svými vnějšími senzorickými orgány, cokoli, co mohou vidět svýma očima, slyšet svýma ušima. Cokoli jiné, mimo tento způsob vnímání, co není potvrzené prostřednictvím senzorických orgánů, je pro ně neznámé a mají sklon to přehlížet. Avšak je tu více než to, co se odehrává na scéně lidského života.
    Realita je za scénou, ne na scéně. Přivykejme si pohlížet za scénu. Na všechna ta policejní prohlášení, která se nám předkládají jakýmkoli vnějším napájením z vnějšku. Každý máme schopnost vcházet dovnitř své vnitřní mysli a pomocí intuice zjišťovat a ověřovat, zdali tomu tak je, či není. Většina lidí se však spoléhá jen na to, čím jsou napájení z vnějšku.
    Petr Daniel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležitá připomínka.Není dostačující být zaměřen svou pozorností jen do vnějšího světa prostřednictvím smyslů. Pak se snadno stanete peříčkem zmítajícím se ve větru sem a tam.

      Vymazat
  5. Vychechtaný šedovlasý pán uprostřed skupiny taky asi nechápe vážnost okamžiku (ví, že je to jen hra).
    Může to také znamenat "směje se vážným věcem"

    OdpovědětVymazat
  6. Mel bych take par postrehu - vsude jinde ve svete po takovem cinu je verejny briefing kde se ptaji novinari i obycejni lide co se stalo a jake maji dukazy atd nemyslim briefing ktery byl v primem prenosu a nemohli videt za tak kratkou dobu vsechny zaznamy pan Ham ani nikdo dalsi do teto chvile nic takoveho neudelal - jestlize je nemocnice poseta kamerovym system neni co vysetrovat vse je jasne videt na zaznamu proc tento zaznam neni pro verejnost dostupny v pripade strelby kvuli pozustalim rozmazat holy akt - jedine vysvetleni je to ze se snazi chytre hlavy tyto zaznamy pozmenit tak jako se to v teto nemocnici v minulosti jiz stalo - proc neni pro verejnost promitnut zaznam ze zadrzeni pachatele naopak toto video by velice uklidilo verejnost - opet se nekde nataci nejaka imitace zasahu? - proc se pise ze zacaly pitvy kdyz se stale nikdo nevyjadril prave ke kolujici fotografii - jednoducha odpoved stale natahuji cas pac fotografie je falesna - nikdo z nas tam nebyl nikdo z nas nevidel mrtvoly primo na vlastni oci nikdo z nas nevidel kdo vlastne strilel a jak to bylo a co se stalo ale jedno je jiste od zacatku ziveho vysilani v televizi nesedela ani jedna vypoved jak pana Hamacka tak reditele nemocnice tak smejicich se svedku a to myslicimu cloveku opravdu smrdi.Myslici obyvatelstvo by melo pozadavot okamzite vysvetleni od pana Hamacka nebo jeho odstoupeni jinak bude mit prave tento myslici clovicek strach ze si pan Ham dela z Ceske republiky strelnici. ono totiz po prijezdu pana Ham doslo ke zmene fotografie z pachatele na svedka casy sedi uplne presne......

    OdpovědětVymazat
  7. Iba jedna otázka, kde je záznam z tej kamery v akárni? Alebo je to len atrapa?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.