13. října 2020

Česká televize v Událostech přiznala počty lidí onemocnělých a zemřelých na chřipku v sezóně 2019/2020. Kam se hrabe covid?

Česká televize v Událostech přiznala počty lidí onemocnělých a zemřelých na chřipku v sezóně 2019/2020. Kam se na ně hrabe covid?

Česká televize v reportáži na téma "Nejsou vakcíny proti chřipce" dne 11. 10. 2020 uvedla počty onemocnělých a zemřelých na chřipku v sezóně 2019/2020, čímž si takzvaně "nachcala do ucha", jak říkala moje babička (kdo by nerozuměl rčení, tak "svou hloupostí si vyrobila problém", jelikož ta čísla se ani trochu nehodí do její hysterické covidové kampaně... což jistě zdárně zamaskuje. Ono se už i stalo, ticho po pěšině...)

Viz snapshot z videa níže. Nakažení chřipkou = ti, kteří s ní byli u lékaře. Nebylo kvůli ní žádné testování, žádné karantény a uzávěry ekonomiky. (Zdroj:  https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097181328-udalosti/220411000101011/video/794506)



Pro covid se od jeho počátku dodnes uvádí (v tuto chvíli): (Zdroj: https://koronavirus.mzcr.cz/)

  • 121 421 tisíc potvrzených případů (z nichž 95% nepotřebuje lékařskou péči)
  • 1 051 úmrtí (jak známo, nikoliv "na covid", ale "s covidem", příčinou téměř všech úmrtí "s covidem" je vážný stav organismu i z jiných důvodů.)


Kde že je tady nějaká "pandemie", když případů "covidu" je zatím 10x méně než chřipky v loňské sezóně, kvůli níž nikdo mediálně nehysterčil, nevyhlašoval nouzové stavy, karantény, testy, nezastavoval ekonomiku, ...



7 komentářů:

  1. Ona ta ekonomika se musí zastavit protože ožebračení státu a lidí musí přijít pomaličku, postupně. Bible totiž říká že Babylon, matka nevěstek bude oškubána v jedné hodině - všechno to bohatství bude zničeno v jedné hodině. Za hodinu samozřejmě nelze zničit státy a ožebračit lidi. Bible to vysvětluje tak že Bůh politikům světa vložil do mysli myšlenku, kterou budou považovat za svou vlastní myšlenku, aby úplně zničili a ohněm spálili nevěstkyu, Babylon..a..Babylon je jak známo Vatikán a všechny jeho denominace, které řídí světové obchody. Mám dojem že to je ten důvod proč to jde takhle postupně. Samozřejmě se mohu mýlit a to napadení Babylonu může být rozhodnuto v jedné hodině politiky,kteří pomocí vojska a dalších tuto nevěstku napadnou a vydrancují majetek - jestli má někdo jiný názor klidně si ho rád přečtu.

    OdpovědětVymazat
  2. přesně tohle se snažím říkat všem zaslepencům, ale většina nechce slyšet......
    Robert

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonet viděli jsme, jak Tě vyfakovali na aeronetu. Nejsi jediný, koho cenzurují. Víš, že se tím proflákli, že jedou vlastní agendu, která nemá s pronárodní nic společného.

    OdpovědětVymazat
  4. Že by ČT obracela kabát. To je po 30letech masírování sice dobré, ale pokud bude konečně někdy nastolena spravedlnost, tak by jí prospěla celková rekonstrukce nebo likvidace. Za vše se musí zaplatit. Tak to bude a nikdo dosavadní lháře a zloděje nebude litovat.

    OdpovědětVymazat
  5. To omšelé s covidem a na covid...napadlo vás, že s chřipkou a na chřipku bylo asi taky tak?!? Takto to prostě posuzovat nelze. Pokud by stařík s chronickou sezónní alergií nedostal chřipku, pak by na chřipku nezemřel a stejně tak to je s covidem. Ale je jasné, že právě ta poslední nemoc byla hřebíčkem do rakve pacienta. Jde tedy o alibistickou blbou omluvu dalšího nebezpečného viru! Nebýt Covidu, nehrozí X starým lidem smrt. Popasovali by se třeba i s tou ulovenou chřipkou, ale Covid je pak dodělá. Proto je třeba Covid brát vážně. Ekonomičtí cynici by rádi měli další virus ve společnosti, aby se nemuselo tolik vydělávat na důchody, ale nezapomeňte, nejen v souvislosti se smrtí platí hřbitovní moto: "Co jsme my, budete i vy!"

    OdpovědětVymazat
  6. .. hmm a stačilo 14 dní, aby počty zemřelých v souvislosti s covidem byly trojnásobné (3 197 k 31. 10., 18:01)... možná i díky vašemu článku, který to zlehčuje. Kde je ta vaše chřipka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozri si grafy, ako vyletel hore Covid, zmizla chrípka. Múdremu napovedz, hlúpeho kopni :o).....

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.