22. listopadu 2020

Dopis voliče odpadlého od demokratů: Je nemožné, aby Biden-Harrisová získali téměř 80 miliónů hlasů.

Dopis voliče odpadlého od demokratů: Je nemožné, aby Biden-Harrisová získali téměř 80 miliónů hlasů.

Zdroj: http://stateofthenation.co/?p=37546  20. 11. 2020
Překlad: OrgoNet


Otevřený dopis od voliče, který opustil demokraty

Milí voliči,


Přihlížel jsem onomu směšnému volebnímu divadlu a nemohu déle mlčet.

Nejprve musím říci, že Joe Biden můj hlas nedostal. A to jsem byl celoživotní demokrat. Ale nedávno jsem je opustil.

Biden nedostal hlas ani od většiny členů mé rodiny a mých přátel, z nichž většina byla dlouhodobými demokraty.

Žiji v modré oblasti, a tak vím, že Biden neprošel ani u některých skupin, které tradičně volí demokraty.

Protože jsem odpadlík od demokratů, mnozí mí přátelé se neobávají sdílet se mnou jejich skutečný názor na tandem Biden-Harrisová.

Většina si myslí, že Biden je pro ten úřad neschopný, a Harrisová je děsí k smrti.

Takže tito kandidáti odradili většinu tradičních voličů demokratů. Doslova odpudili!

Nevím, kolik přesně, ale vím, že velké množství těchto demokratů nevolilo Bidena a Harrisovou. Někteří volili jako protestní hlas kandidáta třetí strany.

Vím však, že překvapující počet z nich volil Trumpa, zejména pro jeho přístup k respektování práva a pořádku. Bidenův postoj „ruce pryč“, kdy dokonce schvaloval násilné „klidné protesty“ hluboce znepřátelil mnohé demokraty, kterým záleží na dodržování zákonů.



A pak je mnoho liberálních voličů, kteří prostě v den voleb zůstali doma. Kolik, ví jen Bůh.

Samozřejmě byli i liberálové trpící TDS (Trump Derangement Syndrome – syndrom nenávisti k Trumpovi), kteří se nemohli dočkat, až budou moci proti němu 10x volit, což pravděpodobně i učinili.

Nicméně počet demokratů naprosto zbavených iluzí dosáhl při této volební kampani historicky dosud nejvyššího stupně. O tom není pochyb. Většina z nich, když volili Bidena, ho volila jen proto, aby vyšachovali Trumpa!

Vtip je v tom, že když si dáte dohromady to množství odpuzených voličů levice, není možné, aby Biden získal skoro 80 miliónů hlasů.

Barack Obama byl kandidátem schopným se s voliči spojit a skutečně motivovat demokraty, aby přišli k volbám ve velkém počtu. A přesto dostal na svém vrcholu v roce 2008 pouze 69 498 516 hlasů. V roce 2012 dostal 65 915 795 hlasů. A Hillary dostala v roce 2016 jen 65 853 514 hlasů.

Když vezmete v úvahu, že značná většina demokratů volila Bidena pouze se sebezapřením, zatímco při volbě Obamy se nemohli dočkat, až mu hodí hlasy, něco tady nesedí.

A největší bomba je toto: Donald Trump na vrcholu své popularity v roce 2016 dostal pouze 62 984 828 hlasů. I když Trump tenkrát vytvořil nejnadšenější volební dav v americké historii, dostal jen 63 miliónů, zatímco téměř komatózní Biden letos překonal všechny americké rekordy, když získal skoro 80 miliónů? !!!!

V každém případě, ti, co organizují, počítají a zkoumají volby, to mohou rozebírat, jak se jim zachce. Ale závěr je ten, že ve volebním dni Joe Biden a Kamala Harrisová nemohli dosáhnout téměř 80 miliónů hlasů. To je matematicky nemožné.

A co když dostal Biden milióny nelegitimních hlasů? Ano, to je velmi pravděpodobné … a to je taky důvod, proč jsem odešel od strany Demokratů … navždy.


S pozdravem


Odpadlík od demokratů

3 komentáře:

  1. Ahoj O.
    díky! Sper článek
    Zdravím
    Namur

    OdpovědětVymazat
  2. Tady vyšel zajímavý článek: https://www.denik.cz/veda-a-technika/vesmir-zeme-atmosfera-nasa.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=458100&dop_req_id=Lnctrh773ni-202012171209&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

    OdpovědětVymazat
  3. Když Pán Bůh dopustí, i motyka spustí..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.