3. května 2009

Vysílače: nebezpečí pro děti a těhotné ženy

Opět něco z webu Next-up (hnutí za snížení radiace z vysílačů na 0,6V/m.)
Francouzi se už velmi silně bouří proti všudyřítomnému záření. Již třikrát dosáhli občané toho, že soud nařídil odstranění mobilních vysílačů z blízkosti lidí.
V jednom městě starosta nechal odstranit ze škol vysílače WIFI, aby zabránil nepřetržitému ozáření dětí (u nás sníme o tom, že je zavedeme ... doufejme, že to finance školám nedovolí, než dojdeme k rozumu.)
Lidé se tam tedy už probouzejí. Koná se mnoho akcí a demonstrací, o čemž se u nás ovšem nedovíte...
Na naší škole ve středu města si mezitím nechali namontovat 3 panely O2, za roční nájem 80 000 Kč. Jsou celí šťastní, jaký je to dobrý kšeft a že mají peníze na kancelářské potřeby. V okolí jsou těch antén již lesy ...
Učitelé si stěžují, že zejména v posledních dvou letech jsou děti výrazně méně chápavé, podstatně méně si pamatují, těžko se soustředí, .... čím to asi může být?
Doufejme, že i u nás to lidem dojde dostatečně včas, než úplně zdegenerujeme... ale nevím nevím, vzhledem k tomu, že za západem obvykle zaostáváme tak o 20 let (kromě počtu antén). Tak zatím rozdávejme, jak můžeme...
Ze stránek Next-up vybírám: 

Vliv záření z vysílače na nenarozené dítě

(Klikněte pro zvětšení obrázku.)


Měření umělého vysokofrekvenčního mikrovlnného záření v MHz a GHz bylo provedeno uprostřed dětského hřiště. Činí 31,6 V/m, bezpečná výše je 0,6 V/m!!!!


Vliv na těhotné ženy: Plodový vak (amnios) je naplněn plodovou vodou, v níž se uskutečňuje vývoj embrya a plodu. Je to evidentně vysoce absorpční prostředí pro umělé mikrovlnné záření!


Navíc, děvčátka již od narození mají ve svém těle 400 000 ovocytů (vajíček). Ty jsou uloženy ve vaječnících, v miniaturních váčcích naplněných tekutinou, zvaných folikuly.

Vývoj vajíček probíhá během vývoje plodu … A v jeho průběhu dojde k umělému ozáření tou nejhorší frekvencí zvanou „odpad“ spektra mikrovlnných vysokých frekvencí!!!!

Umělé ozařování dětí musí být pokládáno za kriminální čin.

Ti, kteří jsou zodpovědni za tyto kriminální činy, by měli být souzeni.

2 komentáře:

  1. vsiml jsem ze je jaksi tezke hledat a nacházet vysílače. Prostě je nevidíte. i když jsou přímo před vámi. Když se ovšem budete snažit, zjistáte, že jsou téměř na každém baráku, na každém stožáru (to mluvím tedy o Praze, na vesnicích a v krajině jsou většinou jen stožáry.i když občas tři vedle sebe) je jich zkrátka tolik, že je to až trapný. Vždyť už loni byla wifi a signal všude a kvalitní, proč za poslední rok přibylo dalších 1000 vysílačů??

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, člověk se to naučí hledat, pak dokonce může mít z toho "deformaci" a kouká po nich všude... to vám nepřeju.
    Proč jich je tolik? Protože je to kšeft pro vyrábějící a instalující firmy. Protože stát to zaplatí ze zbrojního rozpočtu/peněz z NATO apod. A lidi jsou ještě rádi, že je to pro jejich dobro a pokrok a lepší signál.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.