25. října 2009

Vepřovka fakt naposledy

Vepřová chřipka mi fakt leze krkem a už dlouhou dobu o ní nic nechci vědět, ale přece jenom mi nedalo kouknout se, jak v Americe příští týden mají začít s očkováním... Naše média zmasírovaná výrobci léků samozřejmě chtějí, abychom si mysleli, že Američané se do toho hrnou s nadšením. Každý, kdo čte alternativní weby, ví, že se nehrnou, už se leckde psalo, že 60% amerických lékařů nedá své rodiny očkovat ... ale najde se jistě dost lidí, kteří si vakcínu koupí, takže kampaň jistě přinese očekávané zisky pro big farma...

Mám k tomu takový postřeh: je možné, že jsme u nás doma onu chřipajznu už měli. Byla u nás totiž návštěva z USA, a zrovna v tu dobu v červenci tam u nich prý marodila spousta lidí, pár mělo i antibiotika, nikdo neumřel. Nevěděli o nikom, kdo by se nechal testovat na prasečí chřipku, příznaky byly mírné ... takže to klidně mohla být ta prasečí. K nám přijeli s doznívajícími příznaky, takže jsme doma pak taky něco chytli, ale taky velmi mírného ... zapper to záhy vyzapoval. Taky jsme se nenechali testovat a taky jsme nakazili další lidi...

Představte si, že by se to testovalo, že by to fakt byla vepřovka a že by tak vyšlo najevo, že už ji měla taková spousta lidí, že očkování je už zbytečné? To by se jistě banksterům a farmaceutům nelíbilo. Proto: na jednu stranu se musí dělat panika z pandemie, ale na druhou stranu se musí zakrývat, že spousta lidí už to prodělala a nic se jim nestalo. Nemají to teda lehký : ))))

Stevo (psychotronik, léčitel) z Etheric Warriors k tomu zahájení očkování měl takový krátký pěkný příspěvek, který přikládám. Vychází z rozhlasového interview CBS, které usvědčuje americkou vládu z masívního lhářství ...


Stevo na EW 24. 10. 09

Americká rozhlasová síť CBS odhaluje, že počty případů prasečí chřipky jsou silně nadhodnoceny

Poukázali na lháře provádějící masovou dezinformaci/propagandu/strach šířící program, aby přiměli lidi kupovat očkovací nesmysly. 83-97% laboratorních vzorků, které zaslali lékaři z různých států do vládních laboratoří kvůli testu na prasečí chřipku, bylo negativních!!!

Uvědomte si, že na jižní polokouli, v Austrálii, právě skončila jejich zima (chladná, chřipková sezóna), a zprávy od nich říkají, že „svinská chřipka“ nebyla problémem. Takže proč nás banksteři/big farma/vládní zdravotnické úřady nepřetržitě bombardují mediálními bombami, aby vířili strach z něčeho, co není žádný problém?

Když si poslechnete fakta, zejména ta, která uvádějí, že sezónní chřipkový „virus“ NENÍ ve většině případů (přibližně 80% případů) odpovědný za obvyklé „chřipkové příznaky“, snad vás to přiměje, abyste si racionálně zpochybnili „logiku“ očkování i pro tuto sezónní chřipku.

Dalším aspektem zmíněným v níže uvedeném audio interview je, že očkování poskytuje pouze krátkodobý (pokud vůbec nějaký) imunitní prospěch, a nikoliv dlouhodobou imunitu, která vznikne pouze přirozeným vystavením organismu patogenům. Takže čím více společnost užije očkování, tím více je oslabována její imunita, a čím více proděláme očkování s jeho toxickými adjuvanty, tím více se nás dostane do statistik různých chorob.

Žádné očkování neprospěje zdraví těla tak jako faktory životního stylu (cvičení, správná výživa, zdravý vzduch a voda, pozitivní mentální/emoční/duchovní stav.) Ani není třeba rozebírat, že prasečí vakcína je relativně netestována na dlouhodobou bezpečnost. Takže ti blázni, kteří se domnívají, že vláda (jejich strýček Sam) jedná v jejich nejlepším zájmu, tak jako jejich maminka a tatínek, když byli dětmi, jsou naprosto vedle, a vedeni ke svému zániku. Ale co, staré latinské rčení říká: Caveat emptor. (Ať si dá pozor kupec.) Autooselekce podle genového fondu, nebo hodně výherců Darwinovy ceny.

Přeji požehnaný den a jděte za svým srdcem!
Stevo

Zde je 1. část zmíněného rozhlasového rozhovoru na videu, anglicky (má 3 části, další najdete z youtube).





Článek dr. Mercoly: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/24/CBS-Reveals-that-Swine-Flu-Cases-Seriously-Overestimated.aspx

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.