14. ledna 2010

Americký test zemětřesení měl hrůzné následky

--> http://www.whatdoesitmean.com/index1322.htm

Americký test zemětřesení "měl hrůzné následky", 
zanechal na Haiti 500 000 mrtvých

Sorcha Faal, 14. 1. 2010

Chmurná zpráva připravená Ruskou severní flotilou pro prvního ministra Putina dnes tvrdí, že katastrofální zemětřesení, které zničilo ostrov Haiti, bylo "jasným výsledkem" testu Amerického loďstva (US Navy), které testovalo jednu ze svých "zbraní působících zemětřesení", jejíž použití je plánováno Američany proti perskému národu Íránu; "mělo hrůzné  následky".

Ruská severní flotila monitoruje pohyby amerického loďstva a jeho aktivity v Karibiku od r. 2008, když
Američané oznámili svůj záměr znovu zde ustanovit Čtvrtou flotilu, http://www.nysun.com/national/navy-to-revive-fleet-for-latin-america-caribbean/75350/ Ta byla v r. 1995 rozpuštěna, načež ruská Otčina reagovala tím, že v témže roce ruská flotila pod vedením jaderného křižníku Petr Veliký zahájila své první manévry v této oblasti od konce studené války. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/venezuela/3520313/Russian-navy-conducts-war-games-in-Caribbean.html

Americkému lidu je užívání a dokonalost technologie vyvolávající zemětřesení naprosto neznámá, ale má již historii starou pár desítek let. Začalo to tím, že v září r. 1978 Sovětský svaz nechal vybuchnout 10megatunovou jadernou bombu a pak "nasměroval" její nárazovou vlnu na Írán http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_ciencia/tsunami_earthquake24_02.jpg ,, kde jejím důsledkem bylo katastrofální zemětřesení o magnitudě 7,4. Tato událost uspíšila pád Američany podporovaného režimu vedeného šachem.

Tento sovětský útok na Irán byl opětován Američany v dubnu 1979 http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/esp_ciencia_tsunami24.htm, , kdy použili jednu ze svých nově vyvinutých "atomově poháněných" zbraní působících zemětřesení proti bývalému komunistickému národu  Jugoslávie, což mělo za výslede zemětřesení o magnitudě 7,2.

Od konce 70. let Spojené státy "významně pokročily" ve vývoji svých zbraní působících zemětřesení, a podle těchto zpráv nyní používají prostředků využívajícíh Teslovy elektromagnetické pulsy, plasmovou a sonickou technologii, a rovněž "bomby působící nárazovou vlnu", a byly již dříve obviněny Ruskem http://www.cuttingedge.org/news/N1624.cfm, že je používají, ve válce proti afghánistánskému lidu, když jedno z těchto "zařízení" explodovalo v březnu 2002 v Afhgánistánu a způsobilo zničující zemětřesení o síle 7,2.

Je zajímavé si povšimnout, že dle ruské zprávy tvrdící, že v Karibiku byl proveden americkým loďstvem test zbraní působících zemětřesení, byl tento test "s nejvyšší pravděpodobností" založen na téže Teslově technologii, která má zřejmě na svědomí katastrofální zemětřesení, které zničilo japonské město Kobe 17. ledna 1995 a mělo sílu 6,8. http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Hanshin_earthquake Tajemné náboženské hnutí Aum Shinrikyiko před ním varovalo 8 dní před jeho vypuknutím, a v jeho zprávě můžeme číst:

"Charismatický guru hnutí Aum, Shoko Asahara, předpověděl zemětřesení v Kobe 9 dní před touto událostí. V rozhlasovém vysílání 8. ledna 1995 Ashara řekl: "Na Japonsko bude proveden útok zemětřesením. Nejpravděpodobnějí v oblasti Kobe." Hideo Murai, pozdější ministru pro vědu a technologii v Am Shiniriko, se rovněž přikláněl k jeho stanovisku. Murai -  prý to byl nejinteligentější Japonec, který kdy žil - byl zavražděn vraždou zorganizovanou Yakuzem krátce poté, kdy promluvil a nahrál svou řeč pro zahraniční zpravodaje http://www.deepblacklies.co.uk/doom_weapons_1.htm.

Murai vystoupil se svým tvrzením 7. dubna 1995 v Klubu zahraničních korespondentů v Japonsku. Při otázce na zemětřesení v Kobe řekl Murai: "Existuje silná možnost vyvolat zemětřesení použitím elektromagnetické síly, anebo někdo možná použil zařízení, které aplikovalo sílu do nitra Země." Vedení kultu Aum pokládalo zemětřesení v Kobe za válečný čin: "Město Kobe bylo zasaženo překvapivým útokem ... ", s dodatkem, že město bylo "vhodným pokusným morčetem."

Poznámka: náboženské hnutí Aum Shinrikyo bylo zničeno krátce po zveřejnění této informace, poté, co bylo obviněno, že spáchalo plynový útok sarinem v tokijské podzemní dráze 20. března 1995. 11 jeho členů včetně vedoucího bylo odsouzeno k smrti. FSB zprávy o Aum Shinrikyo dále tvrdí, že jejich vědomosti o plánovaném užití těchto prostředků "posledního soudu" byly získány od amerických hackerů, náležejících k náboženské skupině Větev Davidova, kteří pronikli http://www.apfn.org/apfn/elites.htm do některých nejtajnějších záznamů amerických obranných institucí. To mělo za následek, že byli rovněž kompletně zlikvidováni v akci dnes známé jako dobytí ranče ve Waco. To nařídil Eric Holder, současný americký generální právní poradce presidenta Obamy.

Teslovy zbraně vyvíjené v USA jsou založeny na výzkumu Nikoly Tesly http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla , který byl vynálezcem a elektroinženýrem. Byl jedním z nejvýznamnějších přispěvatelů ke vzniku komerčního užití elektřiny a je velmi známý pro své revoluční objevy na poli elektromagnetismu koncem 19. a počátkem 20. století.

Teslovy patenty a teoretické práce vytvořily základ pro moderní systém elektrické energie založena na střídavém proudu, včetně polyfázového systému elektrického rozdělování a motoru na střídavý proud, s nímž pomohl proniknout do druhé průmyslové revoluce. Tesla je také uznáván americkým nejvyšším soudem za zakladatele moderního rádia.

K Teslovým výzkumům zbraní působících zemětřesení se můžeme dočíst:
http://www.excludedmiddle.com/earthquake.htm "Vložil svůj malý vibrátor do kapsy kabátu a šel hledat nějakou napůl postavenou ocelovou stavbu. Dole v oblasti Wall Street jednu našel: deset pater ocelové konstrukce, bez cihel a kamenů. Namířil vibrátor na jeden ze sloupů a rušil ho přístrojem, dokud ho nedostal.
Tesla pak řekl, že struktura začala praskat a vlnit se a dělníci na stavbě přiběhli dolů v panice, že nastalo zemětřesení. Zavolali i policii. Tesla dal vibrátor do kapsy a odešel. Ještě deset minut a mohl položit tuto budovu na ulici. A se stejným vibrátorem mohl sundat i Brooklynský most na East River za méně než jednu hodinu.

Tesla prohlásil, že přístroj, vhodně modifikovaný, by mohl být použit pro mapování podzemních ložisek nafty. Vibrace procházející zemí vrací "ozvěnový podpis" užívající stejného principu jako sonar. Tato myšlenka byla pak adaptována pro naftový průmysl, a dnes je užívána v modifikované formě s nástroji pro lokaci předmětů při archeologických hledáních."

V tomto bodě je důležité si povšimnout, že moderní pokusy snažící se diskreditovat Teslovu technologii jsou namířeny na struktury určené k tomu, aby vydržely účinky zemětřesení, ale budovy postavené začátkem 20. století, jako ty na Haiti, nebyly postaveny k tomu, aby odolaly takové resonanci http://en.wikipedia.org/wiki/Mechanical_resonance#Earthquake_machine . Nejkritičtější rozdíl v testování těchto dvou zbraní působících zemětřesení americkým loďstvem, je v tom, že jejich zemětřesení o síle 6,5, které zasáhlo oblast severní Kalifornie, město Eureka http://articles.latimes.com/2010/jan/10/local/la-me-eureka-quake10-2010jan10 , nezpůsobilo žádná úmrtí, avšak jejich test v Karibiku způsobil smrt 500 000 nevinných lidí http://www.breitbart.com/article.php?id=D9D718703&show_article=1.

Právě tak důležité je povšimnout si zpráv, že US Navy mělo "více než pravděpodobně" "plné vědomí" toho, jak katastrofální škody mohou tyto zbraně potenciálně vyvolat na Haiti, a předběžně uvědomily generála P. K. Keena, velitele Jižního vojska, aby v případě potřeby vyslal na ostrov pomoc. http://www.cnn.com/2010/US/01/13/haiti.us.coast.guard/

Závěrem zprávy o testování těchto zbraní Spojenými státy varují, že Američané plánují zničení Íránu sérií katastrofálních zemětřesení za účelem svržení současného islámského režimu.

Nejpolitováníhodnějšími v těchto událostech jsou lidé z Haiti, kteří trpí v podmínkách tak hrozných, že ani v nejlepších scénářích se nezdá možné, že by dále mohli fungovat jako národ, a z důvodů a účelů, které naprosto nechápou, se stali pouze poslední obětí hry zvané New Great Game http://www.newgreatgame.com/, která rozhodne o vítězích a poražených v tomto 21. století.

(c) January 14, 2010 EU and US all rights reserved

10 komentářů:

  1. Díky za článek.

    Budeme muset podniknout odvětnou akci.

    Zničíme jim něco a třeba se chytí za nos.

    Smutek lidí z Haity cítím - to mi dává sílu je trochu "poškádlit".

    OdpovědětVymazat
  2. Zlo nelze napravit zlem.
    Modleme se.
    Rozdávejme orgonit.

    OdpovědětVymazat
  3. je smutné že lidé, když se jim dá vybrat, uvěří snadněji komplikované a vykonstruované fámě a ne pravdě - jakkoliv je do očí bijící. co způsobuje zemětřesení se probírá, pokud si to matně pamatuji, v páté třídě základní školy zdravím všechny uživatele tohohle srandovního konspiračního webu (kam jsem se dostal omylem ze zvědavosti). přeji vám hodně úspěchu při šíření vašich každodenních paranoidních vizí. doufám, že se brzo podaří protlačit zákon umožnující odejmutí volebního práva všem, pomýleným ovečkám. vážně bych nechtěl aby o naší budoucnosti rozhodoval kdokoliv z místních přispěvatelů. moore je proti vám břídil :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak víš, co je zlo?

    Jistě, modli se a rozdávej orgonit.

    "My" budeme dělat zase to, v čem vidíme svůj smysl a co vidíme jako dobré.

    Napíšu to jinak: Otočíme zrcadlo, ve kterém se uvidí - zničí se tím, co vypouštějí... A bude to takové ironické...

    Copak odstranit tanky je špatné?

    ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jinak.

    Co si asi myslí ti francouzští chlapci, co spadli ve "svých" stíhačkách do moře?

    Jistě se chytli za nos ;-)

    Promiň, víc nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  6. Informácia o zemetrasení na severovýchode Venezuely dáva túto správu do iného svetla. Otázka znie; zemetrasenie, ktoré bolo o polnoci v Porto Prince, nemalo náhodou byť v Caracase?
    Zdá sa, že tieto prostriedky nie sú také presné ako by sa zdalo a ako by ich chceli mať, ich vlastníci.
    Spomínam si na koniec 70-tych až 90-te roky, keď Rusi (vtedy ZSSR) ohlásil pokusný podzemný výbuch a do desiatich dní bolo niekde vo svete silné zemetrasenie. No najviac strelili bokom v konflikte Armensko - Azerbajdžan, keď chceli pomôcť Armenom a zrovnali so zemou arménsky Spitak

    OdpovědětVymazat
  7. http://globalchange.umich.edu/globalchange1/current/lectures/evolving_earth/tectonic_map.jpg

    prosim vas ludia, vsimnite si, ze ze ako aj cez afganistan japonsko aj haiti prechadzaju strety tektonickych platni.Je podla vas realnejsie, ze zemestrasenie, ktore je normalne sposobene posuvmi niekolko desiatok km hrubych platni na ktorych zijeme je sposobene clovekom, alebo ze clovek sa tvari ze ho sposobil aby vyzeral vacsi, strasnejsi a nebezpecnejsi nez v skutocnosti je a pritom je proti tomu absolutne bezmocny ?

    OdpovědětVymazat
  8. Zlo lze napravit pouze dobrem a dodržováním "vyššího" řádu.Tam, kde je SVĚTLO, není místa pro TMU. Příklad: Máte tmu(zlo) a stačí zapnout vypínač a rozsvítí se- a je světlo (dobro)- po tmy ani památky. To bychom ale všichni museli s poctivostí usilovat k ušlechtilejším morálním hodnotám a především k Bohu. Podporujme ve svých myšlenkách vzájemnou úctu a ohleduplnost,ne jen nespokojenost a touhu po odplatě.

    OdpovědětVymazat
  9. Nevim, zda tady vládnou reptiliáni, zednáři, či Bilderberg group, jisté je, že se ovládá celá mašinerie včetně Us. Army a CIA, EU.
    A tyto hrozné zbraně se vymýšlejí od 2.sv války, přes studenou a neni jediný důvod, proč by státy tyto zbraně přestaly vyvíjet a testovat. Že by je demokracie nepotřebovala a že je na světě mír?-naivita!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tohle je fakt síla.A já proč si Amíci zvolili Obamu za prezidenta.Vždyt on je to černočenej ČERT.Opravdu jsem se velmi pobavila.Přeji vám v daším vymýšlení konspirací zdar

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.