2. ledna 2010

Nanochemtrails

Nanochemtrails
William Thomas
Překlad Orgonet

http://www.willthomasonline.net/willthomasonline/Nano_Chemtrails.html

Pokud nemáte rádi „tradiční“ chemtrails, které na vás prší z nebe, nebude se vám líbit ani jejich nová verze, která, jak slibují americké letecké síly, naplní letecké sklady programovatelnými „chytrými“ molekulami v řádu desestitisíců menšími než ty, které už ženou lidi na jednotky intenzívní péče s dýchacími, srdečními a gastrointestnálními potížemi.
Jsou vyvíjeny od r. 1995 a jejich vojenským účelem je instalovat mikroprocesory obsahující počítačovou kapacitu několik giga do „chytrých částic“ o velikosti jediné molekuly.
Jsou viditelné pouze pod zvětšením výkonného mikroskopu a jsou řízeny radiově. Nyní se dělají na základě monoatomických zlatých částeček. Na zemi či ve vzduchu vytvářejí síť a spojí-li se jich tisíce, vytvoří superpočítač o velikosti zrnka písku.
Byly pro vás vytvořeny stejným vojensko-korporačně bankovním komplexem, který provozuje permanentní americké války. Z této nové válečné technologie již těží Raytheon Corp. Čtvrtý největší výrobce válečných zbraní zakoupil v r. 1996 E-Systems, rok poté, co tento vojenský kontraktor koupil APTI, držitele patentů Bernarda Eastlunda na HAARP.
Raytheon také vlastní General Dynamics, vedoucího světového výrobce vojenských bezpilotních leteckých strojů.
Raytheon také podává zprávy o počasí pro NOAA prostřednictvím Moderního systému zpracování informací o počasí. Podle badatelky Brendan Bombaci de Durango z Kolorada jsou tyto počítače Rayetonu přímo spojeny s jejich bezpilotními letadly určenými na  modifikaci počasí. Bombaci říká, že NOAA zaplatila Raytheonu více než 300 miliónů dolarů za tento „v současné době probíhající desetiletý projekt.“
Badatelka dále popisuje Spojený soubor nástrojů pro životní prostředů, používaný americkým letectvem ve svém systému meteorologických zbraní. To přesně to, co je třeba na opravu planety.

Dostali zelenou

Pro veřejnou stravitelnost byl žargon z oboru nanokontroly počasí vylepšen. „Mikroelektrické mechanické sensory“ (MMS) a „Globálně environmentální mechanické sensory“ zní pasivně a přívětivě. Ale tato ultralehká autonomní vzdušná plavidla nejsou ani lentilky ani perly. (Space.com 31. 10. 05)
Podle amerického vojenského propagačního letáku nazvaného Military Progress „byla dána zelená“ pro rozptýlení rojů bezdrátově propojených nanočástic do troposféry prostřednictvím dálkově ovládaných letadel (UAV – Unmanned Aerial Vehicles) pro „zmírnění globálního oteplování.“
Americké taktické UAV, právě tak jako „čmeláky“ amerických leteckých sil, „jsou určeny k rozptýlení různých nákladů určených pro meteorologické zbraně,“ praví Military Progress.
Toto dvojí poslání – zpomalit globální oteplování a využívat počasí jako zbraň – se zdá poněkud neslučitelné.

Boj za změnu klimatu

Americká armáda již naplno pracuje na byznysu klimatických změn.  Největší spalovač ropy na této planetě, její vysoko létající letadla, běžně rozrývají ochranný radiační štít Země emisemi oxidu dusíku, přičemž kladou megatuny dodatečných uhlíkových, sirných a vodních částic přímo do stratosféry – kde způsobí třikrát více škody než samotný CO2.
Podívejme se na čísla. Jediná F-15 spálí každou hodinu kolem 1 580 galonů  (americký galon = asi 3,8 litru) paliva. Letoun Apache doletí asi půl míle na galon. 1 838 tanků Abrams v Iráků  ujedou míli na 5 galonů, přičemž střílejí prašné radioaktivní náboje, které budou ničit lidskou DNA, dokud se slunce nestane supernovou.
Jediná nejaderná podpůrná tanková loď spálí za hodinu 5 600 galonů zásobníkového paliva – nebo dva miliony galonů zásobníkové ropy za 14 dní.  Každé 4 dny každá loď na moři dodá dalšího půl milionu galonů paliva svým letadlům.
Americké letecké síly spotřebovaly téměř polovinu celé zásoby paliva ministerstva obrany pro rok 2006 – ve vzduchu spálily 2,6 miliardy galonů tryskového paliva.
Když letí na dvou až čtyřhodinový chemtrailsový let, aby odvrátily přicházející slueční světlo a zpomalily globální oteplování, jediný vzdušný tanker KC-10 spálí 2 050 galonů vysoce toxického tryskového paliva každou hodiu. Větší a starší KC-135 Stratotanker nese 31 275 galonů chemtrails a spálí každou hodinu 2 650 galonů paliva.
EPA říká, že každý galon automobilového paliva vytvoří 19,4 libry CO2.  Každý galon dieselového paliva vytvoří 22,2 libry (libra = asi 430 g) C02.
Spočtěme to dohromady a zjistíme, že běžné operace armády větší než všechny armády světa dohromady přidají do atmosféry ročně více než 48 miliard tun CO2. Polovina z toho by mohla být vyloučena, kdyby byly skončeny války proti Iráku a Afghánistánu. (TomDispatch.com June 16/7; hguffingtonpost.com Oct. 29/07)

(Pokračování příště.) 

1 komentář:

  1. Sorry:) ale je v tom plno divností v číslech už od pohledu. Díval jsem se schválně pouze na tank: http://cs.wikipedia.org/wiki/M1_Abrams Aby ujel těch cca 400km, musel by mít bombu na plyn o objemu osm metrů krychlových:) Takže věřit autorovi?...
    O.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.