24. ledna 2010

Vláknitá chemtrailsová oblačnost



(Fotky kliknutím zvětšíte.) Dnes ráno se koukám na satelity, co by se hodilo jako ilustrace manipulací počasíí. Že by se mohlo zase na chvíli přitlačit na ty chemtrails, když teda jsou o nich takové pochyby.
Nad ČR se táhla nadějná dlouhá brázda, na NOAA b3 by určitě hezky vynikla. Bohužel snímek b3 zase chybí. Ještě že nám pan Setvák vysvětlil, že je to proto, že družice si sama přepíná mezi frekvencemi. V tom případě se ta družice už naučila moc dobře rozpoznávat snímky, na nichž jsou příliš zřetelné rýhy a brázdy ... Tak aspoň přikládám fotku ve viditelném spektru, kde je vidět brázda (přibližně severojižně) a za ní přicházející vláknitá oblačnost ..  a taky jakési, asi ozdobné vlnky ve spodní části snímku...

Tahle "vláknitá" oblačnost přicházející k nám z Německa je dobře vidět na fotce ze Sat24.  Já to vidím tak, že se jedná o rozplývající se síť chemtrails, postupně vytvářející souvislou vrstvu. Většinou ty chemtrails splynou ještě za tmy, takže vlákna za světla už nejsou vidět, tady těm se to nějak nepodařilo ... Můžeme se jen dohadovat, jak tuto oblačnost z cikcakových vláken vysvětlí opravdoví odborníci. Já myslím, že to svedou na všemocnou přírodu.

Jo, a družice NOAA se pravděpodobně brzy naučí "přepínat" i noční snímky NM - na nich jsou ty rýhy taky hodně dobře vidět, viz třetí fotka.

2 komentáře:

  1. Já bych jim natrhnul prdele těch zavšivenejm meteorologickejm krisám!!! Jakto, že tam opravdu chybý snímky z b3? To se jen koukají, jak jim ty šmejdi práškujou jejich nejbližší a jim to nevadí? Doufám, že si tohle přečte i ten šašek z meteo s tim jeho vášnivým dopisem, že v tom prsty nemá a fotky neupravují. Bodějď by nepotřebovali dobrý program, když těch čar přes nebe jich jsou mraky a nedokážou to už pořádně zamaskovat. Ještě by to chtělo trošku šťouchnout do autora tohoto článku, zas nevěřim, jakou může mit Orgonit magickou moc. Ano něco to může dělat, ale pořádný důkaz chybý a cestu předemnou asi taky neudělá...Ale zpět k věci, Chemtrails je opravdu velice vážná věc a zatím se jenom o tom píše. Chtělo by to tu věc více medializovat. Nova je zahrnuta určitě jinýma katastrofama, jako že babička vypadla z okna a nebo přejeli nám cikána a Nova udělá sbírku pro jeho nejbližší.

    OdpovědětVymazat
  2. No on je vůbec zázrak, že nám sem pouštějí nějaký snímky, jinde v Evropě snímky tak zblízka vůbec pro normální lidi nejsou vidět nebo jsou dobře schovaný.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.