9. února 2010

Královéhradecký sníh má parametry pitné vody


1)  Královéhradecký sníh má tedy parametry pitné vody. To je dobrá zpráva. Ale nás konspirační chemtrailsové paranoiky zajímá barium a aluminium - já  jako neznalec podle údajů uvedeného testu nepoznám, jestli byl proveden test na tyto obávané kovy. (Snad proboha jo - když to dělali jako test na pitnou vodu.)  
Jestli se v tom někdo vyznáte, napište prosím, jestli tam někde vidíte údaje o těchto látkách. Jinak nám rozbor moc nepomůže. Díky.

2) Anonymní čtenář - komentář k dnešnímu rozboru: "Tomudle se dá věřit. Loni na podzim jsem si nechal udělat rozbor nachytané dešťové vody po dnech se silnými "čárami" na hliník a baryum.
Všechno bylo v normě. Neřek jsem jim odkud to je, ani na co to je. Pouze vzorek vody, odebraný toho a toho dne na soukromé výzkumné účely. Toho sněhu co je letos, by amíky asi vyšlo pěkně draho a jaký z toho mají přímý efekt? Vlastní snad tajně všechna lyžařská střediska? Nějaké manipulace počasím se určitě dějí,ale nezdá se mi moc pravděpodobné,že každý den je počasí čistě umělé.
" Dobrý.


3) V únoru 2009, když mi tu padal tyčinkový sníh, mě Don Croft žádal, ať nechám udělat jeho chemický rozbor. Že v USA je to prakticky nemožné, tamější laboratoře mají zákaz zveřejňovat pravdivé údaje o obsahu těžkých kovů a tak. U nás snad že by to bylo možné, třeba tu nejsme tak hlídáni, ale že za žádnou cenu nesmím řict, za jakým účelem to chci. Mě to docela lákalo, jenže ten sníh velmi rychle roztál a nestihlo se to. Podle mého neumělého měření pHmetrem byl trochu kyselý, nikoliv významně, už si ani nepamatuju kolik.


4) Dostupných věrohodných měření celosvětově je pomálu, mezi chemtrailsovými odborníky ve světě se tvrdí, že laboratoře jsou povinny tajit nepříznivé údaje. Rozruch vzbudil jeden publikovaný rozbor vzduchu nasyceného chemtrails z Phoenixu v r. 2008 (článek o tom byl zde vystaven loni v lednu). Z něho vyjímám např. údaj, že "aluminium přesahuje 6 400x toxický limit, železo 28 000x, hořčík 5,3x a potaš 793x, sodík 15,9x". Celý článek zde i s odkazem na výsledky té analýzy, (doufám, že to ještě nesmazali).

5) Dosti nechutné údaje o kvalitě sněhu a deště v Coloradu, USA, jsou na webu ve formě fotografií americké mikrobioložky, která nestačila žasnout, co všechno našla pod mikroskopem. Všechno vyfotila, včetně mikroorganismů jí samé neznámých (viz foto). Celé viz zde. http://orgo-net.blogspot.com/2009/11/co-na-nas-pada-s-destem.html

6) Vcelku sdílím výše uvedený názor čtenáře, který napsal, že ani amíci nemají tolik prostředků, aby v jednom kuse sypali. Ale pořád zůstává otázka: co teda vlastně stříkají? Lítají pilně neustále, něco se z nich nepochybně vypouští, a ta dotyčná sněhová oblačnost nad HK i jinde byla letadly ošetřovaná, to bylo na snímcích odshora jasné. Ale co to je? Že by uměli udělat kalamitu něčím toxikologicky neškodným, jako je třeba voda? No, nezdá se mi to nemožné. S pomocí těch různých vlnění .. a podle jistého blogu o jaderných fúzích to vypadá, že vojáci mají zmáknuté technologie volných energií, a z pouhé vody umějí získat prakticky všechno.

Protože kdyby na nás pořád sypali chemikálie, při tom počtu letadel by se to muselo na zdraví všech lidí projevovat podle mě silněji než nějaké pálení očí a rýmička, které dostanou většinou ti, co poprvé zpozorují chemtrails.
Myslím si ale, že lidstvu se právě zdravotně daří docela dobře, v bohatých zemích rozhodně. Já si taky nemůžu stěžovat.

7) Nebo mají takovou moc naše cloudbustry, že všechno před dopadem na zem zneutralizují, jak se na ně sluší a patří? V HK ho doufám taky mají? (Možná že by si tam měli rozdat více orgonitu, nějak často se v poslední době o těch končinách píše v souvislosti s kalamitami.) :-)))))

8) Otázek kolem chemtrails (a sněhu) tímto, jak vidíme, příliš neubylo ... ale díky za rozbor a podnět k dalším hypotézám.

6 komentářů:

  1. Takymto meraniam neviem ako verit.Najlepsie ked ma niekto znameho ktory ma pristup k takemu zariadeniu.Zaujimave by to bolo pod mikroskopom a tak.Mozno aj nejake reakcie na urcite latky neviem.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=NFn2c-1xmgg

    OdpovědětVymazat
  3. musim rict, ze vliv to urcite ma, aspon na citlive jedince, jako jsem ja, veliky...zas je mi od rana blbe- unava, buseni srdce, malatnost...asi to nebude jen tak...

    OdpovědětVymazat
  4. Pochybuji, ze na chemtrails neco je.

    Ale pokud ano, tak bych povazoval za mnohem pravdepodobnejsi a lepe utajitelne pouziti primesi do paliva nez nejakeho extra praskovaciho zarizeni. Mechanikum na letisti by bylo dost divne, co to maji jejich "era" za nove trysky :) "usetreny" letecky kerosin pouziva kde kdo jako palivo pro dieselova auta. Kdyz uz investujete do rozboru, tak rozbor tohoto paliva mi prijde jako efektivnejsi vynalozeni Vaseho usili.

    Pokud mate na nejakem letisti znameho mechanika tak muzete rozjet konsipratorskou vyzkumnou akci spocivajici v pozorovani chemtrails smerem ku napr. Ruzyni, sledovani leteckeho radu, a urcite se jednou podari odebrat na letisti vzorek paliva primo z konkretniho "praskovaciho letadla", ktere jste pozorovali na obloze... o zabavu mate postarano :)

    OdpovědětVymazat
  5. 1. V rozboru vzorku vody, který jsem si pročetl je toho sakra málo.
    2. Jedná se o klasický standartní rozbor vody
    3. Laboranti se ani nenamáhali zanalyzovat speciálně Ba, Al (nikde nevidím měření Al a Ba...pokud si zadavatel toto výslovně přál, tak musí být uvedeny tabelované hygienické hodnoty s porovnáním se vzorkem i kdyby byl pod mezí stanovitelnosti)...buď to neuměli, nebo se na to "vykašlali" a vymluvili se na nízkou konduktivitu (vodivost vody)a nízkou koncentraci pod mezi stanovitelnosti...

    OdpovědětVymazat
  6. ...ještě dodatek k chemické analýze:
    1) Buď je to dezinformace ze strany zadavatele
    2) Nebo je to dezinformace ze strany vyhotovitele
    3) Nebo je analýza pravdivá a nikdo v tom nemá postranní úmysly, pak mi chybí v těch papírech jasné zadání co se má hledat a pokud to tam není (z důvodů nízké koncentrace pod mezí detekovatelnosti), pak bych uvítal alespoň jasnou tabulku, kde jsou uvedené max. teoretické koncentrace Al, Ba podle norem...což v analýze vůbec není!!! Proč?!!
    4) Myslím si, že příčina bude už v samotném zadání..jakmile si někdo přečte "vzorek vody po přeletu letadel" a chce to ještě speciálně na Al, Ba...tak promiňte, ale musím se chlamat..:-D...pokud je tady info-embargo, tak se ani nedivím, že Vás tak odbyli...:-)
    5)Obsah látek (rozpustných i nerozpustných) je pod 5 mg/l ve vzorku, takže podle nich nejsou schopni zjistit co tam je??? Proboha, vždyť se dělají analýzy i na mikrogramové úrovni..takže je to výmluva, že nejsou schopni to zanalyzovat...nebo na to nemají potřebnou techniku... a přece podle hygienických norem je naprosto všechno v pořádku
    6) Co se týče chemtrails...na to není třeba tolik Ba a Al...ty jsou používána jako "kondenzační jádra"...(proto to "bobtnání" contrails) a právě koncentrace těchto prvků může být malá "nedetekovatelná"..., ale o to víc se kumulujíci v přírodě a těle
    7) Ba se ve formě soli (cloridy, oxidy, hydroxidy apod.) může používat jako "odstiňovač" kosmického záření (znáte jistě "baryt" BaSO4, který se používá při rentgenování v nemocnici) a zároveň jako hydroskopické činidlo, tzn že na sebe váže vzdušnou vlhkost...ve formě hydrátů...a Al...to nevím, je možné, že je ve formě Al2O3 jako kondenzační jádro-"prach"...
    8) Je také možné, že mohli přejít na jiné chem. látky... třeba na bázi fosforu
    9) Prostě a jednoduše...tato analýza vcelku neřekla nic...škoda mě by osobně hodně zajímala koncentrace Ba, Al i v mikrogramových množstvích...nevím sice jaká je max přípustná hygienická hodnota, ale typuji to na mikrogramy...podle mě tato laboratoř provádí analýzy vody dnes a denně a proto pokud nezjistí nějaké abnormality, tak se tím dál nezabývají...zvlášť pokud jde o určení spaciálních prvků jako Ba, Al...na to by bylo třeba asi specializovanějšího pracoviště.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.