3. června 2010

Další etapa povodní: pomocí osvědčené chemtrailsové oblačnosti

Klimateroristé se dnes hodlají opět pokoušet o akci potopa, jak nás čestně informují v médiích. Tentokrát zřejmě použijí tradiční a osvědčenou metodu chemtrailsové oblačnosti, jak je vidět z obrázku b3.

Včerejší potopa s použitím pokročilých technologií (radarová podpora, nový typ oblačnosti připomínající nádorovou tkáň, chemtrails buď nepoužity nebo jsou rozplynuté do nenápadnosti) nevyšla podle představ, utopených nebylo dost, jižní Čechy přes všechny výhrůžky například ani neplavaly ... takže jedou znova, to by bylo, aby to nevyšlo. (Jinak asi nedostanou prémie.)

Dnešní snímek neslibuje nic dobrého, nad Maďarskem už je nachemtrailsována "hvězda". (kliknutím zvětšíte). Ta je už po několikáté znamením snahy o co největší povodně. Mám tu takových na blogu už víc od minulých umělých povodní.

Snímky b3 v poslední době změnily charakter. Asi začaly zabírat jinou výšku než tu, v níž byly tak výborně viditelné chemtrails. Proto jsou snímky b3 (pokud nebyly úplně odstraněny) takové do černa, málokdy je něco pořádně vidět ...
Nevadí, i tak čest a sláva ČHMÚ, na jím zobrazovaných družicových produktech jsou chemtrails a jiné manipulace vidět tak dobře jako nikde jinde ve světě. Uvidíme, jak dlouho nám je ponechají :-))). Soudím, že brzy dojde k nějaké "modernizaci".

P.S. Elektrické výboje jsou asi společné oběma technologiím výroby povodní. Takhle husto je tu dnes 3. 6. 10.

5 komentářů:

  1. Toto je prispevok jedneho citatela na foru.

    Ahoj...mam jen jednu zajimavou zpravu. Respektive jsem pozoroval zajimave deni a neznam nikoho kdo by mi to mohl aspon nejakym zpusobem vylozit. Prosim tedy zde nekoho znaleho.
    Vcera a predevcirem, 3. a 2. 6., jsem na zapade republiky(v Krusnych horach) pozoroval zvlastni ukazy "v lese". Z jednoho bodu v lese cca 10m2 stoupal husty "kour". Bylo to skutecne jako kdyz by tam nekdo udelal obrovsky ohen. V tu chvili ale prselo jako blazen a foukal silny vitr(chvilema se zdalo ze prsi do kopce)takze ohen by bylo prakticky nemozne rozdelat, navic bylo jasne videt ze nejde o kour ale o "vzdusnou vlhkost" odparujici se na tom miste. Nikde jinde v lesich se ale nic neodparovalo.
    Stejny ukaz jsem videl i nasledujiciho dne na dalsim kopci, na jinem miste. vse sem pozoroval z dalky cca 2km a bylo jasne videt jak se "vlhkost z lesa" primichava do oblacnosti nizko nad kopci.
    Ma teorie je ze jde o jisty "bod" na ktery byl zameren nejaky paprsek za ucelem ohrat vzduch, vytvorit rozdil tlaku vzduchu a zvetsit mraky nad nasim uzemim.
    Dekuji za "odbornejsi" vysvetleni.

    OdpovědětVymazat
  2. Příště bys to mohl aspoň vyfotit,nebo natočit. Jen na základě textu ti to asi nikdo pořádně nevysvětlí.
    Pro všechny: noste u sebe pořád slušnej foťák co umí i natáčet,dneska už to přece stojí pakatel.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, to byste měli,. Čím víc svědectví o našich pokusech se získá, tím více máme průkazního materiálu. :-) Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím všechny přemýšlivé lidi,kteří jsou zneklidněni vývojem počasí v poslední době. Závěr mých pozorování ze tří posledních nezvykle jasných a slunečných dní je tento: obloha již není ani při úplném jasnu a bezoblačnosti blankytně modrá jako dříve (naposledy tomu tak bylo při té výluce leteckého provozu kvůli islandské sopce),ale je taková spíše do šeda a nepropouští pořádně celé spektrum slunečního svitu. Na to,že je červen to intenzitou odpovídá brzkému jaru nebo podzimu. Zkuste vystavit svoji kůži slunci bez ochraného krému na libovolnou dobu a nemůžete se spálit. Já to zkusil včera a to mám velmi málo přirozeného pigmentu,dříve po 10-20 minutách následovalo škaredé spálení kůže.
    Buď je slunce v útlumu aktivity,což ale neodpovídá posledním vědeckým měřením,podle kterých aktivita a síla slunce rychle narůstá,nebo je v atmosféře stále přítomný nějaký nový druh téměř neznatelného povlaku (snad z těch nanochemtrails?),je to ale pozorovatelné jen obtížně a lépe to jde přes různě zabarvené filtry. Taky za letadly nic moc nezůstává,létá jich dost,ale téměř vše se okamžitě rozpouští,jen několikrát jsem viděl čáru,která se roztáhla v takových pravidelných obrazcích až do ztracena po celé obloze. Dříve se klasické chemtrails spojovaly s ostatními mraky a byly jasně viditelné.
    Vypadá to na nový level ovládání počasí a v každém případě je to pěkné svinstvo,co se na lidi asi zase chystá. Mějte oči pořád otevřené!

    OdpovědětVymazat
  5. Nachemtrailsovaná hviezda nad Maďarskom sa svojim centrom zhoduje s letiskom v Budapešti. Záplavy v Maďarsku udržiavané z ich vlastného letiska? Neviem ako to je.
    Ja sám verím, že je rozdiel medzi chemtrailsami a contrailsami - niekedy prevažuje vo mne skeptik. Možno by to chcelo vypracovať nejakú základnú metodológiu na posudzovanie týchto javov, nejaké postupy ich hodnotenia postavené na pozorovaniach, aby sme vedeli odlišovať to o čom už niečo vieme od toho o čom nevieme nič.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.