9. června 2010

UFO tunel v Guatemale

O díře, která se před několika dny náhle objevila v městě Guatemale, jste už asi všichni četli. Přidávám teorii o jejím vzniku z pohledu ufologa.

UFO díra v Guatemale vyrobena mimozemšťany 
žijícími pod městem v podzemní základně
http://scottcwaring.blogspot.com/2010/06/guatemala-sink-hole-made-by-aliens.html
Scott C. Waring – ufolog
3. 6. 2010
Z celého světa známe zprávy, že pod zemí jsou základny obývané tvory, kteří vytvořili tyto základny již před stovkami, možná tisíci let. Mnohé z těchto základen jsou 2 – 4 míle hluboké. Existují na celém světě, údajně též pod laboratoří Los Alamos v Novém Mexiku.
Guatemalská díra, „výlevka“, je od víkendu internetovou senzací. 
Vlevo je ta letošní, a vedle je stejná díra, která vznikla ve stejném městě v roce 2007, pouhé 3 míle odtud..


Když jsem prohlížel důkladně fotografie, všiml jsem si, jako mnozí další, že tato díra vypadá jako vyvrtaná. Fotky z blízkosti ukazují, že tuto půdu neerodovala voda, protože kdyby to byla voda, tvar celé té díry by byl nepravidelný a podobný jeskyni. Ale tato vypadá, jako kdyby ji vyvrtaly US Air Forces pro svou základnu.
Na fotografii je novinová zpráva, jak se v USA vyrábí podzemní základny. Když to mohou dělat lidé, proč by to nemohli dělat i mimozemšťané?

Další foto ukazuje vojenský vrtací tým v podobném tunelu a vrtací stroj, který používá USAF k výrobě podzemních základen.

„Výlevka“ je dokonale válcovitá v celé své hloubce. Zprávy říkají, že je hluboká 100 – 200 stop, čili 30 – 60 m, ale je třeba ji ještě prozkoumat. Zprávy trvají na tom, vznikla tak, že podzemní říční systém vytvořil dlouhý tunel, který erodoval půdu nad sebou a tím se vytvořila díla, která „vcucla“ třípatrovou textilní továrnu.

Domnívám se, že ta podzemní řeka je ve skutečnosti starodávný systém tunelů, který byl vytvořen cizinci ještě předtím, než vzniklo město Guatemala. Tento systém tunelů umožňuje lodím na základně čas od času vklouznout dovnitř nebo ven, i když to se spíše odehrává obvykle v hornaté oblasti, spíše než uprostřed města.

Samozřejmě existují různé druhy mimozemšťanů. Někteří vypadají jako lidé, někteří jako z fantasy nebo sci-fi filmu. Ne všem záleží na lidských zájmech, jako například těm, kteří vytvořili obrovskou díru, která vcucla třípatrovou budovu. Zdá se buď něco vletělo do této díry nebo z ní ven, velmi rychle, což způsobilo efekt sesuvu a vtáhlo dovnitř budovu.

V tento okamžik nikdo ještě nemá prozkoumánu tuto díru, ani nikdo neprozkoumal podzemní systém tunelů pod městem. Měli by to udělat, protože stejná díra se vytvořila ve stejném městě v roce 2007, pouze 3 míle od této, která vznikla před několika dny. Není snad nikomu ani trochu podezřelé, že mohou vzniknout tak široké a tak dokonale tvarované tunely?

Mimozemšťané jsou skuteční. Area S4 (součást Area 51) učí své nové členy, že USAF zná 56 druhů mimozemšťanů, takže když americká vláda věří v mimozemšťany, proč byste neměli věřit vy?

8 komentářů:

  1. Zaujímavé, toto som našiel na nete: http://thisainthell.us/blog/?p=13153

    Hlavne tá z Belize vyzerá hrôzostrašne...

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.nytimes.com/2009/09/29/world/middleeast/29nuke.html?_r=1&scp=4&sq=&st=nyt

    original clanek prvniho obrazku

    OdpovědětVymazat
  3. http://media.bloguje.cz/851294-ropna-katastrofa.php
    Dnes do Alabamy odjela moje neteř ma 3 měsíce si vydělat jako student... Myslím, že se ani nepodívaly na on - line kameru, mávly rukou a hupsly do letadla... Moje sestra je taková, že kouká na TV a moje názory pořízené zde asi nebere... Za neteř se mohu jen modlit, nic jiného nezmůžu...
    .......... Nebo..., co myslíte, můžu být klidná??????
    Neumím anglicky, prosím, můžete tam někdo dát český text???

    OdpovědětVymazat
  4. Tunel v Guatemale nebyl vyroben žádnými mimozemšťany.

    Výrobu tunelů zajišťuje us agentura Defence Mobilization Planning Systems Agency založená v r.1982,podřízená přímo prezidentu USA a dalším 46 vyjmenovaným úředníkům,v rámci programu JEEP-Joint Emergency Evacuation Plan.Vynálezcem technologie ražby těchto tunelů je Charles Kaempen(+10.2.2007,79 let).Wolframový razící štít byl vyvinut ve vojenských laboratořích v Los Alamos.Skálu i jakoukoliv hmotu ohřeje na kvalitu magmatu,která potom řízeným způsobem s přídavkem chemie ochladá.(Prostě se hošani jenom netrefili...)

    OdpovědětVymazat
  5. http://blogs.telegraph.co.uk/news/peterfoster/100042823/are-there-any-reasonable-explanations-for-spectacular-sinkholes-in-china/

    OdpovědětVymazat
  6. další jsou v číně
    http://blogs.telegraph.co.uk/news/peterfoster/100042823/are-there-any-reasonable-explanations-for-spectacular-sinkholes-in-china/

    OdpovědětVymazat
  7. Je tady nějaká souvislost? http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/203716-na-jihovychode-ciny-se-objevily-desitky-krateru.html

    OdpovědětVymazat
  8. myslim ze urcite to spojitost ma.neni vam divne ze ty vsechny diry jsou kulate.jasne to je nahoda prominte.neco proste na tom bude!!!!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.