21. února 2012

Černé chemtrails

Dobry den,
chcela som sa Vas spytat, ci nahodou neviete, co za "tiene" som videla v sobotu 18.2.2012 zhruba o 14:30 na oblohe. Posuvalo sa to po oblohe, v niektorej chvili to malo akoby dalsi slabsi tien.
Dakujem.
S pozdravom S.


Orgonet: Černé chemtrails nejsou vzácností, a neuškodí je zde vystavit, neboť by mohly upoutat pozornost těch, kterým připadají bílé chemtrails jako normální přirozená věc ... (Viz též černé chemtrails v článku http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/nad-ceskym-krumlovem-se-dely-veci.html )
Komentáře jsou vítány. 





30 komentářů:

  1. Výživné sněhovo chemické granule prý podle novinky.cz zachránily život švédskému řidiči,který byl uvězněn v této božské maně..bravo.

    OdpovědětVymazat
  2. ale ma stvu poriadne..ked poslem obdobne snimky na SHMU tak mi napisu, ze je to konspiracia..ako sa da tomu zabrani?..za sociku aspon nesmeli cudzie lietadla lietat len tak hore dole nad nasim uzemim..a teraz? ako to zastavime?

    OdpovědětVymazat
  3. myslim ze cierne "chemtrails" je vo vacsine pripadov iba tien pravych chemtrails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nie je to tieň, už som videla lietadlo, čo sprejuje priamo čiernu stopu.

      Vymazat
    2. To nie sú čierne "chemtrails". Je to iba tieň čerstvo nasprejovanej čiary "chemtrails, ktorá je vo väčšej výške ako oblak na ktorom sa tieň zobrazuje.Samozrejme nesmie chýbať zdroj svetla, čiže slnko. Na obrázkoch je to krásne vidieť v poradí: slnko - čerstvá čiara "chemtrails" - čierne "chemtrails" - oblak (plocha, na ktorej sa ten tieň zobrazuje). Veľakrát som to pozoroval v priamom prenose ako sa ten čierny tieň predlžoval paralelne s letiacim sprejovacím lietadlom. Na obrázkoch je vidieť ako končí mrak, končí aj čiara čierneho "chemtrails". Gringo.

      Vymazat
    3. Je to možné. Zvláštne však je, že aj keď čmáranie po oblohe sledujem už dlhšie, predtým som to nepostrehla, len posledných pár mesiacov.

      Vymazat
  4. Zdravím orgonauty.
    Me zase zaujalo,ze az do vcerejska se na obloze u nás 6 týdnú neobjevil ani jeden chemtrail.A vcera to byly jenom 3,bez valného úcinku.G.J.

    OdpovědětVymazat
  5. já v tom vidím stín stopy, která je nad mraky..

    OdpovědětVymazat
  6. Já tento jev také občas vídám. A to i na čisté modré obloze. Jakoby něco "neviditelného" vrhalo stín do prostoru. Dokonce jsem viděl tento stín, jak "přetínal" oblačnost na dvě části. V jeho stopě totiž byla viditelná modrá obloha. Někde na youtube jsem dokonce zachytil video, kde bylo něco podobného, a bylo to označeno za haarp stopy. Tedy zbytková stopa po ukončení činnosti haarpu. Docela bych se klonil k této verzi, poněvadž ta "stínová" stopa nevypadá jako obvyklá chemostopa. Navíc si dobře všimněte, že je osamocená, podstatně níže, než chemostopy bývají, a navíc přibližně v hladině, kde je obvykle haarpem "transportována" pásová oblačnost (mám už delší dobu místně vypozorováno)! Pokud máte někdo další poznatky o tomto jevu, sem s ním !

    OdpovědětVymazat
  7. tmavá čára před letadlem > http://orgo.cz/viewtopic.php?f=22&t=245&start=0&hilit=%C4%8Dern%C3%A9

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by "fake airplane" ? Hologram projektu BlueBeam ?

      Vymazat
  8. Take bych rekl ze ty cerne jsou stin ktery dopada na mraky pod nimi

    OdpovědětVymazat
  9. je to urcite stin, tak sakra snad sledujete oblohu ne? Poridte si dalekohledy, budete mit alespon v nekterych vecech jasno. Nejcasteji se to deje pri západu. Spíše mě zarážejí ty 2 letadla co litaji, jedno strika klasiku a druhy v pozadi mensi strika neco do modra... jako 2 slozkova akce....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na způsob binárních chemických zbraní ?

      Vymazat
  10. zdravim,mám co se týče těchto čar jasno jsou to na 100%naváděcí systemy které navádějí letadla kde májí něco dělat. mám je zdokumentované na video kameře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě nenapadlo ! Je docela možné, že ty "fantomové" čáry mohou být energetické naváděcí dráhy bezpilotních chemoplánů.

      Vymazat
  11. jistě že je to stín stopy po letadle co letí nad již utvořeným umělým mrakem.. už sem to viděl mnohokrát, vždy šlo o stín. Černé stopy jsou viditelné až při/po západu slunce, protože normálně bez nasvícení je tato látka tmavá, i chemomraky při západu zešednou/zčernají.. hnus

    OdpovědětVymazat
  12. proč se za každou cenu snažit vidět ve všem nějakou manipulaci? Občas mi to přijde dost směšné (a to už si k sobě připouštím i naše galaktické sousedy). Nedávno jsem tento jev pozoroval přesně jak vzniká. Letadlo letí nad mraky (může to být i lehký opar, který není skoro vidět - je vzácné, když je obloha úplně bez vodních par) a stopa za letadlem i letadlo vrhá stín, který se jeví jako tmavý a může být samozřejmě i před letadlem - záleží na pozici letadla vůči slunci. stínem prosvítá lépe i modrá obloha, protože v tom místě není rozptýlené světlo, které dělá mraky bílé. Občas můžeme vidět i tmavou stopu přímo za letadlem, což je dáno tím, že na stopu nedopadá světlo - je buď ve stínu mraků, nebo je slunce za horizontem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady se jedná především o "stín" čáry na obloze před letícím letadlem. Tzn.že je tam nějaký kanál, po jehož stopě to letadlo letí jako po navigaci. A za letadlem se samozřejmě práší nebo sprejuje už klasicky známým způsobem. Pouze jednou se mi poštěstilo uvidět, jak se ten "stín" tvoří. Svou stopu na obloze lajnoval vpřed, aniž by byl vidět zdroj, ze kterého to pochází. Prostě si ta "čára" "jela" po oboze jen tak jakoby z ničeho. Proto si myslím, že je to nějaké energetické vlnové spektrum, které je okem viditelné jen "fantomově" (zřejmě jen při příznivém nasvícení sluncem pod určitým úhlem) anebo vůbec. Pak o něm samozřejmě nemůžeme nic vědět.

      Vymazat
  13. Také už jsem zaznamenala černé Chemtrails na obloze... a dokonce i v kombinaci s bílými. Rozhodně to není stín... to by se nerozprostíral roztažený po celé obloze !! Spíš na nás fašisti zkouší nový koktejl :(

    OdpovědětVymazat
  14. Tyto cerne chemtrails NEJSOU stiny.... Je to rozprasovane cosi cerneho, tahne se to pres celou oblohu, klidne vedle dalsich bilych chemtrailsu, a vypada to dost hrozive. Videla jsem na vlastni oci nad Prahou, cca 2 mesice zpatky. Modra obloha.. bile cary.. a mezi nimi tato cerna..
    Pokud by to byli "stiny" jak by bylo mozne, ze nektere cary vedle by byli bile, a jina cerna ? A jak by bylo mozne, aby stin bezel od horizontu po horizont ?
    Dle meho je rozprasovan a zkousen nejaky novy "koktejl"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, začínám mít podezření, že tyto černé, tmavé, "fantomové" čáry od horizontu k horizontu mohou být haarpové kanály, jako nová manipulační (klimateroristická) součást přirozených energetických kanálů, které provádějí transporty mas vzduchu a oblačnosti v rámci kontinentálního nebo možná dokonce i světového klimatu.

      Vymazat
  15. Nějak teď koncem měsíce jsem taky na vlastní oči viděla černý chemtrail! Na žádný stín to nevypadalo, normální čáranec, který se pozvolna rozcapoval na obloze!!!!! Schválně jsem na něj čučela ze všech stran:)Takže se stínama na mě nechoďte:)
    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, máš pravdu. Jsou černé chemtrails vedle bílých. Ve světě byly zaznamenány i červené, purpurové,karmínové, brčálově zelené, zářivě zlatavé a temně modré chemostopy. Odstíny "hrají" barvami podle složení chemikálií a obsahů kovů. To jsou ty husté, stále na obloze trvající,roztahující se chemostopy.

      Ale pak jsou tu podivné fantomové bezbarvé průsvitné jakoby stínové čáry, o jejichž původu je zatím velmi málo známo, ani co je tvoří. Letadla to rozhodně nejsou !!! Bude to něco na bázi energetických kanálů (haarp, eiscat ?).

      Vymazat
  16. Zdravím..Již delší dobu sleduji,fotím a dělám videa chemtrails.Jsem ze severu čech.Mám fotky kde jsou černé chemtrails.Ale zčernali postupně,pac bylo hodně vlhko.Mám natočené jak pomalu černá několik stovek metrů za letadlem,které zrovna sprejuje.Minulý rok v létě jsem natočil jak do 2hodin zatáhli krásnou azuro oblohu.Byly tam i nějaké černé letadla,které sprejovaly,pak tam jedno černé létalo bez chemtrails,či contrails,jako by kontrolovalo.A následně přišla hodně dramatická a divná bouřka,která na sebe ty vytvořené ovečky nasáklé vodou na sebe nabalila a jela dál.Během pár minut spadlo tolik vody,že štěrače na trojku nestíhali.Mám to natočené i s datumem a byla to evidentní modifikace počasí.Ta bouřka,ty výboje..Fakt zajímavé..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zpracuj jako videopořad, a vyvěš to tady na Orgo, ať to vidí a slyší co nejvíc lidí. Snad se jim v těch gambuzínách konečně rozsvítí, a začnou se starat, aby to dál nepokračovalo. Nechci čekat na dobu, kdy bude nad námi "obloha" trvale zatažená bleskující chemodekou jako ve filmu Matrix !

      Vymazat
    2. ...a k čemu je to dobré??? píše se rok 2018 a dělají to stále...vedne...vnoci...do kříže...do mřížek...brání slunci pronikání na zemi...mohou rozprašovat co se jim namane...nikdo o tom nic neřekne a kdo to dělá...lidi. Kdo za tím stojí...stejně se nedovíte...Tak k čemu je to všechno dobré?? Žijeme ve Švýcarsku...děje se to i tady stále dokola...většinou když by měla být krásná modrá obloha...namísto toho čáry...kříže...mřížky...a pak oblačný opar...je to marný...stejně to dělají a dělat budou a zneužijí a využijí k jakýmkoli účelům...chtěj nemocný...poslušný...hloupý lidi... lidem na lidech pra málo záleží...natož na přírodě...na zvířatech...lidi jsou egomaniakální většinově stále masožravá a dennodenně sex dělající či masturvující stvoření...co rádi mluví o soucítění a světle a osvícení a bla bla bla andělích etc...ale v podstatě je to jen sebeklam...hraní si na "zajímavého"... U sebe..u svého prahu a stolu začíná málo kdo. Jejich soucítění (soucítění většiny lidí) stále začíná a končí přesně před jejich nosem a pod jejich pupíkem......nikoli u nich na talíři...to maso na talíři z jejich nízkého patetického sobeckého úhlu pohledu nikdy necítilo, nemělo vědomí...nebylo stvořením ;) ;(...proto výš ani dál nedohlédnou...nemohou. Nízké vědomí stále zvostává nad zemskou krajinou...A osvícení...to je nutné ukotvit...být na chvilku osvícen, to je jako ty čáry na obloze...pak proletí letadlo a už je zase stín ;)...je to marný. Lidi na to zatím nemají.

      Vymazat
  17. Ahojky,popíšu,co jsem dneska večer viděla já.Už to bylo po západu slunce.Na obloze se objevilo černé letadlo.Zprvu za sebou zanechávalo bílou čáru,ta se pak změnila na černou.Letadlo se pohybovalo hodně pomalu.Pak to vypadalo,že se úplně zastavilo.Ale z levé strany se objevilo druhé,také s černou čárou za sebou.Když se k tomu prvnímu přiblížovalo,dalo se i toto do pohybu.Černé čáry se přetly a letadla vzápětí zmizela .Na obloze ještě dlouho bylo vidět velké černé písmeno X.Nevím,co si mám o tom myslet.

    OdpovědětVymazat
  18. Do čerta s nima.Jednou bude zle....tomu věřte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemalujte čerty na zeď, nikdy nevíte odkud vyskočí, jako se to stalo astronautům na Měsíci.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.