16. února 2012

Jak málo sněhu stačí ke (klimateroristické) radosti

Dnes, kdy se televize předhánějí v obrázcích zavátých silnic, ukazují satelitní snímky jen běžné manipulace, nic extrémního.
Na snímku níže vidíme, jak nám haarpově rozvlněná oblačnost typu "žlutá deka" umně vyplňuje obrys Česka a Slovenska.

Na dalším snímku je stejná vlnitá oblačnost zblízka.

Dnes nebyla vůbec našlehána nad naším územím vysoká oblačnost. Celé "kalamitní" sněžení s větrem na Moravě a Vysočině bylo zřejmě vyvoláváno místně pomocí haarpových děr/paprsků, viz včerejší článek. Nemám čas dělat video, ale kolem 10.45 je vidět na JSMSG pěkný chumáč haarpových děr nad Moravou.

Všimněte si někdy, že umělý kalamitní sníh je tvořen jakoby kuličkami připomínajícími polystyrén, které se po sobě lehce posunují, a tak se masy sněhu z polí snadno mohou větrem stěhovat na silnice. Ani nemusí moc padat, stačí malíčko větru a už jsou neprůjezdné závěje ... kromě toho je chemicky vylepšený sníh mimořádně kluzký a velmi pomalu taje. (Všimněte si, že když v televizi ukazují řady stojících kamiónů, tak toho sněhu tam není nijak moc (kromě na horách).

Od 3 hodin ráno plánují klimateroristé u nás další sněžení, takže je potřeba přitáhnout vysokou oblačnost od západu - již navečer za tím účelem pilně sprejovali.

12 komentářů:

  1. copak neexistuje v EU vědecký pracovník,který mi provedl expertizu toho sněhového hnoje a zároven soudně dokopal ty tvurce k finanční kompenzaci škod? Osobně,za sebe si myslím,že Alcyon začíná přitvrzovat a kdo je proklet v materii,tak si to odkaká http://www.youtube.com/watch?v=LJnO3oicTN4&feature=uploademail

    OdpovědětVymazat
  2. mimo téma: http://www.youtube.com/watch?v=U4Mg9cYz3hc

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si při čtení vzpomněla na takový zvláštní sníh, který jsem viděla na začátku zimy v Brně, někdy snad v listopadu, jak poprvé zasněžilo. Bylo na něm divné to, že ačkoli ležel kolem jedné z nejrušnějších dopravních tepen v Brně (kdo to tam zná - od mostu na Starou Osadu ke kasárnám), tak během několika dní vůbec netál.Bylo to takové do očí bijící, člověk tam pomalu poskakuje a má čas koukat. Jezdím tam takhle už řadu let a nic podobného jsem ještě neviděla. Přitom velké mrazy nebyly a tam samotný provoz okolí hodně otepluje, takže sníh kolem silnice je většinou rychle pryč. Má někdo nějaké vysvětlení?

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně toho jsem si všimla..padaly jakoby mini kuličky z polystyrénu..to jsem ještě nikdy neviděla..Lída

    OdpovědětVymazat
  5. Guľôčky polystyrénu - presne toto ma napadlo, keď som po prvej nadmernej dávke sneženia v stredu otvorila strešné okno. Bežne si to človek neuvedomí, ale takto na "reze" to vyzeralo úplne ako guľočky, ktoré sú napríklad v detskom vysávači.
    Len neviem, čo tým všetkým sledujú túto zimu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtějí kontaminovat půdu a vodní zdroje, aby mohli vyhlásit Codex Alimentarius i u nás ! Pak rozbory půdy a vody ve studních nebo vrtech potvrdí kontaminaci, na kterou bude uvalen tento zákon. Totiž, že si obyvatelstvo nebude smět pěstovat nebo chovat nic svého soukromě. A budou muset za drahé peníze opakovaně "dezinfikovat" svoje studny a vrty. Je to proto, abychom byli totálně závislí na potravinách, které nám dodají do obchodních řetězců. A vodu, kterou nám dodají v petkách nebo veřejnou vodárenskou soustavou. A za to vše se už platí dnes. Obojí se dá totiž kdykoli "vypnout", když se zoufalí zotročení lidé uchýlí ke stávkám, lidovým hnutím nebo povstáním. Zavřou obchody, zavřou kohoutky, obsadí vše vojskem a policií, a lidé nebudou mít co jíst a pít ! Navíc mohou vypnout plyn a elektřinu, a lidé budou mít "vymalováno"! Tak je to svinsky vymyšleno proti nám, abychom byli poslušní, a otročili podle pokynů samozvaných bůžků z Hradu, z ostatních končin světa, a jejich servilních slouhů ! Pokud tuto vysoce nemravnou svoloč ve vedení státu necháme výše naznačené plány dokončit, pak se máme nač "těšit" !!! Kdo zažil koncentráky a stanné právo, ví o čem mluvím !!!

      Vymazat
    2. Otrasné, ale každopádne ďakujem za odpoveď.

      Vymazat
  6. Tak to sedí, ja som tiež na ten sneh čumel, že čo to padá za polystyrén.

    OdpovědětVymazat
  7. To je zcela normální, že padá polystyren. Co jinýho by jste chtěli aby padalo? A jinak byl ve čtvrtek na obloze vidět krásný přírodní úkaz - Sundog... Úžasné.

    OdpovědětVymazat
  8. Jakmile jsem se dověděla že se na nás chystá velký vítr a sněžení tak jsem si říkala jen ať si užijí zimu ti kteří chtěli už konečně pořádnou zimu,když už ta zima je.Tak si myslím že si ji docela užili na těch silnicích a pokud měli pocit že to není ještě všechno tak jim přijde znovu.
    Ze svého pohledu oblasti kde se nacházím tak jsme zde jak za pecí,jde všechno kolem nás, a v rozmezí 20km je úplně jiné počasí - kalamity.Zde se to projevovalo a projevuje jako aprílové počasí,chvíli sněhová přeháňka a dokonce vždycky vysvitlo sluníčko.Další zajímavý úkaz byl že šlehaly blesky v mračnech.

    OdpovědětVymazat
  9. Naj suchšia púšť na svete asi ju kúpil Soros

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R0HuO0oTSc8#!

    OdpovědětVymazat
  10. výživné granule....aneb,jak přežít http://www.novinky.cz/koktejl/259517-sved-prezil-dva-mesice-v-zasnezenem-aute.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.