6. února 2012

Kruhočtverce: vysílač Furth im Wald?

Díky za info! To by mohlo být!! Kruhočtvercová aktivita radaru byla mnou povšimnuta 3. 2., trvala nepřetržitě do 5. 2., dnes ráno už to nebliká. Zajímavé!


Ahoj
psala jsem do komentáře, že se nejspíš jedná o "vysílače" poblíž Furthu. Podařilo se mi najít na webu fotky těch věží. Na první jsou věže na hřebeni, zajímavé, jak se ti beránci rozbíhají od té věže a na druhém je také ze hřebenu jakési sportoviště v lese s malou věží. Doufám, že budu mít brzo cestu tím směrem a pořídím průkaznější fotografie z blízka. Nebo má někdo lepší informace.
pěkný večer, J.















P. S. Orgonet: Aktivita tohoto vysílače je zaznamenána na youtube (nahráno na foťák, nic moc :-))), ale jako dokument snad dobrý. (Mám tam chybu, bylo to 4. 2. ne 4. 1., samozřejmě, až se to tam ustálí, opravím to.)






14 komentářů:

  1. Dnes jsem viděl nevšední úkaz. Duhy z chemtrailů znám, ale tohle bylo zvláštní.
    Bylo 9:15 a slunce tak odhadem 25-30°nad horizontem. Z mého pohledu byly jak napravo, tak nalevo od Slunce dvě totožné duhy, ale jaké! Tyto duhy byly jako dvě přímky začínající těsně nad povrchem země, svíraly mezi sebou tak cca 20°úhel a Slunce bylo uprostřed mezi nimi. Duhy končily rozplyznuté do ztracena hodně vysoko - cca 80° nad horizontem. Něco jako "V" se sluncem uprostřed, jen se duhy nedotýkaly. Nejpodivnější na tom bylo to, že byly naprosto rovné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej se na toto video, a možná že ti svitne : http://www.youtube.com/watch?v=9TAz30mwbi0&feature=related
      Zdá se, že je od nás velmi blízko nějaká menší galaxie v rovině za sluncem ! A možná proto se dějí kolem slunce podivné efekty.

      Vymazat
  2. za času mého trampování vždy za uplnku mrazy končily a začalo sněžit,bylo slabě pod nulou....zítra je uplněk a novinky.cz ¨¨VOLKISCHE BEOBACHTER....hlásají.mrazy budou pokračovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, za úplňku by se totiž mělo měnit počasí, jak to vždy bylo....tzn., že to bylo více méně cyklické......:) to už teď nefunguje....

      Coccinelle

      Vymazat
  3. Zajímavé, že dle mapy největších mrazů v ČR, zveřejněna na novinky.cz, se ta mrazivá hranice shoduje s dosahem toho radaru... http://www.novinky.cz/domaci/258287-dnesni-mraziva-noc-nebyla-to-nejhorsi-meteorologove-cekaji-absolutni-rekord.html

    -emv-

    OdpovědětVymazat
  4. Mě ale zaujala 1. fotografie, kde jsou beránky hezky sekupené dokolečka a uprostřed s dírou. Totéž je totiž dost často k vidění kolem chlumského převaděče TV signálu. Tento kopec je praktikcky uprostřed města. Věž sice tomuto účelu neslouží... digi signál jen z Ústi, či Chomutova, ale "doutníků" a parabol příbylo :o) A toto tvarování a seskupování do kruhu se takto objeví asi až po nějakém impulsu z této věže. Totiž jednou při cestě do města z chlumského sídliště, byly na nebíčku jen cáry a šmouhy z chemčar a během cca 45 min.(to už sem čekal na MHD zpátky na Chlum)kouknu nahoru...a už bylo poznat tvarování vlnek a jejich kruhová orientace se středem nad věži...
    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, tak jsem se dneska dívala na vostok stanici na Antarktidě a poblíž jsem našla zamaskované místo od googlu, zřejmě nějaké zařízení o kterém nemáme vědět asi vysílač, tady jsou souřadnice

    -70.190688,87.904358
    co si o tom myslíte?
    D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tkáč, jeden s najbohatších ľudí EU tam bol minulý rok s partiou. Postavili tam obytný blok. Dakde sú aj fotky odtiaľ a blog o výlete a projekte stavania. Dá sa tam aj za "malý" poplatok ísť. Zaplatili si i vymazanie z gúgla.

      T

      Vymazat
    2. Těch "míst" je tam překvapivě obrovské množství, jakoby tam pod ledem byla pohřbena nějaká stará civilizace !

      Vymazat
  6. můžete mi někdo vysvětlit snímky s přehledem srážek z dnešního dopoledne na http://pocasi.idnes.cz/?t=img_s ? :) třeba snímek z 11.30 jakoby "terč" s pomyslným středem někde v Brdech .. nevím jestli je to náhoda, ale ten samý tvar se objevuje i v ranních hodinách když posouváte čas zpět - mizí a objevuje se znovu ... :) díky za vysvětlení :) Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Němci ty radary přepojují, zapínají, vypínají, spřahují do skupin, do linií, a pak se děje s klimatem vše,co od něj zažíváme ...

      Vymazat
  7. Na tom druhém snímku je skutečně hřiště nebo je to nějaké zařízení typu faradayova klec nebo něco podbného, co může souviset s radary, vysílači apod.? A co je to za vysílač ? Na ten druhý menší na nižší části hřbetu HohenBogenu se nepodobá.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty dvě velké věže na HohenBogenu jsou bývalé špionážní objekty bývalé americké armády v době Železné opony. Ta mohutnější byla uvedena do provozu dokonce až roku 1990 !!! Dnes jsou údajně mimo tento provoz, a plánuje se tam otevřít muzeum rádiové špionáže z doby před r.1990. Jenže kromě těchto dvou mohutných věží, jsou tam ještě další zcela nová zhařízení : stožárová věž s dvojitým radarem, a poněkud stranou vzadu za ním jsou pak 4 oktogonální radary uprostřed s "haarpovou klecí". Je vložena do železobetonového sedla, obráceného stěnami proti údolí s lyžařským střediskem, takže není odnikud než z letadla vidět. Zatím jsem si činnosti tohoto zařízení na meteomapách nevšiml, ale třeba se někdo najde, kdo si HohenBogen pohlídá :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem zjistil, že ten mráz v Čechách způsobuje nebo "drží" radar v Drážďanech. Pomáhájí mu radary Elsberg v Bavořích u hranic ČR a radar v Brdech v Čechách. Proto jsou tu třicítky a více pod nulou !!! Na Moravě se činí radar Skalky a radar Sokolnice JV od Brna. Pulsují, třeskají a šlehají,vystřelují opravdu dobře !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.