2. února 2012

Norman Bergrun: Důkazy mimozemské inteligence 1.

Abyste nemuseli používat CC titulkovač a překladač (správně to dá asi tak jedno slovo z deseti (:-))), tak zde máte první část přepisu přednášky  o tvůrcích prstenců, viz předešlý článek s odkazy. na 7 dílů videa.
Přednáška je z r. 2004, z ufologické konference v USA.
Dr. Bergrun není amatérský pozorovatel, nýbrž je to vědec, který pracoval celý život v aeronautickém a vesmírném výzkumu, kde dosáhl významných úspěchů, viz jeho životopis (About the Author). Takže o jeho schopnosti poznat letadlo od neidentifikovatelného létajícího objektu a číst snímky z družic NASA nemusíme pochybovat ...
Překlad je volný, fotky jsou printscreeny z videí.

Video 1/7:

Úvodní slovo:

Dr. Norman Bergrun vydal před 20 lety knihu o tvůrcích Saturnových prstenců. Jako významný vědec riskoval tehdy svou kariéru tím, že nám chtěl říci pravdu. Byl tehdy průkopníkem.

Norman Bergrun:
Řeknu vám stručný obsah přednášky: ElektroMagnetická Vozidla  (EMV) jsou veřejným tajemstvím. Ukážu vám vozidla, která jsem viděl na vlastní oči, a pak na vozidla snímcích NASA. Budu mluvit o charakteru těchto vozidel. Užívají technologii, která je vlastní civilizaci o vysokém IQ. Pak o událostech na Měsíci a kolem Měsíce.

Snimky NASA jsou veřejným tajemstvím, jsou přístupné veřejnosti, napřiklad z misí Voyageru. Jsou na webu, ale žádné z nich nebyly nijak interpretovány. Je to tajemství, které nám křičí do obličeje.  A my se pokoušíme je rozluštit.

Název přednášky: Důkazy mimozemské inteligence - veřejné tajemství, Mezinárodní ufologický kongres, Laughlin, Nevada, 14. února 2004.

Řeknu vám příběh o letadle Ryan P3. Unese 60 tisíc galonů paliva, spoustu zbraní, třeba 10 torpéd, hlubinné střely  pro ponorky, má na palubě různé vybavení, spoustu bezpečnostního zařízení, fungovalo dlouhou dobu, i dnes je to moderní letoun, stále létá. Tento letoun se v r. 1972, 27. května, po startu z kalifornského pobřeží ztratil. Poslední signál byl nad městem Salinas. Byla o tom reportáž ve zprávách. Mělo 4300 HP a spoustu vybavení, a vše se ztratilo, nezůstala ani olejová skvrna. Vše se jakoby vypařilo, nikdo neví jak a kam. Pátrání nic nezjistilo.

V září 1971 jsem v té zátoce byl na dovolené, ležel jsem na zádech a díval se nahoru, a uviděl jsem velmi jasné světlo. Myslel jsem, že je to helikoptéra námořnictva, ty tam často létaly. Slunce bylo za mnou, myslel jsem, že je to odraz, a pak jsem si uvědomil, že slunce se nemůže na helikoptéře takhle odrážet. Podíval jsem se dalekohledem a uviděl jsem to, co zobrazuje tento model. Vidíte ho? (Níže.)

Viděl jsem takovéhle vozidlo. Jeho průměr byl asi třináctkrát větší než délka modelu. Mělo na každém konci plamen. Pak vyšly dva plameny jako výstřely, to jsou tady ty dva drátky, a mezi nimi byla černá věc v podobě tyče, a když dosáhla na konec, bylo vidět velmi jasné světlo, jako z obloukové lampy. Já těm drátkům dole říkám knír vozidla.

Asi jste zvědaví, co znamenají tyto nahoru jdoucí pentle s kuličkami. Říkám tomu pentle, bylo jich tam mnoho, tady jich mám jenom pár. Vydávaly plasmu, to je plyn vysoké teploty, takže, vypouštěly plazmové globule, a ty se pohybovaly nahoru po těch streamerech.

Video 2:
Video 2:

Zajímavé je, že ta plasma měla žlutou a zelenou barvu, to znamená, že tam byl chlór. To je způsob, jak narušit ozonovou vrstvu. Rychle jsem chtěl udělat obrázek, protože se tvořily mraky, a podařilo se mi jeden udělat, zatím se to téměř schovalo za mraky, ale je vidět, že je tam těleso.

Tady je rychlý náčrt modelu, který jsem nakreslil, když jsem přišel domů. V zásadě to vypadalo takhle:

Možná to nejsou přesné proporce, ale ukazuje to základní rysy.

Takhle nějak vypadaly ty pentle. To, co je před nimi, nazývám nos vozidla.

Udělal jsem vlastní snímek, na němž je vidět, jak bylo zataženo. Objekt vytvářel mraky. (Pozn. Orgonet: Snímek je na videu, nezřetelný.)

V prosinci 1972 jsem viděl tento objekt, který zářil v mnoha barvách. Celé to blikalo. (Níže.)

Když vidíte něco, co bliká různými barvami a vycházejí z toho paprsky, nemůže to být letadlo. Zajímalo mě, kde to bylo geometricky. Byl jsem na pláži v Santa Cruz, a manželka doma v Los Altos, tak jsme narýsovali průsečík obou linií. Bylo to asi 60 mil od pobřeži.

Pak jsem se dozvěděl, že se armádě ztratila vzducholoď schopná nést 4 letadla, přibližně v tom místě, podobně jako předtím letadlo Ryan. To už máte dva případy, takže si můžete představit, jaký je asi vztah našich mimozemských přátel k válečné technice, a že jsou nesporně kolem nás ... To je můj názor, možná se mnou nesouhlasíte. Snažím se dát dohromady kousky skládačky.

A teď se podívejme se na snímky z Voyagerů. V1 startoval k Saturnu 5. září 1977, nejblíže byl 12. listopadu 1980. V2 startoval  20. srpna 1977. nejblíže byl 26. srpna 1981. Mezi jejich přiblížením je 9 měsíců rozdílu. NASA musí držet stranickou linii a tu říká veřejně ... takže podle tehdejší verze NASA jsou prstence tvořeny z primární hmoty, jsou v zásadě statické a v divizi Cassini není žádný materiál. Viděl jsem v televizi snimky z Voyageru 1, a v divizi Cassini jsem viděl jakousi tyč, a když tam byl Voyager 2, zase jsem tam viděl nějaký materiál. Teď má NASA verzi, že jsou tam velké kusy hmoty, i ledu.

Tady vidíte prstence a jejich jména, začíná to prstencem F, pak je prstenec A, mezi nimi je Encke divize. Mezi A a B je divize Cassini. Tady je nakreslena s nějaký materiálem uvnitř. Pak jsou prstence C a D, ale nás bude teď zajímat jenom prstenec A.

Tohle je obálka mé knihy. Oranžový objekt, který vidíte, probereme později. Je to energetické místo, které přiléhá z levé strany k prstenci A.

Video 3:
Video 3/:

Další obrázek je velmi tmavý, můžete na něm vidět část horní strany prstence, a světelný zdroj, ten, který je na obálce mé knihy z levé strany. Čísla 1 a 2 probereme později, uvidíte, že dole prstenec A prostě chybí.


Z dalšího obrázku si můžete udělat představu o velikosti. Průměr Saturna je asi 10x větší než průměr Země, a průměr prstencového systému asi 6x větší než Země. Celý systém je tedy 22x větší než Země. To je docela hodně. Další věc na tomto obrázku je, že jeden prstenec je uříznutý na úrovni Cassiniho linie. Rovná část je asi tak velká jako průměr Saturna.

Na dalším snímku vidíte prstenec B (B-ring) a svítivý zdroj (luminous source), zase ten z obálky knihy. Ta věc má větší průměr než náš měsíc. Je to pořádný kus energie vedle prstence. Nejprve jsem postřehl, že prstenec A (A-ring) má kus uříznutý. Byla to záhada. Kus tam chybí, a ani to nejde do kruhu. A dále, je tam dlouhý předmět, těleso (body) který vlastně uzavírá prstenec A.

Ale když si to pořádně prohlédnete, vidíte tady výfukový plyn (exhaust), pod tím je světelný zdroj (light source), a na objektu jsou pentle (streamers) – já těm dlouhým věcem říkám pentle – a jdou nahoru do prstence (A ring). A tak jsem pochopil, jak je ten prstenec dělán – je vytvářen tím objektem, a z druhé strany není nic.
Později jsem se snažil pochopit, co je to za těleso, a ukázalo se, že je to elektrické.
(3/7, 09.00)

(Na pokračování se pracuje).

9 komentářů:

  1. A tie titulky sú kde ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Titulky: na pásku youtube dole je CC, tam si zapneš titulky, ono ti to bude přepisovat řeč do angličtiny, ale bohužel to dr. Bergrunovi vůbec nerozumí a píše to naprosté nesmysly. Pak je tam přeložit do češtiny, no to už vůbec nemá cenu (:-)))

      Vymazat
  2. Milý Orgonete, vřelé díky za překlad.
    Je to nesmírně, nesmírně zajímavá přednáška.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No žejo, já jsem z toho úplně paf, a je to zajímavé až do konce, už na tom pracuju (:-)))

      Vymazat
  3. Orgonete moc Ti děkuji za Tvou práci a těším se na další díly.

    OdpovědětVymazat
  4. to sou velmi zajimave informace,nikdy sem o nich neslysel,nejak se rozjizdi kolotoc okolo ruznych ufo ve vesmiru,tohle miluju,moc se tesim na pokracovani.Orgonete tvuj blog je cim dal tim zajimavejsi a moc diky zato co delas.

    OdpovědětVymazat
  5. divisin Cassini - v češtině Cassiniho předěl , t.j. z pohledu pozorovatele ze Země prázdné místo v prstenci.

    OdpovědětVymazat
  6. to cc sice nefunguje na angličtinu, ale využívám to na reversní řeč... překládá to fakt pecky :) na to že by to nemělo bejt srozumitelné, mnoho konspirátorů by možná bylo překvapeno jaká větní spojení se vyskytují v reversni řeči. V simpsnech byl věnován reversní řeči také jeden díl. Doporučuju shlédnout, tady je scéna, kde je to vysvetlené... http://www.youtube.com/watch?v=3k7Uw70qP-c&feature=related

    OdpovědětVymazat
  7. tady je link v agličtině, omlouvám se za ten předchozí... :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.