21. února 2012

Plejáďané nedovolí rozpoutat světovou válku

Yurino vystavil před pár dny významné video, jak Plejáďané ničí zbraně Illuminátů.. Takže ho mnozí asi znáte.
Ale předpokládám, že někteří z vás mohou mít zábrany chodit na blog Plejáďanů, ti jsou na ně zatím ještě moc (:-)) - ale nebude jim vadit kouknout se na to na praštěném Orgonetu. Takže totéž video přeložené od Přátel nebe vyvěšuji i sem.

A doporučuji tímto vřele - v poslední době hyperaktivní - web Přátelé nebe. Vlastně bychom už jiné informace než jejich ani nepotřebovali, ale když my na té naší 3D realitě ještě lpíme a potřebujeme se od ní odlepovat pomaleji (:-))), a tak si to ještě užijme ...

Vzpomeňte, jak různé channelingové zdroje, včetně Matthewa, hovoří o tom, že Vesmírná rodina nedovolí Illuminátům rozpoutat třetí světovou válku a provádět jaderné výbuchy ... toto video je toho svědectvím.

24 komentářů:

  1. Toto video je len dôkazom, že niekto niečo povedal (alebo sa mu zamarilo?). Plejáďania by mohli sem- tam poslať nejakú tú fotečku, či videjko o tom ako niečo ničia. Náhodou si pôjdem ľahnúť s tým, že si želám svetový mier a zničenie zbraní. A zasníva sa mi o tom... a potom to sem dám ako channeling... H16

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, něco takového se může klidně stát. Jeden se zasní, a pak vypráví o mírových světových misích, kde se děly neuvěřitelné věci. Viz toto video : http://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI&feature=related

      Vymazat
    2. Nemyslím si, že by něco někdy posílali. Jenom si představ, kdyby něco takového bylo k dispozici,jaká by se strhla okamžitě diskuse o tom, že se jedná nebo nejedná o podvrh :-)

      Vymazat
  2. Něco podobného zveřejnit u nás v televizi, tak by tato televize byla vzápětí obsazena policií a armádou. O tomto incidentu bylo možné se dočíst i v jiných zdrojích, ale zde je to včetně videa. Velké díky za informace.

    OdpovědětVymazat
  3. :))) no tohle už je silná káva :)))

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=ELNvmFGNLRU&feature=related

    OdpovědětVymazat
  5. Matthew psal, že Obama je vysoce vyvinutá světelná bytost.. teď Plejáďané říkají, že Obama se pokouší rozpoutat 3. světovou.. tak čemu věřit? Osobně mám větší důvěru v Alaje (a další) než v Matthewa. Je to také do jisté míry tím, že ten blog moc nečtu a taky tady je hodně klamných channelingů, tak možná proto. - z hlasu jde vycítit důvěra lépe než z textu

    Krásný den

    OdpovědětVymazat
  6. Nerozumiem ako je možné, že by to dovolili odvysielať, ak by to nebola pravda ktorá by ich ohrozovala :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Přátele nebe jsou Bendlovina. (Nic proti ostatním kontaktérům jako Alex Collier...) Na tomto webu jsou obrázky jakýchsi bytostí, které vypadají trochu mimo. Před lety jsem hltal knihy Michaela Hasemanna o UFO. Jediná informace která v ní se ukázala pravdivá byla, že většina obyvatel planety onemocní rakovinou. Což je dnes bohužel pravda (Poměr dnes je 2,3 zdravých : 1 nemocných). Jen pak nechápu jak budeme přecházet do 4D a 5D. Pořád nějaká nic neříkající tvrzení a žádná pomoc. Co léčení rakoviny? To je to, co dnes potřebujeme. Holokaust v Africe pod taktovkou IMF taky nikomu nevadí. My tady máme finanční krizi, ale každý z nás má mobil a internet. Takže to z mého pohledu vypadá, že přes všechny informace a mimozemské chanellingy, nám pořád něco DŮLEŽITÉHO uniká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi správný postřeh !!! Něco DŮLEŽITÉHO nám stále uniká !!!

      Vymazat
    2. Pozrite si film "Thrive". Dá sa pozerať aj online za 5$ na "www.thrivemovement.com". Žiaľ česká ani slovenská verzia neexistuje (asi zatiaľ ani neoficiálne titulky). Je to film, ktorý veľmi stručne ale výstižne popisuje súčasnú situáciu ľudstva a načrtáva možnosti ďalšieho (pre väčšinu pozitívneho) vývoja. Okrem iného sa tam spomína aj doterajšie utajovanie prírodných spôsobov liečby (napr. aj rakoviny).
      Krásny deň.
      alexk

      Vymazat
    3. Alexe Colliera bych taky brala s véééélkou rezervou. Pokud ho budete poslouchat pozorně a zapojíte své logické myšlení, zjistíte, že jedno tvrzení po chvíli dalším svým tvrzením popírá.

      Vymazat
    4. Například ?

      Vymazat
    5. Práve naopak, táto téma môže konečne rozhýbať logické a kritické myslenie ľudí... a prinútiť ich hľadať súvislosti a teda aj pravdu. Ale len vtedy, keď budú porovnávať všetky informácie a nevytrhávať ich z kontextu... a keď budú celkom konkrétni. Také zovšeobecňovanie typu "tvrdenie po tvrdení ďalším tvrdením popiera" len vyvoláva ďalšie otázky, kto sa snaží tieto informácie spochybňovať a prečo...

      Vymazat
  8. Ahoj, jen bych chtela upozornit, že tohle odvysílala RT 10.11. a den poté vyšla ta zpráva o radioaktivním jodu neznámého původu nad Evropou... jehož zdroj nebyl dodnes objasněn.7

    Kamala

    OdpovědětVymazat
  9. Já taky nevím, čemu věřit..přátelé nebe mi silně připomínají vesmírné lidi, jak už tady někdo přede mnou psal,ale zároveď věřím tomu, že to, co říkala paní ve videu,může být pravda..nebo bych si to přála,aby byla..:) Lída

    OdpovědětVymazat
  10. Tento pán taky Obamu nepovažuje za světlou bytost..jeho povídání jsou docela zajímavá :)


    http://www.youtube.com/watch?v=AiR3kuxVzvI

    OdpovědětVymazat
  11. Věřím, že žádní Plejáďané neexistují a tenhle boj je čistě náš boj.

    OdpovědětVymazat
  12. Mimozemšťané existují, ať se to někomu líbí nebo ne. Důkazů je kolem nás víc než dost. O to ale nejde. Jde spíše o to, zda mají nějakou úlohu a mandáty k probíhajícím přirozeným kontra uměle vytvářeným změnám na Zemi a v lidské společnosti. A o tom jednoznačné důkazy dposud chybějí.

    OdpovědětVymazat
  13. Me to zapacha jako podprahova reklama na nejakou sektu. Plna huba slibu a vymyslu a skutek a dukaz zadny.

    Mam na to strasne dobry citrat: "Důkaz musí podat ten kdo tvrdí, ne ten, kdo popírá"

    OdpovědětVymazat
  14. Podívala jsem se na web Přátel z nebe a musím říci, že jsem byla docela zklamaná. Je evidentní, že své činnosti sice věnují spoustu času, ale poněkud ledabyle - texty u videí se hemží hrubými pravopisnými chybami, které ona sdělení naprosto dehonestují, což je určitě škoda. Nabádají k nehromadění majetku, ale při kliknutí na "kontakt" v horní liště se jako první objeví informace o tom, na jaké účty mohou jejich příznivci posílat finanční příspěvky. Tak já tedy nevím... Krom toho až příliš verbálních i textových odkazů na potřebu modlení, spousta vazeb na Bibli, církve, Ježíše - víc mi to připomíná náboženskou sektu, než cokoli jiného. Můj názor na církve je ten, že to je o všem jiném, jen ne o čisté duši a nezištnosti, vždyť např. Vatikán má i svou vlastní banku. Můj celkový dojem bych shrnula do jediného citoslovce: Achjo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínej, že v současnosti "světová kabbala"(NWO) vede mediální útoky a dezinformace na všech frontách po celém světě. Temnáři dobře vědí, jak s davem/ovčany efektivně manipulovat. Proto vytvářejí řadu konspirací, které "bojují" proti nim, ale ve skutečnosti čím dál více upevňují jejich pozice a posilují další moc proti nám !!! Nesedejme jim proto na lep jako hloupé mouchy, ale vždy nechme projevit svou intuici a hlas srdce. To nikdy nezklame. A když se objeví semínko podezření, že něco nehraje, pak věř, že skutečně něco nehraje, a začni pátrat po zdroji těch falešných signálů.

      Je to podobné jako v orchestru : dirigent náhle uslyší falešný tón,a přehlíží hráče,odkud "to" vychází. Přeruší zkoušku, a napomene fagoty, aby se lépe soustředily a odváděly prvotřídní výkon. Hrají znovu, a opět se tam ozve falešný fagot. To už dirigent zpozorní a fagoty si hlídá. Jede se tedy potřetí, a to už dirigent visí pohledem i sluchem na každém fagotistovi zvlášť, a identifikuje falešného hráče. Následuje pokuta, nebo "jde z kola ven".

      Proto i my buďme jako ten dirigent, a včas rozpoznávejme falešné hráče, škůdce mezi námi !!!
      Za husitů bývalo velmi trefné a adresné označení každého lumpa, zrádce a defraudanta - škůdce obce.A každý takový byl vyobcován, ze země vyhnán do nuceného exilu, a těžší případy končívaly na šibenici nebo na popravišti !!!

      Vymazat
    2. Aha, tak proto tu už Plejáďané nejsou vpravo v nabídce a musela jsem tenhle článek hledat přes Google s konkrétním zadáním. Díky za obsáhlou odpověď, docela mě potěšilo, že jsem v tom pocitu "je to nějaký celý divný" nebyla sama. Na mě to prostě ať jsem dělala co jsem dělala, působilo dojmem jen sekty, ničeho víc. A to jsem si na ten jejich web fakt šla počíst nikterak nepředpojatá, zejména proto, že se jim dávalo tady dost prostoru. A ještě dalším dojmem to na mě působilo, a to že se pod tou hlavičkou "Přátelé nebe" houfují spíš lidi, kteří hledají nějakou berličku, jako je třeba to modlení, že o tom, co se jim hustí do hlav, ani moc nepřemýšlejí - možná proto, že jim prostě nebylo shůry dáno (o tom ostatně vypovídaly i ty šílené gramatické chyby v textech). No a "myslitel" Benda, to je teprve kapitola sama pro sebe. Nemyslím si, že pokud by nějaká vyšší inteligence hledala kontaktéra, vybrala by si k tomu právě člověka, kterého by člověk už pro jeho jurodivý vzhled spíš poslal k psychiatrovi.

      Vymazat
  15. Luudia mili ved o nic nejde.najprv si treba pardon mozete precitat knihy noveho zjavenia ale tri krat za sebou a pomaly casu dost.a ostatna je vo vas.bud vas osvieti a pravdu budete hladat vo svojom vnutri alebo vam to neda vobec nic a potom sa nic nedeje. Proste este nie je vas cas. Vsetci sme ini. A kazdy je osobnost. V Novom Zjaveni vas nikto do nicoho nenuti ani davat prispevky.je to dobrovolne.preto mame slobodnu volu od Boha.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.