21. února 2012

Putin vydal zatykač na Sorose?

Odstraňování Illuminátů zákonnými způsoby z vrcholných pozic už nepochybně probíhá! Přečtěte si nové články na Plejáďanech. 
Jeden z nich (video) mluví o tom, že Putin vydal zatykač na finančního teroristu Sorose, mělo to být 24. ledna 2012. Video je vlastně přečtený text článku z blogu Toma Heneghana, jehož překlad zde přináším. Všechny články na internetu jsou zřejmě odvozeninami od něj.
Zdrojem je údajně Reuters, avšak tam tu zprávu nemohu najít ... nebylo by divu, kdyby média podobnou zprávu tutlala, ale může to být i scam. Ale jestli scam, tak aspoň nadějný a příjemný ...


Putin versus Soros, 
Napsal Tom Heneghan, 
mezinárodní expert na výzvědné služby 
25. 1. 2012
Překlad: OrgoNet


USA: Je možno oznámit, že Ruská federace a její premiér Vladimír Putin vydal zatykač na známého finančního teroristu, maďarského bankovního parchanta George Sorose.

Ruská výzvědná služba odhalila, že Soros používá finanční spekulace - kroskolaterializace složené švédsko-dánské odvozeniny cizí měny (http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-collateralization) za účelem útoku na ruskou burzu.

Poznámka: Sorosovo používání těchto kroskolateralizovaných složených odvozenin za použití lucemburských bank porušuje Bankovní dohodu Evropského bankovnictví Basilej II.

Jak IMF (Mezinárodní měnový fond) a evropský INTERPOL připravují „výstražné upozornění“ nejen proti Sorosovi, ale i proti zločinnému finančnímu syndikátu Bushovy a Clintonovy rodiny, který vede jejich loutka Marc Rich, a jeho firma Richfield Commodities Brokerage se sídlem ve Švýcarsku.

Putin také nedávno kontaktoval předsedu Federální rezervy Bernarda Bernanke a řekl mu, že Ruská federace nebude dále tolerovat, aby jednotlivci jako George Soros a Marc Rich masívně používali masívních podvodů s odvozeninami cizích měn, které destabilizují světovou ekonomiku.

Jinými slovy, lidé, nebudou žádná zadní vrátka jako QE3 (kvantitativní usnadnění č. 3) (http://en.wikipedia.org/wiki/Quantitative_easing) pro používání derivátů spjaté s Georgem Sorosem a Markem Richem.

P. S. Můžeme nyní také oznámit, že vláda Řecka se připojila k pojišťovací společnosti John Hancock v procesu proti zločinným americkým bankovním obrům Goldman Sachs a J. P. Morgan.

Tento Soudní proces obviňuje Goldman Sachs a J.P. Morgan z podvodných prodejních praktik v marketingu falešných záruk hypoték z let 2003 – 2007.

Goldman Sachs a J. P. Morgan prodali tyto falešné finanční nástroje vládě Řecka,  zatímco současně  provedli spekulaci - krátký prodej (short sale) těchto finanční nástrojů do zahraničních zajišťovacích  fondů ostrova Man a Kajmanských ostrovů.

P. P. S. V tuto chvíli je vláda Řecka připravena opustit Evropskou unii a pokusit se zachránit svůj stát podobně jako to učinil Island.

P.S. Orgonet: Evropská unie před hodinou schválila bailout Řecka ... (21. 2. 2012)


11 komentářů:

  1. Je to jako v jedné pohádce : co jednou peklo zchvátí, více už se nenavrátí. A EU je toho zářným příkladem den co den zřetelněji. To už snad jenom opravdový "vymydlený bulík" může věřit v budoucnost a prosperitu zločineckého podniku pod názvem EU ! A pak ještě vlastizrádci a záškodnící všeho druhu !

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, i toto by potvrzovalo to, co nám Plejáďané nedávno sdělovali.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je o tom správa. http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1771499/pg1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohužel zase odkaz na stejný link, thankyouwhiteknight ...

      Vymazat
  4. ohledně boje proti globálním banksterům čtu příspěvky Bena Fulforda: http://benjaminfulford.net/ (publikované články přebírají různé jiné weby - tam si je možné je přečíst celé)
    Je tu snad důvod k lehkému optimismu v této záležitosti.

    OdpovědětVymazat
  5. Vladimírovi Putinovi moje veľké + .

    OdpovědětVymazat
  6. Rusko vždycky uznávalo jen vyvážené spolunažívání geopolitického prostoru. A nebránilo se nikdy plodné a účelné spolupráci. Pokud však někdo ze sousedů zneužil důvěry Ruska, nebo se uchyloval ke zradám a falším proti Rusku, dostal od ruského medvěda "za uši", co mu náleželo, a často i dlouholetou okupaci jako preventivní prostředek, který měl znemožňovat, nabourávat a likvidovat útoky proti Rusku. Je to zcela přirozená a legitimní reakce, na rozdíl od jiné světové mocnosti na západ od Ruska,která z nezřízené chamtivosti a nekonečné touze po moci, napadá země byz vyhlášení války, ničí a zabíjí podle své libosti. A pak vykrádá beztrestně na zničeném území jeho přírodní zdroje !

    OdpovědětVymazat
  7. Záleží aj na tom, či je Rusko vedené boľševicko-sionistickou rukou, alebo slovanskou.

    OdpovědětVymazat
  8. No od doby VŘSR (Velká říjnová socialistická revoluce)to není už tak jisté, kdo v Rusku tahá za nitky ! Některé události s Ruskem spojené naznačují, že by ti sionističtí par.anti mohli mít navrch ! A to není dobré zjištění !

    OdpovědětVymazat
  9. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post plus the rest
    of the site is also really good.
    My web site :: paid to click

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.