1. dubna 2012

Aprílový klimateror - pár ukázek

Počasí je správně aprílové, jak jistě budou souhlasit zastánci i odpůrci teorií o umělém udržování počasí.
Pár satelitních fotek z posledních dní, aby bylo vidět, že klimateroristé neodpočívají ani počátkem jara.

Ochlazení, které přišlo ve čtvrtek (po mimořádně teplých dnech), bylo předznamenáno nastříkáním rozsáhlé oblasti chemtrails, které měly za úkol vtáhnout studený vzduch od severu do Evropy:
V následujících dnech sem tam pršelo, i když (konkrétně zde v ČB) toho napršelo minimum, vše bylo okamžitě větrem vysoušeno. Smůla, moje sudy na dešťovou vodu zůstávají pořád suchý...

Přes noc na 29. 3. byla vytvořena "žlutá deka" a následně rozbrázděna na oblačné brázdy. Viz za Krušnými horami. Zajímavé je, jak tyto brázdy stojí na místě, a vítr se žene nad nimi, eventuelně i pod nimi. (To uvidíte na animaci třeba jsmsg, sem mi to nejde.)

Následující den (30. 3.) byla žlutá deka přestříkána chemtrails:

Žlutá deka byla nad Německem a Českem "rozhrabána" do pravidelných brázd.

No a včera (31. 3.) byla žlutá deka opět rozbrázděna. (Viz též umělé "fousy" nad Itálií, na ty se podíváme jindy ...)

Odpoledne byl nad ni "nafouknut" pás oblačnosti, postupující od severu k jihu. Uprostřed má pruh vydatnějších srážek. Dle srážkového radaru slušně pršelo, ale ve skutečnosti zde u nás nic moc, okamžitě to vyschlo.

Normálním pohledem tato oblačnost vypadala celkem nenápadně, řídký bílý pruh z nad rozbrázděnou žlutou dekou.

Tak, to jen tak na ukázku, jak klimouši nikdy nespí. Zajímalo by mě, co by dělalo počasí, kdyby ho nechali na pokoji. Už to chudák nezažilo (u nás) možná dvě desítky let. Ale nemůžou přestat, musejí přece "čerpat granty". (:-)))

Klimateroristicky zajímavý je i dnešek, ale to dáme večer.

59 komentářů:

  1. Tady (Frýdek-Místek) chvíli sněží, pak zase svítí slunko. Pak obojí dohromady a tak se to střídá dokola :D opravdu aprílové počasí :p

    OdpovědětVymazat
  2. TU bratislava, rovnake pocasie, chvilu snezi, chvilu svieti slnko , ale ked svieti tak je to krasa.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám 2 dotazy..
    1) Funguje podle vás někdy počasí normálně, nebo ho pořád ovlivňují proradní klimateroristi?
    2) Máte nějaké (aspoň základní) meteorologické vzdělání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1: NE
      2: NE

      Vymazat
    2. ad 1: Kdo to ví, odpoví...např. před západem slunce dnes jdu vyvenčit psa a co vidím???? Na obloze samé proužky , podle toho jak jsou nasvíceny sluncem, buď bílé nebo sračkovitě černé... a kolik jich je, božínku. Že by ta příroda bláznila a mraky vyráběla úplně jinak než dosud? V proužcích, v řadách jako podle pravítka? Ta proradná příroda to tedy umí...to znečištění nebe..
      ad 2: nemám žádné meteorologické vzdělání, jen vidím to, co před lety nebylo možné spatřit, alespoň ne každý den, ob den a pod.Prostě pro člověka, který se dívá na oblohu již více let, je řada jevů podezřelá, jakoby nenormální, jakoby vyrobená, nedůvěryhodná. Opravdu stačí obrátit oči na nebe a vnímat...

      Vymazat
    3. Ano, spravne, papir. Musime mit na vsechno papir. I na sledovani oblohy. No pokud tomu clovek rozumi, muze mrknout na net a tam vidi predpoved, jasan, co by v dobe pocitacu cumel na oblohu, kdyz tam jsou jen kondenzacni stopy, kondenzacni jadra a podobne jevy, na ktere mame papir. Selsky rozum netreba.

      Vymazat
    4. Je těžké "zkousnout", že mnoho a mnoho lidí se na oblohu nedívá, že nepoužívá "selský rozum" a své cítění, a nejen proto kdosi si zde může dělat co chce bez ohledu na cokoli.
      Společenské přístupy k situaci na obloze jsou formální, prolhané, odsuzující , ale jsou oficiální a legitimní.
      Ale prozatím žádný vzdělaný meteorolog nepodal vysvětlení ,jak ta "přiroda" vytváří mraky podle pravítka v pruzích. Holt mají velké mezery ve vzdělání.

      Vymazat
    5. 1) Ne.
      2) Ne. Ke sledování současného počasí je zbytečné, protože stejně sledujete pouhé klimateroristické technologie. Meteorologické vzdělání se hodí leda k tomu, abyste mohli být na výplatní listině státní instituce, eventuelně abyste mohli spolupracovat s klimateroristy samotnými (tam je nepochybně lepší plat (:-))) - kdo jiný jim ty technologie vymyslel, než opravdu vzdělaní meteorologové bez svědomí?

      Vymazat
  4. počasí konkrétně zde ve střední Evropě není (alespoň v takovém měřítku) manipulováno zas tak dlouho.. Nejvýraznější manipulace jsou prováděny až v posledních patnácti letech. Cílem je mimo jiné vyvolat déšť nebo sucho za podmínek za jakých by to normálně nešlo. Jsou zde i dny, vyjímečně týdny, kdy nejsou přidávána umělá kondenzační jádra v této lokalitě vůbec (to jsou samozřejmě zrovna přidávána někde jinde na planetě, kde je potřeba vyvolat např. povodně). Máte pravdu, vzhledem k včerejším vydatným dešťům (trvaly jen pár minut) byla dnes půda opět vyschlá, vláha je každopádně pořád solidní. Otázkou je, jestli je cílem co nejvíce poškodit letošní úrodu nebo naopak ji zlepšit, záleží jaké budou mít tyto výkyvy na přírodu vliv. Dnes se tvořily krásná oblaka a počasí bylo relativně přírodní (nemůžeme přesně vedět, jestli byly vysílány nějaké frekvence na změny tlaku atd..), ale toto je sporné, protože celá kombinace proudění nad Evropou může být manipulována. Kdyby přestali dělat veškeré tyto činnosti, chvíli by asi trvalo než by se to vše vrátilo do normálu.. Pamatujte, že počasí ovlivňuje ekonomiku a naopak taky ekonomika počasí! Je to byznys jako každý jiný a je to prostředek k ovládání lidstva a veřejného dění..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se dalo čekat, že se geoinženýringu nakonec ujme zase ta proradná a prolhaná banda světových banksterekonomů.

      Vymazat
  5. Bože, Všemohoucí, Tobě, který jsi a který jsi byl, protože ses ujal své velké moci a začal jsi kralovat. Ale národy se rozzlobily a přišla tvá vlastní zloba a ustanovený čas, aby byli souzeni mrtví a aby byla dána odměna tvým otrokům, prorokům, a svatým a těm, kdo se bojí tvého jména, malým i velkým, a aby byli zničeni ti, kdo ničí zemi. Zjevení 11/17,18
    -------------------------

    OdpovědětVymazat
  6. takže stepování melouchářu na nebi,co si přivydělávají hnojením chemického svinstva snad NEBUDE matkou Zemí nikdy ZMĚNĚNO?

    OdpovědětVymazat
  7. Lidi jste si opravdu jisti, že jste na planetě Zemi ? Já bych řekl, že už jsme dávno uvězněni ve 3D holografickém orgo matrixu.

    OdpovědětVymazat
  8. "cerpat granty" to se povedlo,jela jsem 19.3.t.r. do Prahy a pred Ceskym Brodem jsem spatrila pristavat taaak obrovskeho ptaka-chemo vetsi nez dva vagony vlaku i s tocnou mezi ocasem a kridly, za kt.se tahl jeste pekny ocas "sprayu", jen mne napadlo proc zrovna nasi kluci to museji strikat...to je nehryze svedomi? jsou v tom vzduchu preci s nami...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeme si být jisti, že chemoplány od Č.Brodu řídí čeští piloti ? Já bych sázel spíše na amíky nebo na automatické bezpilotní řízení. To druhé amíci rozšiřují po celém světě stále více a více. Není ohrožen život draze vyškolených a draze placených skutečných pilotů. A pak, pokud by se mohlo v živém pilotovi přeci jenom hnout svědomí splnit nelidský brutální rozkaz nebo misi, s automaty a roboty takové problémy nejsou. Alespoň zatím. Jsou však už dnes závažné studie, které varují před možnou "vzporou strojů" proti člověku jako druhu. Pokud by se tak stalo, osudu podle filmu Terminátor bychom jako lidstvo s největší pravděpodobností neunikli.

      Vymazat
  9. Hryže,ale dostávají pořádně zaplaceno...a mamon ještě pořád vládne světu.Tuším,že nastane postupná změna a začne jim docházet,že prohrávají.."odpískáno",hra mezi zlem a dobrem je pomalu u konce a ten,kdo se bude bránit,bude sám uvězněn.
    Krásný večer J.

    OdpovědětVymazat
  10. Nuže Verthandi, opásej si bedra a vysvětli nám, meteorologickým nevzdělancům,jak mohou přírodní cestou vzniknout pravidelné vlnky přes většinu Evropy, jak je to vidět na obrázku 4 a 5? Orografická oblačnost to asi nebude, že? Tak co tedy? Jsem opravdu zvědav na tvou fundovanou odpověď.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobně se chci zeptat zdejších všeználků, jak je možné, aby vznikla blesková "clona" v jedné přímce o délce až 150 km ? A jak je přírodně nebo přirozeně možné, aby ta přímková blesková "clona" postupovala dál jako přímka na své cestě oblačností ? Jak je možné, že se nad oblastí, kde jsou nízko položené pláně a pahorkatiny (400 - 600 m.n.v. v JZ oblasti jižních Čech), začne na modré obloze vytvářet mohutná oblačnost, která se odsud kruhovitě roztahuje téměř nad celé Čechy, část Rakouska a Bavorska, kde nějakých 5 - 6 hodin předtím bylo nebe široko daleko čisté bez oblak jako azúro ? Je to oblast, kde nejsou žádné velké vodní hladiny, odkud by se dala voda mohutně vypařovat. Takže jemi záhadou, odkud se ta voda brala. Podotýkám.že žádná cizí oblačnost k té rostoucí oblačnosti nepřilétávala. Schválně jsem totiž ten jev skoro celý den pozoroval,monitoroval, a prováděl kontrolu přes PC na radarech.

      Vymazat
  11. Manom stale žije silně.
    Piloti eltadel - nezpomínejte, že naši vladci jsou annannuki, špičkovy geoinženiři a vedci.To oni maji na svedomí lidke telo, schranky.
    Dospeli k tomu pomocí Dna, křízení naší a jejich, jsou na nejvyšší urvoni, mají chybu jen v očích.
    Chci tim rict, že ti piloti nemusí byt lidske bytosti.Nemají svedomí, emoce.Lidská schranka bez lidke duše a emocí.Na zemi jich je teméř polovina lidí.Prazdne bytosti, len schranky.Reptilians
    Jinak s počasim je to opravdu smutne, ale sluníčko a jeho pomocník planeorid to urcite zvladjí bravůrně :)))) Když dokaží odrazit utoky od EBE2, tak chemtrails musí byt brnnkačka :))))
    Dobrou noc, přeji příjemny tyden bez stresu a spěchu. \Víťa K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je planeorid a kdo jsou EBE2 ? Něco nového v oblasti sci-fi ?

      Vymazat
    2. Tu mas EbE 2 http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/vymenny-program-zeta-reticuli čist čist čist :))

      tu mas co je planetoid http://www.pratele-nebe.cz/index.php/telepaticka-sdeleni/389-k-slunci-byl-pripojeny-planetoid-pomahajici-zamezit-vyronu-slunecni-plazmy-smerujici-k-zemi

      Vymazat
  12. Tady máš k tomu satelitní animaci: http://ulozto.cz/xuuERmz/video-wmv

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jaks to vyrobil? Nafilmoval foťákem nebo slepil z fotek? Já pořád hledám způsob, jak vyrobit rychle kvalitní animaci - asi nejlepší tím foťákem?

      Vymazat
    2. Za málo. :) Tady je postup:

      Ve Firefoxu jdu do fullscreenu (klávesa F11).
      Zvětším si obsah okna do požadované velikosti (ctrl+).
      Sejmu obrazovku (Printscreen nebo třeba Corel Capture).
      Otevřu grafický editor (Photoshop, Malování....), otevřu Nový soubor a dám "vložit (paste) a uložím pod názvem do určité složky.
      V programu Images to video najdu tuto složku a její obsah se automaticky převede na video.
      Hotovo.

      Guess

      P.S.: Corel capture dovede zachytit i běžící animaci a rovnou ji uloží jako video, ale vznikají tam většinou nepřesnosti - s tím je třeba si více pohrát a dobře nastavit časování.

      P.P.S.: Jinak je to mazec, jak jsme neustále pod palbou ELF vln. Každý den vnoci, když je klid, lze slyšet velmi nízké frekvence, které jakoby nemají zdroj, ale člověk má pocit, že mu to vychází z hlavy. Vnímáte to někdo taky? Trochu to připomíná Brainwave generátory nebo-li psychowalkmany (AVS přístroj).

      Vymazat
    3. Ještě upravím rozlišení, ať to není moc velké (zde je to 640x360px).

      Guess

      Vymazat
    4. Aj ja to počujem skoro každú noc!Myslel som si že to mám kvôli tomu že celý deň mám na ušiach slúchadlá (robím v callcentre a keď mám voľno snažím sa tvoriť hudbu:) Tiež som si všimol že niekedy sú oblaky v jednom smere sínusoidne zvlnené...zvláštne je,že po určitom čase sa tá formácia rozpadne...Určite to nieje prirodzené,vždy to vznikne o hh:15 a po hh:00 to rozpadne! Nemám dobrý foťák,nieje to tak zreteľné ale niekedy to vyskúšam zachytiť

      Vymazat
    5. Pripomína ten zvuk akoby vzdialenú prácu bagra ?

      Ten dotaz z 08:41 mal ísť Guessovi, len mi to nejako preskočilo, ale môžeš odpovedať aj Ty Lienn.

      Iveta

      Vymazat
    6. Dá se to tak říct. Mi to připomíná elektromotor, jen jakoby na ještě nižším kmitočtu. Slyším to na různých místech, nejen doma, takže to není žádný konkrétní zdroj blízko našeho domu. Ale zjistil jsem, že to neslyší každý, respektive, ne každý to "umí" slyšet. Je to jako s 3D obrázky, někdo na ně hledí hodinu a je to pro něj jen spousta barevných vzorů a někdo umí vidět 3D obraz okamžitě. Možná je to i o citlivosti na nízké frekvence. Zajímavé je, že jsou v tu dobu většinou mraky rozvlnkované do pravidelných brázd, jako na výše uvedených satelitních snímcích, takže se souvislost s působením HAARP-like zařízením přímo nabízí. A možná zde nejde ani o manipulaci s počasím, ale o působení na psychiku lidí a vlnky na nebi jsou pouze druhotným produktem. Těžko říct. Slyším už to zhruba tak rok. Někdy si musím dát dokonce sluchátka a pustit si hudbu, jinak nelze usnout. Vibrace jsou někdy velmi nepříjemné, zvláště když se pomalu mění harmonické kmitočty (něco, jako když vám něco rezonuje v autě a při určité rychlosti je to výraznější). Každopádně je to zvláštní a nikdy předtím jsem nic podobného neslyšel. Občas je klid, ale v poslední době je to slyšet téměř denně. Máte někdo podobnou zkušenost? Moc se o tom totiž s lidma nedá bavit, protože jediná jejich odpověď je, že mi j*be v hlavě. Podotýkám, že nekouřím, neberu drogy, nepracuji v hlučném prostředí a nejsem cvok :)

      Guess

      Vymazat
    7. Tady na jihu Čech se to děje také. Zvláštní je, že přes den nic neslyším. Objevuje se to výhradně večer až do rána. Začíná to po 22.hodině a končí kolem 6.hodiny ranní. Ten zvuk mi připomíná něco jako když na zastávce MHD nedaleko od nás vrčí naprázdno motor autobusu v takovém kolísavém sinusoidním zvuku. Zvuk "jede" v určité hladině, a v pravidelných intervalech asi 8 - 10 sec.se zvýší na asi 3 - 5 sec., a pak zase "sklouzne" zpět.Ta dolní hladina zvuku má takovou přerušovanou charakteristiku : rr.rr.rr.rr a pak následuje zesílené RR.RR.RR.RR. a znova dolů rr.rr.rr.rr. Zkoušel jsem hledat zdroj, odkud to vychází, avšak zdá se jakoby to "bylo všude" kolem mě. Procházel jsem i místnostmi sem a tam, a ten zvuk byl stále se mnou, jakoby mě neustále doprovázel. Napadlo mě, že mohou rezonovat panely a případně ocelová výztuž v nich. Nevím, jaké zkušenosti mají lidé v domech cihelných či z jiných zděných materiálů případně v dřevostavbách. Rezonovat na základě "útoku" vln může prakticky cokoli - například i kostěný corpus naší lebky. Ta má pro vlnové rezonance dokonce velmi vhodný tvar i další související parametry.

      Vymazat
    8. já to v posledním roce slyším taky,hlavně v noci,vlastně jedině v noci, když utichnou ostatní zvuky leeloo

      Vymazat
    9. Ja žijem na pomedzí Slovenska a Moravy v rodinnom dome a aj tu počujem ten zvuk, výlučne v noci. Najprv som myslela, že sú to ozvy z diaľnice, ktorá je vzdušnou čiarou cca 2 km, ale to by tam musela byť nepretržitá premávka, čo v noci nie je. Ostatní z rodiny to nevnímajú, no niekedy to fakt lezie na mozog.
      Iveta

      Vymazat
    10. To Guess: Díky! Já to dělám stejně až po uložení do grafického editoru (Photofiltre), ale pak mám potíž s tím, že ty snímky mi nejdou uložit úplně přesně na tu plochu, takže video "poskakuje", což mě štve. Nemáš nějakou fintu na přesně stejné uložení snímků? Nebo to Photoshop umí? Zkusím ho.

      Vymazat
    11. Občas slyšívám podobné bzučivé, někdy až vysokofrekvenční zvuky, někdy je to zase spíš hučení, je to jakoby úplně všude, ve všech místnostech našeho bytu. Ovšem povedlo se mi vystopovat zdroj - čistící auto na údržbu silnic. Jezdí v noci - tak kolem 23. až 1. hodiny, takže to může být částečné vysvětlení ... ikdyž neříkám že to může být i haarp :) Honza

      Vymazat
    12. To Orgonet: Mým postupem se snímky nepohnou a je to přesné. Program Images2video (je to freeware: http://cs.cze.cz/Images-to-video) si obrázky sám načte, jen zadáš zdrojovou složku. Animaci na stránkách vždy zapauzuji, sejmu obrazovku, kliknu na šipku "další snímek" a stejně sejmu další obrazovku. Takto se nic nepohne a obrázky se dokonale překrývají. Pomocí Irfanview si před tvorbou animace dávkově (klávesa "B") zmenším rozlišení všech snímků na požadovanou velikost a pak spustím proces převodu na video v I2V. Je to jednoduché.

      Guess

      Vymazat
    13. Pokud jde o rezonance, slyšel jsem to v paneláku, cihlovém domě i venku. Nemůže jít o žádný projíždějící stroj neboť zvuk je stejně intenzivní celou noc (nevzdaluje se, ani nepřichází z jiného směru). Je pravda, že nejvýraznější je to zhruba od 9. večer do 6. rána, ale to je tím, že se zklidní "civilizační hemžení", ale pokud se dostaneš dostatečně daleko od města, lze to někdy zaslechnout i přes den. Někdy mám pocit, že to zrovna spustili, protože je klid a najednou to začne. Napadlo mě, jestli to nemohou být zařízení v GSM anténách, kterých je kolem nás větší, než malé množství:). Čert ví, co do toho všechno montují a odkud se to dá ovládat. Všimněte si že dnes jsou spousty takových antén na každém druhém domě. Jsme tím doslova obklopeni. Je to jen úvaha, ale kdo ví... Každopádně tyto nízké kmitočty se blíží Schumannově rezonanci, tedy "pracovnímu kmitočtu" Země a lidského mozku. Možná to také dělá samotná Země. Ale spíš bych v tom viděl nějakou všivárnu.

      Možná by to byl námět na článek Orgonete - bylo by zajímavé sepsat postřehy ostatních a otevřít diskuzi. V každém případě, žijeme v zajímavé době, kdy se toho děje opravdu mnoho (ikdyž už toho mám někdy plné zuby a toužím po světě, kde lidé spolupracují, nebojují, nejsou otroky a užívají si darů naší překrásné planety. Snad se brzy dočkáme)

      Guess

      Vymazat
    14. Prosím všechny diskutující, aby pod svůj komentář napsali alespoň nějaký nick, protože se fakt blbě odpovídá Anonymnímu Měsíc den, rok hh:mm AM. Děkuji.

      Guess

      Vymazat
    15. Pro Anonymní 01:19
      To slovo "vysokofrekvenční" mi připomnělo, že v jakoukoli denní dobu (vyjma spánku, tam se mi dějí jiné procesy)jakoby slyším takový pískavý zvuk na způsob pískání televize, když skončí v noci program. Ten zvuk se jakoby zapíná a vypíná. Tyto fáze registruji docela dobře. Pískot, jenž má jedinou nekolísavou lineární hladinu "zvuku", po chvíli přestávám vnímat ( i když "běží" dál), ale občas se mi mimoděk připomene. Tak se to opakuje několikrát až do bodu "vypnutí". V ten moment "slyším" ticho, takový těžko popsatelný pocit, který mohutně uklidňuje.

      Vymazat
    16. Myslím,že (ne)přátelům z Guinejského zálivu děláme medvědí službu, když jim tak lacino odhalujeme následky či výsledky jejich sofistikovaných energetických zbraní. Příště vyzkoušejí zase něco jiného, a pak už jen počkají na diskuse na OrgoNetu :) Zatracené sítě ! Já říkám furt, že sitě jsou svinstvo !

      Vymazat
  13. Pokusy s počasím se u nás nedělají 20 let, jak je psáno v článku, ale přibližně od doby, kdy jsme vstoupili do NAT0. Do NATO jsme vstoupili roku 1999 a chemtrailsovat se u nás začalo kolem roku 2001. Vím to poměrně přesně, poněvadž poprvé v životě jsem si všimla chemtraisu v Chorvatsku roku 2001, v den kdy byl proveden útok na WTC. Zděšeně jsme tenkrát koukali na nebe, které bylo plné letadlových čar. Připisovali jsme to chaosu, že vojáci celého světa mají pohotovost, a tak zděšeně lítají sem a tam. Neměli jsme tušení, že je to ve skutečnosti chemtrails. To jsem si začala postupně uvědomovat až v Česku, kdy jsem začala vídat čím dál častěji ty podivné čáry, které se měnily na oblačnost.

    Slováci na Slovensku začali pozorovat chemtrails rovněž od svého vstupu do NATO, tedy od roku 2004. Shodli se na tom na webu Dolezite.sk, nyní je to Dolezite.com.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvacet let myslím přibližně. Ty pokusy ale nezačaly se vstupem do NATO. Tenkrát se začaly vyskytovat ve větší míře chemtrails, které už i dříve sem tam byly, ale to se ještě dalo snadno svádět na vojenská cvičení ruských stíhaček.
      Pokusy s počasím v menší a méně viditelné míře před 20 lety určitě byly, a od té doby se to stále stupňuje.
      Mně začalo být počasí divné určitě ještě před rokem 90. Hlavně podle slunce, které občas svítilo úplně jinak než dřív - bodejť ne, přes chemickou clonu, anebo tenkrát už sem tam vypařovali, nevím ...

      Vymazat
    2. Souhlasím, tak nějak to asi bylo, jak píšete. To jen já osobně jsem si začala všímat divných změn na obloze až od toho roku 2001.Oni pravděpodobně s tím vším začínají velmi nenápadně, pomalu a postupně, aby si obyvatelstvo postupně zvykalo. Dopisuji si s jedním Čechokanaďanem z Winnipegu a tam s tím začínají také velmi opatrně. Semtam ojedinělá čára na obloze, jinak nic. Zato v Americe chemtralsují už hodně dlouho.I v době útoku na WTC je možné spatřit na dobových fotkách, že tam mají všude po obloze chemtrails.
      Jarmila

      Vymazat
    3. Tak to jsem docela potěšen,že "nehučí v makovici" jenom mojí.Připomíná mi to nafťák běžicí naprázdno,nebo celkem slučně velký transformátor.Nebo vedení VN.Takže přestanu ten "zdroj" hledat,ale neblahé tušení nějakého průšvihu to jenom posílilo.
      V.

      Vymazat
  14. hodil jsem sem přes editora mizerné fotky ze Šumavy 1993,KDE již ty pruhy hnoje na nebi byly...jako kluk jsem dostal od táty obtisky,kde bylo Mezinárodní geofysikální rok 1957.....tenkrát se ještě psalo S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už jsem také někde zahlédl, že původní "chemospreying" jako předchůdce dnešních chemtrails, byl testován v různých částech světa již od 50.let 20.stol. Jeho rozsah byl ale omezený,a rozhodně nebyl činěn plánovitě každý den celých 24hodin. Jen si někdy v noci poslechněte, jaky "kravál" je na obloze.

      Vymazat
  15. A Verthandi zarytě mlčí........ pročpak nám nevysvětlíš "přirozený" původ těchto nepřirozených jevů?

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť jasně řekl, že pod naší "palbou" odchází, a že se přihlásí, až bude mít nebo chtít co říci. Takže nevyvolávejme zbytečně "kostlivce ze skříní".Mohlo by nás to také jednou mrzet. Nechovejme se jako on - provokativně.

      Vymazat
    2. Nechovám se provokativně. Předkládám argument a čekám na jeho odezvu. Jenže, když by musel přiznat, že se mýlí, vždy mlčí. Ovšem jindy zatrolluje celou diskuzi. Alespoň to každý vidí.

      Guess

      Vymazat
  16. Myslim, ze peklo zacalo,kdyz CR podepsala OPEN SKY
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, peklo v ČR začalo, když se Václav č.1 (nyní již po exitu)a Václav č.2 neboli Tuplovaný Václav,dostal k neomezené moci nad námi, nad naší zemí, nad našimi majetky, nad naším hospodářstvím a bohatstvím státu. Tehdy to bylo jen Inferno (předpeklí). Tito dva bezprizorní klauni nás "propeklili" až na samotné dno podsvětí, takže tu dnes máme skutečné peklo na Zemi, aniž bychom musei čekat na Armageddon !!!

      Vymazat
  17. Môže to znieť ako keď v diaľke pracuje nejaký bager?

    A čo presne sú tie ELF vlny ?

    Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Extra low frekvencies - extranízké kmitočty

      http://cs.wikipedia.org/wiki/R%C3%A1diov%C3%A9_vlny

      http://cs.wikipedia.org/wiki/Haarp

      Guess

      Vymazat
  18. ELF vlny:
    Bitva o naši mysl
    ...Vlny pod 6 Hz způsobily že se osoby staly emočně velmi zmatené, a dokonce došlo k poruše tělesných funkcí. Při 8.2 se cítili velmi dobře ... asi jako při mistrovské meditaci, kterou se učili po mnoho let. 11 - 11.3 Hz vyvolaly vlny depresí, vedoucí k odbojnému chování...
    Více na http://www.oslikuv.net/vnitrnihlas/sc-cl-21.htm

    Leon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem !
      Iveta

      Vymazat
    2. Jsem proto přesvědčen, že tzv.arabské jaro bylo prací těchto technologií, a vše ostatní naplánováno a načasováno už jen jako doprovodný efekt hlavního účinného média. Stejným způsobem jsou zřejmě "posilováni" a "udržováni" tzv.rebelové (žoldáci NATO a CIA/NSA)v Libyi a v Sýrii, kterým jsou zcela určitě také podávány "související" medikamenty, jak to nedávno "prásknul" jeden americký žoldák na kameru. To znamená, že tito úplatní žoldáčtí zoufalci jsou vystaveni kombinovanému účinku drog,psychofarmakům a vhodně modulovaným vlnám podobným ELF. Proto jsou tak brutální a bezohlední !!! Jsou to skutečná vražedná monstra v lidské podobě!!!

      Apropo, už zase vidím z okna, jak nad námi klimouši pečlivě "uhrabují stáda oblačných beránků" do úhledných mřížek. Tak mě napadá, zda tyto oblačné mřížky ve tvaru gigantického čtverce mohou nějak spolupůsobit při vysílání modulovaných vln ELF i jiných vln. Jako odrazná deska/anténa nad dotčeným územím, nebo jestli je toto vlnění nějak přes tuto "mřížku" zesilováno apod. Protože je mi divné, proč že ten obrovský čtverec musí mít uspořádání zrovinka ve strukturované pravidelné mřížce pomocí drobných beránkovitých obláčků. Celé to připomíná něco jako obrovské elektrozařízení, připomínající v elektronice desku s plošnými/integrovanými obvody, nebo jako uměle vytvořenou (za pomoci přírodních prostředků) radarovou síť. Když se na tyto jevy dívám, budí ve mě podobné představy. Zda jsou blízké skutečnosti nebo ne, ukážou události v blízké budoucnosti.

      Vymazat
  19. Taky patřím k těm "bláznům" , kteří po setmění slyší podivné dunivé, nepříjemné zvuky. Zezačátku jsem si myslela, že mám nějaké halucinace. Ale zdá se mi, že toho přibývá a zvuk sílí a sílí. A to bývalo v noci takové krásné ticho !( Bydlím na vesnici). Mám podezření, že z těch podivných vibrací mám potíže s mozkem, vypadá to skoro na epileptické záchvaty, vyšetření všechna za sebou a nálezy žádné. Psala jsem si na podobných stránkách s lidmi, kteří zažívají velmi podobné stavy. Tak nám asi pěkně vrtají do našich mozkoven, abychom co nejdříve zcvokli. Co se s tím dá dělat? Poradí někdo? Když například medituju a uvolím mysl, připadám si ještě více "nechráněná". Orgonity všude kolem sebe,ale s tímhle si zatím neumím poradit. Nejlepší zkušenosti s pročištěním mozku mám s pobytem na horách , ale to nejde vždy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodíš sem odkaz? Děkuji. Doufám, že nebudeme muset nosit alobalové čepice s anténkou, jako v některých placatých amerických komediích :)

      Guess

      Vymazat
    2. Je otázka, nakolik to může způsobovat rezonance lebky, tkání, jaké účinky má ELF a jiné vlny třeba na mozkové neurony, nervový systém apod. Nezanedbatelným faktorem se zdají být v poslední době také "nanokoktejly" z chemosprejů ! Jediná cesta je držet se zdravého životního stylu (ne toho streamového, ale toho podle "selského rozumu"), posilování imunity, posilování a čištění vlastních energetických polí, čištění těla z vnějšku i z vnitřku. Prostě fenomén TRVALÁ OČISTA zřejmě bude novým trendem vedle zdravého životního stylu. Později přibudou MEDITACE, VITALIZACE a VIZUALIZACE. Holt, život většiny, pokud budou chtít přežít, se bude muset radikálně změnit !

      Vymazat
    3. Pokud by se podařilo změřit frekvenci a fázi tohoto zvuku ( pokud to ovšem zvuk akustické povahy je),dalo by se to odstranit vytvořením stejné frekvence,stejného průběhu a intenzity ale opačné fáze (jednoduše řečeno nasnímat,zesílit a otočit fázi o 180 st.) a pouštět to přes třeba domácí kino (musí umět ty frekvence přenést).Pokud se jedná o idukci přímo v mozku,tak máme smůlu.Alobal asi moc nepomúže.
      V.

      Vymazat
  20. Pro: Anonymní Apr 3, 2012 03:52 AM
    Alobalové čepice- dobrý nápad. Rozhodně od jara do podzimu mi pomáhá klobouk, i když sluníčko nebývá ještě ostré, je nějaké zrádné a peče doslova na mozek. Ta diskuze probíhala na stránkách osud.cz. Ale od ledna tam teď nejsem, jsou to placené stránky a dost zaváněly(aspoň pro mne) pesimismem. Mnozí diskutující také popisovali, že v noci slyší ty podivné hluboké zvuky, že prošli taky řadou vyšetření EEG ap., ale nálezy žádné, stavy popisovali dost přesně jako já.( Lékařka, hmed při vstupu do ordinace řekla: Motá se vám hlava, že? Hm, už to tu máme zase. Není to podivné, že nás tolik najedou trpí podobnými příznaky?) Někteří se na stránkách domnívají, že jde o jakési stavy transformace, někteří naopak, že se jedná o "protiútoky" , které mají za úkol lidstvo nenápadně likvidovat, otupět, nebo přivést k ještě větší agresivitě.Jako radu jsem přijala ( ta pomáhá i v době úplňku) vzít do ruky křišťál, eventuálně ho ještě ponořit i s rukou do lavoru s vodou, brát větší dávky magnesia. A samozřejmě očista všeho druhu. K vizualizacím: pro mně asi nejsilnější "terapie", ještě pokud ji spojím s hudbou. Poradili taky hodně se uzemnit,"zakořenit", prociťovat nohy, pobývat v přírodě, kontakt s půdou, střídavé lázně nohou aj. Ale přesto ne vždy pomáhá, někdy nenasedám ani do auta, jak jsou ty pocity instability silné. Že by se už s námi Země fakt tak houpala nebo nás houpe "vrchnost"? Jak je to od nich mazané! No, my se stajně jen tak nedáme...:-) Pěkný den všem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.