27. dubna 2012

Důkaz, že HAARP může manipulovat masy vzduchu a oblačnosti

Mnozí jste mě upozornili v komentářích i mailech na dříve nevídanou aktivitu HAARPu ve dnech 25. - 27. dubna 2012. Tak si ji tady taky vyvěsíme (:-))) 
Zřejmě tato aktivita pomáhá přitahovat masy tropického vzduchu do naší oblasti, jak píše ve svém článku Snowman
A totéž soudí čtenář na základě haarpového grafu. 
Jeho komentář:

Indukční magnetometr (HAARP) v Gakoně na Aljašce ukazuje na svém grafu opravdu zajímavé věci : jsou tam zobrazeny 4 spodní lineární nízké frekvence (od 0 - 3 Hz), 4 horní lineární nízké frekvence (od přibližně 4 - 5 Hz). A mezi nimi se chvěje amplituda (s osou na přibližně 3,5 Hz). Ta spodní linie jsou mimořádně silné. Haarp tedy emituje vlny nejenom vertikálně, ale také HORIZONTÁLNÉ !!! Tím je podán důkaz,že haarpovače mohou hýbat a různě manipulovat s masami vzduchu a masami oblačnosti, a snad i "vysávat" atmosferické teplo pro nastolení chladu,zimy !!! http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=latest&Bx=on

Uživatel Anonymní k příspěvku Dnes si opravdu dávali záležet na chemtrails dne 27.4.12

3 komentáře:

  1. Nerad někoho na něco upozorňuji, ale v případě grafů z aktivity HAARPU je důležité data porovnávat i s grafy magnetometrů snímající magn. pole Země. V mnoha případech podle mne vůbec nejde o HAARP, ale o druhotné jevy průchodu naší Sluneční soustavy specifickou částí vesmíru a i naší galaxie. Myslím, že se někdo snaží napodobovat a využívat ke svým účelům jevy, které by tu byly i tak z přirozených příčin a např. bez chemtrails i daleko výraznější. Co je však větší průšvih? To že na tyto přicházející jevy bychom byli uzpůsobováni (DNA) slunečními paprsky, ale díky odstínění chemtraily k tomu dochází v omezené míře. Takže na to, co stejně přijde nemusíme být my ani příroda plně připraveni. Budu doufat, že svinstvo ve vzduchu není až takovou překážkou, jak si někdo myslí.

    OdpovědětVymazat
  2. http://media.bloguje.cz/926965-o-ceskem-zdravotnictvi.php

    OdpovědětVymazat
  3. Nevadí že horizontálna os je čas? Z grafu vyplýva jedine to, že počas celého dňa prevládali spomínané frekvencie. Či už ich vysielal HAARP alebo sú prirodzeného pôvodu.

    A ten zvyšok nie je žiadna amplitúda, ale ostatné frekvencie. Ak tie hlavné frekvencie vysiela HAARP tak to je zrejme atmosférické "rozmazávanie" frekvencie (ak také niečo existuje), alebo, ak sú prirodzené, tak to je len vyšší prísun šumu do atmosféry.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.