21. dubna 2012

Důkazy nanovláken

Převzato z http://www.freepub.comehere.cz/vsechno/dukazy-nanovlaken-bioapi
Anglický originál: http://www.dataasylum.com/bioapi-physical-fibers-evidence.html


Důkazy nanovláken BioAPI

Free Pub) Tato stránka vás nebude zatěžovat vědeckými detaily nebo patenty v oblasti nanotechnologií. Nejsem nanotechnologický inženýr. Pokud chcete další informace, pak byste následujících deset let nic jiného nečetli. Na tohle všechno se dají snadno najít patenty.
Prvních pár příkladů ukazuje náklad na nanovlákně. Barevná vlákna jsou jen příklady toho, co můžete vidět a poslední příklad je Petriho miska s nanovlákny z běžné osoby, jako jste například vy. Tato vlákna jsou 200krát zvětšená, jakýkoliv standardní mikroskop vám dovolí tato vlákna vidět. Některá vlákna se sama pohybují, svým způsobem se vrtí.
Právě teď jsou tato vlákna ve vašem těle a mozku. Všechna vlákna jsou viditelná pouhým okem, ale jen stěží, při určité vlnové délce (ultrafialové záření). Více informací o nanovláknech a jak je získat z vašeho těla naleznete dole na této stránce.
Toto je nejúžasnější obrázek, který ve svém životě uvidíte. Jde o subjekt ve fázi 2 s nanokamerou v levém oku. Jde vidět pouze při určité vlnové délce světla. Každý na planetě má v sobě nanoimplantáty a může být sledován a jeho mysl být ovládána na požádání. Lidé ve fázi 2 mají navíc další implantáty, což způsobuje, že může být také ovládáno jejich tělo.
Nanocamera
Zde jsou k dispozici další informace o očních nanoimplantátech. Tento první příklad ukazuje vlákno, které bylo nalezeno ve vodě v rybníce, pokud si to pamatuji správně. Taková vlákna obvykle vdechujete. Všimněte si nákladu, který se zdá být úplně k ničemu.
vlákno
vlákno
Vlákno s jiným nákladem. Další obrázek je větší verze tohoto.
vlákno
Další vlákno s jiným nákladem, z nějakého důvodu má náklad barvu.
vlákno
Z nějakého důvodu jsou některá vlákna červená, nebo modrá.
vlákno
Červené vlákno.
vlákno
Toto je ukázka nejběžnějšího vlákna, na které narazíte. Je průhledné, delší a vpadá neškodně. Všechna vlákna jsou vidět obyčejným levným mikroskopem. Některá vlákna se dokonce sama pohybují – pokud se budete dlouho dívat, uvidíte, jak sebou škubají.
vlákno
Důkaz spojující chemtrailsová nanovlákna s vaším tělem je zde. Vymáchejte v puse červené víno, abysta dostali vlákna z ústní dutiny. Pak se na to podívejte pod mikroskopem a uvidíte stejná vlákna, jako jsou ta ve vodě z rybníka. Ale pozor, rychlé vypláchnutí nefunguje, musíte nechat kyselost červeného vína, aby se trochu vsákla do vašich úst. Víno vlákna obarví. Kloktejte, párkrát to zopakujte a začnete je vidět. Tento obrázek je v Petriho misce.
Petriho miska
Clifford Carnicom je průkopníkem ve výzkumu nanovláken s chemtrails, porovnává to, co vychází z vašich úst s tím, co je v dešťové vodě. Je to ta samá věc.
Částečný překlad článku BioAPI physical evidence from chemtrails
http://www.dataasylum.com/bioapi-physical-fibers-evidence.html

42 komentářů:

  1. Barvy tech vlaken jsou dvvoubarevna, protoze je kazda barva urcena pro jine oko, efekt techto vlaken pujde mozna rusit nošením ochrannych filtru modre a cervene barvy.. sam jsem tyto filtry nosil dele nez je zvykem a po cca tydnu jsem se podival trosku jinam.... no mejte je kdyztak pro pripad doma, jeste je v tom tady zelena a zluta barva ale ucel a vyuziti nechapu...

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm - tak z tohohle člověku opravdu není moc veselo... :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Len tolko co vierm ja, ked vam yopar vlasov na hlave alebo chlpkov na tele rastie ovela rzchlejsie ako ostatne a sfarbuje sa do seda alebo biela, teda javi s anam ako sedivz vlas ci chlpok, je to prave vylezajuce nano vlakno, existuje typ nano vlakna, ktore sa spaja automatickz s ostatnymi, a zdruje sa v crevach najcastejsie, odtial putju naloze az do mozgu na neurosynapsy.

    Tieto info mam overene z ofic. rdoja, ktory si nezela byt zverejney.



    Laska s Vami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vysvetli mi prosim, ak vies, co presne je ucelom tychto nanovlakien. Pripadne, ako sa ich zbavit. Dakujem pekne

      Vymazat
  4. BTW mimo temy>

    POzrite si ako to tu pekne krasne sleduje niekto cez satelitne spojenie, ktore je u nas v europe velmi neobvykle, pokial nebyvaate v naozaj tazko dostupnej horskej oblasti.

    Pravdepodobne je to, ze cez satelit pristupuje armada a vlady a tjane sluzby, pointa je v tom, ze cez satelit sa da tazko spetne vystopovat k zdroju, teda pokial nemate kontrolu nad staelitom...

    Laska s Vami

    Zaznam z noci 21.4.2012
    pristup k orgo-net.blogspot.com:
    04:39:37
    Satellite Provider
    04:38:26
    Satellite Provider

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) to mě se to líbí, jen a kluci koukaj :D
      aspoň víme, že jdeme zajímavým směrem

      krom toho si myslím, že si pak musí lámat hlavu s tím co si myslím :D
      Takže takové potěšení v těchto složitých časech

      Vymazat
  5. To znamená, že to mají v těle všichni i Ti manipulátoři a určitě mají něco, co to s těla dostane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš to vyvolené elitě způsobí nanonečinnost. Ti ostatní mají aktivní a zřejmě nebezpečné"Vetřelce"v těle !!!

      Vymazat
  6. OK, doufám, že někdo zvás bude mít doma mikroskop, uvedenou věc vyzkouší a napíše o tom sem na Orgonet, případně snímky vyfotí...

    OdpovědětVymazat
  7. No, super...a co teď s tím...?

    Josef

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm jak říkáš super...a co teď! Myslíte, že by pomohlo se nechat vystavit nějakému záření, které by zničilo ty nanosoučástky? Třeba nějaký rám, který rozvybruje nanodíly, které se rozletí-roztříští...? Mne nic jiného nenapadá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víme, zda se to nanosvinstvo umí bránit ? Třeba tím, že se začne tak rychle množit nebo "mutovat", že to způsobí kolaps imunity nebo organismu jako celek ? Existuje vůbec něco, co může ozářit živé buňky, nezničit je a přitom poškodit nebo zničit nanosvinstvo ?

      Vymazat
  9. Mají naše fyzická těla ještě vůbec nějakou šanci.....? :-(
    Dá se vůbec zpracovat pocit beznaděje a zmaru, který tyhle informace vyvolávají? Mám pocit, že čím víc ustojím, tím větší obludnosti přicházejí... Tohle už je fakt moc.
    S láskou AM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť se všude uvádí, že čím blíže budeme k datu 21.12.2012, tím intenzivněji se budou věci dít okolo nás a možná i v nás ! Kdo vydrží až do konce, získá Nový život v lásce, míru a přátelství. Ostatní podlehnou "všestravujícímu ohni", a otrocké totalitě budou jen těžko unikat ! Však už ti "nimrodi" celí lační po našich tělech a duších číhají nad námi na orbitě Země. Už se nemohou dočkat toho divokého honu,který je brzy na naší planětě čeká. A hádejte, kdo bude "lovnou" ?!

      Vymazat
  10. Je jasný, že pokud šli s timhle ven, mají taky nějakou věc či injekci co tyto věci zničí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná pro takového Klause, Schwarzenberka a jiné kreatury, ale rozhodně NE pro řadové občany !!!

      Vymazat
  11. ... a nanovlákna s množia keď na ne intenzívne myslíte. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je otázka,co způsobuje jejich množení v našich tělech!

      Vymazat
  12. Poznej sám sebe ! nejlepší řešení...
    a takový běsi Tě mohou báječně motivovat!-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K čemu ? Že budeme pomalu za živa chcípat jako kdysi malomocní ?! Pěkně děkuji za takovou motivaci ! To si jí můžeme "šlehnout" rovnou sami a bez nekonečného utrpení a bolestí !

      Já mám spíš podezření, že NANOKONTAMINACE živých těl (zvláště lidských,že?)je součástí kabbalistické doktríny NWO pod kapitolou DEPOPULACE lidského druhu ! Pamatujte, že je naplánováno jen 500 milionů přeživších lidí !

      Vymazat
  13. Rada pro ty,kdo hned vše nezavrhují,jako absolutní pitomost.Já osobně se otevírám všemu,čas změn už dávno začal,staré mi přestalo sloužit.Na stránkách "Amezdas"má paní Mgr.Ludmila Kozáčková kolonku "Okno do vesmíru",kde si člověk může vyzkoušet komunikaci s vyšší galaxií.( Vysoká Andromedas, Vysoký Sírius, Vysoký Orion, Vysoký Perseus, Vysoká Kassiopea, Vysoká Lyra, Vysoký Hadonoš, Vysoké Plejády, Vysoký Lev a Vysoká Panna).U mne jsou to zatím jen vize,ale trénuji a věřím,že výsledek se časem dostaví.Po přečtení tohoto článku jsem si intuitivně vzpomněla na tyto stránky ,kde se mimo jiné uvádí,(že bytosti za projekcí posilují vaše tělo podle toho, jaký transformační problém na vás vidí.)a já je poprosila zda by mi nepomohly s odstraněním těchto "nanočástic"... po chvilce jsem cítila mírné křeče v břiše a brnění v oblasti čela.Neumím se sice sama zrengenovat,zda se něco dělo,ale pocitově určitě.
    Ráda uvítám i Vaše zkušenocsti s láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty křeče v břiše by mohly odpovídat informacím, že se ta nanovlákna shlukují ve střevech, a to čelo zase info o tom, že do mozku "provádějí" transporty nějakých nanostroječků či nanokapslí s neznámým obsahem, které mohou působit na mozkové neurony a další funkce těla.

      Vymazat
  14. Tak to je síla...ale i přes to všechno stále cítím že jsme v bezpečí a brzy budeme i od tohoto svinstva očištěni.Zkusme si požádat Světlo o vyčištění našich těl od všeho toho co k nám nepatří,co není naše a co nám bylo do těl bez našeho vědomí vloženo-všech těl,nejen toho fyzického.
    Proč by se nám nemohlo dostat takovéto pomoci-když požádáme?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proto je důležité odhalovat podobná svinstva, abychom VĚDĚLI, O CO ŽÁDAT ! Když to nevíme, logicky nemůžeme žádat ! A v tom bude ten "zakopaný pes" ! Takže čmuchejme, odhalujme a hlavně zveřejňujme !

      Vymazat
  15. https://www.memsnet.org/about/what-is.html

    s pozdravom citatel OriM

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.oxspin.org/Spinmechatronics.htm

    OdpovědětVymazat
  17. ESTE DAJTE DO GOOGLA FIRMU NANOWORLD A http://www.nanoworld.com/ tu zacina tvrda realita OriM

    OdpovědětVymazat
  18. Něco na připomenutí!! Kdo to ještě nezná!!?? Chytrý prach je realita!! http://www.youtube.com/watch?v=BzTUI_3b3Hg

    OdpovědětVymazat
  19. Myslim, ze je nejvyssi cas, aby si kazdy uvedomil CIM je - energetickou bytosti/bozi bytosti/ Ja jsem vedomi Ja jsem/ a PROC vubec zijeme a inkarnujeme se do tel, ktera podlehaji smrti/rozkladu. Nasim prvoradym ukolem je uvedomit se jako vedomi, vypestovat si svetelne telo/ sv.Pavel-vstava telo svetelne/ a sjednotit se s Vedomim/Bohem/. K tomuto ukolu nam slouzi nase fyzicke telo a mysl/duse/. Tim, ze si "vypestujeme" svetelne telo, vytvorime kolem naseho fyzickeho tela elektromagneticke pole, ktere nas ochrani pred fotony a mame sanci prezit i kdyz elektromagneticke pole zeme bude narusene/slabe/. Pokud se nam zdari uvedomit se jako Ja jsem a podrzet si ho/projdemeli mystickou svadbou podle bible/, nezemreme a sjednotime se s Vedomim/Bohem/. Nas zivot pokracuje vedome dale i po odlozeni tela, ktere podleha zakonum tohoto sveta/ prach si a v prach se obratis/. Nema smysl venovat pozornost nicemu, co nas odvadi od Boha, on je nas Zivot - zijme tedy NYNI v pritomnem okamziku. Kdyby tento stav uvedomeni dosahlo 8% lidi na Zemi, vsechny "technologie" pimprlat by byly k nicemu, nemohli by na nas." Neziji jiz ja, ale Kristus ve me... "

    OdpovědětVymazat
  20. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1717-zivot-ve-svete-kde-je-cukr-malo-sladky.aspx

    Život ve světě, kde je cukr málo sladký
    Autor: Radek Čelechovský | Publikováno: 23.4.2012 | Rubrika: ZDRAVÍ

    Vítejte ve světě 21. století, ve kterém je cukr málo sladký. Proto jej musela nahradit životu nebezpečná sladidla. Současně s tím se začala populace této planety práškovat, jako bychom byli všichni Jožinové z bažin. Jedině práškovací letadlo neplatí pouze na Jožina, ale i na globální oteplování, tedy alespoň tohle tvrdí propaganda. Aby se v zemi po tomto práškování něco uchytilo, upravují geneticky rostliny, které jsou nestabilní, řetězce jim náhodně mutují a jsou plné toxických sloučenin vzniklých metabolizováním herbicidů, pesticidů vč. dalších látek jako kovy a jejich oxidy.

    OdpovědětVymazat
  21. no já jsem si zkusil test s cervenym vinem a fakt jsem vyplivnul nejaky obarveny vlakna od vina. je treba mit cervene vino v puse trochu dele, nebo i vyplachnout 3-4x a uvidite, co vyplivnete. Kyselost je asi dostava ze sliznice v puse. Nechci zatim nic komentovat, nebo delat zavery. Vezmu ty vlakna, co jsem vyplivnul, k znamemu biologovi, ktery by mohl urcit, zda-li je to organicky material, nebo umela vlakna. zkousel to uz nekdo z vas ?

    OdpovědětVymazat
  22. A jak se ví, že to nejsou části rostlin nebo jiné drobounké aerožoužele? Takových evolucí vyšlechtěných součástek, co mají vlastnosti, jež by každé inteligentní nanovlákno z laborky mohlo jen závidět, se potulují ve vzduchu a vodě kvadriliony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zas bylo vysvětlení jako "stehno" ! :'

      Vymazat
  23. Takže to májí všichni v těle? To nám to má jako snížit duchovní vibrace a zkrátit dobu života...ach ji to je zase blbá zpráva takový věci ani radši nevědět

    OdpovědětVymazat
  24. všimli jste si, že ty různé náklady (váleček, kulička) jsou vždy v jednom a tom samém vláknu?!? ten "fotošopista" se s tím moc nepáral... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to tak, že je na netu mnoho materiálu, který smíchán jako pravda se lží nebo lež s pravdou. A na nás pak je, obojí od sebe oddělit, a dobrat se "mezi řádky" odhalení toho, co se skutečně děje, kde je Tma, a kde je Světlo !

      Vymazat
  25. Někde jsem zde zaregistrovala někoho jak píše,že lidé,které omylem pustili z blázince,tak se hromadně scházejí na orgonetu (možná trochu jinak).Já osobně sem taky píšu příspěvky a když si je zpětně čtu,tak ten pocit mám taky,někdy ukápne i slza,ale od smutku to učitě není,ale v jednom mám jasno.Vy všichni jste mi právě proto sympatičtí,prostě v hledání pravdy jsme opravdu každý specifický s vytříbeným vkusem.
    Mějme se všichni rádi,podporujme se navzájem,neurážejme nikoho a v tom je síla,která nakonec přelstí všechna" nanovlákna"a změní svět k lepšímu.S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho si nic nedělej ! Přeci dávno víme, že je OrgoNet sledován ze "všech stran", a že jsou tu stálé pokusy o různé provokace, diskreditace a jiná podobná svinstva, která mají za úkol OrgoNet znevěrohodňovat pro jeho čtenáře i pro jeho potencionální čtenáře, a snaží se jim podsouvat myšlenky negativního charakteru. Takže ti vědoucí orgoneťáci mají jasno, a těm ostatním to dojde časem taky, kdo je kdo, a co je co !

      Vymazat
  26. Myslete a jednejte pozitivně, to zablokuje všechno tohle svinstvo a nebo jej to samo zničí, protože lidský duch toho je schopen. Ta vlákna určitě nemají takovou sílu jako to, co v Nás je Tvořivé a dávající život!

    OdpovědětVymazat
  27. Již v roce 2008 se psalo o vývoji a budoucnosti nanovláken:
    http://inovace.cz/novinky/454-nanovlakna--material-budoucnosti
    Ovšem při troše hledání by se člověk dopátral i mnohem starších článků.
    Od té doby jistě technologičtí mistři pokročili závratnou rychlostí.
    Existence tisíců druhů nanovláken na různá prospěšná i zrůdná použití je dnes podle mne běžnou každodenní realitou jako to, že se ráno probudím. Žádné scifi a jiné povídačské bláboly o tom, že je to nesmysl.
    Ovšem vše je zase jen na materiální úrovni. A jak už víme, materialismus umírá a nastává nová éra života tak nepředstavitelná, jako samo nanovlákno v 18. století.
    Hurá do světa lásky a samotné existence čisté éterické duše, kde každá sebemenší materiální blbost nemá žádný přístupný kód, natož, aby se mohla nějak projevit.
    :-)
    Majka

    OdpovědětVymazat
  28. Ach jaj. co to tu trepete?
    Nehovorim, ze to nema jemny pravdivy zaklad, ale sorry, z technickeho hladiska tu len burcujete proti duchom...
    Ze nanovlakna a mnozit sa? ach jaj.
    no necham Vas asi v tom...

    OdpovědětVymazat
  29. Proc mi jeden z těch obrázků s tím necim stříbrným uvnitř připomíná rtuť?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.