23. dubna 2012

Proč jsme se inkarnovali v téhle díře?

Je mnoho webů, které chtějí pomáhat lidem s přechodem do 5. hustoty. Některým se to daří víc, některým míň. Greg Prescott na webu http://www.in5d.com/ to myslím dělá výborně, jeho články jsou příjemné, srozumitelné, vědoucí ... mně se velmi líbí.
Takže tu máte překlad jednoho pěkného článku ... ne že by něco zbrusu nového, ale hezky podáno.

Můžete mi říct, proč jsem se inkarnoval/a v téhle podělané díře?
Překlad: OrgoNet

Gregg Prescott, M.S.
www.in5d.com
www.maya12-21-2012.com
www.HolisticCancerResearch.com

Už jste někdy přemýšleli, proč jste se rozhodli inkarnovat v těchto nižších vibracích třetí hustoty?

Když jsme byli na druhé straně u Zdroje, život se zdál tak snadný. Měli jsme odpovědi na všechny univerzální otázky a žili jsme v kompletní vibraci lásky. Nebyly žádné neshody, žádná nenávist, ego, finanční starosti. Jen láska.

Po mnoha letech pobývání v této vibraci jste zapomněli, jaké to bylo žít ve vibraci třetí dimenze, ale měli jste to štěstí, že jste tam aspoň v jedné předchozí inkarnaci byli a pamatovali jste si, jak ve světě plném duality váš duchovní pokrok exponenciálně stoupal.

Přísahali jste si, že tentokrát nedovolíte nižším vibracím třetí dimenze http://www.in5d.com/beyond-3rd-dimension.html, aby vás potopily. Plánovali jste, že si přinesete s sebou na planetu vibraci lásky, ale vaše vzpomínky na bytí u zdroje byly opět smazány z vaší bezprostřední paměti, když začalo vymývání mozku v třetí dimenzi http://www.in5d.com/when-brainwashing-begins-the-onset-of-mind-control-in-children.html .

Od narození vám byl vštěpován systém, který podporuje podřízenost, ovládání a konformitu. Vždycky jste v tom cítili poznávací nesoulad, ale nebyli jste si jisti, proč. Zdálo se, že všichni ostatní se tomuto systému podrobují, a tak to má být.

Chodili jste do školy a někdy jste se přistihli, jak vám při denním snění říká vaše vyšší Já: „Formální vzdělání není pro život důležité.“

Jako dítě jste se naučili sportování a agresívnímu sobeckému chování, které pouze posilovalo oddělenost, a získali jste mentalitu, která vám byla vnucena očekáváním společnosti.

Byli jste zpacifikováni světskými televizními programy, které vás nejen odvedly od toho, kým skutečně jste, ale pomohly vás ovlivnit v tom, co si máte myslet, nosit, jíst, pít, atd....

Když jste vyrostli, začali jste odhalovat, jak zkažený je tento systém na celé Zemi, nejen ve vaší rodné zemi, ale po celé planetě. Začali jste hledat odpovědi na otázky, které se ve škole neučí, jako „Jaký je původ lidské existence?“ a „Proč je tolik rozdílných náboženství http://www.in5d.com/religion-gives-us-the-worlds-largest-mental-disorder-religithexia.html , když je jenom jeden Zdroj?“

Zůstali jste v pasti systému, který se spoléhá na finanční úspěch pro přežití, činí z vás ekonomického otroka těch několika málo, kteří ovládají mnohé. Aniž jste to věděli, stali jste se součástí systému.

Tak proč jsem se rozhodl inkarnovat do téhlé díry?

Každá z těchto situací vám dala šanci učit se a duchovně růst. Na chvíli jste prostě zapomněli, jaký prospěch budete mít z těchto těžkých situací. Věděli jste, že v určitém bodě v této inkarnaci se probudíte, abyste našli své pravé Já http://www.in5d.com/what-is-my-role-or-purpose-in-this-spiritual-awakening.html  a také důvod, proč jste zde.

Když jste byli na druhé straně u Zdroje, zdálo se to tak snadné. Chtěli jste udělat milióny smluv duše http://www.in5d.com/what-is-a-soul-group.html , protože se zdálo tak snadné všeho dosáhnout, když jste ještě byli v přítomnosti Zdroje. Nakonec jste poslechli Zdroj a udělali jste jen tisíce smluv duše, o tom, co se zdálo dosažitelné v tomto životě.

Některé z těchto smluv duše zahrnovaly lidi, které potkáte jen na minutku, ale změní váš život, anebo vy jejich. Pomohli vám zpět na vaši cestu osvícení, anebo vy jste pomohli jim.

I když jste možná tyto lidi nikdy osobně nepoznali, byli jste jejich nejlepšími přáteli, když jste byli u Zdroje.

Stalo se vám, že jste viděli někoho poprvé a věděli jste, že ho odněkud znáte? Je možné, že ho znáte z dob bytí u Zdroje.

Chtěli jste také přijít na Zem, abyste byli součástí Velkého probuzení http://www.in5d.com/what-is-my-role-or-purpose-in-this-spiritual-awakening.html . Jsme v bodě, kdy naše planeta naplňuje 26 tisíc let dlouhý cyklus zvaný Precese rovnodenností. Jsme také na konci většího cyklu, v němž náš sluneční systém dokončuje svůj oběh kolem svého slunce v Siriu. Řekli jste si, „Tohle si přece nenechám ujít!“ Ale současně jste zapomněli, jaké to bylo prožívat dualitu a polaritu.

Koneckonců, tato „díra“ je naplněna úžasnými zkušenostmi s hojností příležitostí k duchovnímu růstu. Jestli se rozhodnete přijít zpět i v další inkarnaci, hledejte tento článek:

Pamatujte si: VY jste světlo na konci tunelu!

Copyright Information: Copyright in5d and Gregg Prescott, M.S.. This content may be freely reproduced in full or in part in digital form with full attribution to the author and a link to www.in5d.com. Please contact us for permission to reproduce this content in other media formats.


6 komentářů:

  1. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/259--smoking-gun-chemtrail-dukaz-o-globalnich-geoinzenyrskych-projektech.aspx

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-ufo-a-zahady/173048/zahadna-umrti-inteligentnich-delfinu-hromadne-sebevrazdy-v-peru.html

    -harrp?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peruánská vláda odhalila, že americké ropné společnosti v oblasti úhynu delfínů prováděly radarový průzkum podmořských ložisek ropy. A provádějí tam průzkum za pomocí silných detonací a EM půlsů, jejichž vlny procházejí podmořským dnem hlouběji do zemské kůry, a snímající radary podle charakteristik odrazových vln zjišťují polohu, hloubku a mocnost ropného naleziště.
      Téměř u všech mrtvých delfínů byly zjištěny prasklé ušní kůstky. Oficiálně to bylo označeno jako napadení neznámou infekcí.
      Takže ti bankosráči naprosto ignorují škody, které dosud napáchali svým nenažraným virtuálním dolarem, a devastují vesele další části světa, ochrana neochrana, hlavně, že se dolárky točí !

      Vymazat
  3. Rozumiem tomu správne, že vo tam odkiaľ sme prišli sme nemali možnosť vývoja ?
    Tak načo sa tam trepeme zas ?
    bed

    OdpovědětVymazat
  4. Řekla bych, že úplně nejdůležitější je, že se sem , kromě odpadu, vtělily velice silné duše. A zároveň jen a pouze ty, co v sobě našly dost odvahy k takovému kroku. Některé byly lehkovážné, ale dost jich podniklo tento dobrodružný podnik, aby se to tu, konečně obrátilo k novému vývoji... Nemálo si sem přišlo pro vítězství, i když za velkou cenu. Ale bez ní to nepůjde. Co nejúspornější režim a hlavu vzhůru... vítězství bude

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem tu jen proto abych poznal utrpení a pak vesele odkráčel do věčných lovišť. K čemu mi furt to rozčilování s dotěrnými dělníky je? Jen mě brzy z toho klepne a bude pokoj :(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.