5. dubna 2012

Slunce se pootočilo?

Dobrý den.
každý den sleduji Slunce na adresách http://gnosis9.net/slunce.php a http://www.solarham.com/

Včera okolo 11.hod mě zaujalo, že jsou některé náhledy a grafy bez zobrazení. Zaujal mě snímek s filtrem
AIA 193, který byl funkční, ALE - slunce se mi zdálo oproti předchozímu dni poněkud POOTOČENÉ!
Snímek jsem si uložil... Když jsem se k večeru dostal k PC tak se moje doměnka potvrdila.
Nerozumím tomu, Slunce takto sleduji cca.rok a tuto situaci jsem nikdy nezaregistroval.
Najde se někdo, kdo to vysvětlí nám všem???
Přikládám snímky z družice SOHO a děkuji.

Přeji hezký slunečný den všem!







P. S. Orgonet: Na radu čtenáře N. B. z komentářů si pusťte animaci třeba z http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/aiahmi/, nebo viz jiné rady v komentářích. Uvidíte krásný sluneční kotrmelec. Taky se domnívám, že se něco dělo se sondou.

P. P. S. Orgonet: Anebo ne? Viz související článek: Na Slunci dochází ke změně pólů, http://czech.ruvr.ru/2012_04_04/70673179/, dík za odkaz.

153 komentářů:

  1. Mohla se taky pootočit sonda. Každopádně dobrý postřeh !! CZK

    OdpovědětVymazat
  2. Přikláním se k názoru, že došlo k přetočení sondy o 180 stupňů po 9:59:47, a v 17:30:20 vyfotografovala Slunce z převrácené polohy. Dokazuje to viditelná část tmavé plochy gigantického rovnoramenného trojúhelníku, který je na Slunci podle záběrů z družic patrný již nejméně od 10.3.2012 ! Trojúhelník má výšku nejméně 3 pětiny průměru Slunce ! (viz odkaz : http://www.youtube.com/watch?v=jE4etk3U8gs). Všimněte si rozdílu polohy špice toho trojúhelníku na obou záběrech. Pokud by došlo k přetočení onoho trojúhelníku na Slunci, nemohly by směrovat jeho špice na obou snímcích proti sobě ! Když ale první snímek stranově přetočíte coby skutečnou sondu o 180 stupňů, vyjde poloha trojúhelníku na Slunci přesně podle druhého snímku. Všimněte si, že jsou stranově přetočeny i další detaily prvního snímku. Jen se nepatrně liší v zachycené fází neustále probíhajících bouřlivých reakcích na povrchu Slunce. Takže Slunce je v pořádku, sonda nevíme proč se přetočila, akorát ten gigantický trojůhelník mi tam nějak nesedí. Něco se na Slunci nebo se Sluncem děje ! Že by činnost Ringmakers nebo někoho jim obdobným ?!

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,nejlepší je sledovat slunce přímo na stánkách :http://stereo.gsfc.nasa.gov/ ...a zde si můžete pustit i zpět animaci 48hod :http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/.Koukala jsem na to a je to úžasný to slunko se tam opravdu obrátí vzhůru nohama,ale zase se vrátí do původního stavu.Ukazovala jsem to synovi,ale ten mi s ledovým klidem na to řekl,"že bude něco prostě v PC v kodeku".Tak nevím,asi to tak bude ???
    Zdravím Pavla

    OdpovědětVymazat
  4. http://sdo.gsfc.nasa.gov/assets/img/latest/latest_1024_0171.mpg....zkusím to sem vložit,ale netuším jestli vám to pojede ???
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  5. Našel jsem toto...http://czech.ruvr.ru/2012_04_04/70673179/. Že by na tom něco bylo?

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy v pohybu to je docela síla! Je lepší si to ztáhnout třaba na plochu a po té spustit...

    http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/

    Opravdu by mě zajímalo co a proč to bylo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tomhle odkazu je spousta obrázků a jediné, co se stane, když na obrázek kliknu, je, že se zvětší. Nešlo by to nějak podrobněji popsat, jak se na tu animaci dostat? Díky.

      Vymazat
    2. http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/aiahmi/

      Jenže dnes animace nejde spustit, hlásí to chyby.
      N.B.

      Vymazat
  7. Ještě k vložení příspěvků... Co je to tady za čas???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čas je bohužel blbě, nevím co s tím, v nastavení to mám správně ...
      Googláci ale zase vrtaji do bloggeru, dělají nové rozhraní (méně praktické), tak možná je to tím.

      Vymazat
  8. Zkuste http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/aiahmi/
    Je to pěkný kotrmelec; také se přikláním k názoru, že se stalo něco se sondou.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásnej kotrmelec! To asi fakt ta sonda ...
      Jinak, co se tu děje s časem příspěvků, netuším. Nastavení je překontrolováno, je to tam správně ...

      Vymazat
    2. To mě vyrazilo dech - teda ten článek, který s tím zřejmě souvisí!!!

      http://czech.ruvr.ru/2012_04_04/70673179/

      Vymazat
    3. prepolovaní slunce a zmatek sondy ,, řídí se podle magnetickeho toku či polu slunce

      Vymazat
  9. Ja jenom doufam ze az slunce prevrati sve poly,ze s namy neudela takovy kotrmelec jako s tou sondou!Sonda se sama od sebe prevratit nemohla,jedine zeby slunecni gravitace zpusobila v gyroskopu zmatek i na takovou vzdalenost jako je nase zeme od slunce,sondy obihaji stejnou kruznici jako nase zeme,tak to potes panbuch.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě spíš zaráží, že se sonda tak rychle zastavila, po tom "kotrmelci". Pokud by do ní něco narazilo a roztočilo ji, tak by se snad měla točit pořád? Nebo, že by vyrovnávací trysky...?

    OdpovědětVymazat
  11. Odkaz na článek o chemtails:http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/94-obamuv-tajny-rozpocet-na-chemtrails-vysel-najevo
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom článku postrádám u tabulky s hodnotami jednotlivých prvků ve vzduchu to, co je buď běžné, nebo norma, protože pokud tohle člověk neví, jsou mu ta čísla k ničemu.

      Vymazat
  12. Nejjednodušší vysvětlení je, že je pouze přetočený snímek. Unavený grafik v NASA se překlikl a záhada je na světě :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je blbost co? Podívej se na celou animaci - odkaz viz.výše.

      Vymazat
    2. I to je možnost, že v NASA se někdo překlikl nebo se jen prostě baví "na účet volaného".

      Vymazat
    3. Pro AnonymníApr 5, 2012 11:05 PM

      A co tam uvidím? Obrázek se přetočí o 180st. a hned o dalších 180st. do původní pozice. Snad si nemyslíš, že takovou rychlou rotaci provedlo Slunce? To už bychom si tady o tom asi nepsali, že? Navíc, když se podíváš na záběry dalších teleskopů, žádná rotace tam není (Composite AIA 171 Magnetogram). A u této animace: HMI Dopplergram Grey, je vidět, že se neotáčí celé Slunce, nýbrž obrázky - viz stín. Takže to chce trochu selského rozumu a chladnokrevného uvažování.

      Guess

      Vymazat
    4. Tak, tak, Guess, je vidět, že hlavu na krku, na rozdíl od mnoha kolem, nenosíš na ozdobu ! :)

      Vymazat
    5. http://www.youtube.com/watch?v=NyboNfuDdJ8&context=C447a406ADvjVQa1PpcFP47KMNMCskFcFn5MAiSqCeSYaZ3GPgqC0=

      Vymazat
  13. Je to pravděpodobně tím, že naše planeta Země byla poslána do jiného časového pásma ve vesmíru jako ochrana před Reptiliány, souvisí to se sluníčkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jistě... :)

      Guess

      Vymazat
    2. Pokud bude Země někam poslána, určitě nebude sama, ale s celou Sluneční soustavou. Že by bylo možné vytrhávat jednotlivé planety ze solárního systému, se mi nejeví jako velmi nepravděpodobné. Uvidíme,co se stane po 20 či 21 březnu 2013. Do té doby má Sluneční soustava z tohoto sektoru vesmíru zmizet. Kam ? To je otázka. Mluví se tu o 4D i 5D. Pak je tu řeč o staré Zemi, která bude pokračovat ve 3D, a nové Zemi, která má přijmout transformované bytosti do ůrovně 5D. Je tedy otázka, zda se bude jednat o úplně nové místo někde ve vesmíru, nebo zda ta nová Země cosi jako splyne s tou zemí ve 3D, akorát že bude ve vyšším "levelu" tedy 5D,který nebude po transformaci propojen s 3D. Zdá se, že se bude iniciovat ta druhá varinata, poněvadž jdouřeči o tom, že se na různých místech na 3DZemi mají otevírat jakési přechody, brány,kterými budou moci procházet lidé, kteří jsou na existenci v 5D připraveni, transformováni apod. Zda tam budou moci také procházet, prolétat nebo proplouvat zvířata, ptáci a ryby, o tom jsem dosud nikde nic nenašel. Zajímalo by mě proto, zda onen "transformační přechod" platí pouze pro lidi.

      Je tu však přetřásaná ještě jedna varianta, kdy by měli tzv.netransformovaní něco jako "spontánně" ze světa 3D mizet nebo ve velkých počtech umírat, a měli by tu zůstat jen ti zv.transformovaní, kteří budou mít za úkol vybudovat ideální, spravedlivou celoplanetární společnost hojnosti, míru a lásky. V této souvislosti je možné, že se zopakuje biblická událost,která byla vyvrcholením pohrom v rámci Sedmi ran egyptských. Tehdy anděl smrti zkosil v Egyptě všechny prvorozené syny včetně faraonova, na znamení toho, že se faraon nemůže stavět na pozici Boha, a dokonce se mu odtud rouhat a zlořečit mu. Tak i v Novém Zákoně je pasáž, která poukazuje na dobu posledního času, kdy dva budou pracovat na poli, a jeden z nich bude vzat, a druhý ponechán. Zní to docela děsivě, pokud se tato selekce bude dít tímto způsobem.

      Ale v Janově Zjevení je jasně řečeno, že zavržení či odsouzení budou "odříznuti" z tohoto světa i z vyšších světů,dimenzí do naprosté izolace (nám známé pod označením peklo)kdesi ve vesmíru, odkud nebude navěky úniku ! Kdo tam tedy bude odsud "vykopnut", má bohužel na věky věků smůlu smůlovatou.Lidé se tomu rádi smějí jako hloupému vtipu. Ale někteří umírající lidé, když jsou postaveni před tento fakt, úpí a naříkají v hrůze, když poznávají, co je čeká. Proto se jim nechce umírat, a umírají opravdu hodně těžce a ve velikých bolestech.Někteří dokonce pomateně řvou, že hoří jako v plamenech, a dovolávají se lidí kolem sebe, aby je hasili a zachránili. Jiní zase naříkají, že naopak mrznou jak v mrazáku, a dožadují se tepla a dalších přikrývek. Myslím, že nejedna nemocniční sestra (nebo v domovech důchodců,LDNkách apod)o těchto případech (pokud to nemá od doktorů zakázáno)může leccos vypovědět ! - pokračování níže – viz Thanatologie …

      Vymazat
    3. Thanatologie a ponerologie mnohé osvětlí i laickým osobám, které zajímá přechod lidských duší "na Onen svět". Proto lidé, bděte, abyste odcházeli z tohoto světa usmířeni a v pokoji ! Kdo odchází s křivdami, které druhým uštědřil,s podvody a jinými nectnostmi a lumpárnami, které na druhých spáchal, a neusmířil se se svými oběťmi, odnáší si tyto hříchy ze světa s sebou ke své tíži o dalším osudu na "Onom světě". Proto odpouštějte a milujte svoje nepřátele, pokud má být odpuštěno i vám. Hříchy, které lidi lidem odpustí na Zemi, jsou jim odpuštěny i "na druhé straně". Hříchy,které umírajícím nejsou živými odpuštěny, jdou s umírajícím dál k Božímu soudu. A tam bude podle míry,zátěže těmito hříchy rozhodnuto o duši zemřelého, zda půjde dál do Světla, nebo propadne do Tmy. Přitom toho dotyčného nebude soudit přímo Bůh, ale on sám z Božího pohledu, neboli mu bude propujčeno vidět sám sebe "Božíma očima".Tehdy taková duše nic před Bohem ani pořed sebou neskryje, a každý kouteček jeho duše, jednání, smýšlení atd. bude v celé nahotě odhaleno. Člověk-duše pak sám pozná, na kterou stranu patří, a jaký bude jeho další osud na věčnosti. Zachránit ho od věčného pádu ještě může pouze očistec. Jsou ale kladeny tvrdé podmínky na jeho absolvování. Většina souzených duší s nimi souhlasí, a podrobí se očistě,aby mohly vstoupit do Světla,než by propadly do věčného soužení. Ale jsou i takové,které to odmítnou,čímž potvrdí svůj temný ortel, a jsou pak okamžitě "odříznuti". Ne nadarmo se proto říká, že každý sám je strůjcem svého osudu pro věčnost!

      Vymazat
    4. Reptiliani sem a tam ,keby sme boli na maso alebo na krv tak nam neserviruju hlinik atd na hlavu aby sme chutili ako alobal:D ,vsetko svinstvo mame v sebe to mnamka nebude :)

      Vymazat
  14. Jéé vy z toho naděláte. Jednou se otočí sluníčko a je z toho diskuze na celý týden. Jenom se to zkrátka otočilo, proč v tom vidět vědu? Myslíte si, že taková masa energie se otočí během pár hodin? A že naše Země byla poslána do jiného časového pásma..chechéé. No nevím do jakého...a reptiliáni jsou na naší planetě snad od dob co jsou tu lidé. Nějaké otroky přece potřebují ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenom tu nesedí jedna věc : pokud Reptoši rádi otroky, proč jich nechali lidma "napíchat" 7 miliard, aby jich pak pobili a zničili 6,5 miliardy a nechali naživě jen 500 milionů ! To si jaksi odporuje !
      Pokud bychom ale byli "pěstováni na maso", jako my chováme dobytek ve velkochovech, to by byla jiná. To by se snad dalo pochopit. Ale relevantní důkazy, o tom, co se tu skutečně děje,pro věřejnost stále chybějí !

      Vymazat
    2. na maso ne, možná na krev. a tak se snaží do krve nám dostat co nejvíc jejich mňamek. až uznají,že jsme dost rtuťoví,hliníkoví a fenoloví,pak to začne... Ale v pohádkách vyhraje hrdina a dobro nad zlem, tak snad...

      Vymazat
  15. Tak to je pěkné OrgoNete, to má konečně říz : hanlivé, popíračské a irelevantní komentáře jsou mazány. A je to tak správně, ať si o cenzuře mele kdo chce, co chce ! O cenzuře v tomto smyslu může hovořit jen skutečný pokrytec ! A o těch snad OrgoNet není,že ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš možná to není ten správný směr, kterým to teď pluje. Já vím, že se chce zamezit určitým popíračům, ale nějaký prostor by se tu měl nechat. 4 mé příspěvky byly smazány.

      Vymazat
    2. Je to správný aby někdo mazal něco, co se druhým nelíbí? I když nikoho nezesměšňuje a nevyvrací? No nevím nevím...

      Vymazat
    3. Prober se,Tauri ! Vždyť tu meleš úplné nesmysly ! Jasně je tu uvedeno, že se jedná o mazání HANLIVÝCH, POPÍRAČSKÝCH a IRELEVANTNICH komentářů ! Tak proč tu téměř provokativně poukazuješ na případy, kdy komentáře nezesměšňují nebo nevyvracejí mnohé zdejší zcela relevantní články, fotografie, videa a komentáře ?! Lidi, zamyslete se napřed nad tím, co čtete, a pak přiměřeně odpovídejte, reagujte !
      Přece nemůžete reagovat okamžitě podrážděně instinktivně jak zvíře zahnané do kouta, nebo jako když "Baťa mlátí cvičky na pásu" ! Jste přece lidi, a ne nějací bezduší "greys"! Nebo se pletu ?

      Vymazat
  16. podle těch snímků,ta rotace,ale nebyla rychlá,trvala približně,běží to rychle ale určitě přes 10 hodin,teda ne,že by to taky nebylo rychlý,ale to video není realnej čas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Vy všichni, co to tu rozebíráte, vůbec neberete v potaz polohu špice toho tmavého trojúhekníku naSlunci! A to je podstatné pro tvrzení, že se otočila sonda nebo kamery na ní, a NE Slunce !!!! (viz výše komentář - Anonym,Apr.5,03:31)

      Vymazat
  17. mazání komentářů je běžná praktika všech diskuzí i na diskuzích čt která je placena znašich poplatků,proč by si tedy měl někdo nechat svůj soukromý web "zasírat"tunami blábolů.chce diskutovat s lidmi,kteří mají podobný názor,když má někdo jiný,ať si najde skupinu jemu blízkou,to dává smysl ne?když neumím plavat tak se taky nepřidávám k plavcům,například,najdu si místo pro neplavce,proto jsou ...

    OdpovědětVymazat
  18. přece ateista nepůjde vykřikovat do kostela,že jsou blázni,že bůh není....když si to myslí,prostě tam nejde,nechápu jak to někdo může považovat za něco špatného,a i tak má možnost volby,jít na jiný web kde se to neděje....případně založit svůj,věnovat čas a energii a pak si nechat nadávat....zajímalo by mě,kolik z těch "chytrých"co se bouří proti mazání založí svůj a budou se tomu věnovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bouří se výhradně provokatéři a různí škůdci, kteří mazáním jejich komentářů přicházejí o možnost zasírat svými "blijáši" seriozní blogy, a schválně sr.t a vytáčet slušné lidi ! Takže OrgoNet správně dělá, že jim to "típá" ! Nikdo si přeci dobrovolně nenechá kunu v kurníku, že ?!

      Vymazat
  19. ještě dotaz na "tauri" kde najdu jeho blog,jeho články a jeho necenzurované komentáře?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      trošku jsem nepochopil koho myslíš tím "jeho blog" . Sám jsem příznivcem orgonetu tak přes 2 roky a jsem tu denně několikrát. Jenže tento směr se mi moc nezamlouvá. Ano ateista přece nepůjde do kostela a nebude řvát na věřící, že to jsou jen šašci. Ale když jsem vznesl názor, že na Little Grandmother se mi něco nelíbí, tak byl můj příspěvek smazán.
      Proto se ptám, kam toto asi směřuje? Pokud někdo nesdílí můj názor, ať táhne někam? No tohle není správné řešení.
      Každý jsme na jiné duchovní cestě a jiné úrovni. Pokud tady čtu diskuzi, tak jsem nezaznamenal žádné nadávky i když jsem jsem taky někdy napsal svůj názor a nějakou věc jsem vyvrátil. Proto se ptám, je správná věc mazat něco co semnou někdo nesdílí? Kolegové v práci nevěří třeba v Chemtrails, mohu jim proto brát jejich názor? Nemůžu jim vnucovat něco, co nechtějí pochopit.

      Vymazat
    2. Tauri,tento blog byl zřejmě napaden. Pravý Orgonet by se takhle nikdy nechoval... Leeloo Že je to tu ale blázinec dneska,co?

      Vymazat
    3. naopak,myslím,že PRAVí přiznivci orgonetu,by se takto nechovali,vezmou co jim pomáhá,ostatní nechají pro další a jdou,myslím,že tady to nebylo nikdy o tom někoho o něčem za každou cenu přesvědčit,jen se nabízí cesta,pokud se ti po ni nechce jít nemusíš

      Vymazat
    4. Hele, já tu diskutuji s lidmi dva roky a nikdo by nemohl říct, že tu někoho a něco napadám. Buď s něčím souhlasím,nebo ne,to je normální,diskutuji a zajímá mě co si myslí ostatní.Takže si nech svoje kecy o tom kdo je PRAVÝ příznivec Orgonetu.Chtěl bys o tom rozhodovat,jo? :))) leeloo P.S. A hlavně původní pan Orgonet nikdy nebyl arogantní a úskočný...

      Vymazat
    5. Ahoj
      ohledně napadání jsem myslel pouze Aoliana. Dneska jsem tu četl takový nehezký příspěvek na jeho osobu. To uznávám měl být smazán a taky že byl..Narážky na něčí osobu nevítám, tento blog byl pro mne vždycky světlem a chtěl bych to tak ponechat, ale měli by být mazány názory, které nesdílí admin? "Hanlivé, popíračské a irelevantní komentáře jsou mazány" Myslíte, že to má v sobě nějaké světlo? Na první pohled to ve mně vzbudí: "Jéé co to jee? Bojim bojim, sakryš co tam napíšu, aby mi to nesmazal?" Ano časem tam napíšu to, co chce slyšet jen on a ne co cítím já. Nepřipadá Vám to divné? Nejdřív byl zastáncem svobodného webu a nyní je vše jinak? Ano myslím si, že se něco děje...

      Vymazat
    6. pro Tauri,08:11

      Nezapomínej, že když něco, někoho zpochybňuješ,máš proti námitky apod., musíš mít současně v rukávě esa, kterými dokážeš relevantně svoje tvrzení. Pokud je nemáš, tak jenom planě plkáš, a takové argumenty nemají zbla hodnotu pro nikoho. Proto se to maže. OrgoNet není odpadní žumpa pro kohokoli,kdy se mu zlíbí, nebo co ho zrovna bezmyšlenkovitě, instinktivně napadne ! Jasné ?!
      OrgoNet je natolik slušný, že všechna nastavení a omezení zde deklaruje jasně, viditelně a srozumitelně. Jako běžní návštěvníci nemůžete na OrgoNetu vymáhat svá domnělá práva, své domnělé myšlenky nebo různá vágní tvrzení, když se pohybujete na stránkách soukromého blogu. Na každém blogu vzniká určitá komunita, která má zájem na udržování jeho určité filozofie, společného sdílení informací, hodnot, poznání apod. Když to někomu nevyhovuje, no tak ať si najde jinou komunitu na jiném blogu. Ale pokud někdo "prudí", a snaží se 100, 300, 500 nebo 1000 lidí přesvědčovat o svých "pravdách", které s ním tato komunita nebo většina komentátorů nesdílí, no tak se nemůže didit, že je mazán !!! Proto pokud někdo nevidí,nechápe nebo nechce vidět,chápat, není to OrgoNetův problém !

      Vymazat
    7. přesně tak..

      Vymazat
    8. Pro Tauri,09:28

      Ano, svobodu slova si ani ty nemůžeš vykládat tak, že si budeš psát bez rozmyslu, bez cíle, nebo dokonce bez trestu, jak se ti zrovna zlíbí. Taková svoboda je pouhá cochcárna, a tu ti nikdo nikde tolerovat nebude !

      Vymazat
    9. Pro Tauri,09:28

      Děje se tu toto : dokud byly příspěvky OrgoNetem schvalovány (pro "někoho" cenzurovány),nic podobného, co tu nedávno předváděl Verthandi, a nyní Tauri, na něm nebylo. A jen se "povolila uzda", hned se sem "nasalašili" různé existence, které by jinak příležitost na OrgoNetu prudit neměli !
      Takže můžete být (prudiči, popírači, provokatéři apod.) vůbec rádi, že vám sem OrgoNet vstup umožnil. A to ne proto, abyste tu prostituovali svá ješitná a pyšná ega, ale abyste přinesli na jeho stránky něco smysluplného a hodnotného pro ostatní. Sra.ky si vylejvejte u sebe doma !

      Vymazat
    10. Pro Anoymní, 08:50

      Proč se tu snižujete na úroveň prudičů ? To jsou opravdu tak nakažliví, kam vlezou ?

      Vymazat
    11. Pro Anonymní, 07:52

      Naprosto geniální a výstižná otázka ! Zvláště ty "necenzurované komentáře" jsou trefa do černého ! Tleskám k vynikajícímu výkonu :)

      Vymazat
    12. Takže k Verthandimu se přiřadil Tauri, a nově i leeloo.Ten posledně jmenovaný šel dokonce žalovat na OrgoNeta kvůli Matthewovi k YurYnovi na jeho blog. To jenom pro pořádek, že nad provokatéry na OrgoNetu pořád někdo bdí, a všechno se o nich dozví !

      Vymazat
  20. dotaz byl myslím jednoznačný,kde najdu tvůj blog?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chechéé to je šprímař :) Já žádný blog nemám a ani si žádný nehodlám zakládat. Pokud opustím tento web, zůstane vše na mně a nechám se už jen vést životem. Znovu říkám, že tento směr není správný...Já věřím, že to nemá admin lehké a že je tu dost odpůrců. Sám to zažívám každý den i třeba v práci. Bohužel někdo je na takové duchovní úrovni, že takovým věcem nevěří a jen se dokáže posmívat. Ale opravdu musí mít naši "světelné" bytosti typu Gandmother a Matthew pravdu? Proč je smazán třeba názor člověka, který s nimi není za jedno?

      Vymazat
    2. obrazně řečeno...protože takový člověk nemá chodit do skupiny "pro plavce"v tuto chvíli,kdy nejde dokázat jestli je to pravda nebo ne,nemá vzájemné přesvědčování význam...tak ať si každý vezme z tohoto blogu jen to,co je blízké jeho srdci a,a to je vše

      Vymazat
    3. To máš pravdu, ale má cenu blokovat jiný názor? Stále se opakuju...

      Vymazat
    4. Pro Tauri,08:32

      Nestav se, prosím, do role naprostého idiota, který neví, nechápe, o čem blog OrgoNet je!
      Jasně ti tu bylo několikrát důrazně řečeno, jaká omezení a proč se tu vyskytují. Pokud nechceš přijmpout pravidla hry, no tak tu hru prostě nehraj !!!!!!!!! Nikdo tě nenutí !!!!
      Pokud máš přesto nutkání sem lézt, a stále obtěžovat jako veš, tak budeš znova a znova "vytřásán z kožichu". Prudiči a popírači tady prostě nebudou mít zelenou ! S tím se prostě smiř, nebo si hoď mašli, jak chceš...

      Vymazat
    5. Myslím, že web orgonet napadla temná strana, jinak si to vysvětlit neumím. Takové reakce jsou opravdu k smíchu. Pokud mě chtěl někdo rozčílit, udělal opak :))) Takové reakce, jaké tu jsou na mojí osobu by na "starém" webu nikdy nezazněly!

      Vymazat
    6. Nezlobte se, ale vaše reakce na Tauriho je velice podobná reakcím adminů na osudu.biz.
      Tauri nijak neprudí, nepopírá, neobtěžuje jako veš. A hlavně - má pravdu.
      N.B.

      Vymazat
    7. Nepruď zas, přece nechceš, abys tu byl nálepkován jako před tebou Verthandi! Uraženou ješitnost si zde prostě nevyhojíš. Toje celé !

      Vymazat
    8. Pro Anonymního N.B.,11:09

      Srovnávat OrgoNet s osudem.biz byla docela podpásovka a současně pokrytecká reakce,což bych od N.B. nečekal. V čem má Tauri pravdu ? Že si kde chce, co chce může zpochybňovat, aniž by doložil pro svá mnohdy opravdu zcela vágní tvrzení relevantní důkazy ?! Ano, v jednom má Tauri určitě pravdu : že blog OrgoNetu napadla Temná strana. S tím se počítá, a OrgoNet, pokud nebude násilně zvenčí vypnut, si svou pozici přesto udrží !

      Vymazat
    9. Překrucujete(záměrně?) moje slova. Moje reakce patřila Anonymnímu 10.45 !
      OrgoNet je a zůstane mým oblíbeným blogem. Pokrytce vidím ale jinde. Možná i provokatéry.
      N.B.

      Vymazat
    10. to bych neřekla,tamní reakce jsou dost drsné,nepřispívala jsem,protože s jejich metodama bych nechtěla mít nic společnýho,ale jsou vulgární,zveřejnujou údaje o diskutujících,pokud se jim jejich názor nezdá,nejen,že mažou komentáře,ale zakazujou přístup,pokud se někdo přihlašuje z různých mail.adres tak to zveřejňujou,jako kdyby to byl trestný čin,vlastnit více adres,no praktiky hnus,každý se může přesvědčit pročítáním diskuzí a návštěvnost obohá...takže srovnání svědčí a naprostém nepochopení

      Vymazat
    11. Pro Anonymního N.B.,11:42

      Nic nepřekrucuji. V něčem můžete mít v prvním odstavci Vašeho příspěvku (11:09)pravdu. Ale v tom druhém rozhodně NE !
      Vy nevíte, že "útočníka" zdoláte jen jeho vlastními "zbraněmi" ? Tzn. že provokatérovi vracíte jeho vlastní "bumerangy" ? A to se Vám zdá špatné ?
      Vy si snad přejete podobu OrgoNetu jako je osud.biz a jemu podobní? Vy tu chcete čítat nic a nikomu nepřinášející žumpu všelijakých pseudokeců, tlachání, plkání a slaboduchých prohlášení? Pokud ano, pak se nad sebou hluboce,ale hluboce zamyslete ! Jen si pročtěte všechny zdejší (pod tímto článkem)reakce, které zde Tauri stihnul za dnešní odpoledne vyplodit, a ještě řekněte, že je to v úplném pořádku !

      Vymazat
    12. Pro Anonymního N.B.,11:42

      A ještě pro Vás malý "dovětek" za Vašeho chráněnce : příspěvky např.pod zn.
      TauriApr 6, 2012 06:02 AM,
      TauriApr 6, 2012 08:32 AM,
      TauriApr 6, 2012 12:01 PM .
      Abyste viděl, jak Váš chráněnec různými posměšnými, zpupnými a pyšnými chachacha, checheche apod. reaguje na ostatní diskutující !

      Vymazat
    13. Chachacha, chechechééé :) N.B. nic si z toho nedělej, už nevědí jak na nás, ale my se nenecháme:) Není nad to se pořádně nad těmito lidmi pousmát. Někdo dostane práva mazat a podívej kam to dospělo.

      Vymazat
    14. Tímto komentářem se veřejně přihlašuješ k cílenému, zlovolnému provokatérství a poškozování dobrého jména OrgoNetu společně s dalšími kreaturami jako je Verthandi, leeloo a N.B. No, schází se tu pěkná dobytčí partička ! Tak uvidíme, kolik vás tu je.

      Vymazat
    15. Ještě nedávno tu žádný dobytek nebyl...kdepak jste se tu objevili vy rejpálci? :)) Narozdíl od Vás jsme normální lidi, co se tu snaži diskutovat a ne nadávat do nevim čeho .

      Vymazat
    16. Lidi,vzpamatujte se! Tolik negativní energie tady nikdy nebylo. Došlo to tak daleko, že se sepisují seznamy "kreatur" a nálepkují se lidé jako dobytek.
      A důvod? Jen jiný pohled na věc.
      Je mi z toho neskonale smutno...
      Zdravím všechny lidi dobré vůle na OrgoNetu.
      N.B.

      Vymazat
    17. No jasně, N.B. aby si k notorickým provokaterům nepřisadil ! Ale že toho máte zrovna vy zapotřebí, že se nestydíte !

      Vymazat
  21. je to jedno,v podstatě je myslím jasné co jsem tím chtěla říct,je to naprosto v pořádku

    OdpovědětVymazat
  22. Dne 30.3. se opět vygradovalo nebezpečí hrozící Zemi. Útočníci z astrální říše začali prolamovat třetí sluneční bránu. Toto prolamování se jim dařilo díky aktivitě neznámého objektu zachyceného na snímcích NASA. Útok se projevil na oslabení elektromagnetického pole lidské buňky a na lidské psychice.
    31.3.2012 ve večerních hodinách byla Země díky Vysoké Galaxii a archandělům a andělům a spolupráci s nimi na straně lidské skrze Amezdas (tj.Země), vtažena do jiného časového pásma. Tím byl zmařen útok Sluneční astrální říše, která již prolamovala třetí bránu vstupu z astrální říše. Kdyby ji prolomila, měla by již snadný a rychlý přístup k Zemi. Tímto vtažením do jiného časového pásma se Země dostala z dosahu časových frekvencí, po kterých postupovali útočníci k Zemi. Vtažení do jiného časového pásma - jiných časových frekvencí - bylo možno realizovat díky novým překrývajícím se úsekům drah Země, Jupitera a Slunce v rámci přeskupování planet a změnám jejich drah v období konvergence časů a časoprostorů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám nějak moc informovanej. Kolik bran má slunce absme se na tu invazi stihli připravit

      Vymazat
  23. pro mě,jsou zde některé věci taky "moc"ale nikdy bych si nedovolila nikomu schopnějšímu,jelikož sama žádný blog nejsem schopná tvořit,radit jak má vést svoji diskuzi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč by sis to nedovolila? Nečeho se snad bojíš? Každý má právo na názor, ale ne každý je připraven ho příjmout...Neznám výraz schopnější. Nechci Tě odsuzovat, ale proč tvrdíš že je někdo schopnější, když ho neznáš? To že umí vložit na web článek? To že umí dát práva co se bude blokovat, kdo sem co bude psát, co bude tučně a co bude za článek? Pokud jsem autor nějakých stránek, info už chodí samo. Mnoho čtenářů posílá odkazy, různé články a ty jen stačí zkopírovat popř. jen doladit. Ale nikdo nemá právo mazat to, co se autorovi nelíbí. Podívej dám příklad: Napíšu knihu, která bude vést lidi duchovním životem. Ale je každý toho názoru? Je ta cesta po které jdu ta správná? Musim k té cestě nutit i ostatní lidi, aby šli zamnou? A pokud nepůjdou, hned je odsoudim, vymažu ze světa jen proto, že nesdílí můj názor? Tudíž jsem schopen příjmout kritiku, kterou jsem nečekal? Byl jsem připraven na reakci lidí, že nepůjdou směrem kterým jsem jim zadal? Ano mazal bych příspěvky typu: Fake..to není možný, chemtrails nejsou, jste jen banda snílků atd. Ano to je něco jiného, ale opravdu se dá věřit poselství Matthewa a Little Grandmother? Co když není Little Grandmother to co sama říká?

      Vymazat
    2. nevymažeš jiný názor ze světa,to se neděje ani tady,ale určitě si ho nedáš do své knihy

      Vymazat
    3. a nedovolila bych si to proto,ne,že se bojím,ale protože nevím co je sparávně

      Vymazat
    4. Ano vymaže se..z této diskuze. Proč bych si nedal názor do své knihy? Není můj názor obsažen vlastně v celé knize?

      Vymazat
    5. tvůj názor ano,ale nedáš si tam ty opačné,a myslím,že by to tak bylo ok,nikdo si tvou knihu nekupuje kvůli opačnému názoru,ale kvůli tvému,když budou hledat jiný názor koupí si jinou knihu,chápeš?ale ty ho chceš v cizí knize přesvědčovat o jiném názoru to je myslím pod úroveň,napiš svou,ve které vyjádři pochybnost na toto téma,třeba máš pravdu já nevím,to ukáže čas,jen mě toto připadá neslušné,jestlis pochopil

      Vymazat
    6. Proč bych si jí nekoupil? Znám snad já obsah té knihy předem? Vše zhodnotím až po přečtení. A pokud s ním nyní sdílím názor, časem člověk dospěje třeba do takové fáze, kdy se přes to přehoupne a vidí co se skrývá za onou oponou. Je nad věcí..je pak víc, než si onen autor myslel. Nebo najde jiné, lepší, rychlejší řešení a hle názor mam jiný. Něco zkusim vysvětlit: Pokud někdo něco vymyslí, tak je samozřejmě to nejlepší, ale je to opravdu to "nejlepší"? Každý se přece učíme, každý zkoumá jiné možnosti, jiné cesty. Pokud budu víš, budu vědět že je to nesmysl, že to dělá jinak, špatně popř. zdlouhavě. Bude mít z těchto věcí postupné zkušenosti a často mu napoví intuice co bude dál správné a co ne- Časem proto člověk dospěje tam, kde ho těžko někdo ošálí nebo tahá za nos. Tím je třeba i Matthew nebo Grandmoher. Samozřejmě, pokud znám autora tak si článek ani číst nebudu. protože buď nejsem na takové úrovni, abych ho příjmul, tak ho nepřečtu, nebo druhý příklad jsem na takové úrovni, kdy je pro mne autor směšný.

      Vymazat
    7. "I tesař se někdy utne", jak praví lidová moudrost. To, že se někdy někdy něco nepovede, ještě neznamená, že musíte OrgoNet hned popravit ! Zkuste zpytovat svoje svědomí, a pak odpovědět na toto : kdo jsi bez viny, hoď po mě kamenem ! Takže,pomalu,pomalu ...

      Vymazat
    8. Tauri 9:58

      Ty si snad přesvědčen že můžeš dělat, že jsi oprávněn, dodatečné redakce knih cizích autorů když zrovna nebudeš souhlasit s obsahem jejich knih ? Ten komentář co se tě ptal na schízu, měl naprosto pravdu když tu otázku položil. On věděl na co se věcně ptát na rozdíl od tebe.

      Vymazat
  24. Anonym 09:07: Já taky nevím co je správně..to neví nikdo, protože každý máme nějaký duchovní směr a stále se učíme, ale museli mě smazat diskuzi o Grandmother a Matthew jen kvůli tomu, že nesdílím jejich názor? A že se mi na nich něco nezdá? Jsou to opravdu Ti učitelé, kteří nám mají pomáhat v dobrém a ukazovat cestu?

    OdpovědětVymazat
  25. tak už jsi dál,když tě nikdo neošálí,tak nech nás ještě tápající najít svou cestu,ta zkušenost kterou máš je zřejmě nepřenosná a každý musí ujít tu cestu celou,nedá se překračovat,jednoho dne tam třeba dojdem i my ostatní,dříve jsem taky měla potřebu přesvědčovat o "svých pravdách"až mi jeden čínský lékář řekl,musíš je nechat,ještě nepřišel jejich čas,můžeš jim ukázat cestu,k tomu bude sloužit ta tvá kniha...ale nemůžeš je na té cestě držet násilím,tady jsou různé cesty nastíněné,je na každém,jakou se vydá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dál..co je to dál? V nějakém směru jsem dál já v jiném zase ty;) Ty můžeš být třeba v jistých směrech dál než já, ale taky se stále učím a nevycítím hned úplně každou kulišárnu, která na mně číhá. Každý jsme si zvolili cestu poznání, někdo tam dojde za rok, jiný za dva, tři...dvacet, protože jde jinudy a chce zkusit jiné dobrodružství, jiné zkušenosti. Ale cesty se napojují a stejně se tam lidi sejdou. Ano nemohu lidi držet násilím a nemohu jim nutit to, co nechtějí slyšet. Taky jsem si to prožil. Je to jako s dítětem: "Nestrkej tam ten prstík, nebo se spálíš!" On buď pochopí, že by ho to bolelo, nebo se raději spálí aby věděl že ho to bude opravdu bolet. Taky jsem se snažil spoustě lidem pomoct, až mi to bralo hodně energie. Oni to nepobírali a já se jim to stále snažil vysvětlit, aby to pochopili...Myslíš, že to mělo smysl? Nemělo...po konverzaci s kamarády, kteří mi toto poradili, ať je nechám to opravdu pomohlo. Má tedy smysl někomu pomáhat, když o pomoc nestojí? Jen nás to stále brzdí v duchovním vývoji a stojí nás to hodně energie, které bychom jinak využili pro svojí potřebu. Nemá cenu jim vnucovat něco na co nejsou připraveni. Oni tu cestu ani nevidí, natož aby po ní hned procházeli. Tomuto taky děkuju mým kamarádům, kteří mě vyhoupli nahoru a nebýt jich, dostal bych se třeba do tohoto stádia uvědomění třeba za 10 let...Jen se řiď srdíčkem to ti hodně pomůže.

      Vymazat
  26. Ano je to tu, příspěvek pro Tebe byl smazán. Děkuji Ti admine..

    OdpovědětVymazat
  27. AnonymníApr 6, 2012 10:36 AM
    Ty jsi snad domnělí "správce"? ty můžeš rozhodovat o tom, co tu bude a co ne? Hmm pokud je to rozhodnutí přímo admina, je mi líto ale asi budu muset opustit tento web a najít si jiný, kde mi svůj názor nikdo nesmaže! Protože i můj názor třeba někomu pomůže k nějakému pochopení. Ale je to Vaše věc..pokud to bude takhle dál, tak těmto stránkám nedávám dlouhé trvání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuji "osud.biz,tam jsou skuteční "odborníci z mnoha odvětví,"zásadně nic nemažou,a jsou podobně "osvícení"jako Ty,myslím,že by ses tam našel...jen rada,zbytečná,vím,že ji nepotřebuješ,ale "co kdyby"

      Vymazat
    2. Pokud budeš kdekoli vnucovat svoje názory, které s tebou nebudou sdílet, budou tě všude tam taky mazat. S tím se smiř. Realita je prostě taková. Nemůžeš jít sám "proti davu" tedy většinovému názoru. Pokud jsi v něčem výše, znáš víc, chápeš víc apod. než ostatní, musíš pak hledat sobě rovného. Je to něco podobného, jako když sytý hladovému nevěří. Jisté zkušenosti jsou nepřenosné na davy, na většinu. A zvláště u duchovních a esoterických záležitostí to platí dvojnásob. Každý si svou duchovní cestu totiž musí projít, prožít sám ! Je to podobné jako umírání, tam je také člověk sám, a nikoho si nemůže vzít s sebou !

      Vymazat
    3. to jsou právě ty "ubohé spekulace:nedávám dlouhého trvání"protože,jinak by sis přál,i když to nevyhovuje tobě,ale pomáhá ostatním,aby to pokračovalo,třeba i bez tebe...nakonec se člověk neuhlídá,pokud to jen hraje,a ukáže,jaký je opravdu nenávist a když to nebude po tvém,ať to radši není vůbec...doporučovala bych pro začátek trochu pokory

      Vymazat
    4. Nemysli si, že na OrgoNetu nejsou žádní střelci,kteří OrgoNet hájí právě proti různým popíračům,prudičům,provokatérům apod. To si opravdu jenom můžeš myslet. A jak vidíš, podle svých reakcí, "tnulo se do živého". Takže už s tím pruděním skonči,a pokud to dokážeš, zapoj se do diskuse, která tu bude mít smysl a užitek pro ostatní...

      Vymazat
    5. No, viděla bych to asi takhle: Tohle je orgonetův blog, tedy jeho prostor, o který se stará, tedy je jen na něm, co tu nechá a co smázne, ať se to komu líbí nebo ne, má na to plné právo. Rozčilovat se Tauri sice může, ale je to asi tak jediné, co s tím může dělat. To, jestli si sem chodíme číst a nějak reagujeme, může "majitele" blogu těšit, protože to znamená, že hodil "do placu" téma zajímavé pro víc lidí než jen pro něj, ale rozhodování o tom, co tu zůstane a co ne, je jen v blogerově kompetenci. Pokud má Tauri nějaký kontroverzní postoj vůči tomu, co se tu probírá, nikdo ho (ji) nenutí sem chodit, může si založit vlastní blog a tam se realizovat až do alelujá. A bude-li ten jeho (její) prostor zajímavý, určitě si své čtenáře a diskutéry taky najde. Nevidím v tom jediný problém, vyjma toho, že je mnohem snazší sem tam někde vřískat než věnovat čas práci na vlastním projektu.

      Vymazat
    6. Anonymní 12:26

      Poklona za úctyhodný výkon ! To byla zatím asi nejlepší reakce na Tauriho provokace ! Slušná a PRAVDIVÁ !

      Vymazat
  28. Zamyslete se samy nad sebou a nad tím co píšete...Tolik nenávisti, kterou tu chrlíte právě teď tu za celou dobu nebyla jako právě teď v jeden den. Myslíte si, že je to správný směr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani jeden nenávistný příspěvěk,kromě tvého jsem nezaregistrovala,rozhodně správný směr by nebylo nechat tu blábolit každého nesmysly,o té nenávisti,kterou máš v sobě jsem ti psala před deseti minutama,opisuješ?

      Vymazat
    2. jediný co jsme ti snažili vysvětlit,že se sem chodíme obohacovat,ne soudit a rozhodovat co dobře a co špatně,a že takoví rádci zde nejsou potřební,neboť nejsme banda idiotů,která čeká na ohromující výsledky vědy,aby je zde mohla zkopírovat,věda už se v minulosti tolikrát mýlila,že si myslím..je skutečně asi čas,začít to tak nějak jinak,třeba i s vědou,ale ne s takovou která se zabývá vymýšlením ještě účinnějších zbraní,to je k zoufání a takoví lidé jsou "uznávané kapacity"křičela bych o pomoc kdyby bylo kde....tolik k vědě

      Vymazat
    3. Proč by měla být ve mne nenávist? :)) Na to jsi přišla kde? Hele nemam čásek se zabývat těmito neužitečnými diskuzemi, když každý má to svoje. Odsuzovat někoho nenávisti za svůj názor? Teda heh...tomu se jen směju :))) Ještě se toho musíte asi hodně učit.

      Vymazat
    4. Takže chápu dobře: Tento web bude sloužit jen k informacím, kde se nikdo nebude moct vyjádřit, zda to je či není pravda. Dostanu informaci, ale nebudu jí moci rozebrat, protože tu nikdo neuvítá jiný názor. Názor jedince, který má třeba pravdu..Hmm duchovní stagnace, či pohnutí jiným směrem...Co k tomu dodat.

      Vymazat
    5. přesně tak,tak tu nekraď čas

      Vymazat
    6. Pro Tauri, 11:43

      O nenávisti mluvíš celou dobu jenom TY ! Nikdo jiný ! Tak zchlaď hormon !

      Vymazat
    7. Pro Tauri

      Dnes je opravdu divný den. Někdo nám chce zprotivit OrgoNet. Nevěřím, že se tohle osočování a lži Orgonetovi zamlouvají. Nevidím ve vašich reakcích žádnou nenávist, jak nám vnucují "anonymní".
      Zdravím vás a nenechte se odradit "anonymními" od své přízně OrgoNetu.
      N.B.

      Vymazat
    8. Ahoj, děkuju za podporu;) Jsem rád, že se tu našla ještě nějaká světelná dušička, která tu zůstala. Máš pravdu, dneska je to tady trochu divoký a nevím co je to za den, ale něco se děje. Každopádně jsem měl tušení, že tento blog nezůstane dlouho svobodný.

      Vymazat
    9. je vidět,že nejste pravidelní čtenáři,protože byste věděli,že provokativní příspěvky od Verthandi a spol,byly vždy cenzurovány,neboť z diskuzí vyplývalo,že pravidelní čtenáři si to tak přejí...tudíž nevím co vám teď na tom přijde divné,vždy to tak bylo

      Vymazat
    10. dnes je den zázraků Velký Pátek otevíríní pokladů,zlatých kapradí ale také Ježíšovo poslední vydechnutí na Golgotě....

      Vymazat
    11. No to snad není ani možné ! O nenávisti tu celou dobu mluví jenom Tauri, a teď se k němu přidá dokonce N.B. !

      To, že má tady Tauri privilegium B-éčka (registrovaného bloggera), ještě neznamená, že se tu bude lidem vychechtávat, dělat si z nich pr.el, hrát si na popírače, schválně lidi provokovat apod. OrgoNet by měl docela vážně posoudit, zda B-čko Taurimu nadále ponechá, pokud se nepřestane chovat tak, jak to předvedl dnes a tady. Nevím,nevím, jestli zrovna "špindírové" jsou dobrou známkou OrgoNetu.
      Na jednu otázku bych chtěl znát odpověď : proč se blogger Tauri takto negativně nechoval do doby, než byl OrgoNet ve schvalování příspěvků odblokován? Je snad Tauri "spícím provokatérským agentem" uvnitř OrgoNetu, který čekal na vhodnou příležitost, aby se mohl "projevit" a "vybarvit "? Jak se vůbec může stát popírač a provokatér registrovaným bloggerem OrgoNetu ? A proč zrovna N.B. mu (Taurimu) "tlačí káru" ? Tady něco smrdí, a bylo by dobře to nechat pořádně vyčáchnout !

      Vymazat
    12. Pro tauri 12:21

      To by se vám živlům líbilo - svobodný = cochcárenský ! Tůdle nůdle ! :P

      Vymazat
    13. tauri 12:09

      Podsouváš nám svoje nesmysly a výmysly k odsuhlasení, a to se nestydíš tu vystuppovat jako registrovaný blogger OrgoNetu. Hned je ti třeba dát jednu po čuni, prevíte !

      Vymazat
    14. Chechéé to je opravdu vtipálek :))) Proč bych se měl stydět za registrovanost? Spíš bych si styděl psát za to jako anonym a plácat tu nesmysli a urážky:) Já nevím, ale takové lidi jako jsou nyní tu jsou spíš k pousmání. Psát neumí, jsou nervní, podsouvají sem blbosti a snaží se vyhnat ty, který nemají v hlavě prázdno jako někteří tu nový :D Adios

      Vymazat
  29. Bohužel nebylo! Verthandi vždy popíral chemtrails a čachrování s počasím, tudíž to bylo jasný jak facka. Každý ví, že to existuje ale on vše rozvracel a tvrdil pravý opak a ještě nás nesměšňoval, ale já jsem nic takového neřekl. Kolik příspěvků jsem sem už napsal i když jako anonym, nebo občas jsem se jen podepsal a ani jeden mi nebloknul. A to schvaloval admin. Takže kde je chyba?

    OdpovědětVymazat
  30. potlačit v sobě svoje ego,a z úcty k autorovi webu,který zde opakovaně žádal,abychom respektovali jeho "aoliana"neboť je mu blízko,a abychom nepsali o neveřejňování apod.že si na svém webu to zveřejňovat chce...atd,takže,pokud je vám jinak taky blízko tak to třeba respektoval,co já vím,mě to problem nedělá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle měl být strojový překlad od googlu? :))

      Vymazat
    2. to jsou překlepy,vidíte jak málo máte v sobě tolerance,já jsem taky nezdůrazňovala,že jste dysgrafik

      Vymazat
    3. Ber to s humorem :) jen jsem si dělal srandu;)

      Vymazat
    4. To je ale blbej humor dělat si tu celou dobu z lidí pr.el ! To by ti OrgoNet promíjet neměl !

      Vymazat
    5. Pro 12:54

      To je jasné, že si sem OrgoNet bude dávat, co chce, vždyť je to JEHO blog ! To zřejmě některým pánům, co tu rádi provokují,jaksi těžce uniká !

      Vymazat
  31. možná právě to bude ten problem,děláte si srandu v ne úplně nejvodnější chvíle chvíle,už bych se jen opakovala

    OdpovědětVymazat
  32. už mi to blbne...dobrou všem

    OdpovědětVymazat
  33. Negativita na matke Zemi tohto roku konci, takze klidek. Uz se vsichni tesime na Jeziska ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neskončí. Planeta Země byla před pár dny úspěšně temnou stranu poslána do 3D holografického reverzního Matrixu. Veškerá fauna a flóra byla na této planetě časově zmražena, dokládá to i fakt, že příroda se nechce probudit ze zimního spánku. Další novinkou je, že Slunce mění svou polohu a chystá se přepolovat, ale to není slunce v pravém slova smyslu, je to synteticky upravené Slunce, kterou Reptiliáni a Prethorians vytvořili aby dodávali v 3D holografickém vesmíru jakousi napodobeninu světla. Počítačové systémy budou během několika dní kontrolovány Novým světovým řádem, který už v 3D holografickém reverzním Matrixu funguje.

      Pokud někdo chce vzestoupit do vyšších dimenzí a zvýšit si frekvence energií musí učinit tyto následující kroky

      1 ) Přestaňte sledovat televizi, rozhlas, internet, pokud možno šáhněte po vzoru filmu Nádherná zelená, pokud máte doma televizor, počítač, fax, modem, telefon, mobilní telefon, všechno odpojte ze sítě, a vyhoďte ven před barák.
      2 ) K vůli rušení elektrosmogu učiňte to stejné co v bodu 1 navíc zlikvidujte ze své knihovny všechnu duchovní literaturu od různých proroků, autorů, všichni jsou pracovníci temné strany a pravda je v nich zkreslena, pokud se chcete dozvědět manuál jak vzestoupit do vyšších dimenzích choďte ven do přírody a sami a hlavně choďte do lesa, máte možnost promluvit s bytostmi které chrání lesy ale jen když budete sami a nejlépe v noci. Nebojte se ustlat si někde v hlubokém jehličnatém lese uprostřed noci, nebojte se zvířat, které by vám naháněli strach. Hlavně neposlouchejte svoje EGO ale víc se řiďte srdce a intuicí.
      3 ) Zlikvidujte všechny domácí elektrospotřebiče jako je pračka, lednička, myčka, různé kávovary, mixéry, roboty na zpracování zeleniny a vše co se zapojuje do elektrické sítě.
      Odmontujte žárovky

      A nebojte se toho. Když tohle uděláte, máte větší šanci se osvobodit z reverzního matrixu a dostat se do vyšších dimenzích, v opačném případě máte smůlu. I zdánlivě neškodný elektrospotřebič je dálkově řízen Temnou stranou. A programy negativního ovládání jsou i uloženy v neškodných knihách.

      Vymazat
    2. Že se někdo hrabe na a ve Slunci, je vidět na spoustě videozáběrů z kamer na sondách obíhajících Zemi. Možná jsou některé i blíže ke Slunci. Naposled byl u Slunce obrovský kulovitý temný objekt, který byl se Sluncem spojen záhadným vortexem. Pak ten gigantický černý trojúhelník na Slunci snad víc jak 3/5 jeho průměru ! Černá gigantická skvrna na Saturnu, rotující šestiúhelník na jeho pólu, mimořádně rozsáhlé "Aurory Borealis" na Saturnu a Jupiteru...a pak...snad miliony lodí ve Sluneční soustavě, různé stroje, lodě, gigantické stanice kolem Slunce, ale i v atmosféře Země. To všechno jsou tedy naši nepřátelé ? Všechno je tedy jen podfuk a mámení ? To jsou všechno moc vážné věci, než aby byly přijaty na první poslech,čtení ! Budeme to všechno zkoumat, analyzovat, než k tomu bude možné zaujmout nějaké relevantní stanovisko ! Útok tedy na weby začal, o tom nepochybuji, že se děje nebo dít brzy bude.

      Vymazat
    3. TAK TOTO BY SOM VYMAZAL HNED? TAKETO BLUDY SOM UZ DLHOO NECITAL
      typu:
      Přestaňte sledovat televizi, rozhlas, internet, pokud možno šáhněte po vzoru filmu Nádherná zelená, pokud máte doma televizor, počítač, fax, modem, telefon, mobilní telefon, všechno odpojte ze sítě, a vyhoďte ven před barák.

      TO ABY SOM ROVNO DAROVAL NA CHARITU DOM a STALK SA BEZDOMOVCOM bez koruny, lebo to vsetko by ma mohl znicit, UHMMMM, kde ty na taketo silne prepalenie informacie chodis brate?

      ně neposlouchejte svoje EGO ale víc se řiďte srdce a intuicí.
      3 ) Zlikvidujte všechny domácí elektrospotřebiče jako je pračka, lednička, myčka, různé kávovary, mixéry, roboty na zpracování zeleniny a vše co se zapojuje do elektrické sítě.
      Odmontujte žárovky

      A DARUJEM to vsetko susedovi, NECH on ostane zaseknuty v reverznom matrixe a ja skoncim v lese v jaskyni a budem sa zivit chemtrilsovymy korienkami a vzostupim tak do 5D za 3 dni, UHM

      mas zaujimave nazory, ktore si myslim niekde skopiroval a a ni si neuvedomeujes ako so zmanipulovany tazko negativnymi trollmi zo 4 D.

      Prebud sa prosim

      Laska s tebou

      Vymazat
    4. ....náhodou z velké části s ním souhlasím. A tak ať to třeba zkopíroval když to tak sám cítí tak to dává jako i svůj názor! __ a na podporu informace sem teda něco zkopíroval zde zas já. prosím:___TELEVIZE A MÉDIA: Závislost na televizi a počítačových hrách je rovněž problém. Televize i počítač vyzařují plno nízkovibračních elektromagnetických vibrací, které jsou škodlivé pro tělo a energetické pole. Tyto vibrace vytvářejí díry do éterického těla, aury a systému čaker. Existuje též mnoho nízkovibračních entit, které sestupují po elektromagnetických vlnách a manipulují s těmi, kteří si nejsou vědomi jejich přítomnosti. Z tohoto důvodu jsem dala pryč TV a kolem elektrických zásuvek dala měděné dráty. Měď zabraňuje těmto entitám vstup do domu. Při použití počítače jsem omezila čas který před ním strávím a po té se jdu vykoupat, abych odstranila toxické vibrace z mého energetického pole. Když před počítačem trávím delší čas, celé mé fyzické tělo začne bolet a tak jsem to omezila vždy jen na několik hodin.
      Televize, noviny a další tiskoviny zveřejňují myšlenky založené na strachu a tak je stále udržují v činnosti. Zjistila jsem, že když jsem takovéto věci odstranila z mého života, tak vibrace a myšlenkové formy které jsou v nich obsaženy též opustily mé tělo, aurické pole, vědomí i můj domov. Světovým událostem nevěnuji pozornost dokud na ně moje pozornost není přitažena z nějakého specifického důvodu. Vzestup vyžaduje neustálé zvyšování vibrací. Neustále jsme bombardováni nízkými vibracemi a zjistila jsem,že média jsou jedním z největších udržovatelů tohoto problému při životě. ___ a je to odsud :>>> http://vzestup.webzdarma.cz/karen/wishints.html <<< ..vzestup.webzdarma.cz ___Rady na cestu vzestupu.od Karen Danrich, Mila Sinoski.děkuji za komentáře i za neokomentování ať si každý přebere dle svého cítění a srdce pápá :)

      Vymazat
  34. http://www.youtube.com/watch?v=NyboNfuDdJ8&context=C447a406ADvjVQa1PpcFP47KMNMCskFcFn5MAiSqCeSYaZ3GPgqC0=

    OdpovědětVymazat
  35. Mám informace, že Temné síly za pomocí Iluminátů a Reptiliánů skutečně infiltrovali Orgonet a další weby. Konspirační weby zabývající se konspiračními teoriemi by už neměli existovat. Ano co se píše jako konspirace je pravda, ale temné síly nechtějí aby pravda vyšla na povrch. Jedna organizace, která byla zřízena Reptiliány ovládá černou magii a nyní se zaměřuje na české blogy a weby zaměřené na konspirační teorie, pomocí vyhledavací databáze jako je nový světový řád, infiltruje svými agenty ( anonymous ) a nasazuje tam trojské koně ( prethorians ) aby měli za cíl mást lidi a aby se lidi pravdu nedozvěděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme dále, co se bude v tomto směru dít. Pokud bude OrgoNet napaden, určitě mu pomůžeme, dokud to bude možné, v našich silách, možnostech a vlivu. OrgoNete, hlavně zálohuj a bedlivě střez svá zálohovaná data. Máš tam mnoho důkazů ! Určitě se jich bude chtít někdo zmocnit a zničit je !!!

      Vymazat
    2. Poslyš, o těch Pretoriánech už jsem někde něco zahlédl. Přibliž nám, prosím,o co nebo koho se jedná !

      Vymazat
    3. Anonymní 03:21

      Může to někdo, toto tvrzení dokázat ? Kdo je zdrojem této informace ? Nějak moc věcí o překot najednou !

      Vymazat
    4. ANo, prosim ob jasni nam tieto informace ktere mas o tom, ze Temne sily infilitrovali orgonet..

      P;rosim a napis nam ci len orgo net alebo vsetky weby a nemusis pisat odkial to mas, staci ze napises co vies a tym vzensies do veci Svetlo a mozme sa posunut dalej a zacat tridit , manipulovane - VON, prave - DNU.

      Laska s tebou

      Vymazat
    5. Zdá se, že konečně začala fáze oddělování zrna od plev !

      Vymazat
    6. Taky to tak vidím chlape nebo ženská.

      Schizofrenik,
      ale ne posedlý

      Vymazat
    7. Frenetický/á snad, ale určitě ne schízo :) a posedlý/á už tuplem ne ! :)))

      Vymazat
  36. http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/pretorian

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://cs.wikipedia.org/wiki/Pretori%C3%A1nsk%C3%A1_garda
      Pretoriánská garda (latinsky Praetoriani) byla elitní jednotka tvořící osobní stráž římských císařů. V pozdních fázích impéria byl vliv pretoriánů a jejich velitelů nesmírný, často větší než vliv samotného císaře. Nezřídka sesazovali nebo dosazovali císaře na trůn.

      Vymazat
  37. Potřebujete všichni očistnou metodu a techniku jak se zbavit negativních temných sil v sobě. Jak na to ? Potřebujete sedm kroků k tomu jak se očistit, těch sedm kroků vám důkladně představí Dr. Joe Vitale. Podmínkou je aktivní znalost anglického jazyka. Celý tento proces je zdarma.

    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step1.php
    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step2.php
    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step3.php
    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step4.php
    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step5.php
    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step6.php
    http://www.joevitalecoach.com/campaigns/sevensteps/step7.php

    Na každé PHP stránce se objeví video s Dr. Joe Vitale.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto sa mi nepaci, obcas sa to tu objavi, ako sa snazi niekdo sam sebe urobit reklamu zadarmo.

      Videl mna alebo orgoneta, ze by sme chodili po cudzich blogoch a do komentarov pislai reklamu na nase blogy?

      JOe Vital, prosim nauc sa slusnosti aked tak sa najrpv opytaj a my zverejnime clanok o tvojich cviceniach , ak to bude stata za to..

      Laska s Vami

      Vymazat
    2. Ale tobě se to nepáčí protože nevíš, kdo je Joe Vitale ?

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 03:18

      Nebuď drzý, a koukej respektovat oprávněné pokárání. Burani tu také nejsou vítáni, pokud se tak samolibě chovají !

      Vymazat
  38. K tématu článku:
    NASA vysvětluje sluneční "kotrmelec"- Přetočení SDO o 360° se provádí 2x za rok.
    http://www.nasa.gov/multimedia/videogallery/index.html?media_id=139160931
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  39. No to mi opravdu spadl kámen ze srdce, po předhození tohoto vysvětlení :-)))))

    OdpovědětVymazat
  40. Pozor na to chlape nebo ženská lidé se začínají stávat hermafrodity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky kolem sebe pozoruji, že se "mužatky" jako ti pověstní trpaslící začaly nějak nekontrolovatelně podezřele množit :)))

      Vymazat
  41. A si myslím že do 3D holografického reverzního Matrixu planeta byla obšancována už před tisíci lety a to co se děje a bude dít ve zvětšené míře ja tzv. vymaňování se z těch pout nízkovibračních ,chce-li tomu někdo říkat reverzní 3D matrix a nebo jakko-li jinak. pápá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi neblbněte lidem hlavy ! Tady se "šíbuje" matrix nematrix, planeta neplaneta, dimenze nedimenze, jako by se jednalo o dětskou hru s Legem ? Používají se tady termíny, významy a různá pseudofakta, jakoby to byla ověřitelná skutečnost ! Tak bacha, bacha na "Káju Vlacha", aby to někomu nakonec nepřefiklo mozkové laloky !

      Vymazat
    2. Dakujem za tvoj komentar.

      Laska s Vami

      Vymazat
  42. Napísal som Deanovi Pesnellovi (NASA) aby mi zodpovedal prečo sa slnko "pootočilo", jeho odpoveď znie:

    Dear Mr. ****,

    The SDO spacecraft did a roll calibration on that day. We usually post such maneuvers on sdoisgo.blogspot.com

    Sincerely,
    Dean Pesnell

    OdpovědětVymazat
  43. Bolo napísané:
    Veškerá fauna a flóra byla na této planetě časově zmražena, dokládá to i fakt, že příroda se nechce probudit ze zimního spánku ...

    Práve sa pozerám na krásne rozkvitnutý zlatý dážď, skoro ma poštípala včela pri strihaní kríčkov a stromov, jarná alergia na peľ sa u mňa prejavila pomerne veľkou silou. Slniečko ma pri tom pekne opálilo v tvári. Napriek tomu, že som pozeral televízor, telefonoval.

    A k občanovi Tauri by som dodal, že ak by sme všetci slepo počúvali kázanie jednej myšlienky jedného "boha", doteraz by sme chodili po svete v tvare koláča a na jeho konci by sme niekam mohli spadnúť. Tak neupaľujte a neukameňujte hneď toho, čo ide proti naučenému zvyku a skúsil pri modlitbe otočiť hlavu na inú stranu. V prípade, že nad Vami napriek tomu vyhrá ničiteľský chtíč, dajte si pozor, lebo budúca prítomnosť sa s Vami môže nepekne zahrať. Len to dobré praje Jao.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, že tu stále někdo obhajuje Tauriho a jemu podobné. Předvedl, co předvedl, nikdo ho za to neodsuzuje.Víme už, že není ochoten překročit svůj stín, něco se sebou dělat, aby mělo smysl s ním diskutovat. Jen se na jeho hlavu snáší kritika za to, jak se tu chová. Pokud tu bude dál jen tlachat blbosti,provokovat, vypouštět posměšné a urážlivé poznámky, neustále si na něco nebo někoho stěžovat a žalovat, kdo o takového diskutéra stojí ? Kdo by chtěl např. s takovým člověkem ležet na společném pokoji v nemocnici, a neustále poslouchat jeho zbabělé "vytí"? To si říká chlap, když nic nevydrží,a hned jak malé dítě se uráží, ňafá a štěká kolem sebe ? Jak si s takovou chce udržet práci, vztahy, holku, rodinu apod.?

      Vymazat
  44. Tauri ma v niecom pravdu ja sem tiez chodim velmi rad na orgonet a vzdy nieco nove rad precitam ,ked niekto nieco zosmiesnuje a podriva autoritu blogera je to trapne ,ale suhlasit uplne co pise a zdeluju Gandmother a Matthew je na zamyslenie ,ja osobne si myslim svoje a uz to vlastne necitam a neriesim ,citam inak vsetko ostatne .

    OdpovědětVymazat
  45. Ooooo, a kedy vy ľudia čo tu h á d ž e t e po sebe normálne žijete ?
    bed

    OdpovědětVymazat
  46. ...už jsem vyšrouboval jednu žárovku!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.